2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
voltajım
beni sizler yarattınız
ben sizin için varım;
doğum bahane, sohbet şahane,
işten ayrılmaya az kaldı ya keyifliyim
Haydi gözün Aydın
woltajım, allah sabır versin, ne dem ne yapsam ağrıların diner ki
allah yardımcın olsun

Âmin insallah insallah
Bugun sadece sabah yaktı kavurdu,
İnsallah aksam Yada aksam üstü tekrarlamaz.
Rabbim kimseye vermesin...

ya bi iki hafta önde gitmesi normal gibi de bizimki 4 hafta bana fazla geldii size ne dedi doktor ölçümleri konusunda?
Canim aynı şey bende de oldu 4 hafta ileride çıktı kafa yapısı hemde iki hafta icinde bu kadar ileriye gitmesi Korkuttu beni başka doktora gittim İkisinin ölçümü arasında 2 hafta oynadı
ultrason yanıltıyor diye düşünüyorum bir de seninkinin kafası da yukarıda mı
kafasi yukarıda olunca ölçümler doğru olmuyormuş öyle dedi doktorum

Yüksek voltaj almadım zaten o leğende yıkılmaz deirmişim
yegenimin küvetini aldım geldim yilbasinda gittiğim Bursa ziyaretimde

eklesene lütfen

net açık kalınca kalkıp iş yapılmıyo...en iyisi kapatmak...yoksa bugün iş yapamicam
gidip ayakkabılığa girişiyim

Gunaydin kizlarrr

Arkadaslar 2 gundur karnim cok gergin. Davul gibi. Sabahlari karnim geceleri sirtim agriyor. Dun bir hemsire velim bebeginiz nisan sonunu beklemez dedi.

Cok ama cok kotu bir ruya gordum isyerime gecince paylascam.

Merhaba canım, aramızda bir gün var benim de senin gibi sabahları karnım geceleri de sırtım çok ağrıyor ama benim karnımda gerginlik pek olmuyor. Fazla ayakta durduğum zaman çok sertleşiyor ben de bol bol dinleniyorum o yüzden Benim karnım 28. haftadan beri aşağıda olduğundan beni gören herkes bu bebek gününe kadar beklemez diyor. İnşallah 37 haftayı doldurur kuzucuklarımız :26:

olsun cnm yinede maaşallahı var toplaralar kendini

saçmalama kesinlikle kullan ben 30 haftadan beri kullanıyorum.
onlar olmasa şimdiye doğurmuştum.
benim tüm kontrollerim özel hastanede yapılıyordu herkes dediki birde ssk ya git orada baksınlar belki özel para almak için yapıyordur. 2 haftadır sskya gidiyorum onlarda devam ettirdiler.
sonuçta kadın doğum doktorları op.doktor bizden iyi biliyorlardır.

benimkininde kafası büyük :) bu ölçüler tam ölçüler değğilmiş tahmini rakamlar birşeyy ortalama haftası nnormalde sorun olmaz.

cnm çok geçmiş olsun. umarım herşey biran önce yoluna girer.

Gunaydin kizlarrr

Arkadaslar 2 gundur karnim cok gergin. Davul gibi. Sabahlari karnim geceleri sirtim agriyor. Dun bir hemsire velim bebeginiz nisan sonunu beklemez dedi.

Cok ama cok kotu bir ruya gordum isyerime gecince paylascam.

muhakkak bir nstye gir kasılmalar gerginlikle belli ediyor kendisnin belki önemli değildir ama riske girmeye değmez.

iyi düşün iyi olsun sürekli kafamızda bebişlerimiz var normaldir bu dönemde böyle rüyalar görmek

yeni biran önce karar verin de uygulamaya geçin
bebişlerin keyiflerine kaldık:)

vallahi hiç güleceğim yoktu :)))

selam millet..

kocişimi gönderdim bugün.. artık daha rahat olurum ve bol bol gelebilirim diye umut ediyorum..

hastanede kapımıza asmak için afiş yaptırıyorum.. A3 kağıda parlak olarak basılacak..

nasıl sizce? kavanozlar ve şişelerde aynı olmasını istedim.. birde kapı süsü yaptırdım.. o bu akşam elime geçicek.. onu da hemen ekleyeceğim..

herkes iyi değil mi? doğuran neyim yok dimiiii ?

günaydın kızlar sabah namazdan sonra az biraz kan gelmiş benden korktum şimdi bişey yok ama böle başına gelen var mı???

Günaydın canım, aynı şey bana da 4 hafta önce olmuştu sabah uyandığımda çamaşırımda kan lekesi vardı. O gün de çok ayakta kalmıştım. Doktora gittim ters bir durum yok olabiliyor bazen dinlenmen lazım kanama devam ederse yeniden gel demişti bir daha da gelmedi çok şükür

yok canım ya doğum pozisyonuna girmiş baş aşağıda.normalde ben hep özele gittim orada suyum fazla şekerden dolayıdır dedi tatlı hamurişi kes dedi bide başı 1 hafta önden gidiyo dedi o zaman suyumun fazla olmasına takmıştım

Bide devlete gideym dedim ilk defa orda suyum normal çıktı ama baş gelişimi böyle çıktı neye üzüleceğimi bilemedim hangisi doğru onu da anlayamadım?

merhaba hanımlar, bugün 12 de uyandım söylemesi ayıp.

bebeci canım küvet muhabbeti bizde de oldu.
küvet alıncak dedim. leğen var ya onda yıkansın sıpa
biz küvette mi yıkandık dedi. küveti almadık daha...
ama her iki konuşmada söylüyorum bunu.

esmer lover, morgokyuzu rabbim yardımcınız olsun.
benim eşimde kıyafete kızar. allahtan yemek konusunda eli çok açıktır.
yenilene acımaz.

choosy eşinin türünün devam etmesi önemli o yüzeden senden en az 5 çocuk bekliyo insanlık

taşıyıcı anneyle olursa olur bak
Merhaba canlar,
Somewherecold,yüce insan 2 gündür gergin yüzümü tebessüm ettirdin:)
Extra large ve chosy mevzusu :))
Maalesef begen butonum yok ama ciddi manada cok beğendim:)))

ben beğendim voltajım, ikimizin yerineeee

oğlumuz olacağını ilk öğrendiğimizde erkek bebek kıyafetlerine, bebek arabalarına bakarken benimkide demişti
aşkım şımartmayalım

sanki fabrikatörüz, 2 garip memuruz, ne kadar şımartabiliriz, bide bakıyoz yani almıyoz ya:)
bizde de ben tutarsam tutarım, eşime kalsa şu an ev alabilirz yani, ev ne kadarsa o kadar kredi çekiyoruz, hatta fazlasını çekip arabayıda değiştiriyoruz, no problem
ya bi iki hafta önde gitmesi normal gibi de bizimki 4 hafta bana fazla geldii size ne dedi doktor ölçümleri konusunda?

bize normal dedi ama baktım şimdi hepsine, şöyle;
29+2 deyken 32+0 olarak çıkmış, ölçüsü 7.99 cm
32+2 deyken 34+4 olarak çıkmış ölçüsü 8,60 cm

29+2 de chosy bu bebek babasına çekmiş göstericem bak şimdi dedi
bende kafasımı dedim, evet dedi
ama dedim benimde büyük, ben 4. çocuğum en zor beni doğurmuş annem öle der, kafam zor çıkmış

(illa bana benzicek ya)
ekle ekle ekle

bak bunu bilmiyodum, bizimkininde kafa yukarıda..

kıs sen neler neler yaptın öle, bende istiyorum banane banane,
izmitteyim bak gelir alırım hepsini adını da Ali Emir koyarım
maşallah canım çok güzel olmuş

Kızlar keşke ileriyi görebilsek dimi yaa..
Günler yaklaştıkça doğum hikayemi merak ediorum nasıl olck acaba diye..
3. bebeğim ama hepside farklı farklı sonuçta.. İlk doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 4 saat 15 dk sürdü 2. doğumum ilk sancıdan doğuma kadar 2 saat 45 dk sürdü inş bu pıt diye bi anda doğar Allah herkese doğumun kolayını sezeryanın ağrısızını wersin her ikiside zor...

kıs sen neler neler yaptın öle, bende istiyorum banane banane,
izmitteyim bak gelir alırım hepsini adını da Ali Emir koyarım
maşallah canım çok güzel olmuş

sana da yaptıralım, ama benimkileri vermem bana neee

bunları tasarlayan arkadaş da diyo resmen konsept yaptık, herşey takım oldu.. sayenizde işlerim açılcak deyip duruyor.. ayyy daha aklıma neler neler geliyo da işte tutuyorum kendimi..

pazartesi kendi doktoruma gitcem inş baş gelişiminin önde olması başka bi sorunun habercisi değildir...

Bizimkiler de değişme olmazsa biz de biraz zor doğururuz heralde yada sezeryan olur ki ben onu istemiyorum:26:

tuncss valla hepsi çok güzel oldu. pet şişeyi eşime de gösterdim. süper bir fikir çok iyi düşünmüşler dedi. yaptırmaya kalksak nerde bulcaz diye bile düşündük osmanımıza.(haa bu arada osman diye seviyor karnımı ya)

Selam fistiklar ♥
Icimi kütür kütür kuturdeten oğlum nasıl diye kontrole geldim
tabi randevum olmadığı için epey bekleyip şansım varsa gireceğim inşallah
Kocaman Öpüyorum hepinizi ♥♡♥

teşekkür ederiz canımcım.. Osman yapışıp kalcak çocuğun üstüne görcen gününü bu arada ben eşime kızınca hep Osman gel OSman git derim.. neden bilmiyorum Osman ismi bi antipatik gelir bana..

walla bi denklem kurarsak seninki ilk sancıdan 1 saat 15 dk sora gelicek gibi duruyo
maşallah kız ne güzel, senin ilk ikisi bile çoğu insana göre "pıt"

eweeet yaptıralım
benim ablam keçeden bebek arabası yapmış, arkasınada lavanta kesesi ve mıknatıs yapıştırmış
bende lohusa şerbeti için kağıt bardak aldım krem renk
senin su şişesine yaptığın gibi üzerine bişeler yapıştırıcam
şunu buldum ararken

resim eklenmiyo bi soraki msjda deniym:)
bide kapı süsünü keçeden yapıym diyorum
biyerde görmüştüm bebek tulumu yapmışlar o tarz bişe
içi doldurulmıcak yani
üzerinede hoşgeldin eren yazarım diye düşündüm ama o belli değil daha

sen o şişeye yaptırdıklarını nerde yaptırdın, kaç tane, ne kadar tuttu, de bakıym hele

Canım seninkiler kac yasında?
Ben bu Halim'den memnunum aslında:))) sadece ağrı sızılar yoruyor.ben belki hepsinden cok bunda tedirginim.artik cocukları bırakmanın ağırlığı mı basıma gelecekleri bildiğimden mı bilemem :)))

inşallah öncelik tanırlar da hemencecik görürsün oğluşunu.. pazartesi de biz öyle acil gidince baya beklemek zorunda kalmıştık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…