2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

günaydınlar herkeseee canım hayrolsun içindeki sıkıntı... benim de sancım var sanki sürekli doğum başladı diyorum her seferinde ama bu daha çok adet sancısı gibi... gece de hayırdır inşallah kötü bir rüya gördüm kızımla ilgili canım sıkıldı...

çok değil canım ya, korkma.... bak benimki güzel geçti ne ağrı ne kanama kasmamaya çalış kendini...

Günaydın baldan tatlı anneler ve onların doğmak için sabırsızlanan bebişleri....

canım MURAT ismi ilginç bir tesadüf olmuş o zaman... osman'ın yanında çok da karizmatik tabi....
iş konusuna gelince ben senin, eşin ve bebişin için hangisi hayırlısı ise öyle olsun diye dua ediyorum... Rabbim hakkınızda en güzelini, en hayırlısını versin... (AMİN)

hoşgeldin canım... hadi bakalım hayırlısı...
tarihler kesinleşmeye başladıkça insanın içi daha bir kıpır kıpır oluyor....
Allahım sağlıkla ve hayırlısı ile bebişini kucağına almayı nasip etsin...

Kizlaaar biz geldik..

Eki Görüntüle 656808

İnsallah telefindan becerebilmisimdir..

çok güzel olmuş canım... güle güle kullanın... tam bir takım oldu... sen doğumdan sonra bu işe mi girişsen acaba??? fikirler süper...
yapan arkdaşın da ellerine sağlık...

Günayyydııın güzel anneleeer sanki hergün güzelliğim gidiyo gibi kilolaar şişkinlikleer cilt bozukluklarıııı ama onlardan çoook daha güzel özel bulunmaz bişey vaar bebeklerimiiiiz onlaar herşeye bedel herkese sağlıklı bol gülücüklü günleer

gunaydın tatlı anneler.34. haftada olup benım gibi yuruduğu zaman kasılan varmı.karnımın sağ üst tarafında yuruyunce kasılma oluyor.bi yere oturunca geçiyor.

günaydın gebe arkadaşlarım.artık sık sık kasılmalarla irkiliyorum gece nereye yatacağımı bilemez oldum.çok yaklaştık artık doğuma 30 lar kaldı çalışmaya devam 25 martta (37. hafta) izne ayrılacam kısmetse eksikler var onları tamamlamaya çalışıyorum.günler artık çabuk geçiyor.kasık ağrıları ve kasıkların bacakla birleştiği kısımlarım ağrıyor.bebekler büyüdü ve aşağıya doğru inmeye başladı sonlara doğru yürüyemeyeceğim galiba.

dilem'cim çok ama çok geçmiş olsun ve bence kesinlikle antibiyotiği kullan, doktorlara güvenmek lazım,benim arkadaşım sezaryen oldu 39.haftada akciğerleri gelişmemişti bebişin 10 gün yoğunbakımda kaldı, doktorlar enfeksiyon mu geçirdin diye sormuşlar, yani korkutmak için sölemiyorum da enfeksiyon antibiyotik kullanmaktan daha önemli diye sölüyorum

ay ernisil'm, geçen gün sen napıyosun diye düşünüyodum, duyunca bi tuhaf oldum, burda kardeş gibi olduk, Allah hayırlısı nasip etsin, bir avazda kurtarsın inş., dualarım seninle

sanırım adanadansın, bende adanadayım..35+2 günlük hamileyim.burayı da yeni keşfettim. senin hamilelik ne kadar şuanda? hangi hastaneye gidiyosun?

​evet canım adanadayım, medline hastanesine gidiyorum, dr um suphi bey, sen?

34 + 6 yım bugün canım.

Son düzenleme:
doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?

buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?

günaydın kızlar
erzulumdan haber yok sanırım, inşallah iyilerdir her ikiside.
ben çok fena grip oldum, nefes alamıyorum... bakalım bugünü nasıl akşam edeceğim

Hakkında hayırlısı olsun güzelim. eşim çok zorlanıyor bir erkek olarak ki müdür yardımcısı pozisyonundayken, eltim de bankacı aynı bankadalar, 2 yaşında oğlu var, izin sonu iş başı yaptığında korkunç zorlanmıştı geç çıktığı için ki yeğenim o zaman 4 aylıktı.

beğenmene sevindim canım. atların bitmemiş olmasına daha çok sevindim ama

günaydın kızlar
ben çok fena grip oldum, nefes alamıyorum... bakalım bugünü nasıl akşam edeceğim

​geçmiş olsun canım, sıvı ve c vitamini almayı ihmal etme emi, ben de dünden bu yana hapşuruyorum umarım hastalanmam.

ay kızlar çınara yaptırdığım pamuk yatak geldi, adam güzel yapmış, akşam eşimle yatağının içine yerleştirdik, heveslendim nevresim takımını da sereyim dedim, aldığım iki takım da küçük geldi, yavrum nevresimsiz kaldı, artık küçükleri park yatağında kullanarak değerlendireceğim

Umarım herkes için güzel bir gün olur. Ben yine isteksiz ve huzursuzum ne yazık ki. Dün bebiş görmeye gittik 3 aylık olmuş maşaallah, biraz tatbikat yaptım:) Gelince de yatağa girip yattım, bizimki de sanki hiçbir şey olmamış gibi "Aşkım, bitanem vs" diyerek geldi bana sarılıyor, "Bebişimiz hareketli mi bugün?" diye soruyor. Elini koydu, oğluşum başladı tepinmeye. "Bu kadar hareketliyken nasıl uyuyorsun?" diye soruyor bana. Ben uyuma numarası yapıyordum kendisiyle konuşmadığım için hâlâ.
Özür dilemeden her şey normale dönsün istiyor paşamız, bir sürpriz, bir çiçek en azından kuru bir özür çok mu zor an-la-ya-mı-yo-rum ((
Yarın erkenden dışarı çıkacağım maaş günü ya ödemeleri yapıp alacaklarımı alacağım. Hâlâ bir emzirme sütyeni alamadım. Göğüs pompası, nevresim vs siparişi vereceğim hepsiburadadan.

Canım, sanırım bu durum kişiden kişiye değişiyor. Gecenin 12'sinde kanamam olunca acile gitmiştik doktor açılma olup olmadığına bakmam lazım, doğum başlamış mı diye dedi. Ben tamamen hazırlıksızdım anlayacağın :S Tamam acımıyor desem yalan söylerim ama abartılacak bir durum yok bana sorarsan. Rahatlamaya ve düşünmemeye çalış.

Hayırdır canım. Sen neden kırgınsın? Bu adamlar bizi delirtecek doğurmadan Benim de ruh hâlim berbat ama bebişlerimizi düşünmek zorundayız :)

günaydın kızlar

Geçmiş olsun, daha kötüleşmeden düzelirsin inşaallah. Hem hamilelik hem hastalık zor :S

günaydın kızlar...
1,5 gündür sularımız yoktu, evdeki su stoklarımızda tükenmişti ki neyseki sonunda geldi. aman Allahım ne kadar zormuş susuzluk az daha kokmaya başlayacaktık. bugün herbiyerleri yıkamamak istiyorum şakır şakır suyla
şimdi size bişey danışıcam, bugün oğlumun eşyalarını da yıkayacağım. makinada değişik programlar var
bebek30= 3 saat
elde yıkama + exra durulama= 30dk+20dk
hangisini kullanayım sizce?

doğum yaklaştıkca tedirginliklerim artıyor.korkuyorum nasıl olcak diye.burarlar çok ağlıyorum.sizde öylemisiniz?
buarada kansızlık yaşıyan varmı?kan hapı kullanıpda ishal sorunu yazşıyan?

ağlama durumu bende de sıklaştı. saçma sapan şeylere ağlıyorum artık. kan hapı bende de ishal yapıyo ama öyle rahatsız edecek derecede değil. hatta iyi bile oluyo diye düşünüyorum çünkü hamileliğinde kabızlıktan çok çekenleri duydum. kabız olmaktansa yarı ishal olmayı tercih ederim doğrusu. seninki aşırıysa bilemem ama dediğim gibi benim rahatsız edecek derecede değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…