2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tuncs mevlüt için keçeden baykuş istediğini yazmışsın, bebek şekeri bakarken gittigidiyor da gördüm bu baykuşları, tanesi 1.50 tl. Mevlütte çok fazla gerekmez, 30-40 tane bile sipariş etsen yeter sanırım. Belki satıcıyla konusup biraz daha indirim isteyebilirsin. Bir bak belki beğenirsin.

urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/son-trend-baykuslar-bebek-sekeri-nikah-sekeri-78179584

Ama artık hep oturuyorum okulda, neredeyse wc ye gitmek dışında hiç kalkmıyorum.
nts ye girmedim hiç çok merak ediyorum, kontrolüm yarındı cumaya aldım.
evet gerçekten bir deli cesareti var bende, burada detaylı hiç paylaşmamıştım bugüne kadar.
normal doğurcam diye tutturdum ki ağrı eşiğim çok düşüktür, bıyığımı bile 10 dakikada aldırırım dinlene dinlene.
dr um kontrollerden birinde aferin sana hanipeks çok hastam oldu ama senin gibi her seferinde normal doğururum di mi diye ısrarla soran olmadı bu yaşta dedi.
Beni neyin beklediğini bilmiyorum belki de o yüzdendir.
ama artık çok yıprandım, şuan balyoz yutmuş gibi oturuyorum, azıcık öne eğilsem karnım taş gibi batıyor nefesimi kesiyor.
sabahları ishalmişim gibi karnım ağrıyor.
sanırım 1 saatte 4 kereden fazla göbek sertleşirse doğum kasılması olabilirmiş. Dikkat etmek gerekiyormuş.

2 tanıdığımda senin gibi, olmuyor nası olsa diye korunmadı, 2side hamile kaldı, biri 1-2 geçmişti ama, diğer, 10 ay sora filan, hatta bu dediim 3.yüde kaldı 2. 7 aylıkken:)
aman diym, ilk gebelikte rahim alışınca daha kolay kabulleniyomuş döllenmeyi haberin olsun:))

canım sen daha iyi bilirsin ama atalarımız da boşa söylememişler.. öfkeyle kalkan zararla oturur diye...
sen eşinin seni bir daha aramamasını istiyor musun gerçekten??? sanmıyorum..... :26:
sadece ona çok kızgın ve kırgınsın ama ondan ayrı olmak istemiyorsun değil mi???
biraz sakinleş ve akşam onu karşına alıp neler hissettiğini anlat... onun da neler hissettiğini anlatmasını iste...
eminim ortak bir payda da buluşursunuz... ama sakın öfke ile hareket etme....

Ruveyda kiz anammm
Ben kesin 50 yasında menapoza girerim anneannem 50 ye yakın girdi
Annem hala girmedi
Benim kocamda dede yasında hala aktif olur eminim.
Bende sana ne imrendim ne imrendim
Ama belli olmaz bakarsın bir daha olur ,
Ha bu arada Hanipeksin oglu olacak :)
Dilim şişmesin.

Doğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı

Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozor Küçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber

Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor

Kızlar ben geldim yemek yaptım bol bol kızıma yarasın diye birde pirinç lapası kilo yapıyormuş diye pilav yaptım oturdum bi güzel meyvemi yedim dombalacık yapmam inş. kızımı sonra nasıl çıkarcaksam artık :) sabahtan beri geçen hafta moralimi bozan herşeye söylenip hiçbiri kızımdan daha önemli değil ye ye ye diyorum kendime :)

Aynen yaa herkes yaptıklarının resmini koydukça kıskanmaya başladım.. Bizim 3. diye pek hewesimiz yok sanırım bu kadar ama gördükçe bnmde yapasım gelioda o kadar fırsatım yok.. Sizin ilk bebişleriniz we onlarda göbüşlerinizde.. Bizimkiler rahat wermezki oturup uğraşalım.. Gerçi ilk çocuğumda da sadece bi tane hem işlmemli hemde dantelden takım örmüştüm o kdr. Ama ondada kv ile beraber oturuoduk o hiç sewmez ıncık boncuk şeyleri.. Kısacası ya yapıosanız qizli yapın yada voltajla banada :))

o nasıl bir rüyadır arkadaşım ya öldüm gülmekten bu arada kızlar amanamazon haklı, bi çıkın forumdan da biz de çıkalım oku oku iş yapamadık (bahaneme bakın ) ama bugün gerçekten ne hızlıyız böyle

Canım,magnetini çok beğendim.mıknatısları sen alıp mı yapıştırdın ? bu mıknatıslar süscülerde satılıyordur değil mi ?
çok şık olmuş canım çok beğendim gerçekten ellerine sağlık

teşekkür ederim kızlar. evet lena bu tür malzemeleri satan yerden aldım, ben yapıştırdım

rüveyda eyvah !

benimki de bugün aynen öle sanki... nst ye girdim sancı vardı biraz...

​bakalım cuma günü beni nts ye alacak mı dr...

Herkese merhabalar:)

Okuduğum herşeyi kafama not aldım sanıyordum ama ooooo benim kafa uçmuş gitmiş:)
Öncelikle erzulum sanırım şimdiye kadar bebeğine kavuşmuşsundur, bebeğinin ve senin sağlığın için dualarımız seninle..
Pembe arkadaşım nişan olduğu kesinse istersen riske atma. Memleketin ne kadar uzaklıkta? Sizinkiler seni almaya gelebilirler mi? Allah yardımcın olsun canım ama korkma. Herşey iyi olacak, tehlikeler zamanlar nispeten geride kaldı. Bu arada sana her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptılar mı?
Arkadaşlar resmen okuduklarımı unutmuşum( Erken doğum riski olan tüm arkadaşlarım son zamanlara gelince iyice gerildik ama son dönemeçte bu korkular normal sanırım. Herşey iyi olacak inşallah..
Tüm bebeklerimize de maşallahhh demek istiyorum, güzel güzel büyüsünler son aylarında artık
Bu arada perilous, hanipeks, şipsezan ellerinize sağlık. El emeği göz nuru. Çok güzeller,keşke ben de biraz yetenekli olabilseydim. Gittim keçe de aldım ama yok yetenek yok
Hanipeks çalışma saatlerinin düzenlenmesine çok sevindim Bu arada rüyana takılma, zihnimiz ve bilinçaltı kaygılarımız bize oyun oynuyor Çınar seni sadece sevmeyecek, sana tapacak bence
Voltaj yine böbrek ağrıları çekmeye başlamışsın, umarım azalmıştır..Dişin nasıl oldu bu arada? Benim dün yine başlar gibi oldu, yine kalsiyum tablet kurtardı beni:)
Ofelya içinin artık rahatlamasına çok sevindim, boşuna üzdün kendini 3 haftadır. Benim kızım da biraz minyon ama herşeye pimpirik yapan dr.um normal dediği için ben de takmıyorum kafama. Yine de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.. Suyunun fazlalığı da eminim sebebsiz, kızın çok iyi maşallah
Dertsiz canım iş görüşmenin olumlu olmasına sevindim. Ama Hanipeks gibi ben de bir yorum yapmak istiyorum müsaden olursa. Ben iktisadi idari bilimlerden mezunum, o yüzden pek çok arkadaşım bankada çalışıyor. Bankacıların özellikle MTlerin kota ve satış baskısı altında çok yıpratıldığına şahit oldum sen de hassas bir insansın, yani eğer kariyerini bankada sürdümek çok istediğin bişi değilse kayınvalidenlerin ne diyeceğini hiç takma. Nacizane yazmak istedim..
Umarım atladığım kimse yoktur
Herkese çook çook sevgiler gönderiyorum
Aaaa kızlar bi de bişi sorucam, dün kontrol vardı. Nst de bir sancım çıktı, dr.um günde 7-8 taneye kadar normal olduğunu söyledi. Ama ben tedirgin oldum galiba. Sizce de normal mi:18:

Son düzenleme:

arog muydu gora mıydı onu izlemişiniz sanırım o malum gecede

Kızlar bide aklıma ne geldi yaa bugün çenem düştü walla Hani kiminiiz çatı muayenesi olmuşya çok kötüydü fln diyenleriniz oldu.. Gözünüzü korkutmim ama normal doğum yapcaklar.. En dayanılmazı doğum sırasında o açılma muayenesi yapıolarya dk başı.. Onu böyle tam sancı girdiğinde yapıolar çok sinir oluorum ztn o sırada kendinden geçiosun bide hemen ebe gelip lak diye elini geçirio Töbe töbeee.. Ben ilk doğumda kızmıştım tam sancı girmiş nasıl kıwranıorum hemen fırsattan istifade eldiveni geçirmiş baktım sinsi sinsi gelioo Dur ya dedim sancı girdi bekle bi geçsin acelen ne.. Diyo asıl sancı warken bakılıo o zmn açılıo rahim demezmiiii Ölüm gibiiiiiiiii.... Neyse bi şekilde doğum oluyo bitiyo odana çıkarıolar oldu bitti rahatladıım diosun.. Bi bakıosun ebe yine eline takmış eldiven baticonu alttan muayeneye gelioo karnına basıyo kanaman waarmı diye. Ayyy tam işkence... Doğum değilde bunlar beni daha çok korkutuyo yaa.. Sırf bu yüzden hastaneden soğuyorm doğum sonrası.. Sonra pat 2. yi doğurdum şimdi 3. yü Hiçte korkmuşa benzemiorum galiba zuhahahah İyice psikopata bağladm kendimi sinirlerim bozuk walla

yaa bir kek yaptım kalıbından çıkmıyooo
kalıp hafif sıcak gibi iyice soğutayım mı? lütfen kek çık

YalNiz degilsin bende Elmalı kurabiyenin son aşamasına gelince fark ettim ki
orada hamuru aç diyor bende merdane yok abuk sabuk sekili birşey olacak

Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..

Eki Görüntüle 656532

Ay canım benim ne güzel de yorumlamışsın içimi açtın yahu, ama foruma son zamanlarda katıldığın için bilmediğin bir gerçek var. Biz eşimle ölümüne kankayık

canım öncelikle bu magnet müthiş olmuş... ismi gibi magneti de süper olmuş ÇINAR'ının...
ellerin dert görmesin... 41 kere maşallah...
yorumlara gelince rüyanı okurken aklıma ilk gelenleri samimice yazdım... inşallah bir parça içini rahatlatabilmişimdir...

kankalığa gelince de o muhabeti iyi hatırlıyorum ama illa yaramazlık gerekmiyor... şöyle güzelce sarıl, ne bileyim omzuna başını koy ya da vaktin, gücün olursa sevdiği birşeyi pişir veya ısmarla vs...

canım benim inşşş çok sever anneciğini.

keçeni almışsın madem daha zaman da var doğum tarihin nisan sonu, ne yapmayı düşünüyordun yardımcı olalım sana?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…