Âmin canım.. Nst de birsey çıkmadı bugün ama benim karnım aşağı düşecek gibi ağrıyor .. Sırt ağrısından zaten ne uyku var ne huzur.. Otursam kalkmak dert yatsam saga sola dönmek.. Bulantı bende tavan yaptı yine.. Çıkarmaya da başladım tekrar.. Bazen kontrolsüz oluyo gecen salon halisini batırdımpis birsey oldum iste.. Halı yıkamada .. Bebek gelmeden ben hallettim
Bir de hast değiştim her gittiğimde başka Dr var devlette.. İnada bindi bu is orda normal doğurcam diye :) hayırlısı artık
Evet canım izinler başladı böyle oldu.. Ben sırt üstü yattığımda midemde ve ciğerlerimde cok baskı hissedip kalkıyorum uykudan.. Sol sol çürüdü sol yanım( esim yatmış yanımda yüz üstü horluyor da utanmadan bitsin bu günler be katinammmmm bitsin
selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
anneannem akciğer kanseriymiş bir anda çıktı ortaya
bir öksürük için gitti doktora ve yoğun bakımda şimdi..
doktorlar hiç ümit yok diyorlar
en çok isteği şey benim bebeğimi görmekti ve sanırım kısmet olmayacak..
annem gelecekti dogumuma aylardır plan yapıyordu hazırlık yapıyordu
şimdi perişan durumda çok sarsıldı
bi tarafta onu doguranın acısı, diğer tarafta dogurdugunun mutluluğu..
anneanneme ayrı üzülüyorum anneme ayrı..
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
tüm duygular bir arada.. acı ,üzüntü,sevinç heyecan ...
Yok hayatım ne tv si yattığım yerden bakıyorum sizlere.tlf tek artı özelliği :)Dertsizz is görüşmesi nasıl sonuçlandı ? Ne düşünüyorsun ???
Voltajjjjjjj da ayaklanmisssss bu saatte.. Tv mı izliyorsun kizzz ? Benim salonda anne oturma odasında kv tv izlencek yerim de kalmadı.. Yatakta nete mahkum.. Okumadığım haber kalmadı(( Dr da bugün 25 den önce doğmaz dedi garantisi var sanki kv de başladı ben gideyim erken gelmisim bilmem ne .. Bugün ikisi de battı bana valla. Artk kendime tahammülüm yok
selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
anneannem akciğer kanseriymiş bir anda çıktı ortaya
bir öksürük için gitti doktora ve yoğun bakımda şimdi..
doktorlar hiç ümit yok diyorlar
en çok isteği şey benim bebeğimi görmekti ve sanırım kısmet olmayacak..
annem gelecekti dogumuma aylardır plan yapıyordu hazırlık yapıyordu
şimdi perişan durumda çok sarsıldı
bi tarafta onu doguranın acısı, diğer tarafta dogurdugunun mutluluğu..
anneanneme ayrı üzülüyorum anneme ayrı..
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
tüm duygular bir arada.. acı ,üzüntü,sevinç heyecan ...
Aa gulimier:)
Az kaldı canım kurtulacağız hayirlisiyla:)
Göbek düşmesi topuk kanı sarılık süt muhabbeti kol gezecek yakında.
Sen niye şişiyorsun ? Tansiyon normal mı?sismek carpintida yapar.
Ben ilk defa gecen gün gözlerim ve yüzüm şişti şükür sadece bir gün.
Ama sesim cok değişti niye bilmiyorum :))
doktorum banada yazdı.bnmde kahverengi akıntım ve karın ağrım var ama nst de sancı çıkmıyor.3*1 verdi bana nidilat.ama prospektüsünü okudum gebelik kategorisi c yazıyo.gebeler kullanamaz yazıyo bide.aklımada takılmadı değil hani.kullanmıyorum bnde.acaba hiç değile gece yatarken 1 tane alsammı.çünkü çok baş dönmesi de yapıyomuş.evde bütün gün yanlızım.napsam karar veremedim.zararlı olsa bebek için.dr umuzda vermezdi herhalde dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?