2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
pazartesi kendi doktoruma gitcem inş baş gelişiminin önde olması başka bi sorunun habercisi değildir...

Bizimkiler de değişme olmazsa biz de biraz zor doğururuz heralde yada sezeryan olur ki ben onu istemiyorum:26:

bak şimdi aklıma geldi
ben bu kafa büyüklüğünü sordum dr
bi sorun olduğu için olabilir mi diye
o da bana olsaydı tarama testlerinde çıkardı dedi, ayrıntılı ultrasında filan
ama bilmiyorum

merhaba arkadaşlar
herkese mutlu günler diliyorum Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah en kolayından
eşlerinden şikayetçi olanları da Rabbim sabırlarından dolayı ödüllendirsin inşallah
benim oğlan erken gelir mi acaba ben normal doğurmak istiyorum ama kolaycacık olsun istiyorum

oyyii bende mevlüt için keçeden baykuşlar istedim ama çok masraflı olucak diye vazgeçtim.. şimdi çerçeve yaptırmayı düşünüyorum içine de oğluşumun fotoğrafını koyacağım..
kapı süsümüz aynı bu 3 baykuştan olucak.. dalın üstüne konmuş anne baba ve yavru baykuş.. bu akşam gelicek hemen fotoğrafını eklerim..
ben bunları nerde yaptırdım çok güzel soru.. benim ablam öğretmenevinde kurum koordinatörü, orda düğünler için sürekli tasarım afişler filan hazırlatıyor.. onun tasarımlarını yapan arkadaş sağolsun bizim tasarımları yaptı.. baskıları da aldı.. sadece baskılar için para ödedik ki o da 15-20 tl bişey kapı süsümüzü de 40 tlye yapıyor..

ay sabahtan beri 2 kadın çok şişmişsin daha da şişmişsin, deyip duruyo ay sıkıntı geldi, yüzüm gözüm mü şişti acaba, ama ben hissetmiyorum hiç, noldu bana

dolabımızın önceki hali :

dolabımızın sonraki hali :

perdemiz :

beşiğimiz

tuncss teyzemizin hediyesini de astık duvarımıza

bu da en son yaptığım battaniye :)

henüz bitmedi tabi hazırlıklarımız duvarımıza raf alacağız kapı süsü yapıyorum avizemizi süsleyeceğiz birde halı aldıkmı tamamdır :)
babamızın maddi durumu bu aralar iyi değil o nedenle en az parayla bu işin üstesinden gelmem lazım

Tuncss hosgeldin yazınız çok güzel olmuş,herseyiniz tam takım oldu;gören herkes bayilacak ♥

daha iyileri sizlere olsun inşallah.. çoook teşekkür ederiz..

hmm bardakları hatırlattın iyi oldu bak ben onları unutuyorum hep.. birde ben kadeh aldım.. plastik tek kullanımlık kadehler.. lohusa şerbeti için.. daha onlar süslencek.. soldaki arabalı olanı sevdim.. ya böyle ozalitçiler filan oluyor ya hani proje filan çıktısı alan büyük fotokopiciler.. öyle yerlerde yapışkanlı kağıda baskı alıyorlar.. bizim baskılar öyle bir yerden çıkma..
bu arada ben kavanoz ve şişelerden 50şer tane hazırladım.

maşallah kızlar geçmişi okuyayım derken öğleni ettim.

bugün işyerinde sürünüyorum resmen, 3 saatlik uykuylayım. şu 2 hafta da hemencik geçse keşke de evdeki işlerime girişsem.

ayyyyy çok güzel olmuş hepsi canım, elinize kolunuza sağlık, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inş.perdelere de bayıldım çok tatlı az parayla yapmak daha zevklidir , çok da güzel olmuş, güle güle kullansın bebişin

pazartesi kendi doktoruma gitcem inş baş gelişiminin önde olması başka bi sorunun habercisi değildir...

Bizimkiler de değişme olmazsa biz de biraz zor doğururuz heralde yada sezeryan olur ki ben onu istemiyorum:26:

Canım benim oğlum 42 haftaya kadar doğmadı hep 3-4 hafta ılerde gitti bir kac kez şekere vs bakıldı.
Bas ölçüsü max 100 cm mı ne demişti Dr benimki 98 idi.
Sezaryenle alındı artık çünkü plasenta cok yaslanmıştı.Ters duruşu ve bogazinda ki kordon açıldı ama bende açılma hic olmadı normalde nst de çıkan sancı bendeki sancı anlamsız oldu.suni de ise yaramadı.olmadi yani.
Ha birde Bas büyüklüğüne sebep hidrosefali diye bir hastalık oluyor.gorumcem tedavi oldu ondan ama o cok erken teşhis ediliyor bu zamana kadar coktan belli olur diye düşünüyorum.
Sen cok üzme kendini yani
Olan var he hala oğlum koca kafalı :)

sağol canım işte babamızı zora sokmadan halletmeye çalışıyoruz ama gerçekten inanılmaz zevkli 5-6 gündür çok yoruldum ama değdi emeğime

canım yaaa hepsi birbirinden güzel olmuş.. ki özellikle perdeye bayıldım.. ne yetenekli hatunlar var içimizde..
ayrıca çerçeveye de yer vermeniz çok mutlu etti beni.. bol hayvansevgisi ile dolu, sağlıklı,mutlu olsun minik kuzun..

Son düzenleme:

canım bu zamana kadar oda yapmamaya kararlıydım ve tablomuzu asacağımız bir odamız olmayacak diye çok üzülüyordum çünkü gerçekten çok ama çok beğenmiştim ve çok şükür artık duvarımızda tekrar çoooook teşekkür ederiz maharetli teyzemiz :)

Chosy
cok çirkin olmuş Cook
Hele o bebek arabali baskı cipcirkinnn

canım Allah yardımcınız olsun her ikinizinde. geçmişe yeni bakabiliyorum. inşallah hayırlı haberlerini vermişsindir bile

Periii sendekiler nolmusss
Evrim geçirmişler.
Ya o dolap susun varya Ayyy
O cok çirkin çıkar onu bana yolla atayım

çok uygun olmuş ama normalde de bu fiyata yaptırılırmı acaba, sizin tanıdık diye sanırım...

ay sabahtan beri 2 kadın çok şişmişsin daha da şişmişsin, deyip duruyo ay sıkıntı geldi, yüzüm gözüm mü şişti acaba, ama ben hissetmiyorum hiç, noldu bana

boşweerrr kimisi şişmişsin der, kimisi aa son aymı hiç belli olmuyo der, illla bişe sölicekler, sanki soruyoruz:)
ayrıca şişerizde, biz hamileyiz, yakında doğurucaz:))

maşalah canım hepsi çok güzel olmuş, o koca dolabı nası boyadınız, hiç belli olmuyo walla, elinize sağlık

gördüm o kadehlerden metroda, bende metrodan aldım,
ama o kadehler çok pahalı tutucaktı, atılıcak sonuçta diye gerek görmedim, bende kağıt olanlardan aldım, hatta baskı işini bile çok tutarsa yaptırmam, evde renkli çıktısını bile alabilirim

ne demek canım yaa.. ya beğenmezseniz diye pek endişe ile işlemiştim.. eşim hatta -baykuş- herkes hoşlanmayabilir deyip durmuştu ben işlerken.. ama bana nedense çok sevimli geliyor.. ki gördüğün üzere bende herşeyimi baykuşlu yaptım şimdi oğluma da mavilisinden işleyeceğim bunun aynısının.. şuan ayıcıklarım var elimde.. bitmek üzere.. onun üstüne mavi baykuş.. sonra da dün mikili minili eklenen şemalardan işleyeceğim.. son 14 gün.. bol bol çalışsın ellerim.. sonrasında bi süre vakit olmayacak..

teşekkür ederiz canımcım.. Osman yapışıp kalcak çocuğun üstüne görcen gününü bu arada ben eşime kızınca hep Osman gel OSman git derim.. neden bilmiyorum Osman ismi bi antipatik gelir bana..
eşimin bir personeli vardı adı osman adam çılgına çeviriyordu bu yıl kurtulduk çok şükür. osmanı mı özledim diyorum bazen. o ne koyarsa koysun çocuğuma bakacak olan benim. eşim anası babası ne derse umrumda değil. ben kendi seçtiğim ismi kullancam. herkes şey diyor zaten komutanım size yakışır heybetli bir isim koyarsınız. ona rağmen osman koymaz gibi geliyor bana da.

pericim dolabınız mobilyacı elinden çıkmış gibi olmuş. ellerine sağlık tatlım. herşey çok güzel iyi günlerde kullansın prensesimiz.

laternam hayırlı haberini bekliyoruz.

kızlar
istediğim çerçeveden bulmuşlar siparişiniz geçerli mi diye aradılar.
akşamdan beri düşünüp duruyordum çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…