- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Ben 3 ne demek derken olduAmin cnm saol.. Seninkide daha etkili bi korunma yöntemi hemde.. Bende şimdi doğumdan snra takılıcam bide ondan hamile kaldığımı düşünemiorummm4 ne demek 4 Senin yalnş hatırlamıosam kızın 3 yaşında olması lazım dimi.. Yine seninkilerin yaş aralıkları iyi.. Benimkiler çok sık aralıklı (
fiyat sorsan yeterli olur canım, eşime yaptırırım yada bilgisyarcı arkadaşım war ona yaptırırım,hatta o bu baskıcılarıda bilir sorıym bi ona:)
onları kim hazmetti ki bacım
ben öle kendi çapımda
canım yaaa baykuşla ilgili meselemizi anlatayım hemen ozamanannem baykuşu hiiç sevmez uğursuzluğuna inanır anneme bahsettim etamin tablo derken dedimki anne dur göstereyim annemde amaaaaan getirme bana baykuşu falan diye tepki verdi beni aldı bir gülme ama nasıl kahkahalarla gülüyorum anne dedim bak bu senin bildiğin baykuşlardan değil getirdim gösterdim amaaaan nasıl sevdi bayıldı bayıldı senin etiketlerin süper olmuş yani baykuş dua etsin onu okadar sevimli kıldığın için
ben bu tarifi çok kere yaptım canım tutturması biraz zor ama tadı enfesss. yumuşak kek gibi.
uğraşacak vaktin varsa dene derim.
afiyet olsun.
Hayatımdaki D'ler » Çatlak Patlak Yusyuvarlak Kurabiyesi
Tuncs istediğin kurabiyenın adı ne foto yüklersen bende bir tarif var onu vereyim sana bendeki tarif truffle kurabiye bir bak netten görünüşüne istersen tarifi yazarım ayrıca sise kapı afişi çok güzel olmuş bayıldım yakışır ali emire
teşekkür ederim canım
kızlar biri bana akıl versin ben hastane ve evde dağıtmak üzere bebek kurabiyesi yapmak istiyorum çok akrabamız falan filan olmadığı için burada gelen giden çok olmayacak o nedende birazınıda hastanede dağıtayım diyorum ama kurabiyemi en erken ne zaman yapabilirim bilen varmı bayatlaması falan ?
Tuncss dediğin kurabiye cocostar kurabiye mı.:52
İnsafsizzzz
Oyyyyy
Ben 3 ne demek derken oldu
Aman tut dilini isir bişeyler yap.
Spiral onceleri %98 korurken şimdilerde 20-30 larda imiş.dr yalancisiyim elçiye zeval olmaz.
Evet 6 yas var aralarında senin yontemle 6 yil gayet iyiydim.hatta kızımı istemeyerek yapmistim.yan cebime koyarak.
Aralarının uzak olması iyi değil ama.
Biri oyun istiyor biri pc oynuyor biri ozenerek yazıyor digeri gelip karalıyor.
Küçük olsalar sal gitsin yazsın çizsin yesin birbirini:))
Ama su vardı emeklemeyi oğlum öğretti karşısına gecti abisine geeel geel diye diye.yururken yardım etti bez ıslak mendil servisi ondandi.
Emzik düşse hemen alır koşar yıkar gelirdi.
Tüm artısı da bu :))))
tamam canım sorarım.. bu akşam muhtemelen gideceğiz..
ayy işte benim annemin tepki.. baykuş mu istemem gittt o da ne uuursuzluk getirir olmaz dedi durdu.. sonra elimdeki şemaları görünce aa hiç baykuşa benzemiyo ki bunlar pek sevimli dedi..
kaynanam hala oğlumun odasındaki perdeyi andıkça hiç sevmem o kuşu diyor.. içimden o da seni sevmiyordur emin ol diyorum
anaaam çok sostirik bi tarif bu.. beni bozar öyle gramlı tarifler.. anam usulü göz kararı seviyorum ben- çünki tutturamıyorum bunları-
ama çook teşekkür ederim bunu not alıcam bi yere.. kendimi iyi hissettiğim bir gün denerim..
kııız adı madı yok.. ben bi yerde yedimdi.. böyle sert gibi gözüküyor, bi ısırıyosun içi ıslak kek gibi.. tadı da pek güzeldi..
siyah görünümlü dışı hindistan cevizi ile süslenmişti.. tarif bile edemiyorum valla ağzım sulanıyo görüntüsü aklıma geldikçe
senin dediğin truff kurbiş iklem arkadaşın verdiği linktekinden.. zor bacım bunu yapması yahu
ben birkaç kurabiyeci ile görüşmüştüm, poşetli halde buzdolabında 1 aya kadar bayatlamadan durduğunu söylemişlerdi.
cocostarın içi hindistan cevizli oluyo ya bunun içinde yoktu..
ayy neyse yaaa netten bi tarif buldum.. deneyeceğim artık akşama.. olursa istediğim gibi tarifi size de yazarım canlarımm..
** şimdiii bize müsade.. öğlen uykusu saatimiz geldi.. az kestirmem lazım.. gözlerim kapanıyor.. sabah 6 da kalktım eşimi yolcu ettim.. gece de 3 de hala uyanıktım.. şimdi uykusuzluk tavan yapmışken az uzanayım.. belki bi iki saat rahat bi uyku çekerim..
akşama görüşürüz..
selam millet..
kocişimi gönderdim bugün.. artık daha rahat olurum ve bol bol gelebilirim diye umut ediyorum..
hastanede kapımıza asmak için afiş yaptırıyorum.. A3 kağıda parlak olarak basılacak..
Eki Görüntüle 656372
nasıl sizce? kavanozlar ve şişelerde aynı olmasını istedim.. birde kapı süsü yaptırdım.. o bu akşam elime geçicek.. onu da hemen ekleyeceğim..
herkes iyi değil mi? doğuran neyim yok dimiiii ?
Kızlar benim esim de bir tuhaflık bu konuda , tutarsız desem daha doğru olur :)
olmayacak yerde ince hesap yapar cok sukur durumumuz yerinde , yatlar katlar yok ama
Size bir ince hesabını yazayım hemen komik eşimde basur var doktora gittik baticon verdi
legene sıcak su koy icine dok otur dedi o gün beyaz kocama n bir leğen aldı geldi
neyse elimizde bir leğen var anladığınız üzere
oglusa banyo eşyaları bakıyorum mağazada küvete geldi sıra ne dese beğenirsiniz
evde leğen var ya onda yikarz ben dedim saçmalara Toto'nu koyduğun yerde cocuk mü yikiycam
Ne var leğeni yıkarsın olur biter diyebenimle resmen tartışmaya girdi kaç kurusluk şey yüzünden adım ısrafçi oldu
Kızlar özellikle belirtmek istedim.. İyiki bu site kurulmuş ya kafa dağıtmaya birebir.. Şahsen ben evde 2 çocukla dışarı çıkamıorum akşama kadar evde otur otur bunalıorum.. Bu siteye girince tek sorunlu ewlilik yaşayanın kaynana dırıltısı çekenin bn olmadığımı görmek sorunlarımızı paylaşmak we her konuda destek alabiliceğim birilerini bulmak çok güzel gerçekten.. Danışma hattı gibi..Sor anında cvplansın Düşünün hepimiz ayrı illerdeyiz ama bi yerdeyiz ne mutlu KADINLAR KULÜBÜNE :) ALLAH HEPİMİZE EN KOLAYINDAN DOĞUMLAR NASİP ETSİN.. KİMSEYİ DARDA SIKINTIDA BIRAKMASIN.. DOĞUM YAPAN, YAPACAK, TEHLİKESİ YADA SORUNLARI OLANLARIN YARDIMCISI OLSUN.. HAYIRLI UĞURLU BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLI Bİ ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALALIM YARABBİM..(AMİNNNNNNN)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kayınvalidem görümcem toplaşıp geliyolar(((( şimdi haber geldi
Allah'ım çok bedbahtım:)
ben bunları çağırmıştım 4 aylıktım o zamanlar sekerdim sekerdim, yeni taşınmıştık, gelmedi bunlar biz müsait olunca sana haber veririz dediler iyi dedim canıma minnet, sonra kv sürekli sitem etmeye başladı, ay çoçuğumun evini göremedim, ay torunumun odasını göremedim, ay ....karnını göremedim, bari resmini çekin gönderin ler falan
şimdi çağırdım artık,eşime arattım, (çünkü onlar beni hiç aramıyo)dedim herhalde gelmezler yuh 8.5 aylık kadın, geliyolar anacım hepsi hem de, görümcemin çocukları Allah Allah'lık zaten
hiç dememişler de bişe yapmasın biz getiririz falan diye,
annem saolsun ben yaparım herşeyi sen dokunma dedi, kardeşimi de alıcam yanıma her yere ismimi yazabilirim , bi toz alsın hayrına çayları doldursun falan, annemler de gelsin madem olmuşken, onlar da görüşmüş olurlar, hem kayınpederim kayınvaldem eşimi para ver para ver diye dolduramazlar inş. Allah'ım
Kızlar günaydın dr kontrolümüzden geldik kızımın yüzünü gördüm renkli çıktıda aldık bi garip bakıyorum bakıyorum bu benim içimdeki bebişmi diyorum ama güzel bi kız geliyo :) doktor amcamız kilomuzuda ölçtü 2730 gr 1 hafta kadar geri çıktı bundan önceki kontrollerimizde hep 1-2 hafta ileri çıkıyorduk biraz üzüldük ama bol bol yemek yersen çabucak toparlar tahmini 3200 gr civarında doğar dedi.Babannemizin moral bozma operasyonu işe yaramışeşim renkli görüntüyü eline alınca şaka olsun diye aynı babannesi dedi bende babannesi aynı tavırlarına devam etsinde kuş kadar doğsun kızım diye yapıştırdım lafı daha ultrasonda dr bakarken dr ne olduğunu şaşırdı :) Bir sonraki kontrolümüz 2 hafta sonra yani 37.haftada çatı muayenemizde yapılacak doğum şeklimize karar verilecek ama beklenen doğum tarihimiz 4-18 Nisan arası sezeryan dersekte yine 4 Nisan'dan sonraki bi tarihi belirleyeceğiz dedi.Kasık,bacak ve bilumum ağrılarımdan bahsettim ve tabi idrar kaçırmamdanda hepsi normal dedi :) NST ye bağlandık ondada sancı falan bişi çıkmadı Allah'a şükür evimize geldik :)
sabahki az biraz kanamamdan sonra doktora gittim... eşim yok göreve gitti... komşumu aldım eşimin arkadaşı götürdü doktora... onun da eşi hemşire... gerçekten hastanede bi tanıdık olması iyi... nese baktı tabi bu devlet hastnsi... alttan muayeneye ve nst ye gönderdi... ebeler canımı çok acıttı... batikonu kan sandım... bağırdım ağladım... strese girdim... ebeler afedersiniz elini soktu ıkın falan dedi çok acıdı çok anlatamam... korktum... neyse kalktım... 1 cm açıklık var dedi... servikste yumuşama var dedi... nstde az sancı çıktı... bura dağın başı bi hastane... yenidoğan ünitesi yok, çocuk doktoru bile yok... kadın doktoru bana erken doğum gibi gözüküyor memleketine git dedi... ben diyorum hiç ağrım sancım yok die... ama nişan gelmiş falan dedi... napcam bilemedim... burası risk almak istemiyor... biraz beklesem mi hemen memlekete gitsem mi sizce???
eşimin bir personeli vardı adı osman adam çılgına çeviriyordu bu yıl kurtulduk çok şükür. osmanı mı özledim diyorum bazen. o ne koyarsa koysun çocuğuma bakacak olan benim. eşim anası babası ne derse umrumda değil. ben kendi seçtiğim ismi kullancam. herkes şey diyor zaten komutanım size yakışır heybetli bir isim koyarsınız. ona rağmen osman koymaz gibi geliyor bana da.
kızlar
istediğim çerçeveden bulmuşlar siparişiniz geçerli mi diye aradılar.
akşamdan beri düşünüp duruyordum çok sevindim.
dolabımızın sonraki hali :
tuncss teyzemizin hediyesini de astık duvarımıza
henüz bitmedi tabi hazırlıklarımız duvarımıza raf alacağız kapı süsü yapıyorum avizemizi süsleyeceğiz birde halı aldıkmı tamamdır :)
babamızın maddi durumu bu aralar iyi değil o nedenle en az parayla bu işin üstesinden gelmem lazım
Selam fistiklar ♥
Icimi kütür kütür kuturdeten oğlum nasıl diye kontrole geldim
tabi randevum olmadığı için epey bekleyip şansım varsa gireceğim inşallah
Kocaman Öpüyorum hepinizi ♥♡♥
hepinize merhabalar kızlar... geçmişi okumaya çalışıyorum baya ilerlemiş sayfalar... umarım herkes iyidır...
canım ellerinize sağlık... prensesinin odası harika olmuş... becerikli hatunların hali bir başka oluyor... maşallah
Allahım güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
hepinize merhabalar kızlar... geçmişi okumaya çalışıyorum baya ilerlemiş sayfalar... umarım herkes iyidır...
erzulum'dan haber var mı???
canım bu da diğerleri gibi süper olmuş... ellerine sağlık marifetli bacım...
çok güldüm canım ya sen bizi güldürdün Rabbim de seni güldürsün...
AMİN canım.... AMİN...
canım keşke çağırmasaydın..doğuma gelirlerdi nasıl olsa..
ne derlerse desinler boşver sen hiç duyma...canını sıkma...
valla süper cevap vermişsin canım tebrik ederim...
tabi ki annesine benzeyecek bizim yiğenimiz...babaannede neymiş... :111:
sen bilirsin canım ama ben senin yerinde olsam bir an önce giderdim... neden boş yere risk alacaksın ki....
canım ben de dünden beri seni merak ediyorum.. hayırlısı olsun diye çok dua ettim... iş görüşmen nasıl geçti???
isme gelince senin aklında bir isim var mı bilmiyorum ama babasının çerçeve için yaptığı yorum aklımda kalmış herhalde... rüyamda oğlumuzun adını MURAT koyduk diye yazmıştın...
çerçeveyi bulmalarına da çok sevindim... çok şık olacak...
canım ellerinize sağlık... prensesinin odası harika olmuş... becerikli hatunların hali bir başka oluyor... maşallah
Allahım güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin...
tatlım hemencecik alırlar inşallah... hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz....
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kayınvalidem görümcem toplaşıp geliyolar(((( şimdi haber geldi
Allah'ım çok bedbahtım:)
ben bunları çağırmıştım 4 aylıktım o zamanlar sekerdim sekerdim, yeni taşınmıştık, gelmedi bunlar biz müsait olunca sana haber veririz dediler iyi dedim canıma minnet, sonra kv sürekli sitem etmeye başladı, ay çoçuğumun evini göremedim, ay torunumun odasını göremedim, ay ....karnını göremedim, bari resmini çekin gönderin ler falan
şimdi çağırdım artık,eşime arattım, (çünkü onlar beni hiç aramıyo)dedim herhalde gelmezler yuh 8.5 aylık kadın, geliyolar anacım hepsi hem de, görümcemin çocukları Allah Allah'lık zaten
hiç dememişler de bişe yapmasın biz getiririz falan diye,
annem saolsun ben yaparım herşeyi sen dokunma dedi, kardeşimi de alıcam yanıma her yere ismimi yazabilirim , bi toz alsın hayrına çayları doldursun falan, annemler de gelsin madem olmuşken, onlar da görüşmüş olurlar, hem kayınpederim kayınvaldem eşimi para ver para ver diye dolduramazlar inş. Allah'ım
Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladıkmerhaba kızlar nasılsınız? bir süredir yazamadım bebeğime oda yapmayacaktım ama olmadı duramadım :) yapmaya karar verdim beşiğimizide aldık park yatak aldık hanedan tipi benim öğrenci evimden kalan genç odası takımı vardı onun dolabını bir güzel boyadım sonra beyaz kağıt yapıştırdık üzerine birde süsleme oooh mis gibi oldu :) birde güneşlik boyadım o da perdemiz oldu :) fotomu eklesem ne yapsam :)
Esmer_lover
Benimde kimsem olmadı doğumda bile.8 saatlik mesafede hepsi.
Ama iyikide yoklarmis ya:)
Bu sefer kaynana gelecek ,aslında günah çıkarmaya herkesinkine gitti bana da gelecek cok hevesli bakalım.olsalar her kafadan ses yatama kalkama cart curt.
Banyoyu yaptirabiliyordum ben
Senden büyüğüm ya ondandir
Simdi suda var benim kiz banyo delisi.onu yikarken kiz tepinir durur "bende mis mis olcam yaa"
Biz iyisimi banyoyu paspasi toplayıp
Hamama çevirmek lazim.o onu ,ben onu ,o beni ,kesele vs.
Evet.
kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
merhaba hanımlar, bugün 12 de uyandım söylemesi ayıp.
bebeci canım küvet muhabbeti bizde de oldu.
küvet alıncak dedim. leğen var ya onda yıkansın sıpa
biz küvette mi yıkandık dedi. küveti almadık daha...
ama her iki konuşmada söylüyorum bunu.
esmer lover, morgokyuzu rabbim yardımcınız olsun.
benim eşimde kıyafete kızar. allahtan yemek konusunda eli çok açıktır.
yenilene acımaz.
kız dalgamı geçiyon olmadı diyo bide
süper olmuş bence
minicik minicik nası uğraştın onlarla öle
maşallah
kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
merhaba sana da, BENİM BUGÜN HİÇ AMA HİÇ YUMUŞAMADI BU SAATE KADAR, ENDİŞELENİYORUMMM
Gecmislerrrr olsunnnnn sekerim.. Çabuk giderler umarım
Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladık
Cok beceriliklisin cokkkkk esın cok şanslı
Mutlu günlerde kullanın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?