2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

geçmiş olsun canım, film gibi walla:))

kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

kızlar doktor bana 6 tane idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik iğne yazdı. ya bu antibiyotik bebeğe zararlı değil midir ya. gelmişim şurda nerdeyse 38. haftama. bende seviniyordum. oh be şu hamileliğimde tek bir ilaç kullanmadım diye. şimdi ise antibiyotik kullanmak zorundayım. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden oluyomuş tamam kabul. daha önceki haftalarda olsa terettüt etmezdim. hemen kullanırdım. şimdi zaten sona yaklaştım. kullanmasam mı ya bu iğneleri. sizlerden antibiyotik kullanan oldu mu. bebişe bir şey olmazsın birde.

kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

Hayirlisiyla saglikla gelsin inşallah :)

Canım en iyisini doktorun bilir bence burdaki yorumlarla değil Dr tavsiyesiyle hareket et kuzuna zarar vermesin enfeksiyon

çok teşekkür ederim cnm, saat 9da geliyor eve ben o saatte kendimden geçmiş oluyorum. bir de ptesiden bu yana küsüm ona

canım karıştırdın diye demedi ki, benim bebiğe kız diodu ben dahil herkes, voltaj başından beri oğlun olacak dedi. ve bir çok arkadaşımız hakkındaki tahminleri tuttu , tüm çakraları açık, sana 2. bebişiniz olur diyorsa olma ihtimali yüksek

​biz çınarı nasıl yaptık onu bile hatırlamıyorum. her ne kadar halimden memnun da olsam şuan içten içe de üzülüyorum .

slm kızlar doğuran yok sanırım hala
ben hiç iyi değilim sağ kalcamda çok fena ağrıyor bugün daha da çok arttı.topallayarak yürüyorum bu gidişle yerlerde sürünücem.sanırım ben yakında doğururumneyseki herşey hazır artık bu saatten sonra doğurabilirim gönül rahatlığıyla
ağda işinide de hallettim

​bebeci canım, benim canım elmalı pasta istiyor. çok güzel görünüyorlar. çok canım çekti.

bugün oğlumu gördüm çok şükür herşey yolunda
haftaya çatı muayenesi yapacak dr :18:

çok yakın günlere doğum tarihleri alınmaya başlamış;Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..

ilk bebişi senden bekliyordum ama ben canım.

Eşin nasıl?

Hanipeksim ben bu konunun başını kaçırmışım galiba o kısmını bilmiyorum canım ben sadece hamilelikte olan bişi sanmıştım

seninle aramızda tam bir ay var ben sabırsızlıkla beklerken sen çoktan koklamış olacaksın yavrunu...hayırlı doğumlar olsun...

ilk bebişi senden bekliyordum ama ben canım.

Eşin nasıl?

eşim iyi tatlım,evde istirahat ediyor;günden güne iyileşiyor çok şükür

ilk nisan annesi olmayı geçtim ben sonuncu olmayayım da
dr'um aylar sonra adet tarihime göre doğum tarihimi konuşmaya başladı;ultrasona göre bebek 40. haftasında
az kafam karışık fıstığım valla;dr'ların işine akıl sıra ermiyor

ay çok geçmiş olsun... ben de bugün elle muayene ve nst geçirdim... elle muayene çok kötüydü... benim ağrım sızım yok çok şükür ama azıcık kan geldiydi sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…