2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

kıyamam ben zehraya en zor zehraya gelecek. bebiş gelince 2. planda kalacağını düşünecek. üzülme sen de. olacak yapacak bir şey yok. o da alışacak sevecek kardesini. ne güzel. keşke tek çocuk olmasaydımmm

Allah'a çok şükür canım ,Allah sağlıkla da kucağımıza almayı nasip etsin inş.orası öle deeeeee
bikini bikini yazın falan:) o tarz şeyler:)

bu sene kaldığım otelde gözüm hep çocuklu kadınlardaydı nasıl diye vücutları çoğu kaçamamış bundan ama dert etmiyolar

bıngıl bıngıl rus teyzeleri görünce kendimizi salarız zaten ortaya

Canım ben bugün kontrole gittim çatı muayenesini sordum Dr şimdiden o travmayı yaşatmayalım sana dedi :26:

Ebe de şimdi yaparsam dogumu cabuklastirir iki hafta sonra dedi

Offffffff

Gözün aydinnnnnnnnnnn

BalayindA kadının biri kahvaltıda yan masada bebek yediriyordu , icini çekerek bize bakti.. gecen yıl bizde sizin gibiydik tadını çıkarın imreniyorum su an size dedi cok acıklı bir halı vardı ...

Ruslar tas gibi ama ya iki çocuklu uç çocuklu kadınlarda bı damla selulit sarkma yoktu

Off davul gb oldu karnım 1 cm daha genişleyecek yer yok sanki..
Mide ağrılarım da beni öldürüyor (( hhem bebeğim dursun zamanına kadar istiyorum hemde bu halimden sıkıldım artık(

Off davul gb oldu karnım 1 cm daha genişleyecek yer yok sanki..
Mide ağrılarım da beni öldürüyor (( hhem bebeğim dursun zamanına kadar istiyorum hemde bu halimden sıkıldım artık(

az kaldı canım az kaldı bak senin 30 un altına düşmesine bişi kalmamışş

slm güzel anneler bugün kontrolümüz vardı paşam 2305 gr olmuş sat a göre 1 hafta geriden geliyor zayıf ve minyon bir bebek anlıyacağınız azıcık üzüldüm bu duruma ama eşim ve bende minyonuz buna bağlıyorum :))) bende 69 kg olmuşm nts de biraz ağrı çıktı bende farkındayım zaten çok gibi geliyordu ama normalmiş kontrollerde haftada 1 e düştü temizlik (boya işi) tam gaz devam eşim paralıo kendini bense yatıyorum mutfağı temizlemem lazım ama hiç halim yok nasıl yapcam bilmem neyse kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi...

aynen bende de sıkıntı var
nts de sancılar çıkıyor iki günde bir serum yiyorum 6*1 nidilat kullanıyorum anlayacağın doğmasın diye uğraşıyoruz

Allah hepimizin yardımcısı olsun

doktorum banada yazdı.bnmde kahverengi akıntım ve karın ağrım var ama nst de sancı çıkmıyor.3*1 verdi bana nidilat.ama prospektüsünü okudum gebelik kategorisi c yazıyo.gebeler kullanamaz yazıyo bide.aklımada takılmadı değil hani.kullanmıyorum bnde.acaba hiç değile gece yatarken 1 tane alsammı.çünkü çok baş dönmesi de yapıyomuş.evde bütün gün yanlızım.napsam karar veremedim.zararlı olsa bebek için.dr umuzda vermezdi herhalde dimi.

kızlar hepinize iyi akşamlar sancılar başlamış bende ilaç kulllanıyorum bunun için bakalım yarın doktora gideceğiz kontrole kızlar bu çatı muayenesini yaptırmak şartmı ben biraz tırsıorum da

duşumu aldım tv karşısında oturuyoruz. ara ara ağrı giriyo alt tarafa öyle uzun falan değil bikaç saniyelik bişey. biran böyle cız diye acıtıyo, zıplatıyo beni ve geçiyo, sancı böyle bişey mi?

kızlar hepinize iyi akşamlar sancılar başlamış bende ilaç kulllanıyorum bunun için bakalım yarın doktora gideceğiz kontrole kızlar bu çatı muayenesini yaptırmak şartmı ben biraz tırsıorum da

yanlış biliyorumdur belki ama normal doğum yapacaklar için yapılıyo sanırım çatı muayenesi.(yanlış biliyosam uyarın kızlar).e normal doğurcaksak da çatı muayenesi yapılırken sıkalım azcık dişimizi yoksa doğumu nası yapcaz dimi

Arkadaslar iyi aksamlar. hamile kalamak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan ayetel kursi topluyoruz. birer tane okurmusunuz?. buradan bildirirseniz sevinirim...tesekkürler

Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ te’huzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâ’lemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune bisey’in min ilmihî illâ bimâ sa’, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.’

okudum ben arkadaşım. allah onun da gönlünün muradını versin

begenen arkadaslar okumus mu oldu?? katayim mi sayiya?

Merhaba güzel anneler ve tatlı bebikleri.. Uzun zamandır sizi takip ediyorum ama bir türlü yazmak kısmet olmadı. İzne ayrıldığımdan artık yazmaya bol bol vaktim olur, evde olmak, erken kalkmamak çok güzelmiş gerçekten Son bir haftadır kendimi çok kötü hissediyorum. Çok çabuk yoruluyorum ve geceleri ağrıdan uyuyamıyorum. Artık çok zor gelmeye başladı hamilelik Oğlum olacak benim de nasipse ve ben de normal doğumdan korktuğum için sezeryan ile doğuracağım. 17-18 Nisan gibi alırız dedi doktorum. Çatı kontrolü normal doğum yapacaklara yapılıyor diye duydum ben de..

iyi akşamar,
doktora gittim bugün,nst düzgün çıktı,ultrason da iyi ama kordon hala 2 kez dolalı byunda,bu yüzden doktorum fazla riske gerek yok dedi ve doğum tarihine karar verdi..28 MART ta kızıma kavuşacağım inşallah..biraz erken ama sağlıklı olsun diyorum artık..

erzulum inşallah çok güzel geçer canım doğumun,Allah sağlılla kucağına almayı nasip etsin,kiloyu düşünmemeli artık bu durumda..
Dertsiz canım işin hayırlı olsun,herşey yolunda gider inşallah..

canım benim tansiyonum hep düşüktü,nidilat ağrılar için veriliyor,erken doğum riskine karşı..

ağrın hala çıktığı halde bir şey demiyorlar mı sana?? doğum tarihine falan karar verdiniz mi??

Ben de okudum canım. Allah bebeği olmayan herkese nasip etsin inşallah..

arkadaslar merhaba, hamile kalmak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan birer tane ayetel kursi istiyorum.. okursaniz hemen bildirirmisiniz.. tesekkürler

Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ te’huzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâ’lemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune bisey’in min ilmihî illâ bimâ sa’, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.’

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…