Artık yumusamaz ki kuzum bitti.
Yer cok azaldı o bebek dogunca kucağına al bu bende nasil durdu diyorsun keske foto eklesem de göstersem sana.her yani bebek plasenta vs.hayir bağırsak ne nere gidiyor
Nst girdin mı hic?bak birde ayakta kalmak cok sertlestirir.
Dun sana birsey yazacaktım unuttum gitti iyiki yazmamisim rüyayı benden dolayı gördün sanirdim.
Bence sen acayip hırslı ve inatsin.
Aramızda ölümüne yekinip doğuran sen olacaksın.feci seziyorum.
Sezaryen falan hikaye sana.olursan Dr zoruyla iknasiyla anca.
Ne alaka dersen,
Ne bilem İçimden geldi iste yazdım.
Durdurun beni dedimmm
kızlar maşallahınız var hamile kalma konusundasize imrenmedim değil hani. Allahıma yeter artık olmasın diye dua edeceğim günler olacak mı diye hayal ederdim. 34 yaşında evlendim. ( en verimli dönemlerim de bekardım ) eşim 6 ay korundu ilk evlenince sonra istedik olmadı. doktora gittim görünürde problem yoktu ben de ama eşime yapılan testte sperm sayısı az çıktı. adamcağız varikoselden ameliyat oldu. ameliyattan 2.5 ay sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. 8 bekledim olur diye olmayınca dr. gittim bu arada yaş oldu 36 ve doktor amh testi istedi ve menapoza giriş yaptığımı bu testle öğrendim. ( benim annem 39 yaşında menapoza girmiş biri ) şimdiki hamileliğim tüp bebek yöntemiyle. inşallah hayılırısı ile doğuruz. ben doğumdan sonra da korunmayı hiç düşünmüyorum. nasıl olsa olmuyor
dertsiz canım hapineks çok doğru söylemiş. bebeğini biraz büyüt ondan sonra istersen çalışırsın. eşinin ailesinin sözlerine kulak tıka. erkek çalışıp evine bakmak zorunda ama kadının böyle bir zorunluluğu yok. hayat şartları zorlayınca mecbur çalıyoruz. öyle bir baskı hissetme
Geçmişi okuyup cevap yaza yaza geldim sonunda.
Kızlar, dün gece ilk defa ayrı uyuduk eşimle. Gündüz temizlik konusunda kalbimi kırmıştı zaten akşam da aileme gelen gidene laf etti.
Odada açtım kanepeyi uyudum, geldi, baktı ve gitti yatak odasında bir güzel uyudu. Sabaha kadar defalarca uyandım, rüyamda koca bir yılan gördüm ama tam hatırlayamsam da sanırım sonunda hakkından geldim yılanın :S KORKUNÇTU.
Sabah da işe giderken gelmiş beni öpüyor utanmdan.
Hem anne başka bir şey burada yalnızım gelecek tek kişi kayınvalidem annem de işten izin alabilirse ancak 1 hafta.
Şimdi evden çıkıp gitmek istiyorum(( Bir de not yazayım. ARAMA SAKIN diye.
Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
Eki Görüntüle 656532
​Voltaj ama benim karnım son 3-4 gündür çok sık sertleşiyor, ve inanır mısın bugün hiç yumuşamadı bu saate kadar..
Doğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı
Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozorKüçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber
Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor
Canım,magnetini çok beğendim.mıknatısları sen alıp mı yapıştırdın ? bu mıknatıslar süscülerde satılıyordur değil mi ?
çok şık olmuş canımçok beğendim gerçekten ellerine sağlık
Ruveyda kiz anammm
Ben kesin 50 yasında menapoza girerim anneannem 50 ye yakın girdi
Annem hala girmedi
Benim kocamda dede yasında hala aktif olur eminim.
Bende sana ne imrendim ne imrendim
Ama belli olmaz bakarsın bir daha olur ,
Ha bu arada Hanipeksin oglu olacak :)
Dilim şişmesin.
benimki de bugün aynen öle sanki... nst ye girdim sancı vardı biraz...
Ama ama renklileri ayırdımAman ne oyalanmak ne zaman kaybı bu
Ben küçümsemedim ya aaaa cok ayıp
Sadece sen abarttın
"çamaşır yıkadım"
Boooooo Sanki citiliyor
Ayy dur dur anlatma daha
Astım offf öff
Durdurun beni :)))
Doğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı
Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozorKüçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber
Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor
yaa bir kek yaptım kalıbından çıkmıyooo
kalıp hafif sıcak gibi iyice soğutayım mı? lütfen kek çık
Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
Eki Görüntüle 656532
Ay canım benim ne güzel de yorumlamışsın içimi açtın yahu, ama foruma son zamanlarda katıldığın için bilmediğin bir gerçek var. Biz eşimle ölümüne kankayık
Herkese merhabalar:)
Tüm bebeklerimize de maşallahhh demek istiyorum, güzel güzel büyüsünler son aylarında artık
Bu arada perilous, hanipeks, şipsezan ellerinize sağlık. El emeği göz nuru. Çok güzeller,keşke ben de biraz yetenekli olabilseydim. Gittim keçe de aldım ama yok yetenek yok
Hanipeks çalışma saatlerinin düzenlenmesine çok sevindimBu arada rüyana takılma, zihnimiz ve bilinçaltı kaygılarımız bize oyun oynuyor Çınar seni sadece sevmeyecek, sana tapacak bence
arog muydu gora mıydı onu izlemişiniz sanırım o malum gecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?