2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Tatlım saydığım işleri bir bitireyim bir daha kendimi yormayı hiç düşünmüyorum;doğuma yorgun yakalanmak istemiyorum :-(
Ayakta kalmak gerçekten çok yorucu ama yürüyüş sanki daha da enerji veriyor
Dertsizim tarifleri buradan paylassin o zaman ben yapamayan olurda canı çekerse diye ozelden demiştim..
ictigin süt kızına kan olsun can olsun inşallah ♥

günaydın kızlar size rüyamı anlatayım hayır olsun deyip okuyun yorumunu yapın doğum yapmışım tabi oraları yok bizim kız olacak diye beklerken bi oğlumuz oluyormuş(göbüşüm dik sivri ya ondan bilinçaltı yaptım herhalde) bebişim acıkmış sağ göğsümden emziriyorum sadece.ama çok güzel bi duyguydu allahım gerçeğini tatmayıda nasip etsin inşallah

Çok güzel bir bebek Mahşallah sübhanallah Allah analı babalı büyütsün.Darsısı geride kalanların başına Allah hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

hayır olsun inşallah
ilk zamanlar ben de görüyodum böyle rüyalar,hatta cuma gecesi acildeki hemşire erkek mi diye sorunca içimden isyan ettim biriniz de kız mı diye sorun diye böyle sözlerin etkisinde kalıyoruz işte...

herkese günaydın
hepimiz için hayırlı bi hafta olur inşallah

günaydın canım hiç sorma ya illaki kız bebekte totoşumuz mu büyümeli sadece göbüş var ne güzel işte dün bebişin takı yastığı kapı süsü ve şeker sepetini aldık pembe ya erkek deyip duruyorlar etkisinde kalmışım sanırsam.

Kızına çok güzel isim düşünmüşsün Adıyla yaşasın Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Nisan bebişlerinde kızlar çoğunlukta sanırım bizimde kızımız olacak Allah nasip ederse adıda kübra olacak.

günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba

arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )

Boo bu nası bi mucize Allah'ım yavruna sana ve ailene bağışlasın, çok ama çok güzel, inanamıyorum hala, biz büyüttük burda, şimdi tıpır tıpır doğuruyoruz, çok duygulandım, darısı başımıza inş., seninki gibi bi doğum su gibi...Allah'ım sizi korusun.

ycl2012 çok güzel olmuş canım odanız güle güle kullanın eskitin inş.

vitamin hayrolsun canım:)
bi sürpriz yapmayasın kız:)emzirirken ben de görmüştüm ya, dünyanın en güzel hissiydi gerçekten

senin rüyanın kaynağı belli oldu desene
niyeyse kız anneleri çok kilo alır gibi anlayış yerleşmiş,milleti bi türlü inandıramıyoruz yaa
fit kız anası da olunabilir yani

senin rüyanın kaynağı belli oldu desene
niyeyse kız anneleri çok kilo alır gibi anlayış yerleşmiş,milleti bi türlü inandıramıyoruz yaa
fit kız anası da olunabilir yani

Banada cnsiyet soranlar oluyor sonrada olsun önemli olan sağlıklı olması diyorlar
Sanki herkes erkek bebek istiyor gibi bir düşünce var toplumda

günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba

Belki beklenenden biraz erken gelebilir.Benim 20 gün kalmış görünüyor başı aşağı döndü ama hala bebişim yukarıda aşağı inmedi midemde hala baskı var.

Kızına çok güzel isim düşünmüşsün Adıyla yaşasın Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

Nisan bebişlerinde kızlar çoğunlukta sanırım bizimde kızımız olacak Allah nasip ederse adıda kübra olacak.

Kübra çok güzel bir tercih ismi ile müsemma olsun kızlarımız.

günaydın kızlar ve bebeklerimiz:)

c.tesi kontrol vardı benim de , kızım 2250 gr olabilmiş sadece, bu durumda 1 hafta geri kalmış oluyo kilosu, benim doktor yine bişe demedi kilosuna

artık korkma gelişimini tamamlamış, bi terslik olsa da gelmesin diye uğraşmam, doğurturum dedi:)iyi dedim:)

nstye girdim, 3 tane falan sancı varmış ama hissetmemişsin, önemli değil dedi, haftaya sancı çıkarsa alttan muayene yaparım, çıkmazsa öteki hafta sonra çıkarsa o zmn, bu 2 hafta çıkmazsa, 6 nisan'da kesin yaparım dedi, iyi dedim:)bi de tahlil yapıcak diye aç gittim hareketsiz çıktı, sonra çantamda bişe buldum yedim nası oynamaya başladı, ben bi ağla ağla orda vicdan azabından:)

kilosu düşük kızımın ama yapıcak bişeyim yok gerçekten bunu anladım yani, belki dinlenmekle alakalıdır diorum artık ama öle pek bişe yaptığım da yok evde aslında, çalışıyorum son haftam Allah'ın izniyle, tek dileğim şu haftayı bi atlatiyim kazasız belasız sakin rahat bi şekilde nolur, çünkü ben ne zaman izne çıkçak olsam, aşırı bi yoğunluk oluyo korkuyorum, kızım bu hafta 2.500ü görebilseydi daha rahat olurdum da şimdi çok korkuyorum, ben de evimde biraz dinleniyim de öle gelsin kızım nolur Allah'ım korkuyorum

kv, görümcekler geldi c.tesi çok yoruldum zaten, kardeşim annem eşim bişe yaptırmadılar saolunlar ama ben tabi gördüklerimi yapmakla yetindiğim halde belim koptu ağrıdan korktum, bi ara artık tuvalette yere yatıp öle dinlendirdim kendimi misaifrler varken, tam gitmişim mutfağa, kayınpeder yeni çay var mı diye sormaz mı, herşey bitmiş, toplamışım etrafı, be adam herkes içerken içsene işte, 1 bardak içti bıraktı, sonra yeni çay soruyo ya sabır dedim, tam yeni çay yapıyodum, eşim üstüne su ekledi eskisinin verdi, o da haspam içmedi:)

söledim kvlere ben hiç bişe yapamadım halim yok herşeyi annem kardeşim yaptı dedim, anladılar mı bilmiyorum artık, Allah 'ıma şükür bitti bu iş,gittiler işte, bi daha doğuma kısmet inş.:)

dün kaburgalarımın alt kısmından göbeğime doğru çok ağrım oldu ne ağrısıydı bilemedim öğlen başladı akşama kadar sürdü.birde bebeğin aşağıya indiğini nasıl anlıyacağız.benim iş yerinde son haftam ama dayanamıyacam galiba bebek kiloluymuş ve önden gidiyormuş korkuyorum artık günler yaklaştı mı ne?

günaydın kızlar, nasılda erken kalkmışım bugün ama çok acıktım, uyuyamadım artık:)

vitamin rüyan hayır olsun, ben hiç bebişli rüyalar göremiyorum ya ilk zamanlar görüyodum, şimdi yok

ofelyam maşallah bebeğine, kilosunu takma kafana, herşey güzel çıkmış, hatalı ölçüm bile olabilir
bak boo nun bebişine erken geldi ama maşallahı war, yeterki sağlıklı gelsinler..
kayınpederini duyunca benimkini sevesim geldi, bu yaz 3 yıl olucak biz evleneli, daha hiç gelmedi evimize:))
ama erkekler böle işte, onlar düşünemezler öle şeyleri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…