Siz lak lak yaparken ben caMasir yıkadım astım , yemeklerimi yaptım , salonun balkon camlarını sildim mutfağın da balkon camını sildim sonra tulunu yıkadım astım dün aksam da kocam koltukların altına kadar supurmustu bende arkasından sildim aksam da salonun tillerini yıkayım esime astircam onlar yüksekte ben aşamam
hee bir de Elmalı kurabiye tarifi aldım onun hamurunu yoğurdum doğuruyordum yoğururken pasta yapmak ne kadar kolayda bence kurabiye o kadar zor
simdi aklım su çatlak patlak kurabiyesinde kaldı yapsam mı :26:
çok sağol canım ya ben bu çıkartmaları görünce bayıldım çok canlı ve güzel duruyor
canım neden rüyanı kötü diye adlandırıyorsun???
Allahım hayırlara getirsin...benim rüyanla ilgili yorumum; oğlun öncelikle sana sonra babaya düşkün bir çocuk olacak...:13:
doğumunla ilgili herşey sular seller gibi geçecek....
bebeğin göbek bağı ise bereket ve bollukla geldiğine işaret hala sana bağlı olması da bunun senden geleceğini gösteriyor....
sana vurması ise sana güç vermek istediği anlamına geliyor.. bu aynı zamanda kendisinin de güçlü kuvvetli bir evlat olacağının işareti....
son bir şey daha içten içe eşini azıcık ihmal ettiğini düşünüyor da olabilirsin (bu da rüya yorumu)...
bu akşam onun için özel birşeyler yapabilirsin.. hiçbirşey yapamazsan da kocaman bir öpücük ve sarılma bile yeter bence...
umarım hep güzellikler içinde olursun canım..
yapıp dondurucuya atsan nasıl olur canım?teşekkür ederim canım
kızlar biri bana akıl versin ben hastane ve evde dağıtmak üzere bebek kurabiyesi yapmak istiyorum çok akrabamız falan filan olmadığı için burada gelen giden çok olmayacak o nedende birazınıda hastanede dağıtayım diyorum ama kurabiyemi en erken ne zaman yapabilirim bilen varmı bayatlaması falan ?
canım senin dediğin kurabiyeden ben çok yaparım...adı ıslak kurabiye...netten resimlerine falan bak istersen,eğer benim dediğim kurabiyeyse ben tarifini yazarım sanakııız adı madı yok.. ben bi yerde yedimdi.. böyle sert gibi gözüküyor, bi ısırıyosun içi ıslak kek gibi.. tadı da pek güzeldi..
siyah görünümlü dışı hindistan cevizi ile süslenmişti.. tarif bile edemiyorum valla ağzım sulanıyo görüntüsü aklıma geldikçe
senin dediğin truff kurbiş iklem arkadaşın verdiği linktekinden.. zor bacım bunu yapması yahu
sizi hayal ettim bi anEsmer_lover
Benimde kimsem olmadı doğumda bile.8 saatlik mesafede hepsi.
Ama iyikide yoklarmis ya:)
Bu sefer kaynana gelecek ,aslında günah çıkarmaya herkesinkine gitti bana da gelecek cok hevesli bakalım.olsalar her kafadan ses yatama kalkama cart curt.
Banyoyu yaptirabiliyordum ben
Senden büyüğüm ya ondandir
Simdi suda var benim kiz banyo delisi.onu yikarken kiz tepinir durur "bende mis mis olcam yaa"
Biz iyisimi banyoyu paspasi toplayıp
Hamama çevirmek lazim.o onu ,ben onu ,o beni ,kesele vs.
Evet.
Benim büyük oğlum 3 yaşında. Kızımda mayısta 2 yaşını doldurucak teyzesi.. Ben ikisini özellikle peşpeşe yapmıştım ikiz istiodum olmayınca peşpeşe yaptm.. Ama bu 3. prezervaifin patlaması sonucu (zuhahaha gülmekten öldm şuan) kazaya kurban gittim.. o kadar koştum hmn yıkandm ama giden gtti işte we bi kereden tuttu..Yicek ekmeği warmışş nasipp
Allah bagislasin.ertesi gün hapı almayinca tutuyor iste.
Benim Buda spiral ile oldu.ozel bir hastanede gayet tuzlu bir sekilde avrupa(zaten turku yokmuş)denerek takıldı.
Hatta kese tam spiralin ustundeydi
50-50 kalma ihtimaliyle çekmeye razı mısınız dedi
Daha cümle bitmeden derhal dedim.
Kaldı anasi kilikli.
Bundan sonra doğumla kordon bağlanacak.tabi benim saglık durumum ve hiçbir korunma seklinin bana uymamasi gerekçesiyle.
İnsallah tatlı ekmek nasip olur...
dertsiz canım ben bir bankacı eşi olarak kesinlikle bankada çalışmamanı öneriyorum. En azından bankada çalışmak için hiç de uygun bir zaman değil. Ben bu yoğun iş temposuna sırf oğlumu doğumdan sonra daha çok görebileyim diye katlanıyorum. Başka bir iş olsa hadi neyse dicem, bulunduğun ilçede olsa hadi neyse dicem, eve geç geleceksin hedefti müşteriydi stresini yaşayacaksın, gece uykusuz olduğun için hatalı işlem yapma olasılığın artacak. Kendine ve bebeğine bunu yapma arkadaşım..
Mergokyuzu üzüldüm adına.
Cogu soykeyeceklerimi vilin söylemiş ...
Bizdede esimin eli cok acik hatta savurgan.savurganligi beni gerer.aynen ofelyam gibi herseyde icim gider yazık günah vs.cok şükür az buçuk değişti.bizdede her evlilikte olduğu gibi senin sıkıntılarından Cook oldu.ama bizim evlenirken şartımız ne olursa olsun ayrı yatmamakti.
Simdi cogu kisi beni yanlış anlayabilir ama sunu söyleyeyim ailenin gölgesinde durma.sen anne olacaksın elbette anneye 100 yasindada ihtiyacın var.o kapı hep sana acik mantığını çıkar derim.ha yardımına birsey diyemem elbette yapacaksın demek istediğim o değil.
Sadece sığınak olarak görme.bu dile gelir dilin kemigide yok e ılerde cocuk olunca bir sen olan basın iki olacak.her anne on tanede olsa torunum bakarım vs der.
Kac gün?
Benim aileme hala yardım ederim ben ama farklı bir durum benim ki.cocuklardan dolayı çalışamıyorum.esim yollar hatta bazen haberim olmaz ve ben çileden çıkarım.ailesine yollarkende öyle.
Ben degisigim iste.cunku dar zamanımız oldu bizim ve kimse kuyruğumuzu kaldırıp bakmadı ama simdi tee en uzak akrabam altin ister para ister vs.onceleri bizde yasadık yazık zor vs diye diye bende verdim.
Suan 6 yıl evvel verdigim bileziklerimi alamadığım akrabalar var esimin tepkisi:
Olsa verirler yok demek ki.
Suan çoluk cocuk yok dert bunlar ama ılerde cocuk olunca oturuyor taslar yerine hele ikinci cocukta percinleniuor.3 te nolcak bilemem:))
Suan esimle hakikaten esiz.o benim yarım ben onun.
Ailene destegin ,esinin gorusuyle üstünüze yıkılacak gibi geliyor olabilir.aslında cok normal ama Can'ın kanın ve zoruna gidiyor .Giderde.
Sen kendini ailen için Yada ailene düşüncesi için heba etme.ikisininde haberi yok durumdan...
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy haftasonu kayınvalidem görümcem toplaşıp geliyolar(((( şimdi haber geldi
Allah'ım çok bedbahtım:)
ben bunları çağırmıştım 4 aylıktım o zamanlar sekerdim sekerdim, yeni taşınmıştık, gelmedi bunlar biz müsait olunca sana haber veririz dediler iyi dedim canıma minnet, sonra kv sürekli sitem etmeye başladı, ay çoçuğumun evini göremedim, ay torunumun odasını göremedim, ay ....karnını göremedim, bari resmini çekin gönderin ler falan
şimdi çağırdım artık,eşime arattım, (çünkü onlar beni hiç aramıyo)dedim herhalde gelmezler yuh 8.5 aylık kadın, geliyolar anacım hepsi hem de, görümcemin çocukları Allah Allah'lık zaten
hiç dememişler de bişe yapmasın biz getiririz falan diye,
annem saolsun ben yaparım herşeyi sen dokunma dedi, kardeşimi de alıcam yanıma her yere ismimi yazabilirim , bi toz alsın hayrına çayları doldursun falan, annemler de gelsin madem olmuşken, onlar da görüşmüş olurlar, hem kayınpederim kayınvaldem eşimi para ver para ver diye dolduramazlar inş. Allah'ım
canım Allah ım yar ve yardımcın olsun dua edeceğim sana...
merhaba hanımlar, bugün 12 de uyandım söylemesi ayıp.
bebeci canım küvet muhabbeti bizde de oldu.
küvet alıncak dedim. leğen var ya onda yıkansın sıpa
biz küvette mi yıkandık dedi. küveti almadık daha...
ama her iki konuşmada söylüyorum bunu.
esmer lover, morgokyuzu rabbim yardımcınız olsun.
benim eşimde kıyafete kızar. allahtan yemek konusunda eli çok açıktır.
yenilene acımaz.
kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
yaa bir kek yaptım kalıbından çıkmıyooo
kalıp hafif sıcak gibi iyice soğutayım mı? lütfen kek çık
Aman ne oyalanmak ne zaman kaybı bu
Ben küçümsemedim ya aaaa cok ayıp
Sadece sen abarttın
"çamaşır yıkadım"
Boooooo Sanki citiliyor
Ayy dur dur anlatma daha
Astım offf öff
Durdurun beni :)))
Artık yumusamaz ki kuzum bitti.​Voltaj ama benim karnım son 3-4 gündür çok sık sertleşiyor, ve inanır mısın bugün hiç yumuşamadı bu saate kadar..
ayyyy nasıl canım çekti
derenin kenarına kuracaksın kazanı, su kaynayacak
küllü su-beyaz sabun
çitile çitile çitile
bol suyla durulayacaksın(birinci durulama suyu ılıktan biraz sıcak olacak ama)
güneşli hava, bembeyaz asacaksın onları
ohhhhh
Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
Eki Görüntüle 656532
hapineks canım rüyanı okurken ilk başta gerçek sandım. elini falan tutumasını sonunu okuyunca rüya olduğunu anladım. hemilelikte kabus türü rüyalar görülüyor. kızın seni çok sevecek emin ol. tam tersini düşün.
perilous canım ellerine sağlık odanız çokk güzel olmuş. kızımız güle güle kullansın annesi
Siz lak lak yaparken ben caMasir yıkadım astım , yemeklerimi yaptım , salonun balkon camlarını sildim mutfağın da balkon camını sildim sonra tulunu yıkadım astım dün aksam da kocam koltukların altına kadar supurmustu bende arkasından sildim aksam da salonun tillerini yıkayım esime astircam onlar yüksekte ben aşamam
hee bir de Elmalı kurabiye tarifi aldım onun hamurunu yoğurdum doğuruyordum yoğururken pasta yapmak ne kadar kolayda bence kurabiye o kadar zor
simdi aklım su çatlak patlak kurabiyesinde kaldı yapsam mı :26:
Eda,
Erzulumden haber yok henüz.
8-9 gibi olduysa,Muhtemelen dinleniyordur.birazdan kaldırıp yuruturler insallah fırsat bulur.
(
kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
AY BEN adet yerini bulsun , hem de sitem etmesin artık da sussun, nası olsa gelmezler ddiye düşündüm ama öle olmadı:)
Biz ilginç bir topicteyizayyyy nasıl canım çekti
derenin kenarına kuracaksın kazanı, su kaynayacak
küllü su-beyaz sabun
çitile çitile çitile
bol suyla durulayacaksın(birinci durulama suyu ılıktan biraz sıcak olacak ama)
güneşli hava, bembeyaz asacaksın onları
ohhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?