Kızlar dün akşam bir arkadaş yazmıştı buraya, çatı muayenesinden sonra kanaması olmuş.
Birkaç şey daha duymuştum bu konuda, acaba böyle bir tehlikesi var mıdır?
Aklıma takıldı, tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?
selamlar kızlar
dün doğum yapan arkadaşımı aradım şimdi
nasıl geçmiş geceleri diye
uykusu warmış çok:))
2 satte bir emzirmişler, zaten emmesi 1 saat sürüyo dedi
ya ben şimdi çok uyuyorum, iyimi yapıyorum, kötümü
depo olmuyo sonuçta uyku
tembelliğe alışıyorum sanki, acaba daha mı az uyusam:26:
Nasilkanama Nisan mı gelmiş?
Huysuzmelek le Tuna nin kanaması oldu ama çatıda degildi.
Çatı muayenesinden sonra benim karnım cok aşağı inmişti
Zaten sadece doguma girerken bakılmıştı ertesi gün doğurdum.
Simdi daha önce bakıp karar veriliyor.
Ya o doğumda uykusuz kaldığı için uykuludur.yoksa dogum yapmissin sag sol yüz sırt üstü hatta bas aşağı yat ohhhh.
Bebeğin uyku düzeni yirmi gün sürmeden düzeliyor.emme saati bile artık sen otomatik uyanıyorsun.
Sen nasil uyuyorsun kııı
Ben ilk hamileliğimde bile sigamadigimdan ve mide yanmalarımdan hele de uyku tutmayisindan portlek portlek bakar dururdum.
Ne rahat gaci,
Her diziyi yarışmayı izle ayaginla işaret ederek mobilya kurduk temizlikci çağır kocaya yemek yaptir kaynana Gul gibi.
Boncuk takmıyorum
Hamilelik zor de bir
Hemen Keleş'i kapip İzmit sokaklarına düşerim.
gözümüzü korkutmahehe hep boyle denir hatta doğur kucağına al hemen birdaha yapayım dersin
Gece uykuları hastalıklar yurumesi yemesi konusmasi cisi vs
Hele yaparım dersin.ben oğlumdan sonra 6 sene yeminli anne modundaydim
Ve Buda malum sebeple oldu.bana kalsaydı cocuk doğurmayı geç hamilelere bakarken ruhum daralır
Hülâsa27:)
Görürüm seni...
burayı okuyunca ben de çok etkisinde kalıyorum...doğuruyorum,emziriyorum,bazen hastaneye yetişemiyorumrüyamda kızımı gördüm dün gece.doğmuştu ama ben hiçbişey hatırlamıyorum.kucağıma alıyorum hemen göğsüme yapışıyor.nasıl emiyo çok acıkmış:) ben vücuduma bakıyorum dikiş arıyorum yok.nasıl acı çekmeden normal doğurmuşum onu anlayamıyorum.sık sık emziyorum,ama 1 ay erken doğmuş bebeğim kocamandı maşallah.erken doğum sohbetleri yapılıyorya etkisinde kalmışım galiba.ama bu 2 oldu kızımı çok net gördüm.gerçeğinide nasip et Allah'ım
aynen...uzuuuuun bi süre yüz üstü yatıcam,ellerimide yastığımın altına sokucam,ohhhhben normal doğum yapabilirsem yüzüstü atıcam kendimi yatağa , göğüslerimi patlatma pahasına
o modellerden kaldığını bileydim ben de bi kaç sene daha beklerdimhee bide ben 31 yaşında evlendim bacım böle koca bulana kadarbekledim yane
kızlarrrrrrrrrr biz nisanı bekleyemiyoruz kontrole gittik bugün suyumuz bitmiş biz çarşamba günü yatış yapıyoruz.kızım dayanamadı çarşamba kısmetse bizimle.ama daha ne beşiğimiz var ne bebek şekerimiz.nolur bizim için dua edin kızım sağlıklı sıhhatli doğsun küveze girmesin nolur
kızlar yaa,dr bu gittiğimizde 4 boyutlu ultrasona sokmuştu bizi,kızımın yüzünü ilk defa net gördüm ve beneğer yanlış görmediysem benim kız babasının kopyası eşimin tepkisi şu:bana benzemeseydi iyiydi kemerli bi burun ve düşük kaşlar
o modellerden kaldığını bileydim ben de bi kaç sene daha beklerdim
Geçmiş olsun canım.
Kanamam olduğunda dört gün hastanede kalmıştım bana da sürekli serum ve nidilar vermişlerdi. Günde 2 kere de nst çekiyorlardı. Nidilatı internetten araştırdığımda kasılmaları engellediği yazıyordu sonra bir hemşire arkadaş tansiyon ilacı olduğunu söyledi. Senin tansiyonun yükselmiş demek ki sana söylememişlerdi panik yapma diye dedi. Şaşırdım, senin bilgin var mı?
OFELYAM ben düzenli kk ya giemiyorum.sağlık durumun nasıl?bebişle ilgili korkuların vardı noldu?
İyi seninki yastık mastık koymuş ben kıvranırken pür dikkat yetenek sizsiniz izliyordu benim cancaaazım :) ama alıştım artık kızamıyorum...
selamlar kızlar
dün doğum yapan arkadaşımı aradım şimdi
nasıl geçmiş geceleri diye
uykusu warmış çok:))
2 satte bir emzirmişler, zaten emmesi 1 saat sürüyo dedi
ya ben şimdi çok uyuyorum, iyimi yapıyorum, kötümü
depo olmuyo sonuçta uyku
tembelliğe alışıyorum sanki, acaba daha mı az uyusam:26:
ayy oturup duruyorum
çamaşır yıkanıcak, yemek yapılıcak, bi süpürge tutaydım şu salona
bide kızlar dikey süpürge kullanan warmı??
tavsiyelerinizi bekliyorum..
ay canım çok saol, bilmiyorum ki sgklıya farklı mı, ben şimdi senin gönderdiğini insan kaynaklarındaki arkadaşıma gönderdim, o da bi araştırıcak, ben seni haberdar ederim, şimdi iş yerinden aramiyim ama o numara 7-/24mü acaba evden arasam?
normal doğurmadı ki, sezeryan doğurdu kız
bebeğim izmitte böle, sende gelesin buraya, bu dün doğuran arkadaşım 5,5 yıllık evli, hiç ütü yapmadı mesela eşi yapıyo
onun eşide temizlik yapıyo hatta benimkinden titiz, cam filan siler, öle düzgün siler yane:)
izmite gelsen keleşinle çok gaci war burda furulcek
nazar değmesin kız, sabah 6-7 gibi uyanıp 1-2 saat uykusuz kalıyom, hafif bi mide yanması mı desem ekşime mi desem öle bişe oluyo, sora geçiyo, uyuyom gine
hee bide ben 31 yaşında evlendim bacım böle koca bulana kadarbekledim yane
ayy oturup duruyorum
çamaşır yıkanıcak, yemek yapılıcak, bi süpürge tutaydım şu salona
bide kızlar dikey süpürge kullanan warmı??
tavsiyelerinizi bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?