HEr cümlede ayrı yıkıldımDoğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı
Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozorKüçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber
Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor
canım benim inşşş çok sever anneciğini.
keçeni almışsın madem daha zaman da var doğum tarihin nisan sonu, ne yapmayı düşünüyordun yardımcı olalım sana?
2 tanıdığımda senin gibi, olmuyor nası olsa diye korunmadı, 2side hamile kaldı, biri 1-2 geçmişti ama, diğer, 10 ay sora filan, hatta bu dediim 3.yüde kaldı 2. 7 aylıkken:)
aman diym, ilk gebelikte rahim alışınca daha kolay kabulleniyomuş döllenmeyi haberin olsun:))
Ruveyda kiz anammm
Ben kesin 50 yasında menapoza girerim anneannem 50 ye yakın girdi
Annem hala girmedi
Benim kocamda dede yasında hala aktif olur eminim.
Bende sana ne imrendim ne imrendim
Ama belli olmaz bakarsın bir daha olur ,
Ha bu arada Hanipeksin oglu olacak :)
Dilim şişmesin.
Bu arada biri birseyler yazmış arada
Mezopotamya diye bir "avrat":27:
Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
]
Ay dur bunu okuyunca aklıma gecen gun zaytungdaki haber geldi.. Sosyal medyada genclerin sobaya olan ilgisini gören....sobalarının sahibi yeniden soba üretmeye başladı ve iflas etti.. Ay bir de uzun röportaj uydurmuşlar :) gaza geldim diyor herkes kestane kül muhabbeti yaptı bu özlemle birer tane alsalar.... :)))) ayyy somewherecold cok alemsin yaayyyy nasıl canım çekti
derenin kenarına kuracaksın kazanı, su kaynayacak
küllü su-beyaz sabun
çitile çitile çitile
bol suyla durulayacaksın(birinci durulama suyu ılıktan biraz sıcak olacak ama)
güneşli hava, bembeyaz asacaksın onları
ohhhhh
Artık yumusamaz ki kuzum bitti.
Yer cok azaldı o bebek dogunca kucağına al bu bende nasil durdu diyorsun keske foto eklesem de göstersem sana.her yani bebek plasenta vs.hayir bağırsak ne nere gidiyor
Nst girdin mı hic?bak birde ayakta kalmak cok sertlestirir.
Dun sana birsey yazacaktım unuttum gitti iyiki yazmamisim rüyayı benden dolayı gördün sanirdim.
Bence sen acayip hırslı ve inatsin.
Aramızda ölümüne yekinip doğuran sen olacaksın.feci seziyorum.
Sezaryen falan hikaye sana.olursan Dr zoruyla iknasiyla anca.
Ne alaka dersen,
Ne bilem İçimden geldi iste yazdım.
Durdurun beni dedimmm
Kızlar bide aklıma ne geldi yaa bugün çenem düştü wallaHani kiminiiz çatı muayenesi olmuşya çok kötüydü fln diyenleriniz oldu.. Gözünüzü korkutmim ama normal doğum yapcaklar.. En dayanılmazı doğum sırasında o açılma muayenesi yapıolarya dk başı.. Onu böyle tam sancı girdiğinde yapıolar çok sinir oluorum ztn o sırada kendinden geçiosun bide hemen ebe gelip lak diye elini geçirio Töbe töbeee.. Ben ilk doğumda kızmıştım tam sancı girmiş nasıl kıwranıorum hemen fırsattan istifade eldiveni geçirmiş baktım sinsi sinsi gelioo Dur ya dedim sancı girdi bekle bi geçsin acelen ne.. Diyo asıl sancı warken bakılıo o zmn açılıo rahim demezmiiii Ölüm gibiiiiiiiii.... Neyse bi şekilde doğum oluyo bitiyo odana çıkarıolar oldu bitti rahatladıım diosun.. Bi bakıosun ebe yine eline takmış eldiven baticonu alttan muayeneye gelioo karnına basıyo kanaman waarmı diye. Ayyy tam işkence... Doğum değilde bunlar beni daha çok korkutuyo yaa.. Sırf bu yüzden hastaneden soğuyorm doğum sonrası.. Sonra pat 2. yi doğurdum şimdi 3. yü Hiçte korkmuşa benzemiorum galiba zuhahahah İyice psikopata bağladm kendimi sinirlerim bozuk walla
kızlar göğüs uçları yaraları için krem aldınız mı ?.
ben bir yerde okumuştum göğüs uçlarının yara olmaması için iyi kurulamak gerekiyormuş
ve doğru bir şekilde emzirmek gerekiyormuş.
bir de kantoron yağını övüyorlar. tecrübeli gacılar sizin görüşleriniz neler bu konuda
ben bir yerde okumuştum göğüs uçlarının yara olmaması için iyi kurulamak gerekiyormuş
bir de kantoron yağını övüyorlar. tecrübeli gacılar sizin görüşleriniz neler bu konuda
Bende bende bende kızıl yapıcam dün hastanede bir hemşirede gördüm cok güzeldi tonu falan.. Sütten kesilir kesilmez yapıcam...bugün karar verdim doğumdan sonra saçlarımı kızıla boyatcam hani yalan dünya da ki kız var ya pavyonda çalışan onun saçından modelini de değiştircem ön uzun arka kısa kesitrcem saçım kıvırcık tutmazsa model ordan burdan tokalarım benzer gene bişeye allahtan hata belli etmiyobi de doğumdan sonra direk dişçiye gitmem lazım nasıl olcak bilmiyorum ama dolgumu yemiştim onu yaptrmam gerek taş temizliği bi de beyazlatma yaptırmam lazım bayramdan önce olması lazım en azından inşallah yaptırabilirimm bi de yarın çarşıya çıkıp çiçek tohumları alcammm kafayı çiçeğe böceğe taktımm
Hanipeksçim bizde kocişle ölümüne kankayık hemde doktorumuz yasaklamadığı halde adam takıldı bi kere ya bişey olursa diye bi de eskisi gibim değilmiş doğumdan sonra düzelinceye kadar beklermiş ama gel bi de bana sor ne diller döktüm bak bu benim açılmam için gerekli doğumu kolaylaştırıyormuş neler neler ama nafileee( işin şakası bi yana insan kendini bi garip hissediyor hastaymış gibi kadınlığına dokunuyor herşeyden önce ben eşini kolay kolay kıskanmadım şimdiye kadar ama şimdi dişi sineğe tahammülüm yok birde üstüne bu hormonlar devreye girince oooo gelsin kıskançlıklar tartışmalar işte böyle amaaaan ne uzattım amma dolmuşum ben yahu
çok yaşa e miDoğum yaklaştıkça her akşam saçma sapan rüyalar görmeye başlıyor insan. Ben dün sabah gördüğüm rüyadan sonra dakikalarca güldüm. Eşime ve anneme anlattım onlar da gülmekten yerlere yattı
Rüyamda doğum yapmışım ama benim bebek bebek değil bir hayvan. Ne olsa beğenirsiniz Bir dinozorKüçücük bir şey sevimli de aslında Bana bu senin bebeğin emzir hadi diyor hemşireler. Hayvan da bana bakıyor alık alık ben emziremem ısırır beni diyorum:18: Yok bir şey olmaz sen emzir diyorlar. Sonra kıyamıyorum ana yüreği işte emziriyorum şapır şupur emiyor nasıl mutlu oluyor görmeniz lazım. Sonrası da var tabii. Bahçeye çıkarıyorum bir tane kaplumbağanın yanına bırakıyorum geziyorlar beraber
Yazarken hala gülüyorum. Bu yüzden gördüğünüz rüyalara çok takılmayın, hormonların etkisiyle her an her türlüsü görülebiliyor. Eşim de severken artık benim küçük dinom diye seviyor
valla yaa iş yapamadım buraya bakmaktan...yeni bitirdim işlerimi...dr sürekli gezele demese iş yapıcaam yok da neyseo nasıl bir rüyadır arkadaşım ya öldüm gülmektenbu arada kızlar amanamazon haklı, bi çıkın forumdan da biz de çıkalım oku oku iş yapamadık (bahaneme bakın ) ama bugün gerçekten ne hızlıyız böyle
bacım ne anlatıyonKızlar bide aklıma ne geldi yaa bugün çenem düştü wallaHani kiminiiz çatı muayenesi olmuşya çok kötüydü fln diyenleriniz oldu.. Gözünüzü korkutmim ama normal doğum yapcaklar.. En dayanılmazı doğum sırasında o açılma muayenesi yapıolarya dk başı.. Onu böyle tam sancı girdiğinde yapıolar çok sinir oluorum ztn o sırada kendinden geçiosun bide hemen ebe gelip lak diye elini geçirio Töbe töbeee.. Ben ilk doğumda kızmıştım tam sancı girmiş nasıl kıwranıorum hemen fırsattan istifade eldiveni geçirmiş baktım sinsi sinsi gelioo Dur ya dedim sancı girdi bekle bi geçsin acelen ne.. Diyo asıl sancı warken bakılıo o zmn açılıo rahim demezmiiii Ölüm gibiiiiiiiii.... Neyse bi şekilde doğum oluyo bitiyo odana çıkarıolar oldu bitti rahatladıım diosun.. Bi bakıosun ebe yine eline takmış eldiven baticonu alttan muayeneye gelioo karnına basıyo kanaman waarmı diye. Ayyy tam işkence... Doğum değilde bunlar beni daha çok korkutuyo yaa.. Sırf bu yüzden hastaneden soğuyorm doğum sonrası.. Sonra pat 2. yi doğurdum şimdi 3. yü Hiçte korkmuşa benzemiorum galiba zuhahahah İyice psikopata bağladm kendimi sinirlerim bozuk walla
biz daha kankalık moduna geçemedikHanipeksçim bizde kocişle ölümüne kankayık hemde doktorumuz yasaklamadığı halde adam takıldı bi kere ya bişey olursa diye bi de eskisi gibim değilmiş doğumdan sonra düzelinceye kadar beklermiş ama gel bi de bana sor ne diller döktüm bak bu benim açılmam için gerekli doğumu kolaylaştırıyormuş neler neler ama nafileee( işin şakası bi yana insan kendini bi garip hissediyor hastaymış gibi kadınlığına dokunuyor herşeyden önce ben eşini kolay kolay kıskanmadım şimdiye kadar ama şimdi dişi sineğe tahammülüm yok birde üstüne bu hormonlar devreye girince oooo gelsin kıskançlıklar tartışmalar işte böyle amaaaan ne uzattım amma dolmuşum ben yahu
Kih Kih Kih takiplerimizi bekliyuz yokmu dünür olmak isteyen :)[/QUOT
Eeeee biz o zaman Allahın emri diyelim o zaman Çınarımıza
Kih Kih Kih takiplerimizi bekliyuz yokmu dünür olmak isteyen :)[/QUOT
Eeeee biz o zaman Allahın emri diyelim o zaman Çınarımıza
Hımmm verdim gitti gıııı :)
kızlar merhaba. dün gece başıma neler geldi neler. doğuruyordum az daha. dün saat 4 gibi hafif bir karın ağrısıyla uyandım. sonra şiddetlenmeye başladı. kasıklarımdan belime doğru. bekliyom bekliyom yok geçmiyo daha da artıyor. sırtıma mı böbreğime mi vuruyor anlayamıyorum. başladım ağlamaya. saat 5.30 gibi eşimi kaldırdım. kalk dedim. doğuruyorum heralde. o da yalancı sancıdır. hani sen diyodun ya oluyormuşnöğle falan diyor. iyide 2 saattir geçmiyor gittikçe şiddetleniyor falan diyorum. neyse o da oldu panik öğle deyince. hadi hemen doktora gittiyoz dedi. bende dedim valizi alalım. ama bizim valiz hazır değil daha. herş şey hazır dolapta ama valize konmamıştı. ben eğilemiyom kımıldayamıyom sancıdan. eşime diyom. şunlaları koy.bez pakatini aç. 15 tane bez koy. şurdan pijaları koy. şurda donlarım var. onları koy. şu battaniyeyi at içine. öğle böyle hazırladı benimki valizi. sonra ben banyoya girdim kıvrana kıvrana. her yerimi jiletledim falan. sonra saçlarım ıslak atladık arabaya doğru hastaneye.içimden diyorum allahım ben hiç böyle hayal etmemiştim doğumumu. hemen ntsye bağladılar. sancı çıkmadı. ama ben hala kıvranıyom. sonra nöbetçi kadın doğumcu geldi. alltan çatı muyannesi yaptı. adam pisliğin teki. yanında bir ebeyle geldi. kadın bacaklarımı açıyor. soktu elini lönk diye. allahım ölüyom sandım. bırakııın istemiyom diye bağırdım. bağırma kızım. toplama herkesi kocanı falan başımıza sakin ol dedi tekrar soktu elini. ama canım gitti. bende avazım çıktığı kadar gidin ya istemiyom. ben zaten normal doğurmayacam bakmayın diye adama çıkıştım. adamda yine bana bağırarak tamam ben rahimde açıklık var mı ona bakıyom dedi. sonra rahim kapalı dedi. çatı muayenesinde ölüyom sandım. allahım o zaman ben neden kıvaranıyom dedim içimden. neyse kan idrar tahlili verdim. 1 saat sonra sonuçaları kendi doktoruma götürdüm. 8.30 gibi gelmişti hastaneye. oooo dedi. idrar yolu enfeksiyonu. ondan ağrıyor kasıkların. her gittiğimde de yapar aslında idrar testi bugüne kadar hiç çıkmamıştı. en son 33 te yokmuş iltihabın. ne olmuşta bu kadar artmış falan diye şaşırdı kadın. hemen yatış verdi. bi dolu serum yedim.ilaç yazdı. 6 tane de iğne. neyse eve geldik şimdi. annemi aradım hemen gel diye. kadın ankaradan gelecek yarın. doğuma kadar kalacak yanımda. bebeğime de ultrasonda baktı. 3900 olmuş dedi. 28 martta verdiğim sezeryan gününü öne çekebiliriz dedi. 3 gün sora tekrar gidecem bakalım. öğle işte güne çok hareketli başladık anlayacağınız.
kızlar merhaba. dün gece başıma neler geldi neler. doğuruyordum az daha. dün saat 4 gibi hafif bir ........".........
.... yanımda. bebeğime de ultrasonda baktı. 3900 olmuş dedi. 28 martta verdiğim sezeryan gününü öne çekebiliriz dedi. 3 gün sora tekrar gidecem bakalım. öğle işte güne çok hareketli başladık anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?