Sagol canım her zorluk bir öncekini aratıyor resmen.
Erzulum için inan bende cok meraktayim icim gupur gupur resmen.her aklima geldikce dua okuyorum.rabbim göz açıp kapatana dek kurtarsın.
Cümlemizi.
Hanipeksimm
23 gunüm kaldı oda max.
Ben heyecandan öte malum kaygılarım için üzgünüm.rabbim bir kapı acar elbette.bugun o sanciyla ağlarken bile kiz kucağıma almam için nasil ağlıyor bir yandan tlf çalıyor vs.rabbim takatimi kesmesin insallah.
Rabbim bilir belkide ansızın gelir yüce çınar :)
Allah'a çok şükür canım ,Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inş.orası öle deeeeee
bikini bikini yazın falan:) o tarz şeyler:)
Canım ben bugün kontrole gittim çatı muayenesini sordum Dr şimdiden o travmayı yaşatmayalım sana dedi :26:Kızlar dün akşam bir arkadaş yazmıştı buraya, çatı muayenesinden sonra kanaması olmuş.
Birkaç şey daha duymuştum bu konuda, acaba böyle bir tehlikesi var mıdır?
Aklıma takıldı, tecrübeli arkadaşlar ne dersiniz?
Nasilkanama Nisan mı gelmiş?
Huysuzmelek le Tuna nin kanaması oldu ama çatıda degildi.
Çatı muayenesinden sonra benim karnım cok aşağı inmişti
Zaten sadece doguma girerken bakılmıştı ertesi gün doğurdum.
Simdi daha önce bakıp karar veriliyor.
Kızlar biliyorsunuz geçen hafta pes etmiştim artık yorgunluktan , dün toplantımız vardı, artık günde 7 saat çalışacağım, olması gerektiği gibi aslında, yani bana kolaylık gösterildiği için değil. izne de ayrılabilirsin ama sana ihtiyacımız var dediler. Ben de izne ayrılmak istemediğimi söyledim. artık sabah 8buçuk akşam 6buçuk yerine, sabah 8 buçuk öğleden sonra 3 buçuk arası çalışacağım. 3 saat erken çıkmak bana çok iyi gelecektir.
bu sene kaldığım otelde gözüm hep çocuklu kadınlardaydı nasıl diye vücutları çoğu kaçamamış bundan ama dert etmiyolar
bıngıl bıngıl rus teyzeleri görünce kendimizi salarız zaten ortaya
Off davul gb oldu karnım 1 cm daha genişleyecek yer yok sanki..
Mide ağrılarım da beni öldürüyor(( hhem bebeğim dursun zamanına kadar istiyorum hemde bu halimden sıkıldım artık (
aynen bende de sıkıntı var
nts de sancılar çıkıyor iki günde bir serum yiyorum 6*1 nidilat kullanıyorum anlayacağın doğmasın diye uğraşıyoruz
Allah hepimizin yardımcısı olsun
kızlar hepinize iyi akşamlar sancılar başlamış bende ilaç kulllanıyorum bunun için bakalım yarın doktora gideceğiz kontrole kızlar bu çatı muayenesini yaptırmak şartmı ben biraz tırsıorum da
Arkadaslar iyi aksamlar. hamile kalamak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan ayetel kursi topluyoruz. birer tane okurmusunuz?. buradan bildirirseniz sevinirim...tesekkürler
Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ tehuzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâlemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune biseyin min ilmihî illâ bimâ sa, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.
Arkadaslar iyi aksamlar. hamile kalamak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan ayetel kursi topluyoruz. birer tane okurmusunuz?. buradan bildirirseniz sevinirim...tesekkürler
Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ tehuzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâlemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune biseyin min ilmihî illâ bimâ sa, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.
okudum ben arkadaşım. allah onun da gönlünün muradını versin
Geçmiş olsun canım.
Kanamam olduğunda dört gün hastanede kalmıştım bana da sürekli serum ve nidilar vermişlerdi. Günde 2 kere de nst çekiyorlardı. Nidilatı internetten araştırdığımda kasılmaları engellediği yazıyordu sonra bir hemşire arkadaş tansiyon ilacı olduğunu söyledi. Senin tansiyonun yükselmiş demek ki sana söylememişlerdi panik yapma diye dedi. Şaşırdım, senin bilgin var mı?
Sağ ol canım,
Kanama iki gün sürdü kesildi sonra bir sabah tekrar oldu. O sebeple doktor bayağı tuttu, hastanede bunaldım da kaçtım yoksa bir gece daha da yatıracaktı. Şimdi evde dinleniyorum, bıçak gibi sancılar oluyor bazen bugün de alt tarafta ağrı var nedense.
25 Mart'ta gideceğiz doktora ama ağrım olursa beklemem o kadar.
Ben de okudum canım. Allah bebeği olmayan herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?