2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Cnm yaaaa yalnış anlamada sanki aynı kocadan bahsedioruzz Töbe yarabbimm Yazdığın şeyleri okuyorumda yemeğe çıktığımızda aynen bendee hesap fazla gelcek diye tırsarım en uygun neyse onu isterimm ki ztn o bişey sipariş ettiğimde fiyatına bak ona göre söyle der.. Çok şükür maddi sıkıntımızda yok ama niye böyle sıkıyolar anlamıorumm.. Mezaramı götürcekler 3 kuruşlarını..Töbe Töbe.. Yemin ederim geçen pazar bu yemek işinin aynısını yine yaşadım.. Anlatim.. Eşim ben oğlum kızım masadayız çorba alcaz 2 tane söyledi dedim çocuklarada 1 tane al ikisinede yedirirm.. Kendininkini yedirirsin çocuklar yemez bi taneyi dedi (2 çocuk 1 tabak çorbayı bitiremezmiş) Neyse.. Pilaw istedik snra.. yine 2 tane söyledi. Dedim sen manyakmsn çocukların karnı aç napmaya çalışıosun ben kendiminkinimi yiyim çocuklarımı doyurim dedim.. Kızdı tmm naparsan yap ama yemezler tabaklarında kalırsa sorarım sana dedi.. İllallah ettimmm yanee.. Neyse 1 tabak pilawıda ikiside silip süpürdü hatta kendiminkinin yarısınıda yedirdim.. Bak dedim nasıl yedilerr .. Bişey diyemedi öyle kaldı.. Ohh dedim kendi başına 1 tabak çorbaylapilawı yedin doydun gerisi umrunda değil. we 4 kişiye ödediği hesap 30 tl onun bile hesabını yaptı 20si benden 10u senden diye.. Amann dedim o zmn bn tatlı yicem kendime alcam sanada yok çatalını bile süremezzsin dedin aldım tatlıyı çocuklarla yedim parasınıda ben ödedimmm

eeee annesi kim tabi güzel bir kız gelecek

allah merhamet versin eşine canım insan biraz utanır...senin ailen eksiklerini alıyo,baban beşik alıyo,ama eşin hiç düşünmüyo bunları çocuk yapmayı biliyo ama eksiklerini karşılamaya gelince para yok...paranın olmadığı yeni mi aklına gelmiş...allah sana sabır versin inşallah

eeeee kız halaya demişler, baba tarafına çekecek tabi
ben niye anama çekmişim o zaman

riske atmaya değer mi canım bilmem ama bence ailenin yanına gitme şansın varsa git...eşin de yokmuş zaten...onun olmadığı bi zamanda sancı gelirse napıcaksın :26: hastanedekiler resmen git demişler zaten sana :26:

ağzına sağlık canım

Merhaba canlar,
Somewherecold,yüce insan 2 gündür gergin yüzümü tebessüm ettirdin:)
Extra large ve chosy mevzusu :))
Maalesef begen butonum yok ama ciddi manada cok beğendim:)))

voltajım
beni sizler yarattınız
ben sizin için varım;
doğum bahane, sohbet şahane,
işten ayrılmaya az kaldı ya keyifliyim

Mergokyuzu üzüldüm adına.
Cogu soykeyeceklerimi vilin söylemiş ...
Bizdede esimin eli cok acik hatta savurgan.savurganligi beni gerer.aynen ofelyam gibi herseyde icim gider yazık günah vs.cok şükür az buçuk değişti.bizdede her evlilikte olduğu gibi senin sıkıntılarından Cook oldu.ama bizim evlenirken şartımız ne olursa olsun ayrı yatmamakti.
Simdi cogu kisi beni yanlış anlayabilir ama sunu söyleyeyim ailenin gölgesinde durma.sen anne olacaksın elbette anneye 100 yasindada ihtiyacın var.o kapı hep sana acik mantığını çıkar derim.ha yardımına birsey diyemem elbette yapacaksın demek istediğim o değil.
Sadece sığınak olarak görme.bu dile gelir dilin kemigide yok e ılerde cocuk olunca bir sen olan basın iki olacak.her anne on tanede olsa torunum bakarım vs der.
Kac gün?
Benim aileme hala yardım ederim ben ama farklı bir durum benim ki.cocuklardan dolayı çalışamıyorum.esim yollar hatta bazen haberim olmaz ve ben çileden çıkarım.ailesine yollarkende öyle.
Ben degisigim iste.cunku dar zamanımız oldu bizim ve kimse kuyruğumuzu kaldırıp bakmadı ama simdi tee en uzak akrabam altin ister para ister vs.onceleri bizde yasadık yazık zor vs diye diye bende verdim.
Suan 6 yıl evvel verdigim bileziklerimi alamadığım akrabalar var esimin tepkisi:
Olsa verirler yok demek ki.
Suan çoluk cocuk yok dert bunlar ama ılerde cocuk olunca oturuyor taslar yerine hele ikinci cocukta percinleniuor.3 te nolcak bilemem:))
Suan esimle hakikaten esiz.o benim yarım ben onun.
Ailene destegin ,esinin gorusuyle üstünüze yıkılacak gibi geliyor olabilir.aslında cok normal ama Can'ın kanın ve zoruna gidiyor .Giderde.
Sen kendini ailen için Yada ailene düşüncesi için heba etme.ikisininde haberi yok durumdan...

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kayınvalidem görümcem toplaşıp geliyolar(((( şimdi haber geldi
Allah'ım çok bedbahtım:)
ben bunları çağırmıştım 4 aylıktım o zamanlar sekerdim sekerdim, yeni taşınmıştık, gelmedi bunlar biz müsait olunca sana haber veririz dediler iyi dedim canıma minnet, sonra kv sürekli sitem etmeye başladı, ay çoçuğumun evini göremedim, ay torunumun odasını göremedim, ay ....karnını göremedim, bari resmini çekin gönderin ler falan
şimdi çağırdım artık,eşime arattım, (çünkü onlar beni hiç aramıyo)dedim herhalde gelmezler yuh 8.5 aylık kadın, geliyolar anacım hepsi hem de, görümcemin çocukları Allah Allah'lık zaten
hiç dememişler de bişe yapmasın biz getiririz falan diye,
annem saolsun ben yaparım herşeyi sen dokunma dedi, kardeşimi de alıcam yanıma her yere ismimi yazabilirim , bi toz alsın hayrına çayları doldursun falan, annemler de gelsin madem olmuşken, onlar da görüşmüş olurlar, hem kayınpederim kayınvaldem eşimi para ver para ver diye dolduramazlar inş. Allah'ım

Kızlar özellikle belirtmek istedim.. İyiki bu site kurulmuş ya kafa dağıtmaya birebir.. Şahsen ben evde 2 çocukla dışarı çıkamıorum akşama kadar evde otur otur bunalıorum.. Bu siteye girince tek sorunlu ewlilik yaşayanın kaynana dırıltısı çekenin bn olmadığımı görmek sorunlarımızı paylaşmak we her konuda destek alabiliceğim birilerini bulmak çok güzel gerçekten.. Danışma hattı gibi..Sor anında cvplansın Düşünün hepimiz ayrı illerdeyiz ama bi yerdeyiz ne mutlu KADINLAR KULÜBÜNE :) ALLAH HEPİMİZE EN KOLAYINDAN DOĞUMLAR NASİP ETSİN.. KİMSEYİ DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN.. DOĞUM YAPAN, YAPACAK, TEHLİKESİ YADA SORUNLARI OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN.. HAYIRLI UĞURLU BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALALIM YARABBİM..(AMİNNNNNNN)

woltajım, allah sabır versin, ne dem ne yapsam ağrıların diner ki
allah yardımcın olsun

canım Allah ım yar ve yardımcın olsun dua edeceğim sana...

aman amaan
bir anası güzel de burdaymış

ay bu kız anaları mı çokk düşkün bebişlerine yoksa benim sıpa gerçekten çok mu çirkin
ben de benim oğlanın bedelli askerlik parasını biriktirmeye başlicam ya doğar doğmaz; o parayla çocuğa estetik mi yaptırsam diyorum

Esmer_lover
Bir önceki Msj her uç çocuklu için geçerli değil demkki :)))
Seninki cok daha başka.
O cocugu kendi basına yaptın ya ceza veriyor esın sana.
Demekki önce saygı gerek...
Çocuğunu sevmeli insan,benim esim cocukların Yada benim sevdiğim birsey olursa oo iyi yedim der kalkar .
Bende cocuklarıma ve esime oyleyimdir.yetmez gibi görünene tokum derim .
Denir yani.cocuk bu el cocuğuna bakarken insan dayanamıyor cocuğuma birsey alsak yanda bakan el çocuğuda alırız.
Merhamet gerek ...

Kızlar benim esim de bir tuhaflık bu konuda , tutarsız desem daha doğru olur :)
olmayacak yerde ince hesap yapar cok sukur durumumuz yerinde , yatlar katlar yok ama

Size bir ince hesabını yazayım hemen komik eşimde basur var doktora gittik baticon verdi
legene sıcak su koy icine dok otur dedi o gün beyaz kocama n bir leğen aldı geldi
neyse elimizde bir leğen var anladığınız üzere
oglusa banyo eşyaları bakıyorum mağazada küvete geldi sıra ne dese beğenirsiniz
evde leğen var ya onda yikarz ben dedim saçmalara Toto'nu koyduğun yerde cocuk mü yikiycam
Ne var leğeni yıkarsın olur biter diyebenimle resmen tartışmaya girdi kaç kurusluk şey yüzünden adım ısrafçi oldu

o kadar çatladım ki gayet parlıyor karnımın her yeri;3-4 haftadır lieracı da bıraktım sadece yanma ve kaşıntı ile savaşıyorum, dün gece kaşıntıdan oturdum ağladım;

ahhhh anacım; benim vefakar anam
ben annemi özledim

bırakma yavrum niye bıraktın, zeytinyağı sür bari bişe bulamadıysan, ben de çok kaşınıyorum ama şu anda bile kaşınıyorum yani, gobeğimin altı deli gibi kaşınıyo oyyyy .çok da tatlı kaşınıyo be

bizim oğlanların zamanına kadar askerlik kalkar heralde, yani öyle umuyorum. ne estetiği kız minicik çocuğa

Valla hangi sayfadayim bilemiyorum
Nisan anneleri olduguna emin olaraktan yazıyorum:)))
Cok hızlı yazmisiniz,ne oluyor dağılın çabuk
Bebeci esın haklı valla bende olsam almam

bizimde kafamız büyük çıktı son 2 kontrolde, bize genetik olabilir bile demedi, normal normal dio
benimde babasınında kafası büyük biraz, inşallah genetiktir diyorum bende

ya bi iki hafta önde gitmesi normal gibi de bizimki 4 hafta bana fazla geldii size ne dedi doktor ölçümleri konusunda?

merhaba kızlar nasılsınız? bir süredir yazamadım bebeğime oda yapmayacaktım ama olmadı duramadım :) yapmaya karar verdim beşiğimizide aldık park yatak aldık hanedan tipi benim öğrenci evimden kalan genç odası takımı vardı onun dolabını bir güzel boyadım sonra beyaz kağıt yapıştırdık üzerine birde süsleme oooh mis gibi oldu :) birde güneşlik boyadım o da perdemiz oldu :) fotomu eklesem ne yapsam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…