- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Haydi gözün Aydınvoltajım
beni sizler yarattınız
ben sizin için varım;
doğum bahane, sohbet şahane,
işten ayrılmaya az kaldı ya keyifliyim
woltajım, allah sabır versin, ne dem ne yapsam ağrıların diner ki
allah yardımcın olsun
Canim aynı şey bende de oldu 4 hafta ileride çıktı kafa yapısı hemde iki hafta icinde bu kadar ileriye gitmesi Korkuttu beni başka doktora gittim İkisinin ölçümü arasında 2 hafta oynadıya bi iki hafta önde gitmesi normal gibi de bizimki 4 hafta bana fazla geldii size ne dedi doktor ölçümleri konusunda?
eklesene lütfenmerhaba kızlar nasılsınız? bir süredir yazamadım bebeğime oda yapmayacaktım ama olmadı duramadım :) yapmaya karar verdim beşiğimizide aldık park yatak aldık hanedan tipi benim öğrenci evimden kalan genç odası takımı vardı onun dolabını bir güzel boyadım sonra beyaz kağıt yapıştırdık üzerine birde süsleme oooh mis gibi oldu :) birde güneşlik boyadım o da perdemiz oldu :) fotomu eklesem ne yapsam :)
Gunaydin kizlarrr
Arkadaslar 2 gundur karnim cok gergin. Davul gibi. Sabahlari karnim geceleri sirtim agriyor. Dun bir hemsire velim bebeginiz nisan sonunu beklemez dedi.
Cok ama cok kotu bir ruya gordum isyerime gecince paylascam.
slm güzel anneler bugün kontrolümüz vardı paşam 2305 gr olmuş sat a göre 1 hafta geriden geliyor zayıf ve minyon bir bebek anlıyacağınız azıcık üzüldüm bu duruma ama eşim ve bende minyonuz buna bağlıyorum :))) bende 69 kg olmuşm nts de biraz ağrı çıktı bende farkındayım zaten çok gibi geliyordu ama normalmiş kontrollerde haftada 1 e düştü temizlik (boya işi) tam gaz devam eşim paralıo kendini bense yatıyorum mutfağı temizlemem lazım ama hiç halim yok nasıl yapcam bilmem neyse kızlar kendinize iyi bakın öptüm hepinizi...
saçmalama kesinlikle kullan ben 30 haftadan beri kullanıyorum.doktorum banada yazdı.bnmde kahverengi akıntım ve karın ağrım var ama nst de sancı çıkmıyor.3*1 verdi bana nidilat.ama prospektüsünü okudum gebelik kategorisi c yazıyo.gebeler kullanamaz yazıyo bide.aklımada takılmadı değil hani.kullanmıyorum bnde.acaba hiç değile gece yatarken 1 tane alsammı.çünkü çok baş dönmesi de yapıyomuş.evde bütün gün yanlızım.napsam karar veremedim.zararlı olsa bebek için.dr umuzda vermezdi herhalde dimi.
Bu hamilelik gerçekten kapalı bi kutuymuş insanın başına ne zaman ne gelecek hiç belli olmuyor kızlar...Hamileliğin 23 . haftasında ritm bozukluğu vardı onunla baya uğraştık şimdide suyum fazlaydı o da normale dönmüş ama bu sefer de başı büyük
Ölçümleri ise şöyle;
sat a göre 33+2 haftalık ultrasonda
bpd 92mm 37w4d
ac 289 mm 32w6d
fl 64mm 33w1d
doktorum bpd yani başçevresinin büyüklüğünü genetik birşey olacağını ultrasonda görünen kötü bişey olmadığını söyledi ama yine de takip altında tutmak gerekir dedi ben de kafama taktım çünkü başı büyük olursa normal doğum da hayal olur benim için...
selam anne adayları
mıoralim çok bozuk
anneannem akciğer kanseriymiş bir anda çıktı ortaya
bir öksürük için gitti doktora ve yoğun bakımda şimdi..
doktorlar hiç ümit yok diyorlar
en çok isteği şey benim bebeğimi görmekti ve sanırım kısmet olmayacak..
annem gelecekti dogumuma aylardır plan yapıyordu hazırlık yapıyordu
şimdi perişan durumda çok sarsıldı
bi tarafta onu doguranın acısı, diğer tarafta dogurdugunun mutluluğu..
anneanneme ayrı üzülüyorum anneme ayrı..
bense başka bir şehirdeyim ne yapacagım tek başıma nasıl halledeceğim bilemedim..
tüm duygular bir arada.. acı ,üzüntü,sevinç heyecan ...
Gunaydin kizlarrr
Arkadaslar 2 gundur karnim cok gergin. Davul gibi. Sabahlari karnim geceleri sirtim agriyor. Dun bir hemsire velim bebeginiz nisan sonunu beklemez dedi.
Cok ama cok kotu bir ruya gordum isyerime gecince paylascam.
ben yatak odasında uyuyor oluyorum, eşim de oturma odasında tv izliyor. Bebeğimin hareketleriyle uyanıyorum bi bakıyorum ki göbeğime elinin izi var hemen elini tutmaya çalışıyorum işaret parmağımı kavrıyor minicik elleriyle. Elleri göbeğimden çıkmıyor ama göbeğimin içindeyken tutuyor parmağımı göbeğimin derisi ne kadar esnekse artık. Sonra ben koşa koşa eşimin yanına gidiyorum elini göstermeye, hem korkmuş hem de şaşkın ve mutlu olarak. Bak hayatım diyorum. Babası da inanamıyor seviyor okşuyor. Sonra nasıl oluyor hatırlamıyorum tekrar yatak odama dönüyorum, sonra bebiş kucağıma geliyor nasıl olur doğmadan diyorum ya da doğurdum mu acaba doğurduysam ne kadar kolay doğum oldu şükürler olsun diyorum ama bi bakıyorum kordonu duruyor alttan bana bağlı hala, sonra birden bire bebeğim bana zarar vermeye başlıyor vuruyor yüzümü omuzlarımı tırmalıyor, yüzünü buruşturuyor gözlerini kısıyor. çok üzülüyorum kahroluyorum, demekki elimi sıkı sıkı tutuşu sinirindendi diyorum, çok korkuyorum. Sonra uyandım.
uyanınca da çok üzüldüm, burnumun kemikleri sızladı resmen, yavrum beni sevmeyecek mi şimdi?
sabahki az biraz kanamamdan sonra doktora gittim... eşim yok göreve gitti... komşumu aldım eşimin arkadaşı götürdü doktora... onun da eşi hemşire... gerçekten hastanede bi tanıdık olması iyi... nese baktı tabi bu devlet hastnsi... alttan muayeneye ve nst ye gönderdi... ebeler canımı çok acıttı... batikonu kan sandım... bağırdım ağladım... strese girdim... ebeler afedersiniz elini soktu ıkın falan dedi çok acıdı çok anlatamam... korktum... neyse kalktım... 1 cm açıklık var dedi... servikste yumuşama var dedi... nstde az sancı çıktı... bura dağın başı bi hastane... yenidoğan ünitesi yok, çocuk doktoru bile yok... kadın doktoru bana erken doğum gibi gözüküyor memleketine git dedi... ben diyorum hiç ağrım sancım yok die... ama nişan gelmiş falan dedi... napcam bilemedim... burası risk almak istemiyor... biraz beklesem mi hemen memlekete gitsem mi sizce???
Kızlar benim esim de bir tuhaflık bu konuda , tutarsız desem daha doğru olur :)
olmayacak yerde ince hesap yapar cok sukur durumumuz yerinde , yatlar katlar yok ama
Size bir ince hesabını yazayım hemen komik eşimde basur var doktora gittik baticon verdi
legene sıcak su koy icine dok otur dedi o gün beyaz kocama n bir leğen aldı geldi
neyse elimizde bir leğen var anladığınız üzere
oglusa banyo eşyaları bakıyorum mağazada küvete geldi sıra ne dese beğenirsiniz
evde leğen var ya onda yikarz ben dedim saçmalara Toto'nu koyduğun yerde cocuk mü yikiycam
Ne var leğeni yıkarsın olur biter diyebenimle resmen tartışmaya girdi kaç kurusluk şey yüzünden adım ısrafçi oldu
günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???
Canim aynı şey bende de oldu 4 hafta ileride çıktı kafa yapısı hemde iki hafta icinde bu kadar ileriye gitmesi Korkuttu beni başka doktora gittim İkisinin ölçümü arasında 2 hafta oynadı
ultrason yanıltıyor diye düşünüyorum bir de seninkinin kafası da yukarıda mı
kafasi yukarıda olunca ölçümler doğru olmuyormuş öyle dedi doktorum
choosy eşinin türünün devam etmesi önemli o yüzeden senden en az 5 çocuk bekliyo insanlık
Merhaba canlar,
Somewherecold,yüce insan 2 gündür gergin yüzümü tebessüm ettirdin:)
Extra large ve chosy mevzusu :))
Maalesef begen butonum yok ama ciddi manada cok beğendim:)))
Kızlar benim esim de bir tuhaflık bu konuda , tutarsız desem daha doğru olur :)
olmayacak yerde ince hesap yapar cok sukur durumumuz yerinde , yatlar katlar yok ama
Size bir ince hesabını yazayım hemen komik eşimde basur var doktora gittik baticon verdi
legene sıcak su koy icine dok otur dedi o gün beyaz kocama n bir leğen aldı geldi
neyse elimizde bir leğen var anladığınız üzere
oglusa banyo eşyaları bakıyorum mağazada küvete geldi sıra ne dese beğenirsiniz
evde leğen var ya onda yikarz ben dedim saçmalara Toto'nu koyduğun yerde cocuk mü yikiycam
Ne var leğeni yıkarsın olur biter diyebenimle resmen tartışmaya girdi kaç kurusluk şey yüzünden adım ısrafçi oldu
ya bi iki hafta önde gitmesi normal gibi de bizimki 4 hafta bana fazla geldii size ne dedi doktor ölçümleri konusunda?
eklemerhaba kızlar nasılsınız? bir süredir yazamadım bebeğime oda yapmayacaktım ama olmadı duramadım :) yapmaya karar verdim beşiğimizide aldık park yatak aldık hanedan tipi benim öğrenci evimden kalan genç odası takımı vardı onun dolabını bir güzel boyadım sonra beyaz kağıt yapıştırdık üzerine birde süsleme oooh mis gibi oldu :) birde güneşlik boyadım o da perdemiz oldu :) fotomu eklesem ne yapsam :)
Canim aynı şey bende de oldu 4 hafta ileride çıktı kafa yapısı hemde iki hafta icinde bu kadar ileriye gitmesi Korkuttu beni başka doktora gittim İkisinin ölçümü arasında 2 hafta oynadı
ultrason yanıltıyor diye düşünüyorum bir de seninkinin kafası da yukarıda mı
kafasi yukarıda olunca ölçümler doğru olmuyormuş öyle dedi doktorum
selam millet..
kocişimi gönderdim bugün.. artık daha rahat olurum ve bol bol gelebilirim diye umut ediyorum..
hastanede kapımıza asmak için afiş yaptırıyorum.. A3 kağıda parlak olarak basılacak..
Eki Görüntüle 656372
nasıl sizce? kavanozlar ve şişelerde aynı olmasını istedim.. birde kapı süsü yaptırdım.. o bu akşam elime geçicek.. onu da hemen ekleyeceğim..
herkes iyi değil mi? doğuran neyim yok dimiiii ?
kıs sen neler neler yaptın öle, bende istiyorum banane banane,
izmitteyim bak gelir alırım hepsiniadını da Ali Emir koyarım
maşallah canım çok güzel olmuş
taşıyıcı anneyle olursa olur bak
bize normal dedi ama baktım şimdi hepsine, şöyle;
29+2 deyken 32+0 olarak çıkmış, ölçüsü 7.99 cm
32+2 deyken 34+4 olarak çıkmış ölçüsü 8,60 cm
29+2 de chosy bu bebek babasına çekmiş göstericem bak şimdi dedi
bende kafasımı dedim, evet dedi
ama dedim benimde büyük, ben 4. çocuğum en zor beni doğurmuş annem öle der, kafam zor çıkmış
(illa bana benzicek ya
tuncss valla hepsi çok güzel oldu. pet şişeyi eşime de gösterdim. süper bir fikir çok iyi düşünmüşler dedi. yaptırmaya kalksak nerde bulcaz diye bile düşündük osmanımıza.(haa bu arada osman diye seviyor karnımı ya)
sana da yaptıralım, ama benimkileri vermem bana neee
bunları tasarlayan arkadaş da diyo resmen konsept yaptık, herşey takım oldu.. sayenizde işlerim açılcak deyip duruyor.. ayyy daha aklıma neler neler geliyo da işte tutuyorum kendimi..
tuncss valla hepsi çok güzel oldu. pet şişeyi eşime de gösterdim. süper bir fikir çok iyi düşünmüşler dedi. yaptırmaya kalksak nerde bulcaz diye bile düşündük osmanımıza.(haa bu arada osman diye seviyor karnımı ya)
Kızlar keşke ileriyi görebilsek dimi yaa..
Günler yaklaştıkça doğum hikayemi merak ediorum nasıl olck acaba diye..
3. bebeğim ama hepside farklı farklı sonuçta.. İlk doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 4 saat 15 dk sürdü 2. doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 2 saat 45 dk sürdü inş bu pıt diye bi anda doğarAllah herkese doğumun kolayını sezeryanın ağrısızını wersin her ikiside zor...
sana da yaptıralım, ama benimkileri vermem bana neee
bunları tasarlayan arkadaş da diyo resmen konsept yaptık, herşey takım oldu.. sayenizde işlerim açılcak deyip duruyor.. ayyy daha aklıma neler neler geliyo da işte tutuyorum kendimi..
Canım seninkiler kac yasında?Kızlar keşke ileriyi görebilsek dimi yaa..
Günler yaklaştıkça doğum hikayemi merak ediorum nasıl olck acaba diye..
3. bebeğim ama hepside farklı farklı sonuçta.. İlk doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 4 saat 15 dk sürdü 2. doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 2 saat 45 dk sürdü inş bu pıt diye bi anda doğarAllah herkese doğumun kolayını sezeryanın ağrısızını wersin her ikiside zor...
Selam fistiklar ♥
Icimi kütür kütür kuturdeten oğlum nasıl diye kontrole geldim
tabi randevum olmadığı için epey bekleyip şansım varsa gireceğim inşallah
Kocaman Öpüyorum hepinizi ♥♡♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?