2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

maşallah canım ellerin dert görmesin çok güzel olmuş dolabınız. bu 3 boyutlu çıkartmaların hayvan figürlü olanlarından ben de aldım..

Kizzz chosy
Ne odası he ne odası
Ev zaten avuç ici kadar eşya azaltirkene
Dur hele,Benim senin gibi bal kaymak kocam
Hemen büyük bir ev alır vs
Kredi sözünü duyunca tesrik tekbiri getirtecek nerdeyse.
Hıh ........

Bu arada biri birseyler yazmış arada
Mezopotamya diye bir "avrat":€27:

Ayyy o neydi kiz ne kabasin
Avrat bney :)))
Sustur beni chosy iyi değilim bugun

Ellerine sağlık canım. Benim için tasarım yapsa ne kadara mal olur acaba sorabilir misin? bu su şişelerini çok sevdim hastane ve mevlüt için düşünüyorum, basımını adanada yaptırırım. renk sarı krem olacak odası, hastane kapı süslemesi vs hep sarı krem çünkü, üzerinde de çınar yaprakları olacak. geriye birleştirmesi ve ölçüsü kalıyor :)

valla???? beğendiğinize çoooook sevindim yaa annem biraz burun kıvırdı gibi geldi bunlarla uğraşacağına hazır alır geçerdik dedi de hevesim kırılmıştı... ay bitanesiniz yaa

hıh annen çok biliyo
çok güzel olmuş, eline sağlık arkadaşım:))

Gecmislerrrr olsunnnnn sekerim.. Çabuk giderler umarım

Periiiiiiii kıskandık biz kizimla çatladık patladık
Cok beceriliklisin cokkkkk esın cok şanslı
Mutlu günlerde kullanın inşallah
teşekkür ederiz canım iltifatların için
valla???? beğendiğinize çoooook sevindim yaa annem biraz burun kıvırdı gibi geldi bunlarla uğraşacağına hazır alır geçerdik dedi de hevesim kırılmıştı... ay bitanesiniz yaa

bence çok güzel olmuşlar

evet canım dışına koydum tülü =)))

Siz lak lak yaparken ben caMasir yıkadım astım , yemeklerimi yaptım , salonun balkon camlarını sildim mutfağın da balkon camını sildim sonra tulunu yıkadım astım dün aksam da kocam koltukların altına kadar supurmustu bende arkasından sildim aksam da salonun tillerini yıkayım esime astircam onlar yüksekte ben aşamam
hee bir de Elmalı kurabiye tarifi aldım onun hamurunu yoğurdum doğuruyordum yoğururken pasta yapmak ne kadar kolayda bence kurabiye o kadar zor
simdi aklım su çatlak patlak kurabiyesinde kaldı yapsam mı :26:

kız voltaj okuyamazsın belkim bunu ama
dün bana boncuk takmadın
9da uyandım, temizlik yaptım kızzz
bugün boncuk istiyore

bebeci ya otur artık popişinin üstüne yada anlatma
nazar değcak sana korkuyom

bende bi temizlik yaptım deye trip atıyom

maşallah canım ellerin dert görmesin çok güzel olmuş dolabınız. bu 3 boyutlu çıkartmaların hayvan figürlü olanlarından ben de aldım..

çok sağol canım ya ben bu çıkartmaları görünce bayıldım çok canlı ve güzel duruyor

bu ne enerji Allahım, birazcığını da kendime istiyorum.
ben bi gün evi süpürsem silmeyi ertesi güne bırakıyorum, pilim bitiyo

nazar değmesin maaşallah

Bebeci saatlerdir onlarımı yaptın
Ahaha
Neyse bizde islere baslayacaktik çıkıyorduk tam

bebeci ya otur artık popişinin üstüne yada anlatma
nazar değcak sana korkuyom

bende bi temizlik yaptım deye trip atıyom
Vallla sorma ya iki gündür psikopata bağladım dip kose girdim
Benim son detaylı temizliğim 2 hafta sonra temlizlikci alicam o koltukları sandalyeleri camlari silsin bende halıları yıkmaya vericem
Tüller yıkandı perdeler de yıkanında bahar temizliği bitti gitti doğumdan birgun önce de yine temlizlikci alırsam yarım gün sonrası annemin ellerinden öper ya da kadını haftada yarım gün alırım anneme kıyamam

ay duygulandırdın beni, masum bebeğim benim. Kurban olurum ben onun kadife tenini yaradana

kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim çok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495

​Ellerine sağlık canım, bir de ben bitirebilsem ah magnetlerimi...

canım neden rüyanı kötü diye adlandırıyorsun???
Allahım hayırlara getirsin... benim rüyanla ilgili yorumum; oğlun öncelikle sana sonra babaya düşkün bir çocuk olacak...:13:
doğumunla ilgili herşey sular seller gibi geçecek....
bebeğin göbek bağı ise bereket ve bollukla geldiğine işaret hala sana bağlı olması da bunun senden geleceğini gösteriyor....
sana vurması ise sana güç vermek istediği anlamına geliyor.. bu aynı zamanda kendisinin de güçlü kuvvetli bir evlat olacağının işareti....
son bir şey daha içten içe eşini azıcık ihmal ettiğini düşünüyor da olabilirsin (bu da rüya yorumu)...
bu akşam onun için özel birşeyler yapabilirsin.. hiçbirşey yapamazsan da kocaman bir öpücük ve sarılma bile yeter bence...
umarım hep güzellikler içinde olursun canım..

Ana az geldi sana hasPam Arada yemek yedik internette gezdik heralde hih
Aman ne oyalanmak ne zaman kaybı bu
Bunu bir de yüksek voltaja diyiver Küçümsüyor yaptıklarımı
Ben küçümsemedim ya aaaa cok ayıp
Sadece sen abarttın
"çamaşır yıkadım"
Boooooo Sanki citiliyor
Ayy dur dur anlatma daha
Astım offf öff
Durdurun beni :)))

Aman allhimmmmm
Aman yareppimmm
Sus cok anlatma

:na

bebeciyi duyunca sustum zere, gideym yemek yapıymda, kendime geliym biraz

yorumcu gibisin maşallah:)) ne güzel yorumlamışsın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…