2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Dertsizz is görüşmesi nasıl sonuçlandı ? Ne düşünüyorsun ???

Voltajjjjjjj da ayaklanmisssss bu saatte.. Tv mı izliyorsun kizzz ? Benim salonda anne oturma odasında kv tv izlencek yerim de kalmadı.. Yatakta nete mahkum.. Okumadığım haber kalmadı (( Dr da bugün 25 den önce doğmaz dedi garantisi var sanki kv de başladı ben gideyim erken gelmisim bilmem ne .. Bugün ikisi de battı bana valla. Artk kendime tahammülüm yok

Bitecek canım bitecek.Allahim bitsin hayırlısıyla artık dayanamıyorum dediğimiz an yavrularimiz yanımıza gelmek için hazırlık yapacak.Sağ salim doğurmak istiyorum sirt ağrılarını bile çekmeye raziyim.

Canım gecmis olsun benimde bir yakınıma konmuştu bu teşhis ama cok çabuk ilerlemiyor genelde tüm bildiklerim en az bir yıl tedavi süreci geçirdi. Dunyanın kanunu dogum ve ölüm yanyana .. Ne denir ki cok üzücü .. İns kolayca bir doğumun olur da bir de onun zorluğunu yasamazsın..

Eoozlem,
Gecmis olsun ,Allah yardımcısı olsun anneannenin.
Ümitsizliğe kapılmayın yinede.
Rabbim varken kaygı yok.
Anne olacaksın ya,ta ki doğumda bas etmeyi ogrenerek.
Allah yardımcın olsun...

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 3 ziyaretçi)
Mezopotamya82, esrasm, gulimier+, hanipeks+, Yuksek_Voltaj+, dertsiz+, katinamm+, laterne+

Yok hayatım ne tv si yattığım yerden bakıyorum sizlere.tlf tek artı özelliği :)
Kv Neden erken gelmiş o zaman :))
Aman ben daha aramadım su zaman diye.ben haber verecektim ına göre gelecek ,yok haber vermiyorum:)))
22 gün kaldı hayirlisiyla...

Allah yardimciniz olsun. cok gecmis olsun hemen umutsuzluga kapilma insallah gorur torununu Allah buyuk

Erzulum simdi uyumuyordur:)
İnsanı hic uyku tutmuyor o gün :))
Ve saniye saat gibi isler...

kızlar hayırlı geceler,
ne geçmiş olmuş öyle oku oku anca bittirebildimmm.

normal doğum isteyen ben, dün sabah eşime dedim ki gidip kestirsek de aldırsak mı bebeği

ayaklarım ellerim aşırı şişiyo, yürümek işkence, namazı oturarak kılıyorum ama o bikaç dk da mosmor oluyo ayaklarım,
dün sabah burnumu temizleyemedim, parmaklar kocaman olmuş, burnum iyice şişmiş, çok aciz bi durumdayım artık, çok bunaldım yaniiii,
yürüyüş yapmaya çalışıyorum, bi nebze şişlikler iniyo gibi oluyo, yemek yiyince tekrar şişiyo

laternacım tesbih fikri benim de hoşuma gitti, gelenlerin kullanabileceği bişey olsun istiyorum dağıtılanlar

dertsizcim, kayınvalidene diyecek bişey bulamıyorum, vicdana gelsin azıcık.

voltajım yarından itibaren eşim ofise geçeceği için gündüz daha sık gelebilirim buraya inşallah, aklım hep burda ama içim öyle bunalıyo ki, kendimi dışarı atıyorum yürüyüş olsun diye, anneme gidiyorum ama sıcak basıyo geri eve geliyorum, evde de yapılacak işlerin altından tek başıma kalkamayacağım için daha çok sinir basıyo oyyyyyy anammmm yaaaniii

erzulum hayırlısıyla doğur canım inşallah bebeğini

hanipekscim, işten erken çıkıyo olmana sevindim, çok yoruluyodun, dinlenmeye çalış

mezoşş, kararını destekliyorummm, normal doğum

atladığım kimse kalmamıştır umarımmm, kayınvalide muhabbetlerine hiç girmiyorummm bile

Aa gulimier:)
Az kaldı canım kurtulacağız hayirlisiyla:)
Göbek düşmesi topuk kanı sarılık süt muhabbeti kol gezecek yakında.
Sen niye şişiyorsun ? Tansiyon normal mı?sismek carpintida yapar.
Ben ilk defa gecen gün gözlerim ve yüzüm şişti şükür sadece bir gün.
Ama sesim cok değişti niye bilmiyorum :))

Bu arada dilim şişti kac gündür sormadigimdan:))
"Mergenim haber et artık"

son kontrolümde de (19 şubatta) hafif vardı şişmeler, doktor tansiyonumu ölçtü normal, kilo zaten 1 kilo almıştım 6 haftada, tuzu kesmiştim ama şişiyorum anlayamıyorum, tansiyonunu ölçmeye çalış ara ara dedi

tansiyonum yüksek değil ölçüyorum, 10.5-6.5 çıkıyo, 11-7 çıkıyo
kilomda da artış pek yok, çarpıntım falan da yok,
sadece akşamları yüzüm alev alev yanıyo, ben ateşim çıktı sanıyorum ama ölçtük 36,5 çıkıyo o da,
sıfır tuz yemeklerimde, hayatımın tadı tuzu yok yaniii, bugün mercimekli köfte yaptım yanına ne güzel turşu giderdi ama yiyememdim offffff:2::2::2: ben daha ne edeyim,
tek sorun galiba yüksek kiloda hamile kalmış olmam, ona bağladı doktor herşey normal olunca,

senin sesin niye değişti kızzzz????

iyi geceler kknın gece bekçileri
iş görüşmesi müdür tarafından olumlu bölge müdürünün kararı alınacak.
uzman yardmcılığı kadrosuymuş pozisyonda iyi fakat...
çalışma saatleri çok fazla akşam 9 a kadar kalıyorlarmış.
tek bayan ben olucam. 1 ay bekleriz diyorlar.1 ay sonra
el kadar yavrumu bırakıp nasıl giderim ki
sabah 8de süt sağıp bıraksam akşam 9a kadar ne yapar
ben ilçede oturuyorum banka merkezde arabayla gidip gelsem
hergün 40 tl yakacak.offf bilmiyorum ya...
şu an olumsuz olmasını diliyorum.
olumlu olupta gitmezsem kayınvalidemlerin dilinden kurtulamam.
çalışmıyorsun diye diye 3 yıl beynimi çürüttüler.
2 yıl ücretli öğretmenlik yaptımda dillerinden kurtuldum.

çerçeve siparişimi iptal ettiler kızlar.
benim istediğim attan toptancıda kalmamış.
başka bir attan yapalım diyorlar.
onu da eşim beğenmiyor.

bugün görüşmeden sonra merkezde kaldım eşim işe döndü.
tüylü müylü lohusa terliği aradım bulamadım.
3 tane daha lohusa tacı aldım.
nbbnin emzirme sütyenini 10 tlye, atletini de 15 tlye aldım.
bir de doğum sonrası toparlayıcı korse aldım bacaklardan göğüs altına kadar.
şerbet bardaklarını süslemek için kurdele falan aldım.
o yorgunluğun üstüne eve gelince şerbet bardaklarını koyacağım tepsiyi süsledim.
sağolsun eşimde yardım etti. tepsiyi kumaşla kapladık. kumaş saten olunca kayıp durdu.
bardaklarıda süsleyip sizin fikrinizi de alıcam.

günaydın arkadaşlar ve tatlı bebişleri............

canım kullanman gerek zaten 36. haftadan sonra kullanamıyorsun onu... bebek erken gelirse ne olacak... bende kullandım ki ben çok hassas biriyim bu konuda. midesine ishal için içtiği hap yapışıp geçici ülser yaşayan insanım ben korkma bir şey olmuyor

kızlar bir de dün yazamadım paylaşayım şimdi.dün çatı muayenesi oldum zerre kadar acımadı bende çok şükür. sonrasında kanama filan da olmadı gece rahimde yumuşama var ama açılma yok dedi o da normalmiş bu haftalarda... yalnız kemik biraz basık yine de normal doğumu deneriz bi dedi dr. canım sıkıldı. kilolu olursa olmaz ama dedi Allah tan son 10 günde 150 gr almış kuzum sadece... 2950 yiz şimdilik. bir iki hafta daha gelmez büyük bir ihtimal dedi. 37 dolsa da hayırlısıyla gelse kuzum keşke normal yoldan... her lavaboya gidişimde nişan kontrolü yapıyorum psikopata bağladım artık. bacak kramplarım çok arttı enerji patlaması yaşıyorum arada (patlama dediysem kendi çapımda, evi silip süpürüp iki tas yemek benim hamiş lügatımda patlama demek ) sonra fısssssss akşama kadar yatmak zorunda kalıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…