2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Gunaydin kizlarrr

Arkadaslar 2 gundur karnim cok gergin. Davul gibi. Sabahlari karnim geceleri sirtim agriyor. Dun bir hemsire velim bebeginiz nisan sonunu beklemez dedi.

Cok ama cok kotu bir ruya gordum isyerime gecince paylascam.

Günaydııın annecikleeer ve bebişcikleeerii uykusuz bi geceden sora hapşırma burun akıntısı yorgunluk çok fenayım bugün ananemiz geliyo temizlik yapcaz ama bu halde nası yapcam bilemiyorum oooff yaaa (((

bi deeee kaşıntılarım var yaa avuç içlerim ve ayaklarım kaşınıyo bununla birlikte şişkinlik var bacaklarımda ellerim de ve saahları yüzümde siz de de oluyo muu ???

günaydınnnnn =)))) deli gibi uykusuzluktan gözlerim fena yanıyo demir ilacımı içmeye kalktım birazdan inşallah uyuyabilirim
dertsizcim hakkında hayırlısı olsun inşallah...

rüyamda 6 yaşlarında bi kızım varmış ikinciyi düşünüyormuşuz..bi de sabundan kayalıkların üzerinde tırmanmaya çalışıyorum kendim şaşırıyodum kaymadığıma...hayır olsun o uykusuzluk arasında rüya da görüyorum artık 2 dk içinde...

canım ya, bebeğin kısmetiyle geldi tam manasıyla bence, ama senin için gerçekten zor bi durum, bekle bekle sonra da en işe gitmek istemiyceğin zaman iş olsun, zor , bilmiyorum ki ne desem, sen karar vericeksin tabi, ama hiçbişe için kendini zorunlu hissetme, bebeğin kısmetli, yine olur bi iş kapısı bakarsın hiç belli olmaz, bebekle evde oturmaktan da bi müddet sonra sıkılıcaz, ay ne biliiym canım ya , sadece diyeb,liceğim herşeyi kendin için yapman ve sadece kendini ve bebeğini düşünmen..

canım Allah şifasını versin, çok geçmiş olsun, öle deme , tedavi olur inş.,sen ona en güzel hediyeyi vericeksin inş.

Allah yüzünüze baksın.. Geçmiş olsun canım

bi deeee kaşıntılarım var yaa avuç içlerim ve ayaklarım kaşınıyo bununla birlikte şişkinlik var bacaklarımda ellerim de ve saahları yüzümde siz de de oluyo muu ???

canım,aynı belirtiler bende de var. ayak numaram 36 dan 40 a çıktı.allahdan havalar iyi de yoksa bot giyemezdim.
son haftalar diye idare ediyoruz artık.
allah yardımcımız olsun.

dün gece yine uyku yoktu bana , 5-6 gündür eşim grip olduğundan ayrı yatıyoduk, ben yatak odasında sere serpe, yine iyiydi biraz, ay dün gece korkunçtu bitti hastalık geldi, ay horluyo horluyo, bütün gece dön ö tarafa dön o tarafa, yanına dön demekten içim çıktı, nefes alamıyorum zaten, dün akşam annemlerdeydik, yediğim 4 kurabiyenin üstüne annem de kurabiye yapmış, bi de orda yedim, fazla da kaçırdım herhalde yemeği, Allah'ım ölüyorum zannettim zaten gaz tuvalete çıkamamak öldürdü beni, dün baktım 17 kilo almamışımdır umarım akşam tartıldım yediklerimin üstünebu çarpıntı heyecan hissi de öldürücek beni, kalbimi çıakrıp atasım var, öle bi rahatsız edici şişkinliğim de var ki , öfff hayat çok zor:)

ben de okudum canım ama sanırım gerek kalmamış...allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsın inşallah...

iyi geceler arkadaşlar....bugün niyetliyim uyumaya allahım izin verirse uyuyamazsak damlarız gene
3 gün uykusuz kaldıktan sonra akşam zorla bi kase yoğurt yedim...azıcık zaman geçti,hemen gözlerim kapanmaya başladı...bu gece uyuyabildim sonunda...bu akşam aynı taktiği yine denicem

çok çok geçmiş olsun,allah şifa versin inşallah...hemen olumsuz düşünme,bebeğini görebilir inşallah canım...

bi kaç kez bana da oldu öyle...yemeği fazla kaçırınca sabahı zor ettim...sonra,akşamları fazla yememeye tövbe ettim...
o kadar yemeğin üstüne tartılınır mı bacım?doğru değildir o,sabah aç karnına tartıl,en doğru sonuç o...

babamızı işe gönderdik kızımla,azıcık daha uyusak mı acaba uyuyup uyanınca sersem gibi oluyorum :26:

günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???

Günaydın kızlar karnımız acikti uyuyamadik kalktık evde olunça burayı takip edemez oldum herkesler nasıl acaba iyi olun bebişlerde iyi olsun hanipeks

Rüyan hayra çıksın canım merak ettim ne gördün

günaydın kızlar...
Bazılarımızın çatı muayenesi yapılmış bazılarımızında yakında olucak. Benimkinin normal olcağı kesin olduğundan çatu muayenesi yapmıo dr.. Ama son haftalarda açılma yumuşama vs. warmı diye bakıcak.. Ben ağdaya karar weremedim ne zmn yapsam diee. Şimdi yapsam erkenmi olur acaba.. Kendim yapıcam çünkü.. Yapanınız warmı ağdasını yada ne zmn düşünüosunuz..

günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???

Günaydın canım bende öyle bişey olmadı daha ama nişan olabilirmi diye aklıma geldi biraz bekle istersen ağrın falan olursa doktoruna git mutlaka.

dün gece yazmıştım ama kimse görmedi galiba, acaip batmalarım oldu uyuduk sonrasında geçmiş sabaha kadar bugün bişeyim yok çok şükür.
çok yemek kötü yapıyo canım, bende birazcık fazla kaçırınca akşamım ve gecem zehir oluyo.
doktorunu ara istersen, nişan olabilir mi ki :26:
kendin nasıl yapacaksın ki ben orayı görmekte zorlanıyorum artık. gerçi sen tecrübeli hamişdin değil mi? halledersin heralde.

Günaydın canım bende öyle bişey olmadı daha ama nişan olabilirmi diye aklıma geldi biraz bekle istersen ağrın falan olursa doktoruna git mutlaka.

afif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı var... bebeğim de hareket ediyor... dün çok misafirim vardı acaba yorgunluktan mı??? bilemedim... şimdi baktım normal akıntım olmuş kan yok...

afif karın ağrısı ve hafif bel ağrısı var... bebeğim de hareket ediyor... dün çok misafirim vardı acaba yorgunluktan mı??? bilemedim... şimdi baktım normal akıntım olmuş kan yok...

Belki yorgunluktan da olabilir canım benimde çok yorulduğum zamanlarda belim ağrıyor.

ben yatak odasında uyuyor oluyorum, eşim de oturma odasında tv izliyor. Bebeğimin hareketleriyle uyanıyorum bi bakıyorum ki göbeğime elinin izi var hemen elini tutmaya çalışıyorum işaret parmağımı kavrıyor minicik elleriyle. Elleri göbeğimden çıkmıyor ama göbeğimin içindeyken tutuyor parmağımı göbeğimin derisi ne kadar esnekse artık. Sonra ben koşa koşa eşimin yanına gidiyorum elini göstermeye, hem korkmuş hem de şaşkın ve mutlu olarak. Bak hayatım diyorum. Babası da inanamıyor seviyor okşuyor. Sonra nasıl oluyor hatırlamıyorum tekrar yatak odama dönüyorum, sonra bebiş kucağıma geliyor nasıl olur doğmadan diyorum ya da doğurdum mu acaba doğurduysam ne kadar kolay doğum oldu şükürler olsun diyorum ama bi bakıyorum kordonu duruyor alttan bana bağlı hala, sonra birden bire bebeğim bana zarar vermeye başlıyor vuruyor yüzümü omuzlarımı tırmalıyor, yüzünü buruşturuyor gözlerini kısıyor. çok üzülüyorum kahroluyorum, demekki elimi sıkı sıkı tutuşu sinirindendi diyorum, çok korkuyorum. Sonra uyandım.

uyanınca da çok üzüldüm, burnumun kemikleri sızladı resmen, yavrum beni sevmeyecek mi şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…