günaydınlarrrr günümüz erken aydı bugün gene..rüyamda forumdaydım burda bişiler yazıyodum okuyodum sürekli=) içimde bi sıkıntı var hayrola...put gibi duruyorum saatlerdir pencere önünde.eşim bugün sürekli niye yüzün gülmüyo deyip durdu. ama içimden gelmiyo. bugün kapıda bile karşılamadım. akşam yanında da oturmadım. yanında yatmadım da. ne bileyim..içim buruk kırık ona karşı..
Âmin laternem...oğluna .. Herseyin güzel olmasını dilerim senin için canım..
yaaaaaa kızlar her muayene olan kötüydü diyor
Az bı cesaret topluyom buraya gelip yazılanları görünce geri gidiyo
Cok mü içeri dalıyorlar(((
​burdayım burdayımmm
sağol canım ya. müdür olumlu dedi ama bölge müdürünün de onayı gerekiyormuş.
edacım eşimle kardeşinin arasında 8 yaş var. eşim kardeşinin adını murat olsun diye çok istemiş ama koymamışlar. murat mı koysam diyordu bir ara.
allahım inşallah işim o l m a z...(amin)
Selam.kizlar ben geldim....
37+5 de haftaya cuma saat 10.00 da sezeryanla.dogum yapicam kismetse.
Her hafta protein testini yeniliyoruz.tansiyon yuksek olmadigi icin skinti.yaratmiyor cok.sukur.
Hergub tansiyonunu olcucem. Oglusumda cok.hareketli.
Gun belli olunca kocis duygulandi.sanirsam isten gelir gelmez yataga yanina.uzandirsi.sariliyo opuyo.kiyamam.
Annemlerde ayri telas erken degil mi normal yapsaydun diolar.
Diyorum protein var nasil tehlikeye atiyim nasil bekliyim.gunler zaten gecmiyo.
Iste bnden.haberler boyle.kizlar.
sanırım adanadansın, bende adanadayım..35+2 günlük hamileyim.burayı da yeni keşfettim. senin hamilelik ne kadar şuanda? hangi hastaneye gidiyosun?
canım şu an olmasın diye dua ediyorum. hiç zamanı değil. dün akşamdan beri aklımdan çıkmıyor.iş yoğunluğu bir taraftan bi de bakıcı işi kafamı kurcalıyor. benim eşimin işi sabah 8 akşam 5 değil her an bir olay olabiliyor. bazen çorbası yarım kalıyor masadan kalkıp gidiyor.öyle bir durumda oğlumu ne yapar onu bile düşündüm. yani bakıcı bakamaz oğluma bu da kayınvalidemlerle yaşamak demek. o zamanda boşanmaya kadar gideriz biz. bazen onlar yüzünden saçma sapan şeyler yüzünden kavga ediyoruz.
bir de bu banka her ilde yok doğuda falan yok mesela. 1 yıl sonra işten ayrılmam gerekecek. hadi başka bir ilde çalışabilir olsam eşimin tayinini de etkilemiş olurum. yani ilçelerde değil de merkezde kalırız. bu bankada o da olmaz.
allahım inşallah işim o l m a z...(amin)
tatlım magnetler çok güzel olmuş. nette falan olmayan farklı birşey yapmışsın ellerine sağlık.
günaydın kızlar
erzulumdan haber yok sanırım, inşallah iyilerdir her ikiside.
ben çok fena grip oldum, nefes alamıyorum... bakalım bugünü nasıl akşam edeceğim
Âmin laternem...oğluna .. Herseyin güzel olmasını dilerim senin için canım..
yaaaaaa kızlar her muayene olan kötüydü diyor
Az bı cesaret topluyom buraya gelip yazılanları görünce geri gidiyo
Cok mü içeri dalıyorlar(((
günaydınlarrrr günümüz erken aydı bugün gene..rüyamda forumdaydım burda bişiler yazıyodum okuyodum sürekli=) içimde bi sıkıntı var hayrola...put gibi duruyorum saatlerdir pencere önünde.eşim bugün sürekli niye yüzün gülmüyo deyip durdu. ama içimden gelmiyo. bugün kapıda bile karşılamadım. akşam yanında da oturmadım. yanında yatmadım da. ne bileyim..içim buruk kırık ona karşı..
günaydın kızlar
erzulumdan haber yok sanırım, inşallah iyilerdir her ikiside.
ben çok fena grip oldum, nefes alamıyorum... bakalım bugünü nasıl akşam edeceğim
doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?
buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?