iyi geceler kknın gece bekçileri
iş görüşmesi müdür tarafından olumlu bölge müdürünün kararı alınacak.
uzman yardmcılığı kadrosuymuş pozisyonda iyi fakat...
çalışma saatleri çok fazla akşam 9 a kadar kalıyorlarmış.
tek bayan ben olucam. 1 ay bekleriz diyorlar.1 ay sonra
el kadar yavrumu bırakıp nasıl giderim ki
sabah 8de süt sağıp bıraksam akşam 9a kadar ne yapar
ben ilçede oturuyorum banka merkezde arabayla gidip gelsem
hergün 40 tl yakacak.offf bilmiyorum ya...
şu an olumsuz olmasını diliyorum.
olumlu olupta gitmezsem kayınvalidemlerin dilinden kurtulamam.
çalışmıyorsun diye diye 3 yıl beynimi çürüttüler.
2 yıl ücretli öğretmenlik yaptımda dillerinden kurtuldum.
selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
anneannem akciğer kanseriymiş bir anda çıktı ortaya
bir öksürük için gitti doktora ve yoğun bakımda şimdi..
doktorlar hiç ümit yok diyorlar
en çok isteği şey benim bebeğimi görmekti ve sanırım kısmet olmayacak..
annem gelecekti dogumuma aylardır plan yapıyordu hazırlık yapıyordu
şimdi perişan durumda çok sarsıldı
bi tarafta onu doguranın acısı, diğer tarafta dogurdugunun mutluluğu..
anneanneme ayrı üzülüyorum anneme ayrı..
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
tüm duygular bir arada.. acı ,üzüntü,sevinç heyecan ...
selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
bi deeee kaşıntılarım var yaa avuç içlerim ve ayaklarım kaşınıyo bununla birlikte şişkinlik var bacaklarımda ellerim de ve saahları yüzümde siz de de oluyo muu ???
ben de okudum canım ama sanırım gerek kalmamış...allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...Arkadaslar iyi aksamlar. hamile kalamak isteyen arkadaslarimiz icin hamile arkadaslardan ayetel kursi topluyoruz. birer tane okurmusunuz?. buradan bildirirseniz sevinirim...tesekkürler
Allahu lâ ilâhe illâ hu, elhayyul kayyum, lâ tehuzûhu sinetün velâ nevm, lehu mâ fiys semâvâti ve mâ fiylard, men zelleziy yesfeu indehu illâ biiznih, yâlemu ma beyne eydiyhim ve ma halfehüm, velâ yuhiytune biseyin min ilmihî illâ bimâ sa, vesiâ kürsiyyühüs semâvâti vel arda, velâ yeuduhu hifzuhuma, ve huvel âliyyül aziym.
3 gün uykusuz kaldıktan sonra akşam zorla bi kase yoğurt yedim...azıcık zaman geçti,hemen gözlerim kapanmaya başladı...bu gece uyuyabildim sonunda...bu akşam aynı taktiği yine denicemiyi geceler arkadaşlar....bugün niyetliyim uyumaya allahım izin verirse uyuyamazsak damlarız gene
çok çok geçmiş olsun,allah şifa versin inşallah...hemen olumsuz düşünme,bebeğini görebilir inşallah canım...selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
bi kaç kez bana da oldu öyle...yemeği fazla kaçırınca sabahı zor ettim...sonra,akşamları fazla yememeye tövbe ettim...dün gece yine uyku yoktu bana , 5-6 gündür eşim grip olduğundan ayrı yatıyoduk, ben yatak odasında sere serpe, yine iyiydi biraz, ay dün gece korkunçtu bitti hastalık geldi, ay horluyo horluyo, bütün gece dön ö tarafa dön o tarafa, yanına dön demekten içim çıktı, nefes alamıyorum zaten, dün akşam annemlerdeydik, yediğim 4 kurabiyenin üstüne annem de kurabiye yapmış, bi de orda yedim, fazla da kaçırdım herhalde yemeği, Allah'ım ölüyorum zannettim zaten gaz tuvalete çıkamamak öldürdü beni, dün baktım 17 kilo almamışımdır umarım akşam tartıldım yediklerimin üstünebu çarpıntı heyecan hissi de öldürücek beni, kalbimi çıakrıp atasım var, öle bi rahatsız edici şişkinliğim de var ki , öfff hayat çok zor:)
günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???
çok yemek kötü yapıyo canım, bende birazcık fazla kaçırınca akşamım ve gecem zehir oluyo.dün gece yine uyku yoktu bana , 5-6 gündür eşim grip olduğundan ayrı yatıyoduk, ben yatak odasında sere serpe, yine iyiydi biraz, ay dün gece korkunçtu bitti hastalık geldi, ay horluyo horluyo, bütün gece dön ö tarafa dön o tarafa, yanına dön demekten içim çıktı, nefes alamıyorum zaten, dün akşam annemlerdeydik, yediğim 4 kurabiyenin üstüne annem de kurabiye yapmış, bi de orda yedim, fazla da kaçırdım herhalde yemeği, Allah'ım ölüyorum zannettim zaten gaz tuvalete çıkamamak öldürdü beni, dün baktım 17 kilo almamışımdır umarım akşam tartıldım yediklerimin üstünebu çarpıntı heyecan hissi de öldürücek beni, kalbimi çıakrıp atasım var, öle bi rahatsız edici şişkinliğim de var ki , öfff hayat çok zor:)
doktorunu ara istersen, nişan olabilir mi ki :26:günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???
kendin nasıl yapacaksın ki ben orayı görmekte zorlanıyorum artık. gerçi sen tecrübeli hamişdin değil mi? halledersin heralde.günaydın kızlar...
Bazılarımızın çatı muayenesi yapılmış bazılarımızında yakında olucak. Benimkinin normal olcağı kesin olduğundan çatu muayenesi yapmıo dr.. Ama son haftalarda açılma yumuşama vs. warmı diye bakıcak.. Ben ağdaya karar weremedim ne zmn yapsam diee. Şimdi yapsam erkenmi olur acaba.. Kendim yapıcam çünkü.. Yapanınız warmı ağdasını yada ne zmn düşünüosunuz..
Günaydın canım bende öyle bişey olmadı daha ama nişan olabilirmi diye aklıma geldi biraz bekle istersen ağrın falan olursa doktoruna git mutlaka.
ay allah korusun...doktorunu ara istersen, nişan olabilir mi ki :26:
afif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı var... bebeğim de hareket ediyor... dün çok misafirim vardı acaba yorgunluktan mı??? bilemedim... şimdi baktım normal akıntım olmuş kan yok...
Belki yorgunluktan da olabilir canım benimde çok yorulduğum zamanlarda belim ağrıyor.
ay allah korusun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?