dolabımızın önceki hali :
dolabımızın sonraki hali :
perdemiz :
beşiğimiz
tuncss teyzemizin hediyesini de astık duvarımıza
bu da en son yaptığım battaniye :)
henüz bitmedi tabi hazırlıklarımız duvarımıza raf alacağız kapı süsü yapıyorum avizemizi süsleyeceğiz birde halı aldıkmı tamamdır :)
babamızın maddi durumu bu aralar iyi değil o nedenle en az parayla bu işin üstesinden gelmem lazım
daha iyileri sizlere olsun inşallah..çoook teşekkür ederiz..
hmm bardakları hatırlattın iyi oldu bak ben onları unutuyorum hep.. birde ben kadeh aldım.. plastik tek kullanımlık kadehler.. lohusa şerbeti için.. daha onlar süslencek.. soldaki arabalı olanı sevdim.. ya böyle ozalitçiler filan oluyor ya hani proje filan çıktısı alan büyük fotokopiciler.. öyle yerlerde yapışkanlı kağıda baskı alıyorlar.. bizim baskılar öyle bir yerden çıkma..
bu arada ben kavanoz ve şişelerden 50şer tane hazırladım.
ya baskı fiyatları biraz daha fazla olabilir ama çok da olacağını sanmıyorum.. eğer tasarımı yapacak birini bulursan bence yapışkanlı kağıt mantıklı.. hem uygulaması kolay oluyor.. fırt söküyorsun arkasını, defter etiketi gibi yapıştırıyorsun.. oldu bitti maşallah sonrası
ben yarın kızın yanına gideceğim.. istersen bi sorarım.. tasarım yapar belki.. ya da elinde hazır bişeyler varsa.. ya da en kötü iletişim bilgilerini alırım, mail yoluyla filan siz konuşursunuz..
bende metrodan aldım.. 10 tanesi 8 tl mi öyle bişeydi.. 20 tane kadeh aldım.. hastaneye.. birde şeffaf sert pet bardaklardan aldım.. kadehleri süslicem.. ilk 20 şanslı kişi süslü püslü içicekkalanlar düz bardaklara talim..
valla????beğendiğinize çoooook sevindim yaa annem biraz burun kıvırdı gibi geldi bunlarla uğraşacağına hazır alır geçerdik dedi de hevesim kırılmıştı... ay bitanesiniz yaa
teşekkür ederiz canım iltifatların içinGecmislerrrr olsunnnnn sekerim.. Çabuk giderler umarım
Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladık
Cok beceriliklisin cokkkkk esın cok şanslı
Mutlu günlerde kullanın inşallah
valla????beğendiğinize çoooook sevindim yaa annem biraz burun kıvırdı gibi geldi bunlarla uğraşacağına hazır alır geçerdik dedi de hevesim kırılmıştı... ay bitanesiniz yaa
Eda,
Erzulumden haber yok henüz.
8-9 gibi olduysa,Muhtemelen dinleniyordur.birazdan kaldırıp yuruturler insallah fırsat bulur...
Sipsezan
Kiz ne seker olmuş birde tül mü geçirdin ne yaptın.
Güle güle kullanın
Aaaa
Yeter artık koymayın resim neyim(
bebeci ya otur artık popişinin üstüne yada anlatmaSiz lak lak yaparken ben caMasir yıkadım astım , yemeklerimi yaptım , salonun balkon camlarını sildim mutfağın da balkon camını sildim sonra tulunu yıkadım astım dün aksam da kocam koltukların altına kadar supurmustu bende arkasından sildim aksam da salonun tillerini yıkayım esime astircam onlar yüksekte ben aşamam
hee bir de Elmalı kurabiye tarifi aldım onun hamurunu yoğurdum doğuruyordum yoğururken pasta yapmak ne kadar kolayda bence kurabiye o kadar zor
simdi aklım su çatlak patlak kurabiyesinde kaldı yapsam mı :26:
maşallah canım ellerin dert görmesin çok güzel olmuş dolabınız. bu 3 boyutlu çıkartmaların hayvan figürlü olanlarından ben de aldım..
Aman allhimmmmmkız voltaj okuyamazsın belkim bunu ama
dün bana boncuk takmadın
9da uyandım, temizlik yaptım kızzz
bugün boncuk istiyore
Siz lak lak yaparken ben caMasir yıkadım astım , yemeklerimi yaptım , salonun balkon camlarını sildim mutfağın da balkon camını sildim sonra tulunu yıkadım astım dün aksam da kocam koltukların altına kadar supurmustu bende arkasından sildim aksam da salonun tillerini yıkayım esime astircam onlar yüksekte ben aşamam
hee bir de Elmalı kurabiye tarifi aldım onun hamurunu yoğurdum doğuruyordum yoğururken pasta yapmak ne kadar kolayda bence kurabiye o kadar zor
simdi aklım su çatlak patlak kurabiyesinde kaldı yapsam mı :26:
Vallla sorma ya iki gündür psikopata bağladım dip kose girdimbebeci ya otur artık popişinin üstüne yada anlatma
nazar değcak sana korkuyom
bende bi temizlik yaptım deye trip atıyom
Bebeci saatlerdir onlarımı yaptın
Ahaha
Neyse bizde islere baslayacaktik çıkıyorduk tam
Hanipekssss hanipeksss
Koca gobegimle güldüm ya :))
Cizmezsin annesi sen dokunamazsin bile kadife gibi olur yüzü puruzsuz yumuşak mis kokan...
O sana öyle sarılır sen ona...
Evim karman corman gibi geliyor miskinim bugun is cikarasim mı var ne.niyetim kotu.
Kızlar yıkama konusuna gelince leğeni kuveti geçin en mantiklisi eşinizin Yada sizin kucağınızda yıkanması oluyor ben hep öyle yikardim kuvetimiz varkene bilem.esim dede donu ve atletiyle girer esimin üstüne penye bir örtü sererdim o tutar ben yikardim sonra zaten tek elimle tutup tek elimle yıkadım dipkose not:ilk olacaklar sakın bu yöntemi hemen denemeyin ama.
kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
Bunu bir de yüksek voltaja diyiver Küçümsüyor yaptıklarımıbu ne enerji Allahım, birazcığını da kendime istiyorum.ben bi gün evi süpürsem silmeyi ertesi güne bırakıyorum, pilim bitiyonazar değmesin maaşallah
ben yatak odasında uyuyor oluyorum, eşim de oturma odasında tv izliyor. Bebeğimin hareketleriyle uyanıyorum bi bakıyorum ki göbeğime elinin izi var hemen elini tutmaya çalışıyorum işaret parmağımı kavrıyor minicik elleriyle. Elleri göbeğimden çıkmıyor ama göbeğimin içindeyken tutuyor parmağımı göbeğimin derisi ne kadar esnekse artık. Sonra ben koşa koşa eşimin yanına gidiyorum elini göstermeye, hem korkmuş hem de şaşkın ve mutlu olarak. Bak hayatım diyorum. Babası da inanamıyor seviyor okşuyor. Sonra nasıl oluyor hatırlamıyorum tekrar yatak odama dönüyorum, sonra bebiş kucağıma geliyor nasıl olur doğmadan diyorum ya da doğurdum mu acaba doğurduysam ne kadar kolay doğum oldu şükürler olsun diyorum ama bi bakıyorum kordonu duruyor alttan bana bağlı hala, sonra birden bire bebeğim bana zarar vermeye başlıyor vuruyor yüzümü omuzlarımı tırmalıyor, yüzünü buruşturuyor gözlerini kısıyor. çok üzülüyorum kahroluyorum, demekki elimi sıkı sıkı tutuşu sinirindendi diyorum, çok korkuyorum. Sonra uyandım.
uyanınca da çok üzüldüm, burnumun kemikleri sızladı resmen, yavrum beni sevmeyecek mi şimdi?
Aman ne oyalanmak ne zaman kaybı buAna az geldi sana hasPamArada yemek yedik internette gezdik heralde hih
Ben küçümsemedim ya aaaa cok ayıpBunu bir de yüksek voltaja diyiver Küçümsüyor yaptıklarımı
Aman allhimmmmm
Aman yareppimmm
Sus cok anlatma
:na
canım neden rüyanı kötü diye adlandırıyorsun???
Allahım hayırlara getirsin...benim rüyanla ilgili yorumum; oğlun öncelikle sana sonra babaya düşkün bir çocuk olacak...:13:
doğumunla ilgili herşey sular seller gibi geçecek....
bebeğin göbek bağı ise bereket ve bollukla geldiğine işaret hala sana bağlı olması da bunun senden geleceğini gösteriyor....
sana vurması ise sana güç vermek istediği anlamına geliyor.. bu aynı zamanda kendisinin de güçlü kuvvetli bir evlat olacağının işareti....
son bir şey daha içten içe eşini azıcık ihmal ettiğini düşünüyor da olabilirsin (bu da rüya yorumu)...
bu akşam onun için özel birşeyler yapabilirsin.. hiçbirşey yapamazsan da kocaman bir öpücük ve sarılma bile yeter bence...
umarım hep güzellikler içinde olursun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?