bende okudum yazmayı unutmuşum, beğene basmıştım.
Arkadaslar iyi aksamlar. hamile kalamak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan ayetel kursi topluyoruz. birer tane okurmusunuz?. buradan bildirirseniz sevinirim...tesekkürler
Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ tehuzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâlemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune biseyin min ilmihî illâ bimâ sa, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.
Dün bana doktorum alt muayenesi yaparsam kanamanin olabileceğini söyledi.sen şimdi panik yaparsın.ben onu haftaya yapacağım dedi.ee bu durumda haftayada panik yapicam.
Dne olacak bilmiyorum.en azından normal doğuma hazirmiyim değilmiyım bunu bilmekte güzel olacak bi yandan.off çok zor işler bunlar.
Çatı muayenesinden sonra kanama olabiliormuş. bunun gayet normal olduğunu söyledi doktorum ancak biraz uzun sürünce panikledim ben de.. Neyse ki artık durdu.. Ancak zaman zaman benim sancılarım oluor çatı muayenesinden sonra. Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım neler olacak bizim oğlan cumartesiye kadar gelmezse tabii...
Bende okudum Rabbim kimseyi eksik bırakmazsın tüm isteyenlere nasip etsinArkadaslarr allah hepinizden razi olsunn. toparladim hepsiniii .cok tesekkürler........
Bu hamilelik gerçekten kapalı bi kutuymuş insanın başına ne zaman ne gelecek hiç belli olmuyor kızlar...Hamileliğin 23 . haftasında ritm bozukluğu vardı onunla baya uğraştık şimdide suyum fazlaydı o da normale dönmüş ama bu sefer de başı büyük
Ölçümleri ise şöyle;
sat a göre 33+2 haftalık ultrasonda
bpd 92mm 37w4d
ac 289 mm 32w6d
fl 64mm 33w1d
doktorum bpd yani başçevresinin büyüklüğünü genetik birşey olacağını ultrasonda görünen kötü bişey olmadığını söyledi ama yine de takip altında tutmak gerekir dedi ben de kafama taktım çünkü başı büyük olursa normal doğum da hayal olur benim için...
Canimmmm iyiyiz biz kizimla.. Uyuyamasak.. Acı çeksek de su an iyiyiz :)Bugün hastanenin ebeleriyle konuştum.. Epizyotomi ve dikişi onlar yapıyormuş Oyle dediler bilemedim.. Haftaya dogumhaneyi görmek için gidicem.. Dr doğumuna daha var dedi ama benim cok ağrım acım oluyoriyi geceler fıstıklar herkesin sağlığı,keyfi yerindedir inşallah
Canimmmm iyiyiz biz kizimla.. Uyuyamasak.. Acı çeksek de su an iyiyiz :)Bugün hastanenin ebeleriyle konuştum.. Epizyotomi ve dikişi onlar yapıyormuş Oyle dediler bilemedim.. Haftaya dogumhaneyi görmek için gidicem.. Dr doğumuna daha var dedi ama benim cok ağrım acım oluyor
Mezosum doğumdasim uzun zamandır karsilasamiyoruz .nasılsın nasıl gidiyor.
Bende uykusuzluktan ziyade sirt agrilarimdan dolayı nefes alamıyorum.nst den nefret eder hale geldim.sirt üstü yatmak tam bir işkence oldu.
nasıl ağrın acın oluyor tatlım?hiç görüşemedik haberim yok:26:
nst'ye ne zaman girdin sancı çıkıyor mu??
hayırlısıyla ve vaktiyle gelsin kuzucuklarımız inşallah
Mezosum doğumdasim uzun zamandır karsilasamiyoruz .nasılsın nasıl gidiyor.
Bende uykusuzluktan ziyade sirt agrilarimdan dolayı nefes alamıyorum.nst den nefret eder hale geldim.sirt üstü yatmak tam bir işkence oldu.
Laternem kuzucum ben işten ayrildigimdan biri pc de oturamiyorum.cepten yazmak işkence oldu ama arada yine girip bakıyorum .eşinin güzel habrlrini de okudum çok şükür.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.ayyy gecenin bu vaktinde de sohbet etmek varmış kısmette demek
benim sırt ağrım yok ama sırt üstü yatınca midem bulanıyor;kaçtır hemşire gelmeden ben kendim nst'yi atıp lavaboya koşuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?