2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

oy fıstığım benim;demek 22 Mart olacak oğlumuzun doğum tarihi
Rabbim hayırlısıyla kurtarsın,sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah
off valla heyecan yaptım;ilk fırsatta gir anlat neler olduğunu,nasıl olduğunu
hiç yazamazsan bile iyiolup olmadığınızı haber et ve oğlumuzun resmini ekle mutlaka albümüne
Allah yardımcın olsun fıstığım

Ersnilim,
Rabbim hayirlisiyla kucağına almayı nasip etsin.
Bir hoş oldum ben...
Muhakkak haber ver,meraklandirma aman.
Dogumu beklemiyormusuz gibi nutkum duruyor.
Rabb'ime emanet ol.duayla.
Canimsin...

yaşasın herkes dizisini bitirip yavaş yavaş geliyor
voltajım o küplerin içindekiler altın mıydı?inanamadım ben bu kadar kolay tuzağa düşmelerine:26:

​tmm canım teşekkür ederim. süper bir kombinasyon yaptın, ellerine emeğine sağlık canım.

Hanipeks hani hazan renkli olacaktı benim magnetim(
Kahveli sarılı somonlu(
Benimkinin sapı yukarda olsun ama

hanipeks canımm kızın kartı ablamda kaldı :)) o da erkenden uyudu.. başı tutmuş.. elleşmedim bende.. sabah kalkar kalkmaz sana iletişim bilgilerini göndericem.. tabii chosy'ye de..

canlar bende yatıyorum.. yarın ablam izinli son eksikleri tamamlıcaz, ağdaya filan gidicem..

geçmişe yarın bakarım uzun uzun..

hepinize mutlu rüyalar..

gene uyku yokk sinirlerim bozuldu iyce...bi de niyeyse eşimden soğudum bikaç gündür yanında yatasım dokunasım falan yok..içerde kanepeye talimim

2013 yılı nisan ayının güzel anne adayları,
ben 2012 ağustos annelerinden biriyim şuan gebeliğinizin 8.ayın içindesinz çoğunuz. Bende tamda sizin gibiyken doktorumun gereksiz telaşı yüzünden son ayımı bebeğimin kilosu düşük diye ağlaya sızlaya geçirdim. Her kontrolde bebek şu kadar hafta geri cümlesiyle eve dönüyordum. Hani acemiyiz ya o cümleyle aklına herşeyin en kötüsü geliyor tabii.Doğum yaklaştıkça doktorumun kendime iyi bakmam için söylediği "bebek küvöze alınır , kilo alması lazımdı, öğünlerine dikkat etmiyor musun?" gibi sözleri uzayıp gitmeye başladı. Mevcut çikolata kistlerimden ve kanımdaki pıhtılaşmadan dı bu telaşı belki ama bana çok fazla yansıttı. Bunu yazmamın sebebi eğer bebeğinin kilosunu dert eden anne adayımız varsa aranızda lütfen benm yazdıklarımı iyi okusun. Bebek kaç kilo doğarsa doğsun anne sütüyle müthiş bir hızla gelişim gösteriyor. Anne karnında 1 aya yakın bir sürede alamadığı kiloyu yeri geliyor 1 haftada alıyor. Benim iç karnım geniş o yüzden karnım fazla büyük değildi diğer hamileleri görünce ona bile ağlardm benm karnım küçücük kızım benden yeterince beslenemiyor diye. O kadar takıntı yapmıştım.. Demem o ki çok pişmanım kendimi o kadar üzdüğüme. Telaşa kapıldığıma.. Bunu bana veren Allah kaç kilo doğarsa doğsun O ömür verdikten sonra hiç bir şey olmaz diyemediğime...Tevekkül etmeyi bilemedm. Doktorumunda sayesinde hep en kötüsünü düşündüm. Siz benm hatama düşmeyin bebeğiniz kaç kilo olursa olsn doğduktan sonra nasıl hızlı büyüdüğüne inanamayacaksınız. Keyfini çıkarın o müthiş duygunun çünkü yakında böyle bir yazı yazmak isteseniz benm gibi küçük mucizelerinizden vakit bulamayıp ancak bebeğiniz 7 aylıkken yazabileceksiniz :)) Kızım Asya şuan 7 ay 1 haftalık ve 8 kilo. Artık kucağımda taşıyamaz oldum :) Allah kolay doğumlar sağlıklı bebekler nasip etsin hepinize.. Doğumu düşünüp hiç gözünüzü korkutmayın normal yada sezeryan elbet olacak bitecek geçecek gidecek. Hayırlı geceler nisan anneleri..

Aman ne geçmiş olmuş yahu, oku oku bitmek bilmedi:) uykum geldi hatta bütün gün yatmam yetmemis gibi...alıntı yapamadım, telden nasıl oluyor bilmiyorum çünkü...ama kaynana koca ve doğum maceralarım iz ana konu..balık hapı içe içe hafızamda balık gibi olmuş valla ne yazacagimi unuttum..Neyse buralarada olduğumu, sizi takip eğimi bilin yeter...sağlıcakla kalın..öperim

çok geçmiş olsun canım...
bence ilaçlarını kullan...
benim ilk gebeliğimde bebek idrar yolu enfeksiyonu yüzünden gelişememişti...
kürtajda alınan parçalar patolojiye gönderildiğinde öğrendim gerçeği...
o zaman gittiğim dr zamanında antibiyotik verilseydi bebeğine bi şey olmazdı dedi...
o ilaçlar bebeğe zararlı değil yani...
mutlaka kullan canım ilaçlarını...

yoğun bi günün ardından yatağa yatmadan önce buraya bi bakıyım dedim...
akşam kv ile kp çaya geldiler...onlar gidince de dondurucuya koymak için ıspanaklı börek yaptım...
mutfağı toparladım,bu saat oldu...
kocişim horul horul uyuyo,gidip sarılıyım

doğum tarihleri belli olmaya başladı...
yakında doğum hikayelerini okumaya başlarız...
allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin...

sağol canım daha iyileri Osmanın olsun şaka şaka hemen saçlarıma yapışma
yok canım yapışmam merak etme sen. ben kendimde şaka yapıyorum baksana.

sağol canım ya. müdür olumlu dedi ama bölge müdürünün de onayı gerekiyormuş.

edacım eşimle kardeşinin arasında 8 yaş var. eşim kardeşinin adını murat olsun diye çok istemiş ama koymamışlar. murat mı koysam diyordu bir ara.

kızlar bunlar da benim bebek şekerlerim çok ii olmadılar belki ama sonuçta ilk defa yapıyorum hayatımda.... Eki Görüntüle 656494 Eki Görüntüle 656495
bence süper olmuş eline sağlık canım.

canım şu an olmasın diye dua ediyorum. hiç zamanı değil. dün akşamdan beri aklımdan çıkmıyor.iş yoğunluğu bir taraftan bi de bakıcı işi kafamı kurcalıyor. benim eşimin işi sabah 8 akşam 5 değil her an bir olay olabiliyor. bazen çorbası yarım kalıyor masadan kalkıp gidiyor.öyle bir durumda oğlumu ne yapar onu bile düşündüm. yani bakıcı bakamaz oğluma bu da kayınvalidemlerle yaşamak demek. o zamanda boşanmaya kadar gideriz biz. bazen onlar yüzünden saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz.

bir de bu banka her ilde yok doğuda falan yok mesela. 1 yıl sonra işten ayrılmam gerekecek. hadi başka bir ilde çalışabilir olsam eşimin tayinini de etkilemiş olurum. yani ilçelerde değil de merkezde kalırız. bu bankada o da olmaz.

allahım inşallah işim o l m a z...(amin)

Ben de ekleyeyim bari magnet örneğimi, hatırlarsınız anahtarlık yapacaktım vazgeçtim. Her akşam 3er 5er bitirmeye çalışıyorum..

Eki Görüntüle 656532
tatlım magnetler çok güzel olmuş. nette falan olmayan farklı birşey yapmışsın ellerine sağlık.

canım valla yaş 32 banka belkide son şansım benim ama olmasın istemiyorum artık. ben oğlumun yanında olayım soğan ekmekte yerim.

canım 8 ay önce böyle bir iş teklifi alsaydım kendimi kabul ettirmek için takla bile atardım ama şu an istemiyorum. aç değiliz açıkta değiliz çok şükür. rabbim eşime sağlık sıhhat verdiği sürece bir sıkıntımız yok çalışmaya da mecbur değilim. boşuna mı okudum diyordum hep ama çok zamansız bir iş oldu bu

ersnil tatlım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah oğlunu.bir tuhaf oldum ben ya...

dilem çok geçmiş olsun canım.

tuncss kız valla kıskandırdın bizi kapı süsünüzde çok güzel.

ben bugün terziye gittim. şerbet bardakları için kurdele almıştım ona lastik diktirdim.
ay beni dışarıda gören seni iyi gördük sana gelcez diyor. kaç aylık hamileyim ben ya ne oturması.
kapıya gelene açmıyorumda yüzyüze olunca bişey diyemedim. yarın misafir gelcek.
bi de ayyyy bişey yapma demiyorlar mı deli ediyorlar beni.
sabah kalkınca bir börek bir pasta yapıcam.

2 gündür şerbet bardaklarıyla uğraşıyorum.
12 adet bardak bir sürahi bir tepsi ancak bitirebildim.
her yer çöp içinde kaldı.
silikon çubuğu aldım sadece tabancasını almamıştım.
silikonu mutfak çakmağıyla ısıtıp erittim nazar boncuklarını öyle yapıştırdım.
ellerimi yaktım hep. ama güzel oldu sanki

Âmin laternem... oğluna .. Herseyin güzel olmasını dilerim senin için canım..

ay çok geçmiş olsun... ben de bugün elle muayene ve nst geçirdim... elle muayene çok kötüydü... benim ağrım sızım yok çok şükür ama azıcık kan geldiydi sabah

yaaaaaa kızlar her muayene olan kötüydü diyor

Az bı cesaret topluyom buraya gelip yazılanları görünce geri gidiyo

Cok mü içeri dalıyorlar (((

Foto istiyorummmm fotooooooo merak ettim

Ya bu takvim beni deli edecek sabah biraz akıntım vardı ama ter mı su mu gelmiş anlamadım şimdi bunu okuyunca dert ettim iste kendime

Doğumunuz yaklaştıkça amniyotik kesede yırtık veya delinme olabilir. Genelde bu yoğun bir sıvı boşalması değil bir sızıntı şeklinde görülür. Amniyotik sıvı sızıntısı yaşıyorsanız doktorunuza başvurunuz.

günaydınlarrrr günümüz erken aydı bugün gene..rüyamda forumdaydım burda bişiler yazıyodum okuyodum sürekli=) içimde bi sıkıntı var hayrola...put gibi duruyorum saatlerdir pencere önünde.eşim bugün sürekli niye yüzün gülmüyo deyip durdu. ama içimden gelmiyo. bugün kapıda bile karşılamadım. akşam yanında da oturmadım. yanında yatmadım da. ne bileyim..içim buruk kırık ona karşı..

Günaydın amanamazon :))) Bugün ikimizde baya bi erkenciyiz sanırım.. Walla ben kolay kolay uyanmazdımda bizim kız altını tutarak ağlıodu baktımki pişik olmş oğlanda uyanmasın diye hemen öbür odaya kaçtık.. Altını kremledim sütünü werdim geri yatmaya gidioruz derken ahanda oğlumda geldi şimdi yazarken :)))) direk tw açıo :)) anam ben gidimde beşiklerine atim şuanları geri yatsınlar yoksa uykuları bi açıldımı daha yatmazlar.. Yarında teyzemin kuranı war ona gitcm dinç olmam lazm hem çocuklar hem kendim giyin kuşan derken baya bi efor sarfedicem bide ordakilerin ne zmn doğurucn sorularına 40 saat çene yorucam.. Dinlenmem lazm Hadi sana iyi geceler.. Yada hayırlı sabahlar :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…