çok teşekkür ederim cnm, saat 9da geliyor eve ben o saatte kendimden geçmiş oluyorum. bir de ptesiden bu yana küsüm ona
canım karıştırdın diye demedi ki, benim bebiğe kız diodu ben dahil herkes, voltaj başından beri oğlun olacak dedi. ve bir çok arkadaşımız hakkındaki tahminleri tuttu , tüm çakraları açık, sana 2. bebişiniz olur diyorsa olma ihtimali yüksek
​biz çınarı nasıl yaptık onu bile hatırlamıyorum. her ne kadar halimden memnun da olsam şuan içten içe de üzülüyorum .
kızlar doktor bana 6 tane idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik iğne yazdı. ya bu antibiyotik bebeğe zararlı değil midir ya. gelmişim şurda nerdeyse 38. haftama. bende seviniyordum. oh be şu hamileliğimde tek bir ilaç kullanmadım diye. şimdi ise antibiyotik kullanmak zorundayım. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden oluyomuş tamam kabul. daha önceki haftalarda olsa terettüt etmezdim. hemen kullanırdım. şimdi zaten sona yaklaştım. kullanmasam mı ya bu iğneleri. sizlerden antibiyotik kullanan oldu mu. bebişe bir şey olmazsın birde.
kızlar doktor bana 6 tane idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik iğne yazdı. ya bu antibiyotik bebeğe zararlı değil midir ya. gelmişim şurda nerdeyse 38. haftama. bende seviniyordum. oh be şu hamileliğimde tek bir ilaç kullanmadım diye. şimdi ise antibiyotik kullanmak zorundayım. idrar yolu enfeksiyonu erken doğuma neden oluyomuş tamam kabul. daha önceki haftalarda olsa terettüt etmezdim. hemen kullanırdım. şimdi zaten sona yaklaştım. kullanmasam mı ya bu iğneleri. sizlerden antibiyotik kullanan oldu mu. bebişe bir şey olmazsın birde.
kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu.23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.
kızlar göğüs uçları yaraları için krem aldınız mı ?.
ben bir yerde okumuştum göğüs uçlarının yara olmaması için iyi kurulamak gerekiyormuş
ve doğru bir şekilde emzirmek gerekiyormuş.
bir de kantoron yağını övüyorlar. tecrübeli gacılar sizin görüşleriniz neler bu konuda
canım çok güzel olmuş ben çok beğendimBen de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
Eki Görüntüle 656532
sağol canım daha iyileri siizn olsunhapineks canım rüyanı okurken ilk başta gerçek sandım. elini falan tutumasını sonunu okuyunca rüya olduğunu anladım. hemilelikte kabus türü rüyalar görülüyor. kızın seni çok sevecek emin ol. tam tersini düşün.
perilous canım ellerine sağlık odanız çokk güzel olmuş. kızımız güle güle kullansın annesi
dilem seni çok iyi anlıyorum ben hamileliğin başında çok ağır geçirdim idrar yolu enfeksiyonunu ağrıdan geceleri uyuyamaz olmuştum duvarları tırmalıyordum resmen ve ben taa o zamanlar antibiyotik kullandım sende gönül rahatlığı ile kullan çünkü enfeksiyon bebeğine ilaçtan daha çok zarar verirkızlar merhaba. dün gece başıma neler geldi neler. doğuruyordum az daha. dün saat 4 gibi hafif bir karın ağrısıyla uyandım. sonra şiddetlenmeye başladı. kasıklarımdan belime doğru. bekliyom bekliyom yok geçmiyo daha da artıyor. sırtıma mı böbreğime mi vuruyor anlayamıyorum. başladım ağlamaya. saat 5.30 gibi eşimi kaldırdım. kalk dedim. doğuruyorum heralde. o da yalancı sancıdır. hani sen diyodun ya oluyormuşnöğle falan diyor. iyide 2 saattir geçmiyor gittikçe şiddetleniyor falan diyorum. neyse o da oldu panik öğle deyince. hadi hemen doktora gittiyoz dedi. bende dedim valizi alalım. ama bizim valiz hazır değil daha. herş şey hazır dolapta ama valize konmamıştı. ben eğilemiyom kımıldayamıyom sancıdan. eşime diyom. şunlaları koy.bez pakatini aç. 15 tane bez koy. şurdan pijaları koy. şurda donlarım var. onları koy. şu battaniyeyi at içine. öğle böyle hazırladı benimki valizi. sonra ben banyoya girdim kıvrana kıvrana. her yerimi jiletledim falan. sonra saçlarım ıslak atladık arabaya doğru hastaneye.içimden diyorum allahım ben hiç böyle hayal etmemiştim doğumumu. hemen ntsye bağladılar. sancı çıkmadı. ama ben hala kıvranıyom. sonra nöbetçi kadın doğumcu geldi. alltan çatı muyannesi yaptı. adam pisliğin teki. yanında bir ebeyle geldi. kadın bacaklarımı açıyor. soktu elini lönk diye. allahım ölüyom sandım. bırakııın istemiyom diye bağırdım. bağırma kızım. toplama herkesi kocanı falan başımıza sakin ol dedi tekrar soktu elini. ama canım gitti. bende avazım çıktığı kadar gidin ya istemiyom. ben zaten normal doğurmayacam bakmayın diye adama çıkıştım. adamda yine bana bağırarak tamam ben rahimde açıklık var mı ona bakıyom dedi. sonra rahim kapalı dedi. çatı muayenesinde ölüyom sandım. allahım o zaman ben neden kıvaranıyom dedim içimden. neyse kan idrar tahlili verdim. 1 saat sonra sonuçaları kendi doktoruma götürdüm. 8.30 gibi gelmişti hastaneye. oooo dedi. idrar yolu enfeksiyonu. ondan ağrıyor kasıkların. her gittiğimde de yapar aslında idrar testi bugüne kadar hiç çıkmamıştı. en son 33 te yokmuş iltihabın. ne olmuşta bu kadar artmış falan diye şaşırdı kadın. hemen yatış verdi. bi dolu serum yedim.ilaç yazdı. 6 tane de iğne. neyse eve geldik şimdi. annemi aradım hemen gel diye. kadın ankaradan gelecek yarın. doğuma kadar kalacak yanımda. bebeğime de ultrasonda baktı. 3900 olmuş dedi. 28 martta verdiğim sezeryan gününü öne çekebiliriz dedi. 3 gün sora tekrar gidecem bakalım. öğle işte güne çok hareketli başladık anlayacağınız.
kızlar bizimkinin doğum tarihi belli oldu.23 mart da Allah izin verirse sezeryanımız var. İnanılmaz heyecanlıyım.
Hanipeksim ben bu konunun başını kaçırmışım galiba o kısmını bilmiyorum canım ben sadece hamilelikte olan bişi sanmıştım
eşim iyi tatlım,evde istirahat ediyor;günden güne iyileşiyor çok şükür
ilk nisan annesi olmayı geçtim ben sonuncu olmayayım da
dr'um aylar sonra adet tarihime göre doğum tarihimi konuşmaya başladı;ultrasona göre bebek 40. haftasında
az kafam karışık fıstığım valla;dr'ların işine akıl sıra ermiyor
canım kıyamam ben sana... çok da geç geliyormuş eşin...
küsme ama emin ol da içten içe 2.plana itiliyorum diye düşünüyordur..
kankalığı bozma ama şöyle uzak da olma...
koçişlere de yazık... evet biz sıkıntı çekiyoruz ama bizim nazları çekmekte kolay değil inan...
hanipeks tatlım çınarın magnetler güzel olmuş ellerine sağlık
canım çok güzel olmuş ben çok beğendim
Kizlaaar biz geldik.. Gecmise bakamadim gece gelirim uzun uzun bakarim.. Simdi misafir var evde..
Tasarim icin arkadasla gorustum, telefon ve mailini vericem isteyenlere.. Onunla gorusun.. İstediginiz tasarima gore degisir cunki dedi.. Direk ben gorusursem isteklerini anlar ona gore bisey derim dedi..
Chosy ve hanipeks size gonderiyim bilgileri ok?
bu arada kapi susumuzu aldik.. Foto ekliyorum hemen..
Eki Görüntüle 656808
İnsallah telefindan becerebilmisimdir..
iyimiş kaçırmayın değer bence yapması çok zor oluyorTuncs mevlüt için keçeden baykuş istediğini yazmışsın, bebek şekeri bakarken gittigidiyor da gördüm bu baykuşları, tanesi 1.50 tl. Mevlütte çok fazla gerekmez, 30-40 tane bile sipariş etsen yeter sanırım. Belki satıcıyla konusup biraz daha indirim isteyebilirsin. Bir bak belki beğenirsin.
urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/son-trend-baykuslar-bebek-sekeri-nikah-sekeri-78179584
bilmediğimiz şey yerine en güzeli doktorun tavsiye ettiği bence lansinoh dedi bana doktorum sonuçta bebek emecek zararı dokunmasın diye başka bişey almadım ayrıca bu kremler bebeklerin ağzında aft olmasını engelliyormuşkızlar göğüs uçları yaraları için krem aldınız mı ?.
ben bir yerde okumuştum göğüs uçlarının yara olmaması için iyi kurulamak gerekiyormuş
ve doğru bir şekilde emzirmek gerekiyormuş.
bir de kantoron yağını övüyorlar. tecrübeli gacılar sizin görüşleriniz neler bu konuda
geçmiş olsun canım ya bu sancı olayı zor bende bu muayene ve sancılardan geçtiğim için biliyorum aman dikkat edin kendinize iyi yapmışsın doktora gitmekle geçmiş olsunkızlar merhaba. dün gece başıma neler geldi neler. doğuruyordum az daha. dün saat 4 gibi hafif bir karın ağrısıyla uyandım. sonra şiddetlenmeye başladı. kasıklarımdan belime doğru. bekliyom bekliyom yok geçmiyo daha da artıyor. sırtıma mı böbreğime mi vuruyor anlayamıyorum. başladım ağlamaya. saat 5.30 gibi eşimi kaldırdım. kalk dedim. doğuruyorum heralde. o da yalancı sancıdır. hani sen diyodun ya oluyormuşnöğle falan diyor. iyide 2 saattir geçmiyor gittikçe şiddetleniyor falan diyorum. neyse o da oldu panik öğle deyince. hadi hemen doktora gittiyoz dedi. bende dedim valizi alalım. ama bizim valiz hazır değil daha. herş şey hazır dolapta ama valize konmamıştı. ben eğilemiyom kımıldayamıyom sancıdan. eşime diyom. şunlaları koy.bez pakatini aç. 15 tane bez koy. şurdan pijaları koy. şurda donlarım var. onları koy. şu battaniyeyi at içine. öğle böyle hazırladı benimki valizi. sonra ben banyoya girdim kıvrana kıvrana. her yerimi jiletledim falan. sonra saçlarım ıslak atladık arabaya doğru hastaneye.içimden diyorum allahım ben hiç böyle hayal etmemiştim doğumumu. hemen ntsye bağladılar. sancı çıkmadı. ama ben hala kıvranıyom. sonra nöbetçi kadın doğumcu geldi. alltan çatı muyannesi yaptı. adam pisliğin teki. yanında bir ebeyle geldi. kadın bacaklarımı açıyor. soktu elini lönk diye. allahım ölüyom sandım. bırakııın istemiyom diye bağırdım. bağırma kızım. toplama herkesi kocanı falan başımıza sakin ol dedi tekrar soktu elini. ama canım gitti. bende avazım çıktığı kadar gidin ya istemiyom. ben zaten normal doğurmayacam bakmayın diye adama çıkıştım. adamda yine bana bağırarak tamam ben rahimde açıklık var mı ona bakıyom dedi. sonra rahim kapalı dedi. çatı muayenesinde ölüyom sandım. allahım o zaman ben neden kıvaranıyom dedim içimden. neyse kan idrar tahlili verdim. 1 saat sonra sonuçaları kendi doktoruma götürdüm. 8.30 gibi gelmişti hastaneye. oooo dedi. idrar yolu enfeksiyonu. ondan ağrıyor kasıkların. her gittiğimde de yapar aslında idrar testi bugüne kadar hiç çıkmamıştı. en son 33 te yokmuş iltihabın. ne olmuşta bu kadar artmış falan diye şaşırdı kadın. hemen yatış verdi. bi dolu serum yedim.ilaç yazdı. 6 tane de iğne. neyse eve geldik şimdi. annemi aradım hemen gel diye. kadın ankaradan gelecek yarın. doğuma kadar kalacak yanımda. bebeğime de ultrasonda baktı. 3900 olmuş dedi. 28 martta verdiğim sezeryan gününü öne çekebiliriz dedi. 3 gün sora tekrar gidecem bakalım. öğle işte güne çok hareketli başladık anlayacağınız.
ayyyy harika bu çok bayıldım evinize gelip çalıp kaçacağım valla sırf tasarım valla bu oğlanın süs püsleri telefondan nasıl ekledin ayy bana daanlat kızz bende denyorumama eklenmiyor tarif et bakalım telefondan nasıl ekleniyor öğrenelimKizlaaar biz geldik.. Gecmise bakamadim gece gelirim uzun uzun bakarim.. Simdi misafir var evde..
Tasarim icin arkadasla gorustum, telefon ve mailini vericem isteyenlere.. Onunla gorusun.. İstediginiz tasarima gore degisir cunki dedi.. Direk ben gorusursem isteklerini anlar ona gore bisey derim dedi..
Chosy ve hanipeks size gonderiyim bilgileri ok?
bu arada kapi susumuzu aldik.. Foto ekliyorum hemen..
Eki Görüntüle 656808
İnsallah telefindan becerebilmisimdir..
ersnill hadi sağlıkal al sen de bebişini kucağına canım...
çok duygulanıyorum ben de doğum yapacakların tarihi belli olanların haberini aldıkça
bi de niyeyse bugün annemi çok özledimdaha p.tesi gördüm halbuki ama şu an o kadar göresim öpesim sarılasım geldi ki tutamıyorum kendimi çocuk gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?