2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
yaa bir kek yaptım kalıbından çıkmıyooo
kalıp hafif sıcak gibi iyice soğutayım mı? lütfen kek çık

yap yap elmalı pastaları, sonra yeğenimizin başı büyük çıksın,
bi sen bir de ben tutamayacağız sanırım bu ağızlarımızı

çok sağol canım ya ben bu çıkartmaları görünce bayıldım çok canlı ve güzel duruyor

kesinlikle, bayılarak aldık biz de, kat kat 3 tane, resimde göründüğünden daha da güzeldir eminim.

Ay canım benim ne güzel de yorumlamışsın içimi açtın yahu, ama foruma son zamanlarda katıldığın için bilmediğin bir gerçek var. Biz eşimle ölümüne kankayık

yapıp dondurucuya atsan nasıl olur canım?
hastaneye getirir birisi,dağıtırsınız orda

canım senin dediğin kurabiyeden ben çok yaparım...adı ıslak kurabiye...netten resimlerine falan bak istersen,eğer benim dediğim kurabiyeyse ben tarifini yazarım sana

sizi hayal ettim bi an

nst den geldik.hemşire dediki her hareketinde düğmeye bas.yarım saat boyunca düğmeye bastım hiç durmadı benim kızım maşallah dr çok beğendi. bir kasılma oldu 70 i gördüm.işte bu doğum sancısı dedi haftaya kontrolümüz var normalmi sezeryan mı değerlendirip karar vericez inşallah bizden haberler böyle doğumdaşlarım

​Voltaj ama benim karnım son 3-4 gündür çok sık sertleşiyor, ve inanır mısın bugün hiç yumuşamadı bu saate kadar..

selam fıstıklar henüz geçmişi okuyamadım ama aklım erzulumda haber var mı?

Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..

kızlar maşallahınız var hamile kalma konusunda size imrenmedim değil hani. Allahıma yeter artık olmasın diye dua edeceğim günler olacak mı diye hayal ederdim. 34 yaşında evlendim. ( en verimli dönemlerim de bekardım ) eşim 6 ay korundu ilk evlenince sonra istedik olmadı. doktora gittim görünürde problem yoktu ben de ama eşime yapılan testte sperm sayısı az çıktı. adamcağız varikoselden ameliyat oldu. ameliyattan 2.5 ay sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. 8 bekledim olur diye olmayınca dr. gittim bu arada yaş oldu 36 ve doktor amh testi istedi ve menapoza giriş yaptığımı bu testle öğrendim. ( benim annem 39 yaşında menapoza girmiş biri ) şimdiki hamileliğim tüp bebek yöntemiyle. inşallah hayılırısı ile doğuruz. ben doğumdan sonra da korunmayı hiç düşünmüyorum. nasıl olsa olmuyor

dertsiz canım hapineks çok doğru söylemiş. bebeğini biraz büyüt ondan sonra istersen çalışırsın. eşinin ailesinin sözlerine kulak tıka. erkek çalışıp evine bakmak zorunda ama kadının böyle bir zorunluluğu yok. hayat şartları zorlayınca mecbur çalıyoruz. öyle bir baskı hissetme

Sağ ol canım:)

Allah kolaylık versin, arkadaşım. Ama aranmışsın sen de

canım Allah ım yar ve yardımcın olsun dua edeceğim sana...

Allah razı olsun :)

Amin canım, sağ ol.

kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim çok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495

Çok güzel olmuşlar, eline sağlık. :)

yaa bir kek yaptım kalıbından çıkmıyooo
kalıp hafif sıcak gibi iyice soğutayım mı? lütfen kek çık

Canım bıçağı kalıbın kenarlarında gezdir hafiften, biraz da soğusun tabii, yoksa parçalanıyor

şu ayvayı kesmesi soyması bu kadar zor olmasa günde 10 tane yerim heralde.

8.aydan sonra ayva aşermeye başladım :44:

hapineks canım rüyanı okurken ilk başta gerçek sandım. elini falan tutumasını sonunu okuyunca rüya olduğunu anladım. hemilelikte kabus türü rüyalar görülüyor. kızın seni çok sevecek emin ol. tam tersini düşün.

perilous canım ellerine sağlık odanız çokk güzel olmuş. kızımız güle güle kullansın annesi

Aman ne oyalanmak ne zaman kaybı bu

Ben küçümsemedim ya aaaa cok ayıp
Sadece sen abarttın
"çamaşır yıkadım"
Boooooo Sanki citiliyor
Ayy dur dur anlatma daha
Astım offf öff
Durdurun beni :)))

ayyyy nasıl canım çekti
derenin kenarına kuracaksın kazanı, su kaynayacak
küllü su-beyaz sabun
çitile çitile çitile
bol suyla durulayacaksın(birinci durulama suyu ılıktan biraz sıcak olacak ama)
güneşli hava, bembeyaz asacaksın onları
ohhhhh

Merhaba anneler. İstanbulda Doğum fotoğrafçılığı yapıyorum. Kendime portföy oluşturmak adına İSTANBUL ANADOLU YAKASINDA NİSAN AYI İÇERSİNDE DOĞUMU GERÇEKLEŞECEK OLAN BİR ANNE ADAYININ "ÜCRETSİZ" DOĞUM FOTOĞRAFLARINI ÇEKMEK İSTİYORUM..
İlgilenenler lütfen bana ulaşsın.

Sevgilerimle...

​Voltaj ama benim karnım son 3-4 gündür çok sık sertleşiyor, ve inanır mısın bugün hiç yumuşamadı bu saate kadar..
Artık yumusamaz ki kuzum bitti.
Yer cok azaldı o bebek dogunca kucağına al bu bende nasil durdu diyorsun keske foto eklesem de göstersem sana.her yani bebek plasenta vs.hayir bağırsak ne nere gidiyor
Nst girdin mı hic?bak birde ayakta kalmak cok sertlestirir.
Dun sana birsey yazacaktım unuttum gitti iyiki yazmamisim rüyayı benden dolayı gördün sanirdim.
Bence sen acayip hırslı ve inatsin.
Aramızda ölümüne yekinip doğuran sen olacaksın.feci seziyorum.
Sezaryen falan hikaye sana.olursan Dr zoruyla iknasiyla anca.
Ne alaka dersen,
Ne bilem İçimden geldi iste yazdım.
Durdurun beni dedimmm

ben çıkıyorum kıızlar duramicam daha buralarda
zaten resimleri de göremiyorum
periliousun dolabını bile göremedim
eve gideyim vakitlice, azıcık uzanıp rüyamda temizlik yapayım

Öyle düşünüyorum artık canım, sabah duygulanıverdim napiim.

Maşallah canım.. kendini çok yormuşsun.. kendine ve bebişe dikkat et daha fazla yorulma artık..

Eda,
Erzulumden haber yok henüz.
8-9 gibi olduysa,Muhtemelen dinleniyordur.birazdan kaldırıp yuruturler insallah fırsat bulur.
(

inşallah canım... evveli gün okuduğumdan beri dua ediyorum... Allahım her ikisini de hayırlısıyla sağlıkla kurtarsın....

kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim çok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495

canım dalga mı geçiyorsun?? bunlar süper olmuş, bayıldım... ellerine sağlık....

AY BEN adet yerini bulsun , hem de sitem etmesin artık da sussun, nası olsa gelmezler ddiye düşündüm ama öle olmadı:)

neyse olan olmuş artık...ah-of-puf çok ağırlaştım falan yap bari.. öyle çok dört dörtlük hizmet yapma...
ama demek ki neymiş bir daha adet yerini bulsun diye kv çağrılmayacakmış....

Biz ilginç bir topicteyiz basta ben olmak kaydıyla.
Tebesirden küllü çamaşıra dek canımız çekiyor :)))

Ama saka bir yana o odun yanar is kokusu sonra deterjan sabun neyse kokusu karışır ...siril siril akan sular gözlerin dalar öyle gunes vurur sessiz......
Fon müziği ver bana

ünide bile bu kadar çok okumadım ben yaaaaaa bi yemek yaptım geldim şaşı olcam nerdeyse gitsenize bilgisayarlaırı kapatsanıza yaaaaaaaaaaa işiniz yemeğiniz yok mu sizin ya temizlik falan yapın ama bakın az kaldı doğuma şeker yapanlar falan şekerini yapsa yaaaa meydanı boş bulayım okuyum azcıkk yorum yapmaya bile fırsat kalmadı hatunlarrrrrr bahar enerjisi gelmiş parmaklarınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…