2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Yatak odasını , küçük odayı, banyoyu ve ikinci Wcyi dip köşe temizledim tulerini makineye attım içeriden camları sildim- disini silmek imkansiz temizlikci belden asagi sarkarak siliyor ne bicim cam yapmislarsa - kapıları sildim
mobilyalari sildim ve bilin ne oldu bittiiiiim bittim mutfak salon ve ara kaldı o da yarına kalacak esime koltukların altını sildiricem bu aksam bu sn temizliğim bir sonrakine yarım gün kadın alicam doguma yakın da tam gün alırım
su dusakabin kaldı yine banyoyu aklansam paklasam o kalıyor is temizliğe gelince kuvetten de dusakabininden de nefret ediyorum o sabun lekeleri gitmiyor :/

Canım bunda anlamayacak bişey yok doktor mutlaka anlamıştır, çünkü doğum zamanı yaklaştıkça bebiş doğum pozisyonu almaya başladı. Doğal olarakta aşağıya indi iyice. Bu nedenle mesanene baskı yapıyor oda yanmaya sebep oluyor, aynısı bende de oluyor ve eminim biçok annede de oluyordur. Çok sık tuvalet ihtiyacı hissediyorsundur. Çok normal şeyler bunlar.

Edacim epey tuzluymus seninki Allah kolaylık versin :))

Sağol canım Allah razı olsun... şimiden başlıyor masraflar.....

Maşallah kızımıza... benim oğlanda böyle... keratalar şaka yapıyorlar bize...

erzulum kuzucum dualarımız seninle... hiçbirşeyi takma kafana herşey hallolur...
Allahım sağlıkla ve hayırlısıyla kızını kucağına almayı nasip etsin...
geri kalan herşey yoluna girer sen içini ferah tut...

Bİraktim kuzum uzattım ayaklarımı valla
bu arada Facete gördüm yaptığın Magneti cok güzel olmuş yolda oldugum için yazmamadım birşey ellerine saglık

​teşekkür ederim cnm anahtarlıktan daha iyi değil mi sence de? eve geldim şuanda magnetlerimi yapıyorum.

lafta benimkide öle, temizlik yapmamız lazım çok pis ev diyorum, daha geçen hafta yaptık diyo

ama o da oyun oynamayı çok seviyo, biliyoki temizlik yaparsa oyun oynayabilicek, dır dır yapmıcam
dikey süpürge ne bacım afedersin ?

dik duruyo ya, sarjlı yada kablolu, pratik süpürge işte, bende sarjlısından istiyorum böle günlük temizlik yapmak için, kırıntıları almaya filan ama sarjlılarda çabuk ömrü bitiyo..

Ben normal mı dedim hıh
Esas sezaryende uyuyamiyorsun .
Benim kocamda yapmak isterde ben yaptırmam

Kel doğacak bu ogluuuun

hee kıs ne bilem ben sezeryan heyecandanmı dedin? niden niden?
kocana yaptır kıs neden yaptırmıyon?

dr geçen hafta saçlarını gösterdi bize ama:26:

ya o dediin rowenta modelini gördüm çok güzel çekiyo normal süpürge gibi ama çok pahalı, ben artık karar verdim süpürgeye o kadar para vermicem, 2-3 yılda çekişi azalıyo, yaptırsan bi sürü para yenisini al daha iyi..
sarjlımı seninkide?

Allah'ım şu anda 4 tane kurabiye yemenin verdiği vicdan azabıyla savaşıyorum, zaten oldum dombili

bende kepekli filan atıştırmalıklar aldım, yoksa işin sonu yok walla, ağzım boş durmuyo

kıs aklımı aldın he, öle başlanırmı lafa

bizim hastanede sezeryan 1100 civarındaymış sanırım, daha konuşmadık, en son ekimde doğurdu ark, vıp odada 900 vermişti..

yok artık karışmıcakmışsın yani bide laf diye sölüyo bunu, yuh diyorum

kıs yavaş kendine gel, yapma o kadar şey, arkadaşıma dru son ayda yaşlı insan gibi yaşıcaksın demiş
yinede maşallah maşallah

Temizlik yapabilen tüm arkadaşlarımı ayakta alkışlamak isterdim ama Halim yok :)) yıkaman çamaşırları çamaşır teline eğil kalk sermek bile benim için zulüm gibi otururken sancılanoyotum bide ev temizlesem Ohooo Allah'tan Perşembe kadın gelecek yine onu bekliyorum 4 gözle gerçi onun yaptığıda pek içime sinmiyor ya neyse artık olduğu kadar

​esra cnm arkadaşların ne kadar da düşünceli, bayıldım bayıldım cicilerinize. güzel günlerde kullanınnnn

Kızlar canınız çekmesin inşallah ama ben yaprak dolması sarmaya karar verdim fazla yapıp doğumdan sonrayada kalsın diyorum ama derin dondurucuya çiğ haliyle tencereye dizilimi kaldırıyorsunuz ben daha önce hiç derin dondurucuya atmadımda beni bi aydınlatıverin gariii

sizinki de tam amerikan usulu olmus ihtiyac listesi falan sende gule gule kullan canim hediyelerini

​esra cnm arkadaşların ne kadar da düşünceli, bayıldım bayıldım cicilerinize. güzel günlerde kullanınnnn

sagol canim daha guzelleri senin oglusunun olsun

Masallahın var bebeci :) dikkat et kendine..

Ofpufya cigde koysan olr pimiste.ben genelde çığ koyuyorum çıkarıp pişiriyorum ,pişmiş olursa sadece fırında veya mikrodalga da isitirsan iyi oluyor tencerede cok lapa olur.
-------
Kızlar bende bugun bir böbrek sancısı var meletti
Kendimi yerlere serdim
Hic birsey yapamıyorum kimse yapamıyor anca ağladım cocuklarda basımda hele kizz kalk yatma dedikce yere carpmamak için zor durdum
Zaten her sancıda midem ağzımda yanarken istifra etmek bin misli
Rabbim yardım etsin tüm hastalara ici sıra bana da

geçmiş olsun voltaj sıcak bişeler koysan ii gelmiyomu

voltajım çok geçmiş olsun ne kadar zorlukvarsa hepsi geldi heralde başına Allah beterinden korusun
bugün erzurumun kurtuluşuymuş(takvimde yazıyordu)yarın da erzulumun kurtuluşu olur inşallah bebesi küvöze girmeden kurtarır kendini darısı da hayırlısıyla bizlerin başına inşallah

geçmiş olsun voltaj sıcak bişeler koysan ii gelmiyomu

Sagol anam sagol,
Sıcak koyunca daha cok kusturuyor niyeyse
Secde pozisyonunda biraz gevsetiyor onda da cok kalamıyorum zaten midem yanıyor
Süt ictim ki gündüz midemi keser mı diye
Anam sütü icince bulanmayacaksin hafizanallah ciğerimi söktü

​canım çok geçmiş olsunnn, az kaldı ben sizin adınıza sabırsızlanıyorum Allah bir nefeste kurtaracak diye. ben sonuncuyum

Sagol canım her zorluk bir öncekini aratıyor resmen.
Erzulum için inan bende cok meraktayim icim gupur gupur resmen.her aklima geldikce dua okuyorum.rabbim göz açıp kapatana dek kurtarsın.
Cümlemizi.
​canım çok geçmiş olsunnn, az kaldı ben sizin adınıza sabırsızlanıyorum Allah bir nefeste kurtaracak diye. ben sonuncuyum
Hanipeksimm
23 gunüm kaldı oda max.
Ben heyecandan öte malum kaygılarım için üzgünüm.rabbim bir kapı acar elbette.bugun o sanciyla ağlarken bile kiz kucağıma almam için nasil ağlıyor bir yandan tlf çalıyor vs.rabbim takatimi kesmesin insallah.
Rabbim bilir belkide ansızın gelir yüce çınar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…