Selam.kizlar ben geldim....
37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.
Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.
4. Girisim...yaşasın herkes dizisini bitirip yavaş yavaş geliyor
voltajım o küplerin içindekiler altın mıydı?inanamadım ben bu kadar kolay tuzağa düşmelerine:26:
Kizlaaar biz geldik.. Gecmise bakamadim gece gelirim uzun uzun bakarim.. Simdi misafir var evde..
Tasarim icin arkadasla gorustum, telefon ve mailini vericem isteyenlere.. Onunla gorusun.. İstediginiz tasarima gore degisir cunki dedi.. Direk ben gorusursem isteklerini anlar ona gore bisey derim dedi..
Chosy ve hanipeks size gonderiyim bilgileri ok?
bu arada kapi susumuzu aldik.. Foto ekliyorum hemen..
Eki Görüntüle 656808
İnsallah telefindan becerebilmisimdir..
kızlar merhaba ben de 35+1 oldum, aranıza yeni katıldım..hanipeks burda mısın?
çok geçmiş olsun canım...kızlar merhaba. dün gece başıma neler geldi neler. doğuruyordum az daha. dün saat 4 gibi hafif bir karın ağrısıyla uyandım. sonra şiddetlenmeye başladı. kasıklarımdan belime doğru. bekliyom bekliyom yok geçmiyo daha da artıyor. sırtıma mı böbreğime mi vuruyor anlayamıyorum. başladım ağlamaya. saat 5.30 gibi eşimi kaldırdım. kalk dedim. doğuruyorum heralde. o da yalancı sancıdır. hani sen diyodun ya oluyormuşnöğle falan diyor. iyide 2 saattir geçmiyor gittikçe şiddetleniyor falan diyorum. neyse o da oldu panik öğle deyince. hadi hemen doktora gittiyoz dedi. bende dedim valizi alalım. ama bizim valiz hazır değil daha. herş şey hazır dolapta ama valize konmamıştı. ben eğilemiyom kımıldayamıyom sancıdan. eşime diyom. şunlaları koy.bez pakatini aç. 15 tane bez koy. şurdan pijaları koy. şurda donlarım var. onları koy. şu battaniyeyi at içine. öğle böyle hazırladı benimki valizi. sonra ben banyoya girdim kıvrana kıvrana. her yerimi jiletledim falan. sonra saçlarım ıslak atladık arabaya doğru hastaneye.içimden diyorum allahım ben hiç böyle hayal etmemiştim doğumumu. hemen ntsye bağladılar. sancı çıkmadı. ama ben hala kıvranıyom. sonra nöbetçi kadın doğumcu geldi. alltan çatı muyannesi yaptı. adam pisliğin teki. yanında bir ebeyle geldi. kadın bacaklarımı açıyor. soktu elini lönk diye. allahım ölüyom sandım. bırakııın istemiyom diye bağırdım. bağırma kızım. toplama herkesi kocanı falan başımıza sakin ol dedi tekrar soktu elini. ama canım gitti. bende avazım çıktığı kadar gidin ya istemiyom. ben zaten normal doğurmayacam bakmayın diye adama çıkıştım. adamda yine bana bağırarak tamam ben rahimde açıklık var mı ona bakıyom dedi. sonra rahim kapalı dedi. çatı muayenesinde ölüyom sandım. allahım o zaman ben neden kıvaranıyom dedim içimden. neyse kan idrar tahlili verdim. 1 saat sonra sonuçaları kendi doktoruma götürdüm. 8.30 gibi gelmişti hastaneye. oooo dedi. idrar yolu enfeksiyonu. ondan ağrıyor kasıkların. her gittiğimde de yapar aslında idrar testi bugüne kadar hiç çıkmamıştı. en son 33 te yokmuş iltihabın. ne olmuşta bu kadar artmış falan diye şaşırdı kadın. hemen yatış verdi. bi dolu serum yedim.ilaç yazdı. 6 tane de iğne. neyse eve geldik şimdi. annemi aradım hemen gel diye. kadın ankaradan gelecek yarın. doğuma kadar kalacak yanımda. bebeğime de ultrasonda baktı. 3900 olmuş dedi. 28 martta verdiğim sezeryan gününü öne çekebiliriz dedi. 3 gün sora tekrar gidecem bakalım. öğle işte güne çok hareketli başladık anlayacağınız.
yok canım yapışmam merak etme sen. ben kendimde şaka yapıyorum baksana.sağol canım daha iyileri Osmanın olsunşaka şaka hemen saçlarıma yapışma
sağol canım ya. müdür olumlu dedi ama bölge müdürünün de onayı gerekiyormuş.hepinize merhabalar kızlar... geçmişi okumaya çalışıyorum baya ilerlemiş sayfalar... umarım herkes iyidır...
canım ben de dünden beri seni merak ediyorum.. hayırlısı olsun diye çok dua ettim... iş görüşmen nasıl geçti???
isme gelince senin aklında bir isim var mı bilmiyorum ama babasının çerçeve için yaptığı yorum aklımda kalmış herhalde... rüyamda oğlumuzun adını MURAT koyduk diye yazmıştın...
çerçeveyi bulmalarına da çok sevindim... çok şık olacak...
tatlım hemencecik alırlar inşallah... hayırlı ve güzel haberlerini bekliyoruz....
bence süper olmuş eline sağlık canım.kızlar bunlar da benim bebek şekerlerimçok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
canım şu an olmasın diye dua ediyorum. hiç zamanı değil. dün akşamdan beri aklımdan çıkmıyor.iş yoğunluğu bir taraftan bi de bakıcı işi kafamı kurcalıyor. benim eşimin işi sabah 8 akşam 5 değil her an bir olay olabiliyor. bazen çorbası yarım kalıyor masadan kalkıp gidiyor.öyle bir durumda oğlumu ne yapar onu bile düşündüm. yani bakıcı bakamaz oğluma bu da kayınvalidemlerle yaşamak demek. o zamanda boşanmaya kadar gideriz biz. bazen onlar yüzünden saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz.
dertsiz canım ben bir bankacı eşi olarak kesinlikle bankada çalışmamanı öneriyorum. En azından bankada çalışmak için hiç de uygun bir zaman değil. Ben bu yoğun iş temposuna sırf oğlumu doğumdan sonra daha çok görebileyim diye katlanıyorum. Başka bir iş olsa hadi neyse dicem, bulunduğun ilçede olsa hadi neyse dicem, eve geç geleceksin hedefti müşteriydi stresini yaşayacaksın, gece uykusuz olduğun için hatalı işlem yapma olasılığın artacak. Kendine ve bebeğine bunu yapma arkadaşım..
tatlım magnetler çok güzel olmuş. nette falan olmayan farklı birşey yapmışsın ellerine sağlık.Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..
Eki Görüntüle 656532
canım valla yaş 32 banka belkide son şansım benim ama olmasın istemiyorum artık. ben oğlumun yanında olayım soğan ekmekte yerim.kızlar maşallahınız var hamile kalma konusundasize imrenmedim değil hani. Allahıma yeter artık olmasın diye dua edeceğim günler olacak mı diye hayal ederdim. 34 yaşında evlendim. ( en verimli dönemlerim de bekardım ) eşim 6 ay korundu ilk evlenince sonra istedik olmadı. doktora gittim görünürde problem yoktu ben de ama eşime yapılan testte sperm sayısı az çıktı. adamcağız varikoselden ameliyat oldu. ameliyattan 2.5 ay sonra hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı. 8 bekledim olur diye olmayınca dr. gittim bu arada yaş oldu 36 ve doktor amh testi istedi ve menapoza giriş yaptığımı bu testle öğrendim. ( benim annem 39 yaşında menapoza girmiş biri ) şimdiki hamileliğim tüp bebek yöntemiyle. inşallah hayılırısı ile doğuruz. ben doğumdan sonra da korunmayı hiç düşünmüyorum. nasıl olsa olmuyor
dertsiz canım hapineks çok doğru söylemiş. bebeğini biraz büyüt ondan sonra istersen çalışırsın. eşinin ailesinin sözlerine kulak tıka. erkek çalışıp evine bakmak zorunda ama kadının böyle bir zorunluluğu yok. hayat şartları zorlayınca mecbur çalıyoruz. öyle bir baskı hissetme
canım 8 ay önce böyle bir iş teklifi alsaydım kendimi kabul ettirmek için takla bile atardım ama şu an istemiyorum. aç değiliz açıkta değiliz çok şükür. rabbim eşime sağlık sıhhat verdiği sürece bir sıkıntımız yok çalışmaya da mecbur değilim. boşuna mı okudum diyordum hep ama çok zamansız bir iş oldu buHerkese merhabalar:)
Okuduğum herşeyi kafama not aldım sanıyordum ama ooooo benim kafa uçmuş gitmiş:)
Öncelikle erzulum sanırım şimdiye kadar bebeğine kavuşmuşsundur, bebeğinin ve senin sağlığın için dualarımız seninle..
Pembe arkadaşım nişan olduğu kesinse istersen riske atma. Memleketin ne kadar uzaklıkta? Sizinkiler seni almaya gelebilirler mi? Allah yardımcın olsun canım ama korkma. Herşey iyi olacak, tehlikeler zamanlar nispeten geride kaldı. Bu arada sana her ihtimale karşı ciğer geliştirici iğne yaptılar mı?
Arkadaşlar resmen okuduklarımı unutmuşum( Erken doğum riski olan tüm arkadaşlarım son zamanlara gelince iyice gerildik ama son dönemeçte bu korkular normal sanırım. Herşey iyi olacak inşallah..
Tüm bebeklerimize de maşallahhh demek istiyorum, güzel güzel büyüsünler son aylarında artık
Bu arada perilous, hanipeks, şipsezan ellerinize sağlık. El emeği göz nuru. Çok güzeller,keşke ben de biraz yetenekli olabilseydim. Gittim keçe de aldım ama yok yetenek yok
Hanipeks çalışma saatlerinin düzenlenmesine çok sevindimBu arada rüyana takılma, zihnimiz ve bilinçaltı kaygılarımız bize oyun oynuyor Çınar seni sadece sevmeyecek, sana tapacak bence
Voltaj yine böbrek ağrıları çekmeye başlamışsın, umarım azalmıştır..Dişin nasıl oldu bu arada? Benim dün yine başlar gibi oldu, yine kalsiyum tablet kurtardı beni:)
Ofelya içinin artık rahatlamasına çok sevindim, boşuna üzdün kendini 3 haftadır. Benim kızım da biraz minyon ama herşeye pimpirik yapan dr.um normal dediği için ben de takmıyorum kafama. Yine de beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum.. Suyunun fazlalığı da eminim sebebsiz, kızın çok iyi maşallah
Dertsiz canım iş görüşmenin olumlu olmasına sevindim. Ama Hanipeks gibi ben de bir yorum yapmak istiyorum müsaden olursa. Ben iktisadi idari bilimlerden mezunum, o yüzden pek çok arkadaşım bankada çalışıyor. Bankacıların özellikle MTlerin kota ve satış baskısı altında çok yıpratıldığına şahit oldumsen de hassas bir insansın, yani eğer kariyerini bankada sürdümek çok istediğin bişi değilse kayınvalidenlerin ne diyeceğini hiç takma. Nacizane yazmak istedim..
Umarım atladığım kimse yoktur
Herkese çook çook sevgiler gönderiyorum
Aaaa kızlar bi de bişi sorucam, dün kontrol vardı. Nst de bir sancım çıktı, dr.um günde 7-8 taneye kadar normal olduğunu söyledi. Ama ben tedirgin oldum galiba. Sizce de normal mi:18:
bugün oğlumu gördüm çok şükür herşey yolunda
haftaya çatı muayenesi yapacak dr :18:
çok yakın günlere doğum tarihleri alınmaya başlamış;Rabbim yavrularımıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
ay çok geçmiş olsun... ben de bugün elle muayene ve nst geçirdim... elle muayene çok kötüydü... benim ağrım sızım yok çok şükür ama azıcık kan geldiydi sabah
ersnil tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu.bir tuhaf oldum ben ya...
2 gündür şerbet bardaklarıyla uğraşıyorum.
12 adet bardak bir sürahi bir tepsi ancak bitirebildim.
her yer çöp içinde kaldı.
silikon çubuğu aldım sadece tabancasını almamıştım.
silikonu mutfak çakmağıyla ısıtıp erittim nazar boncuklarını öyle yapıştırdım.
ellerimi yaktım hep. ama güzel oldu sanki
günaydınlarrrr günümüz erken aydı bugün gene..rüyamda forumdaydım burda bişiler yazıyodum okuyodum sürekli=) içimde bi sıkıntı var hayrola...put gibi duruyorum saatlerdir pencere önünde.eşim bugün sürekli niye yüzün gülmüyo deyip durdu. ama içimden gelmiyo. bugün kapıda bile karşılamadım. akşam yanında da oturmadım. yanında yatmadım da. ne bileyim..içim buruk kırık ona karşı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?