2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Allah isteyen herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah..

Bu hamilelik gerçekten kapalı bi kutuymuş insanın başına ne zaman ne gelecek hiç belli olmuyor kızlar...Hamileliğin 23 . haftasında ritm bozukluğu vardı onunla baya uğraştık şimdide suyum fazlaydı o da normale dönmüş ama bu sefer de başı büyük

Ölçümleri ise şöyle;
sat a göre 33+2 haftalık ultrasonda
bpd 92mm 37w4d
ac 289 mm 32w6d
fl 64mm 33w1d

doktorum bpd yani başçevresinin büyüklüğünü genetik birşey olacağını ultrasonda görünen kötü bişey olmadığını söyledi ama yine de takip altında tutmak gerekir dedi ben de kafama taktım çünkü başı büyük olursa normal doğum da hayal olur benim için...

Çatı muayenesinden sonra kanama olabiliormuş. bunun gayet normal olduğunu söyledi doktorum ancak biraz uzun sürünce panikledim ben de.. Neyse ki artık durdu.. Ancak zaman zaman benim sancılarım oluor çatı muayenesinden sonra. Cumartesi tekrar kontrolümüz var bakalım neler olacak bizim oğlan cumartesiye kadar gelmezse tabii...

bana dr um hiç bahsetmedi şimdilik çatı m. den..21 inde kontrlm var.o zmn bakıcaktır belkide.ne olur ne olmaz bn 20 sinde gideyim ağdaya...gerçi hamilelik bana yaradı...kıllar tüyler yokoldu ama çok azçıkıyo yinede.insan rahatsız oluyo ölede olsa.ne olur ne olmaz bn tedbirli gideyim..

bizimde kafamız büyük çıktı son 2 kontrolde, bize genetik olabilir bile demedi, normal normal dio
benimde babasınında kafası büyük biraz, inşallah genetiktir diyorum bende

iyi geceler fıstıklar herkesin sağlığı,keyfi yerindedir inşallah
Canimmmm iyiyiz biz kizimla.. Uyuyamasak.. Acı çeksek de su an iyiyiz :)Bugün hastanenin ebeleriyle konuştum.. Epizyotomi ve dikişi onlar yapıyormuş Oyle dediler bilemedim.. Haftaya dogumhaneyi görmek için gidicem.. Dr doğumuna daha var dedi ama benim cok ağrım acım oluyor

Mezosum doğumdasim uzun zamandır karsilasamiyoruz .nasılsın nasıl gidiyor.
Bende uykusuzluktan ziyade sirt agrilarimdan dolayı nefes alamıyorum.nst den nefret eder hale geldim.sirt üstü yatmak tam bir işkence oldu.

nasıl ağrın acın oluyor tatlım?hiç görüşemedik haberim yok:26:
nst'ye ne zaman girdin sancı çıkıyor mu??
hayırlısıyla ve vaktiyle gelsin kuzucuklarımız inşallah

Bende uykusuzluktan ziyade sirt agrilarimdan dolayı nefes alamıyorum.nst den nefret eder hale geldim.sirt üstü yatmak tam bir işkence oldu.

ayyy gecenin bu vaktinde de sohbet etmek varmış kısmette demek
benim sırt ağrım yok ama sırt üstü yatınca midem bulanıyor;kaçtır hemşire gelmeden ben kendim nst'yi atıp lavaboya koşuyorum

wosgi tatlım nasılsın?boyaya kalkışmışsınız galiba kolay gelsin canım
oğluşuna 41 kere maşallah tatlım
anne babanın doğum kilosu da bebeğin kilosunda etkenmiş..
sağlıkla gelsin paşamız inşallah

nasıl ağrın acın oluyor tatlım?hiç görüşemedik haberim yok:26:
nst'ye ne zaman girdin sancı çıkıyor mu??
hayırlısıyla ve vaktiyle gelsin kuzucuklarımız inşallah

Âmin canım.. Nst de birsey çıkmadı bugün ama benim karnım aşağı düşecek gibi ağrıyor .. Sırt ağrısından zaten ne uyku var ne huzur.. Otursam kalkmak dert yatsam saga sola dönmek.. Bulantı bende tavan yaptı yine.. Çıkarmaya da başladım tekrar.. Bazen kontrolsüz oluyo gecen salon halisini batırdım pis birsey oldum iste.. Halı yıkamada .. Bebek gelmeden ben hallettim

Bir de hast değiştim her gittiğimde başka Dr var devlette.. İnada bindi bu is orda normal doğurcam diye :) hayırlısı artık

Evet canım izinler başladı böyle oldu.. Ben sırt üstü yattığımda midemde ve ciğerlerimde cok baskı hissedip kalkıyorum uykudan.. Sol sol çürüdü sol yanım ( esim yatmış yanımda yüz üstü horluyor da utanmadan bitsin bu günler be katinammmmm bitsin

İyi geceler ...
Onceleri kiz uyumaz benide uyutmazdi
Simdi kiz uyuyor ben uyuyamiyorum
Yanlarım sızlıyor birde bir kac gundur kaburga ağrım başladı bu hafta iyice bitikleri oynuyoruz.mide yanmam zirvede bulantisida cabası.herseyden tiksinir oldum.
Hadi hayırlısı.

selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
anneannem akciğer kanseriymiş bir anda çıktı ortaya
bir öksürük için gitti doktora ve yoğun bakımda şimdi..
doktorlar hiç ümit yok diyorlar
en çok isteği şey benim bebeğimi görmekti ve sanırım kısmet olmayacak..
annem gelecekti dogumuma aylardır plan yapıyordu hazırlık yapıyordu
şimdi perişan durumda çok sarsıldı
bi tarafta onu doguranın acısı, diğer tarafta dogurdugunun mutluluğu..
anneanneme ayrı üzülüyorum anneme ayrı..
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
tüm duygular bir arada.. acı ,üzüntü,sevinç heyecan ...

ayyy gecenin bu vaktinde de sohbet etmek varmış kısmette demek
benim sırt ağrım yok ama sırt üstü yatınca midem bulanıyor;kaçtır hemşire gelmeden ben kendim nst'yi atıp lavaboya koşuyorum
Laternem kuzucum ben işten ayrildigimdan biri pc de oturamiyorum.cepten yazmak işkence oldu ama arada yine girip bakıyorum .eşinin güzel habrlrini de okudum çok şükür.Rabbim onları başımızdan eksik etmesin.
Demek sirt üstü yatinca miden bulaniyor çok ilginç ya.
Inan herşeye alismak lazım aslında.cidden herkesin gebeligi bir değil.
Eşim az kaldı dayann bitanem deyip duruyor
Nefes alamamak çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…