2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

canım kıyamam ben sana... çok da geç geliyormuş eşin...
küsme ama emin ol da içten içe 2.plana itiliyorum diye düşünüyordur..
kankalığı bozma ama şöyle uzak da olma...
koçişlere de yazık... evet biz sıkıntı çekiyoruz ama bizim nazları çekmekte kolay değil inan...

Son düzenleme:

dilemcim çok çok geçmiş olsun... antibiyotikle ilgili sıkıntı yok merak etme...
asıl önemli olan enfeksiyon... bir an önce doktorunun tavsiyesine uysan iyi olur...

Son düzenleme:

bence doktorun emin olarak vermiştir mutlaka kullan zararı olacağını sanmıyorum ilk zamanlar olsa neyse ama şimdi hiç sanmam zarar vereceğini kullan canım rahatlıkla bana da sabah akşam enfeksiyon için hap olarak vermişi antibiyotiği çok geçmiş olsun

kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

hadi bakalım hayırlısı canım... Allahım sağlıkla, sıhhatle kucağına almayı nasip etsin...

ben de göğüs için yıllardır lansinoh tavsiye ediyorum canım.... ama doğumdan önce sürmek çok anlam ifade etmiyor..

bebişler için de sudocrem (eczane ve mother&care) tavsiye ediyorum...

bir de ayva çekirdeği toplarsanız onu kullanabilirsiniz... taze olarak yapılıp kullanılıyor. sabah yaptığınızı gün içinde kullanıyorsunuz..
ertesi güne yine taze hazırlamalısınız. 4-5 ayva çekirdeğini küçük bir kasecikte 3-4 kaşık iyi suda bekletiyorsunuz. bir süre sonra jel kıvamına geliyor. emzirdikten sonra göğüs ucunda çok ağrı olursa bu jelden sürüyorsunuz... bebişi tekrar emzirmeden önce iyi suyla bebek veya makyaj pamuğu ile siliyorsunuz...

Son düzenleme:
Hayırlı bir evlat sahibi olmak isteyen kişi, Furkan Suresinin 74. ayetini okumaya devam etmelidir.

bugün okurken buldum kızlar.. rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin ( amin)

Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..

Eki Görüntüle 656532
canım çok güzel olmuş ben çok beğendim
sağol canım daha iyileri siizn olsun
dilem seni çok iyi anlıyorum ben hamileliğin başında çok ağır geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu ağrıdan geceleri uyuyamaz olmuştum duvarları tırmalıyordum resmen ve ben taa o zamanlar antibiyotik kullandım sende gönül rahatlığı ile kullan çünkü enfeksiyon bebeğine ilaçtan daha çok zarar verir
kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu. 23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.

aaay hayırlı olsun 10 gün kalmış

Hanipeksim ben bu konunun başını kaçırmışım galiba o kısmını bilmiyorum canım ben sadece hamilelikte olan bişi sanmıştım

İş yaşantımız bizi buna sürüklüyor. Malesef Hülya Avşar gibi en az haftada 4 kez seks yapılmalı gibi bir fikir ortaya atmıyorum medyaya :) Mümkünatı yok

ooooo bugün yarın gelir o zaman yeğenimizzzz adı kesinleşmiş miydi?

geldi hemen çıktı yemek bile yemeden, maçı var, kısmet yarına,

hanipeks tatlım çınarın magnetler güzel olmuş ellerine sağlık

​teşekkür ediyorum canım, ama bitmeyecek gibi bu iş, yetişmeyecek gibi..

Kizlaaar biz geldik.. Gecmise bakamadim gece gelirim uzun uzun bakarim.. Simdi misafir var evde..

Tasarim icin arkadasla gorustum, telefon ve mailini vericem isteyenlere.. Onunla gorusun.. İstediginiz tasarima gore degisir cunki dedi.. Direk ben gorusursem isteklerini anlar ona gore bisey derim dedi..

Chosy ve hanipeks size gonderiyim bilgileri ok?

bu arada kapi susumuzu aldik.. Foto ekliyorum hemen..

İnsallah telefindan becerebilmisimdir..

canım çok güzel olmuuuuş çok şeker görünüyor

iyimiş kaçırmayın değer bence yapması çok zor oluyor
bilmediğimiz şey yerine en güzeli doktorun tavsiye ettiği bence lansinoh dedi bana doktorum sonuçta bebek emecek zararı dokunmasın diye başka bişey almadım ayrıca bu kremler bebeklerin ağzında aft olmasını engelliyormuş

geçmiş olsun canım ya bu sancı olayı zor bende bu muayene ve sancılardan geçtiğim için biliyorum aman dikkat edin kendinize iyi yapmışsın doktora gitmekle geçmiş olsun

ayyyy harika bu çok bayıldım evinize gelip çalıp kaçacağım valla sırf tasarım valla bu oğlanın süs püsleri telefondan nasıl ekledin ayy bana daanlat kızz bende denyorumama eklenmiyor tarif et bakalım telefondan nasıl ekleniyor öğrenelim

Selam.kizlar ben geldim....

37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.

Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.

Umarim.herkes iyidir.telden bakdigim icin gecmisi okuyamiyorum.
Haftaya anneme gecicem benim laptoo orda nette var o.zaman bol bol.gelicem insallah.
Son zamanlarda size.daha cok ihtiyacim.olcak.beni bir siz anlarsiniz.
Seviyorum.sizi.kendinize ve yiyenlerime.iyi bakin.
Ben yine haftaya kadar arada gelirim.

ersnill hadi sağlıkal al sen de bebişini kucağına canım...
çok duygulanıyorum ben de doğum yapacakların tarihi belli olanların haberini aldıkça
bi de niyeyse bugün annemi çok özledim daha p.tesi gördüm halbuki ama şu an o kadar göresim öpesim sarılasım geldi ki tutamıyorum kendimi çocuk gibi

Kociste bana iyi bakiyi portakal skmis getirdi ohhhh :) hamisligin en iyi yani.
Caktirmiyo ama.endiseli.gozlerinden belli.
Bakalim doguma giderken ne halde olcaz.
Annmden gidicem doguma.bir hafta evimdeyim.sonra yine anneme gecicem.
40.imi annemde cikaricam. Allahim hepimizin yardimcisi olsun.

Kiyamam.

Tarih belirlenince bende hem rahatladin hemde.azcik.sitresim.artti canim.
Alahim hayirlisiyla bebislerimise kavusmayi.nasip.etsin insalah.

Oglusun yine costu.bir o yana bir bu yana oynuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…