2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bu arada en son ortalığı toplamaya niyet kalkmıştım bir telkefon tahakküktan ismimde bi değişiklik olmuştu benim onu bugün banka kaydına bildirmezsem bu ayki maaşıom yatmayacak diye apar topar hazırlandım gittim dolmöuş durağına 3 tane otobüs geçti hiçbiri almadı beni zaten dursalar bile binecek yer yoktu insan fışkırıyodu kapıdan otostop bilem çekmeyi düşündüm bi an nasılsa hamileyim bi araba durur diye sonra eşim beni vurur daha yaşamam lazım dedimo sırada hızır gibi yetişen bi akrabam geçti önümden mutluluktan ağlıcaktım yürüsem evim taaaaaaa nerelerde. ilk kez o saatte işten çıkıp bi yere gidecekmiş ki ben nerdeyse sarılıp öpecektim neyse götürdü bankaya. bankada izdiham var sıra alsam sabahki sıra alanlara daha sıra gelmemiş bana asla gelmez dedim çıkıyım da yukarı oturayım dedim daha sakin diye allahtan çıkmışım meğer sıra beklememe gerek yokmuş müşteri ilişkileri bilmem nesi halletti sorunumu ben şansımı deneyim soruyum diyince. ne kadar şükretsem az. yoksa ya sıra gelmicek maaşım yatmayacaktı. ya da saatlerce bekleyecektim öyle sıra gelecekti. eve geldim şimdi bi tatlı koydum kendime. ortalığı toplamaya niyetlencem az sonra allahın izniyle. sonra da yemek sonra da duşşşş

bilmiyorum ki canım danışma hattı olduğuna göre 7/24'tür

ben bizim muhasebeye sordum ama çok güvenmiyorum onların dediğine. onlara kalsa sorun yok diyorlar

evet bizim insan kaynakları da sorun yok dedi, ama ben yine ararım akşam o numarayı bulup sana da haber veririm canım

Allah'ım şu anda 4 tane kurabiye yemenin verdiği vicdan azabıyla savaşıyorum, zaten oldum dombili

canım çok sevindim.peki su ultrasondakı farklılıklar aile ilgili ne diyor doktor?

canım çok sevindim.peki su ultrasondakı farklılıklar aile ilgili ne diyor doktor?

valla kendi doktorumun haberi yok zaten bu diğer 3 doktorun baktığından ilki baktığında bayağı düşük çıkmıştı kilosu 1 hafta geri falan sonraki hafta gittiğimde 3 gün geri çıktı, sonra bu hafta da kilosuna baktı ama öle çıktısını vermedi o yüzden tam bilmiyorum ama bu 3 hafta arayla acıbademe gittim hep daha düşük benim gittiğim hizmette çok daha yüksek çıkıyo, kesinlikle değişiyo yani, zaten yazılımları farklı markalar farklı, kendi iyimser doktoruma ve hastaneme güvenmeye karar verdim:):)

Selam kızlar...
Ben de doğurdum...ama rüyamda..o kadar kolay doğurdum ki..hemen bebek arabasına koydular al bebeğini git tamam dediler..bu kadarcık mı dedim :)))

dün doktoruma gittim detayları konuştuk 10-15 arası doğum gözüküyor ben de ama belli olmaz dedi daha erken de gelebilirmiş..

bebek kıyafeti,bezi,benim gecelliğim hepsi hastanedenmiş 3 öğün yemek sıcak su var odalar 2 kişilikmiş ama gece yanımda refakatçi kalamaMış extraya giriyormuş...

burda bizim sigortamız yok özel hastanede olacak yaklaşık 2300 tl ye denk geliyor.
sizler nerede ve ne kadara yapacaksınız arkadaşlar..

Ben de haberler bu kadar..öpüyorumm:))

canım doğum tarıhimiz aynı görünüyo.yolda yururken falan kasılma oluyomu karnının yan tarafında hiç

vallaha mı nasıl sevindim anlatamam...öncelik kuzumun tabiki sağlıklı olması ama güzel de olsa fena olmaz hani herkes annesine benzesin derken,o gidip babayı seçerse kendi bileceği iş tabi

valla canım bunlar eşine
benimkine de arada geliyolar ama arada...bazen de suyunu bile almaz

ben de kullanmıştım nidilat...5 gün falan...sonra başka bi dr'a gidince kullanmama gerek olmadığını öğrendim...erken doğum riski olunca veriyolar kasılmaları önlemek için...ben de tansiyonla alakası olduğunu sanmıyorum...aksine benim tansiyonum genelde düşüktür...

ben hep diyorum adamların hamurunda odunluk var diye...ne kadar saklasalar da çıkıyo işte arada meydana...üzülme canım kolay işleri kendin yapsan,zorlara temizlikçi çağırma şansın var mı :26:

dikey süpürge ne bacım afedersin ?

ne şanslı gacisin kız

ben vitaminin ve bi tanıdığımın tavsiyesi üzerine anakliniğe gitmeye başladım canım...neler var içinde bilmiyorum ama epidural normal doğum 1350 tl,sezeryan 1500 tl civarı dediler...

anaaaam ne çok geyik yaptım,işime geri dönüyorum
dün mutfak dolaplarımı dökmüştüm...bugün buzdolabımı döktüm,mola verdim

Canım kadın çağıracağım da ona bile karışıyor :S Allah'tan kendi maaşım var, ona rağmen söylenip duruyor. Ne gerek varmış kadına annesi gelince yaparmış. Annesi evde işleri kayınpederime yaptırıyor, kadın çağırıyor genel temizliğe ev hanımı olduğu hâlde ben çalışıyorum ona rağmen konuşuyor beyefendi
Annesi yaparsa ölene kadar defalarca anlatur gördüğü herkese gelinin evini doğuma ben temizledim diye. Gösterişe bayılıyor o yüzden gelince hiçbir şeye dokundurtmuyorum anlatacak lafı olmasın :)
Tencerelerimin yerini bile değiştiriyor bulaşık makinesini boşaltınca. Ben de sinirden çatlıyorum.
Bir de oğluna ne dese beğenirsiniz "Ben bu evi düzene sokarım aslında da karışıyor demese." Bu lafı eşimden duyunca çıldırdım. Herkes kendi evinin düzenine baksın ben onunkine karışıyor muyum? Ama doğuma gelince de aynını yaparsa ben de onun evinde her şeyin yerini değiştireceğim gidince, ne demekmiş anlasın !!!
Allah'ım sabır ihsan eyle Ya Rabb'im!!!!!

Hamarat hatunlarız vesselam ben de dün yıkayıp astığım çamaşırları topladım, yine makineyi çalıştırdım.
2 kişi nasıl bu kadar çamaşır çıkartıyoruz anlamıyorum ya :s
Bir mutfak dolabıyla, çekmecedeki kaşıklıklar kalmıştı onları temizledim, sadece buzdolabı kaldı mutfakta.
Yoruldum biraz, tatlı keyfi yapacağım ben de, enerjiye ihtiyacım var
Sonrada sitede biraz yürüyüş yapıp, annemlere gidicem.

Buarada Hanipekscim çok sevindim yeni düzenlemeye, izne kadar bu seni idare eder, dinlenme fırsatı bulabilirsin.

Dertsiz gelmedi mi kızlar, pek merak ettim.

Son düzenleme:

aman be nası korktum Alalh'ım yarabbim, baştan okuyunca,
sen istanbulda mısın canım ben inş. hizmet hastanesinde yapıcam
normal özel sağlık sigortalı fiyatı 2700 +800 bebek parası
sezaryen 3500+800 bebek parası
bunlar üzerinden 2000 lirasınının %80ini karşılıyo benim sağlık sigortam gerisi bana kalıyo, bebişi de doğunca özel sağlık sigortalı yaparsam 800ün de %80ini geri alabiliyorum

Allah'ım şu anda 4 tane kurabiye yemenin verdiği vicdan azabıyla savaşıyorum, zaten oldum dombili

ben de akşam yemeğine saklıyorum kendimi kontrolden sonra pizaa yemek istiyorummmm bu aradabenşm kalp hızlandı 40 dk saonra kontrolüm var herif ortada yok daha ben kukuman kuşu gibi aklandım paklandım bekliyorumm

evet dertsiz hala gelmedi inşallah güzel haberlerle gelir..

oofff pizza mııııı, benim yerime de ye beeee, afiyet olsun ooooohhh mis:)
aklan paklan bekle, ay senin çatı muayenen mi vardı bugün?

kuzum madem çalışıyosun,ben senin yerinde olsam eşime hiiiç danışmam,kadın çağırır temizlettiririm her yeri...erkekler kadınlar gibi ince düşünemez...onların aklına gelmez gelen gidenin evi de gözetleyeceği ben eşime peşin peşin söyledim,ne senin ne de benim anneme iş yaptırmam diye...hizmetçi mi onlar dedim...bazı işlerimi kendim yapıp,kalanını kadına yaptırıcam...biraz daha zaman geçmesini bekliyorum sadece...
sende damardan girsen,annen de kendi evini temizlerken yoruluyo,bi de bizimkini mi temizlicek falan desen temizlik yapınca arkamdan konuşur falan dersen ters teper
amaaaaan bu erkekler kadınların işlerine niye karışırlar ki zaten

Canım ben Bakü'de yaşıyorum burda s,gortamız yok TR'de var
Bebek parası dediğin ne oluyor ki ?

canım doğum tarıhimiz aynı görünüyo.yolda yururken falan kasılma oluyomu karnının yan tarafında hiç

ya oluyo canım karnımın yan tarafında değil de alt tarafında sanki çişim çok gelmiş de uzun süre tutmuşum gibi bi ağrı oluyo, kasılıyo mu ne bilmiyorum, geçen doktora tarif etmeye çalıştım anlamadı, şimdi c.tesi tekrar sorucam

Canım ben Bakü'de yaşıyorum burda s,gortamız yok TR'de var
Bebek parası dediğin ne oluyor ki ?

ay canım ben bilsem ne o bebek parası sordum işte böle testler mestler yenidoğan bakımı bilmemne gevelediler bişeler, benim doktorum orda olduğu için çok ciyaklayamıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…