2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ya baskı fiyatları biraz daha fazla olabilir ama çok da olacağını sanmıyorum.. eğer tasarımı yapacak birini bulursan bence yapışkanlı kağıt mantıklı.. hem uygulaması kolay oluyor.. fırt söküyorsun arkasını, defter etiketi gibi yapıştırıyorsun.. oldu bitti maşallah sonrası
ben yarın kızın yanına gideceğim.. istersen bi sorarım.. tasarım yapar belki.. ya da elinde hazır bişeyler varsa.. ya da en kötü iletişim bilgilerini alırım, mail yoluyla filan siz konuşursunuz..

bende metrodan aldım.. 10 tanesi 8 tl mi öyle bişeydi.. 20 tane kadeh aldım.. hastaneye.. birde şeffaf sert pet bardaklardan aldım.. kadehleri süslicem.. ilk 20 şanslı kişi süslü püslü içicek kalanlar düz bardaklara talim..

Kiz tuncs periyede mı baykuş yaptı n
Ayyyyy
Kaldırın şunları çabıhh
Şişesine kadar oldu daha ne ister bu alican Efes'i.
Hele yarın zapzup gacisi gösterir ki enemmm.
Esranin beybişovirsi daha hazmedememisken
Dagilinnnnn(

Benim büyük oğlum 3 yaşında. Kızımda mayısta 2 yaşını doldurucak teyzesi.. Ben ikisini özellikle peşpeşe yapmıştım ikiz istiodum olmayınca peşpeşe yaptm.. Ama bu 3. prezervaifin patlaması sonucu (zuhahaha gülmekten öldm şuan) kazaya kurban gittim.. o kadar koştum hmn yıkandm ama giden gtti işte we bi kereden tuttu..Yicek ekmeği warmışş nasipp

oyyy pek sevindim gönlündekinin olmasına..
Osman koymasın sevmedim ben söyle eşine

yaptıydııımm teee çekiliş zamanlarında..
valla istemesin artık bişey.. teyzesi de anacığı da yoruldu artık.. sakin sakin bekleyelim gelmesini artık..

*** ya kızlar bişey dicem.. ben böyle içi ıslak kek gibi olan kakaolu bir kurabiye yemiştim aylar önce.. canım nasıl ondan istiyor anlatamam.. elinde tarifi olan var mı denenmiş.. nette bir sürü değişik tarif var denemeye cesaret edemedim..

Ah tatlım buerkekler hep aynı herşeyi alırlar üç kuruşluk şeyi almak istemezler benimki de legende yıkarız diyordu ilk başlarda simdilerdede banyoda duşa tutarız diyor böyle dediklerinde ağzım açık kalıyor neyse kızımın kuveti alındı o ne dese boş

fiyat sorsan yeterli olur canım, eşime yaptırırım yada bilgisyarcı arkadaşım war ona yaptırırım,hatta o bu baskıcılarıda bilir sorıym bi ona:)

onları kim hazmetti ki bacım
ben öle kendi çapımda

tersi çıkar da hadi ben ona vurursam yüzünü felan çizersem hep

günde 11 saat bana çok çok çok fazla geliyordu, iş temposu yoğun bir de ki yoğun olmasa bile çok uzun bir süre . çok iyi oldu karşılıklı anlaştığımız.

çok üzüldüm, voltajın dediği gibi o gün evde az yemek varsa eşim yesin diye hemen ben tokum bugün derim yemeğe başlamadan, eşim de anlar ben de tokum der, hatta bazen ikimiz de bilerek dediğimiz anlaşılmasın diye az yer o 1 kişilik yemeği bile arttırırız. çok üzüldüm hele ki çocuklar söz konusuysa...

merhaba sana da, BENİM BUGÜN HİÇ AMA HİÇ YUMUŞAMADI BU SAATE KADAR, ENDİŞELENİYORUMMM

iyi düşün iyi olsun sürekli kafamızda bebişlerimiz var normaldir bu dönemde böyle rüyalar görmek

​Hayırlısı olsun diyorum canım artık..

Periii sendekiler nolmusss
Evrim geçirmişler.
Ya o dolap susun varya Ayyy
O cok çirkin çıkar onu bana yolla atayım
hemen yolluyorum sana voltajım at çöpe
canım yaaa baykuşla ilgili meselemizi anlatayım hemen ozaman annem baykuşu hiiç sevmez uğursuzluğuna inanır anneme bahsettim etamin tablo derken dedimki anne dur göstereyim annemde amaaaaan getirme bana baykuşu falan diye tepki verdi beni aldı bir gülme ama nasıl kahkahalarla gülüyorum anne dedim bak bu senin bildiğin baykuşlardan değil getirdim gösterdim amaaaan nasıl sevdi bayıldı bayıldı senin etiketlerin süper olmuş yani baykuş dua etsin onu okadar sevimli kıldığın için
maşalah canım hepsi çok güzel olmuş, o koca dolabı nası boyadınız, hiç belli olmuyo walla, elinize sağlık
canım eşim inşaat mühendisi bir ara istedğim için bana birazcık astar boyası getirmişti babamda boyacı onun minik rulosu bizde idi bende aldım ikisini elime ooooh mis güzelce bir boyadım boya iz yaptığı için üzerine beyaz yapışkanlı kağıt aldık eşimle(bu arada gülmeyin bana ama boya duvar boyası beyaz kağıdın altından dolabın kendi rengi görüneceğinden boyanın çeşidine takılmadan boyayıverdim ) birazını o birazını ben yapıştırdım çok eğilip bükülemediğimden çoğunu o yapıştırdı gece uykusunda sayıklıyordu hayatım çok yorgunum çok yorgunum diye en az 10 kez sayıkladı yazık :18: bende dedim baba olmak kolay değil

benimki kablolu, şarjlılar hemen gücü azalıyo diye almamıştım. haklısın o konuda. çok para vermek mantıksız. zaten bir süre sonra evde koycak yer bulamıyomusun upuzun bişi.

Allah bagislasin.ertesi gün hapı almayinca tutuyor iste.
Benim Buda spiral ile oldu.ozel bir hastanede gayet tuzlu bir sekilde avrupa(zaten turku yokmuş)denerek takıldı.
Hatta kese tam spiralin ustundeydi
50-50 kalma ihtimaliyle çekmeye razı mısınız dedi
Daha cümle bitmeden derhal dedim.
Kaldı anasi kilikli.
Bundan sonra doğumla kordon bağlanacak.tabi benim saglık durumum ve hiçbir korunma seklinin bana uymamasi gerekçesiyle.
İnsallah tatlı ekmek nasip olur...

şekerim sınırda çıktı 118di ona bağlımıdır bilmiyorum ama inş genetik bişeydir birşey yoktur da rahat rahat normal doğururum :))

ben bu tarifi çok kere yaptım canım tutturması biraz zor ama tadı enfesss. yumuşak kek gibi.
uğraşacak vaktin varsa dene derim.

afiyet olsun.

Hayatımdaki D'ler » Çatlak Patlak Yusyuvarlak Kurabiyesi…

pericim dolabınız mobilyacı elinden çıkmış gibi olmuş. ellerine sağlık tatlım. herşey çok güzel iyi günlerde kullansın prensesimiz.

sağol canım daha iyileri Osmanın olsun şaka şaka hemen saçlarıma yapışma

Tuncs istediğin kurabiyenın adı ne foto yüklersen bende bir tarif var onu vereyim sana bendeki tarif truffle kurabiye bir bak netten görünüşüne istersen tarifi yazarım ayrıca sise kapı afişi çok güzel olmuş bayıldım yakışır ali emire

Peri senin dolap evrim geçirmiş harika olmuş zevkli insanlarsınız maşallah size

Bebek arabası vardi chosy senindi sanırım ne güzel öğleden nasıl yapmışlar merak ettim

Bana geçmiş olsun dileklerinde bulunan arkadaslara tesekkur ediyorum çok sağolun nazar değdi sanırım bugün kahvaltıdan sonra yattım 1 de kalktım hala uykum var vücudum yorgun ellerim çok aciyor sinir sıkışması zorluyor beni isallah çabuk düzelir diye dua ediyorum

teşekkür ederim canım

kızlar biri bana akıl versin ben hastane ve evde dağıtmak üzere bebek kurabiyesi yapmak istiyorum çok akrabamız falan filan olmadığı için burada gelen giden çok olmayacak o nedende birazınıda hastanede dağıtayım diyorum ama kurabiyemi en erken ne zaman yapabilirim bilen varmı bayatlaması falan ?

Hanipekssss hanipeksss

Koca gobegimle güldüm ya :))
Cizmezsin annesi sen dokunamazsin bile kadife gibi olur yüzü puruzsuz yumuşak mis kokan...
O sana öyle sarılır sen ona...

Evim karman corman gibi geliyor miskinim bugun is cikarasim mı var ne.niyetim kotu.

Kızlar yıkama konusuna gelince leğeni kuveti geçin en mantiklisi eşinizin Yada sizin kucağınızda yıkanması oluyor ben hep öyle yikardim kuvetimiz varkene bilem.esim dede donu ve atletiyle girer esimin üstüne penye bir örtü sererdim o tutar ben yikardim sonra zaten tek elimle tutup tek elimle yıkadım dipkose not:ilk olacaklar sakın bu yöntemi hemen denemeyin ama.

Amin cnm saol.. Seninkide daha etkili bi korunma yöntemi hemde.. Bende şimdi doğumdan snra takılıcam bide ondan hamile kaldığımı düşünemiorummm 4 ne demek 4 Senin yalnş hatırlamıosam kızın 3 yaşında olması lazım dimi.. Yine seninkilerin yaş aralıkları iyi.. Benimkiler çok sık aralıklı (

Tuncss dediğin kurabiye cocostar kurabiye mı.:52
İnsafsizzzz
Oyyyyy

benimdi canım ama hangisini sordun? eklediğim resim netten buldum, çıktısını alıp bardağa yapıştırıcam, ablam keçeden yapmış, bitmiş hali yok çekince eklerim, bide onda bebişin kafasıda yok:)

ayyyyy ne güldüüümm
ben benimkini düşündüm öle banyoda, kız kendini de yıkattırır bana,

arkadaşın bebeğini ziyarete gittik ya, çıkınca ben tutamam diyo
banyoda hiç düşünemiyorum
sabun gibi kayar elinden Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…