2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
selamlar kızlar

dün doğum yapan arkadaşımı aradım şimdi
nasıl geçmiş geceleri diye
uykusu warmış çok:))
2 satte bir emzirmişler, zaten emmesi 1 saat sürüyo dedi

ya ben şimdi çok uyuyorum, iyimi yapıyorum, kötümü
depo olmuyo sonuçta uyku
tembelliğe alışıyorum sanki, acaba daha mı az uyusam:26:

Dün bana doktorum alt muayenesi yaparsam kanamanin olabileceğini söyledi.sen şimdi panik yaparsın.ben onu haftaya yapacağım dedi.ee bu durumda haftayada panik yapicam.
Dne olacak bilmiyorum.en azından normal doğuma hazirmiyim değilmiyım bunu bilmekte güzel olacak bi yandan.off çok zor işler bunlar.

Kizlar merhaba 5 aydir takip edemiyorum sizi konulara katilamiyorum simdi acinca okudum ama cati ölçümü doguma gittigin gun yapilmiyor mu

Ya o doğumda uykusuz kaldığı için uykuludur.yoksa dogum yapmissin sag sol yüz sırt üstü hatta bas aşağı yat ohhhh.
Bebeğin uyku düzeni yirmi gün sürmeden düzeliyor.emme saati bile artık sen otomatik uyanıyorsun.
Sen nasil uyuyorsun kııı
Ben ilk hamileliğimde bile sigamadigimdan ve mide yanmalarımdan hele de uyku tutmayisindan portlek portlek bakar dururdum.
Ne rahat gaci,
Her diziyi yarışmayı izle ayaginla işaret ederek mobilya kurduk temizlikci çağır kocaya yemek yaptir kaynana Gul gibi.
Boncuk takmıyorum
Hamilelik zor de bir
Hemen Keleş'i kapip İzmit sokaklarına düşerim.

Bu arkadaşın çatı muayenesinden sonra olmuş kanaması, nişan mı bilemiyorum, yani tetikliyor mu acaba bu muayene diye kafam karıştı.
Gerçi zapzupa ve birkaç arkadaşa daha yapmışlardı sanırım, herhangi bişey olmadı.

normal doğurmadı ki, sezeryan doğurdu kız

bebeğim izmitte böle, sende gelesin buraya, bu dün doğuran arkadaşım 5,5 yıllık evli, hiç ütü yapmadı mesela eşi yapıyo
onun eşide temizlik yapıyo hatta benimkinden titiz, cam filan siler, öle düzgün siler yane:)
izmite gelsen keleşinle çok gaci war burda furulcek

nazar değmesin kız, sabah 6-7 gibi uyanıp 1-2 saat uykusuz kalıyom, hafif bi mide yanması mı desem ekşime mi desem öle bişe oluyo, sora geçiyo, uyuyom gine

hee bide ben 31 yaşında evlendim bacım böle koca bulana kadarbekledim yane

gözümüzü korkutma gerçi ben daha doğmadan ikincisi hemen olmaz modundayım

burayı okuyunca ben de çok etkisinde kalıyorum...doğuruyorum,emziriyorum,bazen hastaneye yetişemiyorum

ben normal doğum yapabilirsem yüzüstü atıcam kendimi yatağa , göğüslerimi patlatma pahasına
aynen...uzuuuuun bi süre yüz üstü yatıcam,ellerimide yastığımın altına sokucam,ohhhh

kızlar yaa,dr bu gittiğimizde 4 boyutlu ultrasona sokmuştu bizi,kızımın yüzünü ilk defa net gördüm ve ben eğer yanlış görmediysem benim kız babasının kopyası eşimin tepkisi şu:bana benzemeseydi iyiydi kemerli bi burun ve düşük kaşlar

Kızlar biliyorsunuz geçen hafta pes etmiştim artık yorgunluktan , dün toplantımız vardı, artık günde 7 saat çalışacağım, olması gerektiği gibi aslında, yani bana kolaylık gösterildiği için değil. izne de ayrılabilirsin ama sana ihtiyacımız var dediler. Ben de izne ayrılmak istemediğimi söyledim. artık sabah 8buçuk akşam 6buçuk yerine, sabah 8 buçuk öğleden sonra 3 buçuk arası çalışacağım. 3 saat erken çıkmak bana çok iyi gelecektir.

Son düzenleme:

ayyyyy canım ben doğuracağım sankiiiii hayırlısı olsun olsun inşallah

dün doğum yapan arkadaşımın bebeğide ultrasonda babaya benziyodu sözde, dr bile öle demişti,
burnuda aynı dediin gibiydi, ama dün gördüm hiiç alakası yok, burnu mesela küçücük dümdüz bi burun, aynı anneye benziyodu
gerçi yine değişir belki:))

o modellerden kaldığını bileydim ben de bi kaç sene daha beklerdim

arkadşımın 2 çocuğu war, boşansam bende böle bulurmuyum dio bana
ben 30 yaşında zor buldum, sen 2 çocukla nere buluyon diorum
aslında şimdi diyorum keşke daha erken karşılaşsaydık
ilk atandığımız sene aynı yerde eğitim almışız ama kısmet işte:))

hayır canım,panik yapmana gerek yok.o ilaç dan bana da verdi doktor.günde 2 tane içiyorum.prospektüsü ben de okudum.tansiyon ilacıymış diye. ama doktor bana anlattı ilacı,yani kasılma önleyici olarak kullandırıyor.benim de tansiyonla alakası yok yani.
kendinize tansiyon hastalığı yüzünden verdi demeyin yani. alakası yok.

ayy oturup duruyorum

çamaşır yıkanıcak, yemek yapılıcak, bi süpürge tutaydım şu salona

bide kızlar dikey süpürge kullanan warmı??
tavsiyelerinizi bekliyorum..

OFELYAM ben düzenli kk ya giemiyorum.sağlık durumun nasıl?bebişle ilgili korkuların vardı noldu?

ay canım benim çok saol, doktorlar biri perinatoloji uzmanı dopplerde baktı bebekte suyun fazla olmasına neden olabilicek bişe görmüyorum ama rahmin aşırı gerilmesine bağlı olarak erken doğum olabilir dedi biri, öteki de 34.haftaya kadar bişe olmadıysa , erken olmaz diye düşünüyorum dedi, kilosu da ortalamanın biraz altında ama çok değil artık bana yetiyo:)ona da yeter inş., ben de rahatladım artık, sadece birden erken doğum olmasından korkuyorum, 3 haftavcık daha beklesin gelişimini tamamlasın yavrum yeter zaten,

çok saol canım

Voltajın dediği kadar var yani. Hayat sana güzel :)
Az önce benimki bir daha temizlik lafı açılmayacak, şurada doğuma bir ay kaldı otur oturduğun yerde diye bağırdı. Doğumdan sonra yapacakmışım ne yapacaksam. Küçücük bebekle temizlik yapacakmışım. Yok artık dedim ben bebeğim temiz eve gelsin istiyorum ayrıca doğumda ve doğumdan sonrasında bir sürü insan gelir eve, ayıp diye bir şey var.
Odaya geçip ağladım ben de. Oturmuş Cem Yılmaz izliyor, hiç umru değil (((

İyi seninki yastık mastık koymuş ben kıvranırken pür dikkat yetenek sizsiniz izliyordu benim cancaaazım :) ama alıştım artık kızamıyorum...

hee benimki de kolonya dökmeye çalışıodu ben daraldıkça daraldım dökme diye çırpınıyorum konuşamadım ama ha bire bastı kolonyayı elime yüzüme gözüme

kızzzzzz chosy uyuyabiliyosan uyu zaten nasılsa alışcaz uyumamaya yat kız yat nası bi nimet o biliyo musun sennnn

ayy oturup duruyorum

dikey süpürge ne bacım afedersin ?

bilmiyorum ki canım danışma hattı olduğuna göre 7/24'tür

ben bizim muhasebeye sordum ama çok güvenmiyorum onların dediğine. onlara kalsa sorun yok diyorlar

Ben normal mı dedim hıh
Esas sezaryende uyuyamiyorsun .
Benim kocamda yapmak isterde ben yaptırmam

Kel doğacak bu ogluuuun

ayy oturup duruyorum

rowenta alma derim. ben şu üçgen kafalı değil de onun bir model öncesini almıştım. öküz ölüsü gibi hiç rahat değil kullanması. güya pratik olur diye almıştım
ağırlığına dikkat et bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…