Chosy
cok çirkin olmuş Cook
Hele o bebek arabali baskı cipcirkinnn
çok uygun olmuş ama normalde de bu fiyata yaptırılırmı acaba, sizin tanıdık diye sanırım...
gördüm o kadehlerden metroda, bende metrodan aldım,
ama o kadehler çok pahalı tutucaktı, atılıcak sonuçta diye gerek görmedim, bende kağıt olanlardan aldım, hatta baskı işini bile çok tutarsa yaptırmam, evde renkli çıktısını bile alabilirim
walla bi denklem kurarsak seninki ilk sancıdan 1 saat 15 dk sora gelicek gibi duruyo
maşallah kız ne güzel, senin ilk ikisi bile çoğu insana göre "pıt"
İnş cnmmm.. Evet doktoruma sezeryan istiorum dedim .. Diğer doğumların nasıldı dedi dedim böyle böyle.. Aaa sen kaşınıosun walla bu kadar kolay olmuş bide utanmadan sezeryan istiosun dedi.. Ama bnm korkum sancı fln değil doğumdan snrası.. Dikişlerim tutmuo geri açılıo we basur çıktı doğumdan snra oturamıorum bikaç ay totoşumun üstüne.. E çocuklarım ufak ayamda sallıorum hep nasıl olck bilmiormm
:
Canım seninkiler kac yasında?
Ben bu Halim'den memnunum aslında:))) sadece ağrı sızılar yoruyor.ben belki hepsinden cok bunda tedirginim.artik cocukları bırakmanın ağırlığı mı basıma gelecekleri bildiğimden mı bilemem :)))
eşimin bir personeli vardı adı osman adam çılgına çeviriyordu bu yıl kurtulduk çok şükür. osmanı mı özledim diyorum bazen. o ne koyarsa koysun çocuğuma bakacak olan benim. eşim anası babası ne derse umrumda değil. ben kendi seçtiğim ismi kullancam. herkes şey diyor zaten komutanım size yakışır heybetli bir isim koyarsınız. ona rağmen osman koymaz gibi geliyor bana da.
pericim dolabınız mobilyacı elinden çıkmış gibi olmuş. ellerine sağlık tatlım. herşey çok güzel iyi günlerde kullansın prensesimiz.
laternam hayırlı haberini bekliyoruz.
kızlar
istediğim çerçeveden bulmuşlar siparişiniz geçerli mi diye aradılar.
akşamdan beri düşünüp duruyordum çok sevindim.
Kiz tuncs periyede mı baykuş yaptı n
Ayyyyy
Kaldırın şunları çabıhh
Şişesine kadar oldu daha ne ister bu alican Efes'i.
Hele yarın zapzup gacisi gösterir ki enemmm.
Esranin beybişovirsi daha hazmedememisken
Dagilinnnnn(
Kızlar benim esim de bir tuhaflık bu konuda , tutarsız desem daha doğru olur :)
olmayacak yerde ince hesap yapar cok sukur durumumuz yerinde , yatlar katlar yok ama
Size bir ince hesabını yazayım hemen komik eşimde basur var doktora gittik baticon verdi
legene sıcak su koy icine dok otur dedi o gün beyaz kocama n bir leğen aldı geldi
neyse elimizde bir leğen var anladığınız üzere
oglusa banyo eşyaları bakıyorum mağazada küvete geldi sıra ne dese beğenirsiniz
evde leğen var ya onda yikarz ben dedim saçmalara Toto'nu koyduğun yerde cocuk mü yikiycam
Ne var leğeni yıkarsın olur biter diyebenimle resmen tartışmaya girdi kaç kurusluk şey yüzünden adım ısrafçi oldu
ya baskı fiyatları biraz daha fazla olabilir ama çok da olacağını sanmıyorum.. eğer tasarımı yapacak birini bulursan bence yapışkanlı kağıt mantıklı.. hem uygulaması kolay oluyor.. fırt söküyorsun arkasını, defter etiketi gibi yapıştırıyorsun.. oldu bitti maşallah sonrası
ben yarın kızın yanına gideceğim.. istersen bi sorarım.. tasarım yapar belki.. ya da elinde hazır bişeyler varsa.. ya da en kötü iletişim bilgilerini alırım, mail yoluyla filan siz konuşursunuz..
bende metrodan aldım.. 10 tanesi 8 tl mi öyle bişeydi.. 20 tane kadeh aldım.. hastaneye.. birde şeffaf sert pet bardaklardan aldım.. kadehleri süslicem.. ilk 20 şanslı kişi süslü püslü içicekkalanlar düz bardaklara talim..
Kiz tuncs periyede mı baykuş yaptı n
Ayyyyy
Kaldırın şunları çabıhh
Şişesine kadar oldu daha ne ister bu alican Efes'i.
Hele yarın zapzup gacisi gösterir ki enemmm.
Esranin beybişovirsi daha hazmedememisken
Dagilinnnnn(
canım,adı üstünde rüya bu gerçek değil ki...niye üzüyosun kendini boş yere...hem rüyaların tersi çıkarmış derler...sen o vurmaları,sarılma olarak düşündemekki seni çok sevicek,sıkı sıkı sarılacak sana ne güzel
senin adına sevindim canım; öğleden sonra gerçekten çekilmiyor çünkü
başarabilirsem ben de öğleden sonra erken çıkmak istiyorum, ama bizim başkan da 4 ten sonra müsait oluyor yazıları anca o zaman görüşebiliyoruz
Cnm yaaaa yalnış anlamada sanki aynı kocadan bahsedioruzzTöbe yarabbimm Yazdığın şeyleri okuyorumda yemeğe çıktığımızda aynen bendee hesap fazla gelcek diye tırsarım en uygun neyse onu isterimm ki ztn o bişey sipariş ettiğimde fiyatına bak ona göre söyle der.. Çok şükür maddi sıkıntımızda yok ama niye böyle sıkıyolar anlamıorumm.. Mezaramı götürcekler 3 kuruşlarını..Töbe Töbe.. Yemin ederim geçen pazar bu yemek işinin aynısını yine yaşadım.. Anlatim.. Eşim ben oğlum kızım masadayız çorba alcaz 2 tane söyledi dedim çocuklarada 1 tane al ikisinede yedirirm.. Kendininkini yedirirsin çocuklar yemez bi taneyi dedi (2 çocuk 1 tabak çorbayı bitiremezmiş) Neyse.. Pilaw istedik snra.. yine 2 tane söyledi. Dedim sen manyakmsn çocukların karnı aç napmaya çalışıosun ben kendiminkinimi yiyim çocuklarımı doyurim dedim.. Kızdı tmm naparsan yap ama yemezler tabaklarında kalırsa sorarım sana dedi.. İllallah ettimmm yanee.. Neyse 1 tabak pilawıda ikiside silip süpürdü hatta kendiminkinin yarısınıda yedirdim.. Bak dedim nasıl yedilerr .. Bişey diyemedi öyle kaldı.. Ohh dedim kendi başına 1 tabak çorbaylapilawı yedin doydun gerisi umrunda değil. we 4 kişiye ödediği hesap 30 tl onun bile hesabını yaptı 20si benden 10u senden diye.. Amann dedim o zmn bn tatlı yicem kendime alcam sanada yok çatalını bile süremezzsin dedin aldım tatlıyı çocuklarla yedim parasınıda ben ödedimmm
Merhaba canım, aramızda bir gün var benim de senin gibi sabahları karnım geceleri de sırtım çok ağrıyor ama benim karnımda gerginlik pek olmuyor. Fazla ayakta durduğum zaman çok sertleşiyor ben de bol bol dinleniyorum o yüzdenBenim karnım 28. haftadan beri aşağıda olduğundan beni gören herkes bu bebek gününe kadar beklemez diyor. İnşallah 37 haftayı doldurur kuzucuklarımız :26:
iyi düşün iyi olsun sürekli kafamızda bebişlerimiz var normaldir bu dönemde böyle rüyalar görmek
hemen yolluyorum sana voltajımPeriii sendekiler nolmusss
Evrim geçirmişler.
Ya o dolap susun varya Ayyy
O cok çirkin çıkar onu bana yolla atayım
canım yaaa baykuşla ilgili meselemizi anlatayım hemen ozamanne demek canım yaa.. ya beğenmezseniz diye pek endişe ile işlemiştim.. eşim hatta -baykuş- herkes hoşlanmayabilir deyip durmuştu ben işlerken.. ama bana nedense çok sevimli geliyor.. ki gördüğün üzere bende herşeyimi baykuşlu yaptımşimdi oğluma da mavilisinden işleyeceğim bunun aynısının.. şuan ayıcıklarım var elimde.. bitmek üzere.. onun üstüne mavi baykuş.. sonra da dün mikili minili eklenen şemalardan işleyeceğim.. son 14 gün.. bol bol çalışsın ellerim.. sonrasında bi süre vakit olmayacak..
canım eşim inşaat mühendisi bir ara istedğim için bana birazcık astar boyası getirmişti babamda boyacı onun minik rulosu bizde idi bende aldım ikisini elime ooooh mismaşalah canım hepsi çok güzel olmuş, o koca dolabı nası boyadınız, hiç belli olmuyo walla, elinize sağlık
ya o dediin rowenta modelini gördüm çok güzel çekiyo normal süpürge gibi ama çok pahalı, ben artık karar verdim süpürgeye o kadar para vermicem, 2-3 yılda çekişi azalıyo, yaptırsan bi sürü para yenisini al daha iyi..
sarjlımı seninkide?
Benim büyük oğlum 3 yaşında. Kızımda mayısta 2 yaşını doldurucak teyzesi.. Ben ikisini özellikle peşpeşe yapmıştım ikiz istiodum olmayınca peşpeşe yaptm.. Ama bu 3. prezervaifin patlaması sonucu (zuhahaha gülmekten öldm şuan) kazaya kurban gittim.. o kadar koştum hmn yıkandm ama giden gtti işte we bi kereden tuttu..Yicek ekmeği warmışş nasipp
Canım benim oğlum 42 haftaya kadar doğmadı hep 3-4 hafta ılerde gitti bir kac kez şekere vs bakıldı.
Bas ölçüsü max 100 cm mı ne demişti Dr benimki 98 idi.
Sezaryenle alındı artık çünkü plasenta cok yaslanmıştı.Ters duruşu ve bogazinda ki kordon açıldı ama bende açılma hic olmadı normalde nst de çıkan sancı bendeki sancı anlamsız oldu.suni de ise yaramadı.olmadi yani.
Ha birde Bas büyüklüğüne sebep hidrosefali diye bir hastalık oluyor.gorumcem tedavi oldu ondan ama o cok erken teşhis ediliyor bu zamana kadar coktan belli olur diye düşünüyorum.
Sen cok üzme kendini yani
Olan var he hala oğlum koca kafalı :)
*** ya kızlar bişey dicem.. ben böyle içi ıslak kek gibi olan kakaolu bir kurabiye yemiştim aylar önce.. canım nasıl ondan istiyor anlatamam.. elinde tarifi olan var mı denenmiş.. nette bir sürü değişik tarif var denemeye cesaret edemedim..
pericim dolabınız mobilyacı elinden çıkmış gibi olmuş. ellerine sağlık tatlım. herşey çok güzel iyi günlerde kullansın prensesimiz.
Tuncs istediğin kurabiyenın adı ne foto yüklersen bende bir tarif var onu vereyim sana bendeki tarif truffle kurabiye bir bak netten görünüşüne istersen tarifi yazarım ayrıca sise kapı afişi çok güzel olmuş bayıldım yakışır ali emire
Peri senin dolap evrim geçirmiş harika olmuş zevkli insanlarsınız maşallah size
Bebek arabası vardi chosy senindi sanırım ne güzel öğleden nasıl yapmışlar merak ettim
Bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum çok sağolun nazar değdi sanırım bugün kahvaltıdan sonra yattım 1 de kalktım hala uykum var vücudum yorgun ellerim çok aciyor sinir sıkışması zorluyor beni isallah çabuk düzelir diye dua ediyorum
Allah bagislasin.ertesi gün hapı almayinca tutuyor iste.
Benim Buda spiral ile oldu.ozel bir hastanede gayet tuzlu bir sekilde avrupa(zaten turku yokmuş)denerek takıldı.
Hatta kese tam spiralin ustundeydi
50-50 kalma ihtimaliyle çekmeye razı mısınız dedi
Daha cümle bitmeden derhal dedim.
Kaldı anasi kilikli.
Bundan sonra doğumla kordon bağlanacak.tabi benim saglık durumum ve hiçbir korunma seklinin bana uymamasi gerekçesiyle.
İnsallah tatlı ekmek nasip olur...
Tuncs istediğin kurabiyenın adı ne foto yüklersen bende bir tarif var onu vereyim sana bendeki tarif truffle kurabiye bir bak netten görünüşüne istersen tarifi yazarım ayrıca sise kapı afişi çok güzel olmuş bayıldım yakışır ali emire
Peri senin dolap evrim geçirmiş harika olmuş zevkli insanlarsınız maşallah size
Bebek arabası vardi chosy senindi sanırım ne güzel öğleden nasıl yapmışlar merak ettim
Bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum çok sağolun nazar değdi sanırım bugün kahvaltıdan sonra yattım 1 de kalktım hala uykum var vücudum yorgun ellerim çok aciyor sinir sıkışması zorluyor beni isallah çabuk düzelir diye dua ediyorum
Hanipekssss hanipeksss
Koca gobegimle güldüm ya :))
Cizmezsin annesi sen dokunamazsin bile kadife gibi olur yüzü puruzsuz yumuşak mis kokan...
O sana öyle sarılır sen ona...
Evim karman corman gibi geliyor miskinim bugun is cikarasim mı var ne.niyetim kotu.
Kızlar yıkama konusuna gelince leğeni kuveti geçin en mantiklisi eşinizin Yada sizin kucağınızda yıkanması oluyor ben hep öyle yikardim kuvetimiz varkene bilem.esim dede donu ve atletiyle girer esimin üstüne penye bir örtü sererdim o tutar ben yikardim sonra zaten tek elimle tutup tek elimle yıkadım dipkose not:ilk olacaklar sakın bu yöntemi hemen denemeyin ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?