Esmer_lover, Allah yardımcın olsun canım. Çok şükür annen baban ilgileniyormuş. Benimki de aynı ihtiyaçlarım umrunda olmadığı gibi doğum için bir gecelikle pijama aldım diye zaten bir sürü pijaman var diye söylenip durdu. Bahsettiği pijamaların hiçbirinin beli gelmiyor, sıkıyor, hamilelikten önceye aitler yani. Halıları yıkatacağım, kadın çağıracağım hepsine laf söz, bu ayki maaşımı eve harcayacağım diyorum, faturaları ve kirayı bölüşeceğiz o zaman diyor yaptıklarımı gereksiz görüyor. Offf Offf anlat anlat dert bitmez. RABB'İM DERMANSIZ DERT VERMESİN HİÇBİRİMİZE!
VİLİN, aynı dediğin gibi ailemize giden yarın öbürgün bir tartışmada suratımıza çarpılır. Ailesi geldiğinde annesine babasına ayrı ayrı hediye alırım, kendi aileme almam çünkü onların biletini alırım. Onu bile konuşur. Rabb'im bize sabır onlara da merhamet versin.
OFELYAM, haklısın bir tarafın parayı tutması lazım. Ama bizimki biraz aşırı her şeyi burnundan getiriyor insanın. Olanın yokluğunu yaşatıyor
DOCALAN, evet çok şükür ki oğluşum hep yanımda onu Rabb'im bana bir destek olarak yolladı, biliyorum. Gücümü ondan alıyorum yoksa bu kadar da dayanamam.
ÖPÜYORUM HEPİNİZİ. Bizimki gelmeden ben hazırlanıp çıkayım, karşılaşmayalım şimdi. Yemeği yaptım nasılsa. Ütüyü de dönünce yaparım. Vitamin ilacım bitmiş DECAVİT onu yazdırıp alırım hem de. DUA EDELİM BİRBİRİMİZE.
Kızlar günaydın dr kontrolümüzden geldik kızımın yüzünü gördüm renkli çıktıda aldık bi garip bakıyorum bakıyorum bu benim içimdeki bebişmi diyorum ama güzel bi kız geliyo :) doktor amcamız kilomuzuda ölçtü 2730 gr 1 hafta kadar geri çıktı bundan önceki kontrollerimizde hep 1-2 hafta ileri çıkıyorduk biraz üzüldük ama bol bol yemek yersen çabucak toparlar tahmini 3200 gr civarında doğar dedi.Babannemizin moral bozma operasyonu işe yaramışeşim renkli görüntüyü eline alınca şaka olsun diye aynı babannesi dedi bende babannesi aynı tavırlarına devam etsinde kuş kadar doğsun kızım diye yapıştırdım lafı daha ultrasonda dr bakarken dr ne olduğunu şaşırdı :) Bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenemizde yapılacak doğum şeklimize karar verilecek ama beklenen doğum tarihimiz 4-18 Nisan arası sezeryan dersekte yine 4 Nisan'dan sonraki bi tarihi belirleyeceğiz dedi.Kasık,bacak ve bilumum ağrılarımdan bahsettim ve tabi idrar kaçırmamdanda hepsi normal dedi :) NST ye bağlandık ondada sancı falan bişi çıkmadı Allah'a şükür evimize geldik :)
allah merhamet versin eşine canımCnm bnm şu anda seni en iyi anlayanlardan biri benim..Eşler arasında para konusu en nefret ettiğim şey.. Bide siz ikiniz çalışıosunuz ama eşin parana karışıo. Şuanda hepimizin hamilelikten dolayı pek sağlıklı düşünemediğimizi düşünüorum.. Hiçbişey için üzülmeye değmez bende bu konulardan dolayı çoook ayrı yattım eşimle.. Burda herkesin sorunları war okudukça kendiminkini yazasım gelmiyo walla.. Çünkü anlatsam bnmki daha wahim.. Doğumuma 14 gün kaldı ne eşim ne kv ne eltim hiçkimse ne eksiğin war neyin war neyin yokk demiyo anca hizmet bekliyolar.. Kendi annem bnm adıma güne girmiş bana getirdi 750 tl werdi al ihtiyaçlarını gör kızım diye.. Bnm şuanda bez- ıslak mendil dışında bi eksiğim kalmadı sağolsun eşimde hiç demiyo doğum yapıcaksın ne lazm aldınmı bişeyler diye.. Hiç hewesi yokk kv dün gelmiş hanqi hastaneye gidiosun nerde doğum yapıcan dioo 9 ay olmş gittiğim haastaneyi bilmio we tek sorduğu doğum kaç paraymış oldu.. Ben kendim 2 tane ufak çocuğuma rağmen bütün eksiklerimi gördüm we bundan eşimin bile haberi yok çünkü ilgisizz alakasızz.. Ondan tek istediğim ztn ewim 1+1 we küçücük (3.çocuğu nsl sığdırcz blmiorm) tek bir odamı boyatalım diorm param yk dio halıları yıkamaya wercm diorum şimdi zamanımı diyo (ne zmnsa zamanı artık) .. Amannn yatak odamda 1 karyola beşik 1 tanede kurulan sepetlerden war çocuklarım yatıo bebeğede kendi babam küçük beşik almş.. 1+1 de 5 kişi tıkış tıkışşş offf off anlatsam bnden dertlisi ykta işte çocuk oldumu katlanıosunn yksa kaçmak en kolayıı bırakıp terketmek en kolayııı.. Ama olmuyo işte..
ben niye anama çekmişim o zamaneeeee kız halaya demişler, baba tarafına çekecek tabi
riske atmaya değer mi canım bilmem ama bence ailenin yanına gitme şansın varsa git...eşin de yokmuş zaten...onun olmadığı bi zamanda sancı gelirse napıcaksın :26: hastanedekiler resmen git demişler zaten sana :26:sabahki az biraz kanamamdan sonra doktora gittim... eşim yok göreve gitti... komşumu aldım eşimin arkadaşı götürdü doktora... onun da eşi hemşire... gerçekten hastanede bi tanıdık olması iyi... nese baktı tabi bu devlet hastnsi... alttan muayeneye ve nst ye gönderdi... ebeler canımı çok acıttı... batikonu kan sandım... bağırdım ağladım... strese girdim... ebeler afedersiniz elini soktu ıkın falan dedi çok acıdı çok anlatamam... korktum... neyse kalktım... 1 cm açıklık var dedi... servikste yumuşama var dedi... nstde az sancı çıktı... bura dağın başı bi hastane... yenidoğan ünitesi yok, çocuk doktoru bile yok... kadın doktoru bana erken doğum gibi gözüküyor memleketine git dedi... ben diyorum hiç ağrım sancım yok die... ama nişan gelmiş falan dedi... napcam bilemedim... burası risk almak istemiyor... biraz beklesem mi hemen memlekete gitsem mi sizce???
ağzına sağlık canımKızlar günaydın dr kontrolümüzden geldik kızımın yüzünü gördüm renkli çıktıda aldık bi garip bakıyorum bakıyorum bu benim içimdeki bebişmi diyorum ama güzel bi kız geliyo :) doktor amcamız kilomuzuda ölçtü 2730 gr 1 hafta kadar geri çıktı bundan önceki kontrollerimizde hep 1-2 hafta ileri çıkıyorduk biraz üzüldük ama bol bol yemek yersen çabucak toparlar tahmini 3200 gr civarında doğar dedi.Babannemizin moral bozma operasyonu işe yaramışeşim renkli görüntüyü eline alınca şaka olsun diye aynı babannesi dedi bende babannesi aynı tavırlarına devam etsinde kuş kadar doğsun kızım diye yapıştırdım lafı daha ultrasonda dr bakarken dr ne olduğunu şaşırdı :) Bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenemizde yapılacak doğum şeklimize karar verilecek ama beklenen doğum tarihimiz 4-18 Nisan arası sezeryan dersekte yine 4 Nisan'dan sonraki bi tarihi belirleyeceğiz dedi.Kasık,bacak ve bilumum ağrılarımdan bahsettim ve tabi idrar kaçırmamdanda hepsi normal dedi :) NST ye bağlandık ondada sancı falan bişi çıkmadı Allah'a şükür evimize geldik :)
Merhaba canlar,
Somewherecold,yüce insan 2 gündür gergin yüzümü tebessüm ettirdin:)
Extra large ve chosy mevzusu :))
Maalesef begen butonum yok ama ciddi manada cok beğendim:)))
eeee annesi kim tabi güzel bir kız gelecek
Ofpufya cigde koysan olr pimiste.ben genelde çığ koyuyorum çıkarıp pişiriyorum ,pişmiş olursa sadece fırında veya mikrodalga da isitirsan iyi oluyor tencerede cok lapa olur.
-------
Kızlar bende bugun bir böbrek sancısı var meletti
Kendimi yerlere serdim
Hic birsey yapamıyorum kimse yapamıyor anca ağladım cocuklarda basımda hele kizz kalk yatma dedikce yere carpmamak için zor durdum
Zaten her sancıda midem ağzımda yanarken istifra etmek bin misli
Rabbim yardım etsin tüm hastalara ici sıra bana da
Kih Kih Kih takiplerimizi bekliyuz yokmu dünür olmak isteyen :)
Kızlar çok teşekkür ederim. İyi ki burası var yoksa kafayı yerdim ben kiminle paylaşabilirim ki eşimin yaptıklarını? Anneme anlatsam o kadar seviyor damadını soğuyacak, kardeşime kuzenime anlatmak istemiyorum duyarlarsa hiçbiri bir daha evimize adım atmaz zaten. Lafta da kendisi bir güzel davet eder ısrar eder ki gelin diye. Ama tartışma başlayınca haftada bir senin akrabaların geliyor misafirliğe der
Ancak defterime ve size yazabiliyorum. İyi ki varsınız. Ben yazarken bile ağlamadan edemiyorum. Ailem zor durumda babam hastalığından ötürü çalışamadığı için 5-6 yıldır annem çalışıyor. Ve evimiz elimizden gitmesin diye evlenmeden önce çektiğimiz krediye ayda iki üç yüz lira para yatırıyorum diye sürekli bunu suratıma çarpıyorAilesinin rahatı maddi durumu yerinde çok şükür o yüzden kendini hiç benim yerime koyup da beni anlayamıyor. Gönderme para al istediklerini diyor bir de Göndermezsem laf yine ona söylenecek benim kocam kötü olacak ben bunları da düşünüyorum ama o???
Kaldı ki babam olmasa beni okutmasa benim maaşım bile olmayacaktı.
Allah'tan onun kalbine merhamet vermesini diliyorum. Ne olur dua edin.
ben geldimmmmm
anam ben 3 gün bişi yemeyim mümkünse yemek görmek istemiyorum görmemiş gibi yedim geldim oturdum öyle şimdigittim geldimm çatıya bakmadı doktor kızımııı zeynebimi gördüm geldimm böyle burnunu ağzını yüzünü elini ayağınııı 4d ile bakıyor doktorumuz çıktılarını sevdim durdum eve gelene kadar doktor herbişi normal dedi çok şükür nst ye falan almadı yalancı sancın vardır gerilemeler bunalmalar normal rahat ol sen kanama, su gelmesi, sancı, bebekte hareketsizlik olursa hemen gel dedi. doğum tarihimiz de 19 nisan çıktı bu sefer. 16-21 nisan arası diyo doktor. bebişim 2.510 olmuş normal dedi boyu da 45 cm. karnınız çatlamamamış çok iyi dedi. ben de sabah akşam yağlanıyorum ondandır dedim ayyyy kızımın burnu falan çok güzelllllllllllllll
ay maşallah kızınakuzum, ohh sefan olsun ye ye iyi yapmışsın:)
BEN Çok çatladım ya hem de günde nerdeyse 3 kere mustela sürdüğüğm halde hala da kaşınıyorum
yine de annem iyisin dio ben parıl pğarıl parlıyodum çatlaktan dio, baktım karnına çok kötü gerçekten daha fazla çatlamak istemiyorum ama genetiğin etkisi çok anladım yani
o kadar çatladım ki gayet parlıyor karnımın her yeri;3-4 haftadır lieracı da bıraktım sadece yanma ve kaşıntı ile savaşıyorum, dün gece kaşıntıdan oturdum ağladım;
ahhhh anacım; benim vefakar anam
ben annemi özledim
aman amaan
bir anası güzel de burdaymış
ay bu kız anaları mı çokk düşkün bebişlerine yoksa benim sıpa gerçekten çok mu çirkin
ben de benim oğlanın bedelli askerlik parasını biriktirmeye başlicam ya doğar doğmaz; o parayla çocuğa estetik mi yaptırsam diyorum
bizimde kafamız büyük çıktı son 2 kontrolde, bize genetik olabilir bile demedi, normal normal dio
benimde babasınında kafası büyük biraz, inşallah genetiktir diyorum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?