2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
oofff pizza mııııı, benim yerime de ye beeee, afiyet olsun ooooohhh mis:)
aklan paklan bekle, ay senin çatı muayenen mi vardı bugün?

ben geldimmmmm
anam ben 3 gün bişi yemeyim mümkünse yemek görmek istemiyorum görmemiş gibi yedim geldim oturdum öyle şimdi gittim geldimm çatıya bakmadı doktor kızımııı zeynebimi gördüm geldimm böyle burnunu ağzını yüzünü elini ayağınııı 4d ile bakıyor doktorumuz çıktılarını sevdim durdum eve gelene kadar doktor herbişi normal dedi çok şükür nst ye falan almadı yalancı sancın vardır gerilemeler bunalmalar normal rahat ol sen kanama, su gelmesi, sancı, bebekte hareketsizlik olursa hemen gel dedi. doğum tarihimiz de 19 nisan çıktı bu sefer. 16-21 nisan arası diyo doktor. bebişim 2.510 olmuş normal dedi boyu da 45 cm. karnınız çatlamamamış çok iyi dedi. ben de sabah akşam yağlanıyorum ondandır dedim ayyyy kızımın burnu falan çok güzelllllllllllllll

canım çok çok çok geçmiş olsun. bunlar olsun öncekiler olsun, yaşadıkların hepimizin dayanacağı şeyler değil o bir kenara bir de iki yavrun daha var Allah yardımcın olsun valla.....

dinlene dinlene yapsaydın arkadaşımm bu arada banyodaki sabun lekesi beni de delirtecek ya özellikle fayanslardaki bi de bizim fayansları hangi akla hizmetse lacivert yapmışlar böyle siyaha yakın töbe allah çıkmıyo çıktı gibi oluyo kuruyunca aynı belli oluyo gene

canım ben pişirmeden koyuyorum hani köpük kaplar var ya ya ona ya da buzdolabı poşetine doldurup düzgünce öyle koyuyorum pişirmeden. çıkarıp üzerine salçalı sos yapıp pişirince taze yaprak gibi oluyo 5 dk da düdüklüde.

Voltajım teşekkür ederim bu arada böbrek için yoğurt suyunu içmek iyi gelir derler belki denemişsindir ama aklında olsun birde maydanoz suyu var ama onu deneme hamilelikte pek önerilmiyor bildiğim kadarıyla çok çok geçmiş olsun canım unutmadan ben mide rahatsızlığım nedeniyle lansör kullanıyorum mide koruyucu doktorum vermişti o günden beri yanma falan bişi kalmadı istersen sende doktoruna danışıp al o ilaç olmasaydı ben ileri gastrit ve günde 2 Demir hapı 1 elevit ile hergünü hastanede geçirirdim

ay maşallah kızına kuzum, ohh sefan olsun ye ye iyi yapmışsın:)
BEN Çok çatladım ya hem de günde nerdeyse 3 kere mustela sürdüğüğm halde hala da kaşınıyorum
yine de annem iyisin dio ben parıl pğarıl parlıyodum çatlaktan dio, baktım karnına çok kötü gerçekten daha fazla çatlamak istemiyorum ama genetiğin etkisi çok anladım yani

canım çok çok çok geçmiş olsun. bunlar olsun öncekiler olsun, yaşadıkların hepimizin dayanacağı şeyler değil o bir kenara bir de iki yavrun daha var Allah yardımcın olsun valla.....

Sagol canım,
İnan bende dayanamıyorum bazen ama yapacak hicbirsey yok.
Birde dogum yaklaştı diye oğlanı etute vermistim ki bari yük o insin sırtımdan.bugun bir kucak odevle geldi evde ötekiler ödev yaparken bunlar boş durmayacakmış.valla Dursun boş mos yoksa ev çingene çadırına donecek bagir çağır .

Canım dolaptan çıkarıp tencereye dizerken sorun olmuyormu?parçalanma gibi falan

voltaj arkadaşım sen anlatınca bazen ben yaşıyorum gibi geliyo aynı şeyleri ve sendeki sabra hayran kalıyorum

ben bebe yağı sürüyorum ersağ ın çok kaşınıyorum ama çatlak yok anneminki de dünya haritası gibi olmuştu gerçi kadın 4 çocuk doğurmuş bide çok su içmek mi etkiledi bilmiyorum ki biz sülalecek çatlağız çünkü normalde ergenlikten kalma çatlaklarım bile var dizimin üstünde kalçamda falan

Voltajım senin çocukların kaç yaşında.. bnmki kadar küçük değillerdir inş.. Çok zor çokk.. Güya derler her çocuk 10 yaş gençleştirirmiş diye tam bi palawra.. 23 yaşındayım 30 sene düşersen eksilerdeyimm ama bnm kndimi 55 gibi hissediorm şimdidennn

aynı şey bendede oluyor..sırt üstü yattğm zaman tıkanıcak gibi oluyorum.aniden bi heyecan bi çarpıntı durup dururken..bi dahaki kontrle giderken kardiyolojiye de sıra aldım.çok küçükkende bi kalp ameliyatı geçirmiştim hem onuda sorucam.normal doğum istiyorum.bi sorun olmaz İNŞALLAH...

Canım dolaptan çıkarıp tencereye dizerken sorun olmuyormu?parçalanma gibi falan
ben dizmiyorurum direk döküyorum düdüklüye pişince bi geniş kaba ters çevirip hepsini aynı anda çıkarıyorum tek tek çıkarmıyorum öyle olunca dağılmıyo tek tek dizmek istersen o da olur buzluyken de ayrılabiliyo birbirinden ama uğraşmak zor geliyo bana ki ben normalde de dizmem tencereye falan rastegele atıyorum içine. sonra gene boşaltıyorum pişer pişmez

Sagol canım neler denemedim ki karpuz kabuğu kaynatip içme,sirke,isirganla kekik,geriborumu neyse buna benzer birsey iste o ...
Benim vücut tasi kendi yapıyormuş ve genetik oldugundan ölene dek senle dedi.
Midemde yuksek oranda helikobakter çıkmıştı ama parca alacagiz demislerdi,endoskopi yaptiramadim hamile oldugumu öğrenince.
Öyle boyle ömür geçecek ben seyredeceğim.
Cocuklar büyüyene kadar ben yaslanacağım
Sonra hastalıklarım katlanipta katlanacak...
Yasadım mı?
Evet,hayat iste deyip gececeğim...
Bitecek.

maşallah canım
yok ben de çok su içiyorum 3.5-4.5 lt arası ama oldu işte napiyim sona geldik artık zaten, benim de bacağımda falan vardı zaten

maşallah canım
yok ben de çok su içiyorum 3.5-4.5 lt arası ama oldu işte napiyim sona geldik artık zaten, benim de bacağımda falan vardı zaten

boşverr çatlak olsa ne olurki zaten turşusunu kurmucaz ya bu vücudun bebişlerimiz hepsini unuıtturur bize onların imzası olur vücudumuza allahım nası güzel bi nimet vermiş bize çatka patlak olsam da feda olsun mucizeme herşey

nası bi olumsuz bakış açısı voltajım ya, daha dur,bu genç yaşında biz 1 tane doğurmaya çlışırken sen 2sini idare edip 3.sünü çıkarmaya çalışıyosun ve her doğum sana yenilenme fırsatı veriyo , tüm organların baştan yenileniyo, vücudun eskisinden de sağlıklı olacak,

ben sana küsmüştüm aslında bügun yazdım sana hiçpas vermiyosun diye görmedin bile beni

Yalan mı bize göre evette hani her doğumda vücut yenileniyor cart curt iste.
Oğlum Kasım 2004,kizim Ocak 2010
lu.
Ben cok karamsar değil(d)im aslında ama
Yorgunum ya

Allah'a çok şükür canım ,Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inş.orası öle deeeeee
bikini bikini yazın falan:) o tarz şeyler:)

Ciddi misin
Valla görmedim ben ya yoksa affetmem.ben tlf giriyorum malum şimdiye kadar da hep oyleydi ,iyiydi ama bu ay neti cok kullandık galiba diğer sürüm acmıyor, atıyor ,kapaniyor birseyler yapıyor.cogu yazıyı alıntı yapıyorsunuz ordan görüyorum valla.
Cok afedersin kelebeğim :'(

olsun canım anladım zaten önemli değil de senin canın bayağı sıkılmış anladığım kadarıyla bayağı bunalmışsın, ona canım sıkıldı, geçicidir inş., ama bence öledir, geçer yine,herşey yoluna giricek çocuklar büyüycek bebişin gelicek, sonra o da büyüycek, sen sana daha bağımlı olsunlar istiyceksin belki daha sonra ama onlar gittikçe bağımsızlaşacak ama hiçbiri senin onla için ne kadar uğraştığını unutmıycak:)

deme oyle Allah cektigin sikintilarin mukafatini fazlasiyla verir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…