2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ben 3 ne demek derken oldu
Aman tut dilini isir bişeyler yap.
Spiral onceleri %98 korurken şimdilerde 20-30 larda imiş.dr yalancisiyim elçiye zeval olmaz.
Evet 6 yas var aralarında senin yontemle 6 yil gayet iyiydim.hatta kızımı istemeyerek yapmistim.yan cebime koyarak.
Aralarının uzak olması iyi değil ama.
Biri oyun istiyor biri pc oynuyor biri ozenerek yazıyor digeri gelip karalıyor.
Küçük olsalar sal gitsin yazsın çizsin yesin birbirini:))
Ama su vardı emeklemeyi oğlum öğretti karşısına gecti abisine geeel geel diye diye.yururken yardım etti bez ıslak mendil servisi ondandi.
Emzik düşse hemen alır koşar yıkar gelirdi.
Tüm artısı da bu :))))

Kızlar bnde ilk çocuğumda küwet almştm ama oğlum iri olduğundan 3 ayına kadar yıkanabildi sonra sığmadı we ben kucağıma bi örtü serip yıkıyodum kucağımda sabunlayınca kaymasın diye.. Kızımı hiç küwette yıkayamadım.. Eğer yardım edeniniz yoksa hem su döküp hem bebeği yıkayamıyosunuz.. Bnm annem uzakta oturuyo doğumlarımda sadece 10 gün kalabildi yanımda snrasında hep ben yıkadım ben baktım kaynanayla aynı binadayız ama onun umruna gelmez.. Bişey dediğim zamanda bnm içinmi doğurdun sanki senin çocuğun bakıcan tabi deyip işin içinden çıkıodu.. Anlicanız 23 yaşında 2 çocuk sahibi tecrübeli bi anneyim çünkü çocuklarımı tek büyüttüm. İnanın 2. bebeğimde hiç korkamdım yıkarken göbek bağı düşene kadar ben yıkadım sonrasında da... Ama dediğim gibi tek başınaysanız küwete hiç gerek yok en güzeli kucağınızda konuşa konuşa yıkamak bebeğinizi.. şimdi 3. de bnm ellerimden öpcekk KİMSEDEN KİMSEYE FAYDA YOKKK

tamam canım sorarım.. bu akşam muhtemelen gideceğiz..

ayy işte benim annemin tepki.. baykuş mu istemem gittt o da ne uuursuzluk getirir olmaz dedi durdu.. sonra elimdeki şemaları görünce aa hiç baykuşa benzemiyo ki bunlar pek sevimli dedi..
kaynanam hala oğlumun odasındaki perdeyi andıkça hiç sevmem o kuşu diyor.. içimden o da seni sevmiyordur emin ol diyorum

ben bu tarifi çok kere yaptım canım tutturması biraz zor ama tadı enfesss. yumuşak kek gibi.
uğraşacak vaktin varsa dene derim.

afiyet olsun.

Hayatımdaki D'ler » Çatlak Patlak Yusyuvarlak Kurabiyesi…

anaaam çok sostirik bi tarif bu.. beni bozar öyle gramlı tarifler.. anam usulü göz kararı seviyorum ben- çünki tutturamıyorum bunları-
ama çook teşekkür ederim bunu not alıcam bi yere.. kendimi iyi hissettiğim bir gün denerim..

kııız adı madı yok.. ben bi yerde yedimdi.. böyle sert gibi gözüküyor, bi ısırıyosun içi ıslak kek gibi.. tadı da pek güzeldi..
siyah görünümlü dışı hindistan cevizi ile süslenmişti.. tarif bile edemiyorum valla ağzım sulanıyo görüntüsü aklıma geldikçe
senin dediğin truff kurbiş iklem arkadaşın verdiği linktekinden.. zor bacım bunu yapması yahu

ben birkaç kurabiyeci ile görüşmüştüm, poşetli halde buzdolabında 1 aya kadar bayatlamadan durduğunu söylemişlerdi.

Tuncss dediğin kurabiye cocostar kurabiye mı.:52
İnsafsizzzz
Oyyyyy

cocostarın içi hindistan cevizli oluyo ya bunun içinde yoktu..

ayy neyse yaaa netten bi tarif buldum.. deneyeceğim artık akşama.. olursa istediğim gibi tarifi size de yazarım canlarımm..

** şimdiii bize müsade.. öğlen uykusu saatimiz geldi.. az kestirmem lazım.. gözlerim kapanıyor.. sabah 6 da kalktım eşimi yolcu ettim.. gece de 3 de hala uyanıktım.. şimdi uykusuzluk tavan yapmışken az uzanayım.. belki bi iki saat rahat bi uyku çekerim..
akşama görüşürüz..

Doğru söylüyosun walla bnm bi akrabamında 2.si hemen oldu o da spiralle kaldı hemde çocuk doğduğunda kafasına yapışık doğmuş (Allah göstermesin) Bi sorun olmadı ama onunkide kaymış sanırım.. Etrafımda çok duymaya başladım spiralle hamile kalanı. Artık bende hem spiral takınır hem prezervatif Çifte koruma
Bu arada aynı o dediklerini bnm 3 yaşındaki oğlum MECBUR yapıoo.. Ulaşabildiği bi dolaba koydum bezimizi ıslak medili.. Hemen diorm oğlum koş kardeşin altına yapmş tmm anne dio alıp getirio.. Aynen emzik yıkama çorabını getirme, sallıyacağım zmn yastığını getirir.. Allaha şükür sözümü dinlio ama kardeşiyle hiçbişeyini paylaşmak istemioo o sorun yaşanıo biraz.. Etraf oyuncak dolu olur ama onlar bi tanesi için kawqa ederler we zawallı kızım her zmn abisinin qazabına uğrarr

Esmer_lover
Benimde kimsem olmadı doğumda bile.8 saatlik mesafede hepsi.
Ama iyikide yoklarmis ya:)
Bu sefer kaynana gelecek ,aslında günah çıkarmaya herkesinkine gitti bana da gelecek cok hevesli bakalım.olsalar her kafadan ses yatama kalkama cart curt.
Banyoyu yaptirabiliyordum ben
Senden büyüğüm ya ondandir
Simdi suda var benim kiz banyo delisi.onu yikarken kiz tepinir durur "bende mis mis olcam yaa"
Biz iyisimi banyoyu paspasi toplayıp
Hamama çevirmek lazim.o onu ,ben onu ,o beni ,kesele vs.
Evet.

aaa süper ozaman tuncss ben en kısa zamanda eminönüne uğrayıp şeker hamuru kalıbı alayım kendime ve başlayayım yapmaya malum 2 hafta kadar az bi zamanımız kaldı:18:

ay o nasıl bi kurabiye ya , 2 gündür kurabiye yemekten içim çıktı ama yine olsa yine yerim be, ne güzelmiş o öle

hepinize merhabalar kızlar... geçmişi okumaya çalışıyorum baya ilerlemiş sayfalar... umarım herkes iyidır...
erzulum'dan haber var mı???

canım bu da diğerleri gibi süper olmuş... ellerine sağlık marifetli bacım...

çok güldüm canım ya sen bizi güldürdün Rabbim de seni güldürsün...

AMİN canım.... AMİN...

canım keşke çağırmasaydın..doğuma gelirlerdi nasıl olsa..
ne derlerse desinler boşver sen hiç duyma... canını sıkma...

valla süper cevap vermişsin canım tebrik ederim...
tabi ki annesine benzeyecek bizim yiğenimiz... babaannede neymiş... :111:

sen bilirsin canım ama ben senin yerinde olsam bir an önce giderdim... neden boş yere risk alacaksın ki....

canım ben de dünden beri seni merak ediyorum.. hayırlısı olsun diye çok dua ettim... iş görüşmen nasıl geçti???

isme gelince senin aklında bir isim var mı bilmiyorum ama babasının çerçeve için yaptığı yorum aklımda kalmış herhalde... rüyamda oğlumuzun adını MURAT koyduk diye yazmıştın...
çerçeveyi bulmalarına da çok sevindim... çok şık olacak...

canım ellerinize sağlık... prensesinin odası harika olmuş... becerikli hatunların hali bir başka oluyor... maşallah
Allahım güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin...

tatlım hemencecik alırlar inşallah... hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz....

sağol canım daha iyileri ve güzelleri senin kuzunun olsun

AY BEN adet yerini bulsun , hem de sitem etmesin artık da sussun, nası olsa gelmezler ddiye düşündüm ama öle olmadı:)

kızlar siz naptınız yaaa roman okudum resmen geçmiş okurken maaşallah size bu ne hız nası ilerlemiş anca bitirdim okumayı da...saatte bakıyorummm eşim gelcek az sonra kalkayım da bi sulu selli bi bulgur pilavı koyam yemek yapasım gelmedi bugün yaaaaaaaa azcık yavaş yazınnn yetişemiyorummmm

Gecmislerrrr olsunnnnn sekerim.. Çabuk giderler umarım

Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladık
Cok beceriliklisin cokkkkk esın cok şanslı
Mutlu günlerde kullanın inşallah

yada odanın birini feda edicen artık

kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim çok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495

kız dalgamı geçiyon olmadı diyo bide
süper olmuş bence
minicik minicik nası uğraştın onlarla öle
maşallah

dertsiz canım ben bir bankacı eşi olarak kesinlikle bankada çalışmamanı öneriyorum. En azından bankada çalışmak için hiç de uygun bir zaman değil. Ben bu yoğun iş temposuna sırf oğlumu doğumdan sonra daha çok görebileyim diye katlanıyorum. Başka bir iş olsa hadi neyse dicem, bulunduğun ilçede olsa hadi neyse dicem, eve geç geleceksin hedefti müşteriydi stresini yaşayacaksın, gece uykusuz olduğun için hatalı işlem yapma olasılığın artacak. Kendine ve bebeğine bunu yapma arkadaşım..

kız dalgamı geçiyon olmadı diyo bide
süper olmuş bence
minicik minicik nası uğraştın onlarla öle
maşallah

valla???? beğendiğinize çoooook sevindim yaa annem biraz burun kıvırdı gibi geldi bunlarla uğraşacağına hazır alır geçerdik dedi de hevesim kırılmıştı... ay bitanesiniz yaa

Eda,
Erzulumden haber yok henüz.
8-9 gibi olduysa,Muhtemelen dinleniyordur.birazdan kaldırıp yuruturler insallah fırsat bulur...

Sipsezan
Kiz ne seker olmuş birde tül mü geçirdin ne yaptın.
Güle güle kullanın
Aaaa
Yeter artık koymayın resim neyim(

merhaba sana da, BENİM BUGÜN HİÇ AMA HİÇ YUMUŞAMADI BU SAATE KADAR, ENDİŞELENİYORUMMM

Endişelenme tatlım sen çalışıyorsun sonuçta bense bütün gün evdeyim. Yarım saat ayakta kalayım hemen sertleşiyor benimki de. Sancın kanaman yoksa korkma birşeycik olmaz Allah'ın izniyle

Gecmislerrrr olsunnnnn sekerim.. Çabuk giderler umarım

Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladık
Cok beceriliklisin cokkkkk esın cok şanslı
Mutlu günlerde kullanın inşallah

ay saol şekeriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm,
inş. inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…