bo0'nun kızını gören gaza geldiherkes önceden doğumdan korkarken şimdi doğurmak için can atar oldu
sen yine de kendini fazla yormamaya çalış canım...
gerçi hareket halinde olmak insana daha iyi geliyo...
ben gündüz iş yaparken çok iyiyim,gece yatınca yerimden kımıldamak bile işkence gibi oluyo :26:
demekki hep iş yapmam gerek diyorum bazen
özelden yollamasın yaa buraya yazsın :26:
bende dolaba börek,sigara böreği ve poğaça koydum ama bi kaç çeşit kurabiye ve sarma da koymak istiyorum...tarifleri buraya yazarsa biz de faydalanırız...bende tarif çok ama daha önce yapıp dolaba hiç koymadığımdan nasıl olur bilemiyorum :26:
karnımız acıktı kızımla uyandık,süt içtik,şimdi geri yatıcaz...
hayır olsun inşallahgünaydın kızlar size rüyamı anlatayım hayır olsun deyip okuyun yorumunu yapındoğum yapmışım tabi oraları yok bizim kız olacak diye beklerken bi oğlumuz oluyormuş(göbüşüm dik sivri ya ondan bilinçaltı yaptım herhalde) bebişim acıkmış sağ göğsümden emziriyorum sadece.ama çok güzel bi duyguydu allahım gerçeğini tatmayıda nasip etsin inşallah
Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
hayır olsun inşallah
ilk zamanlar ben de görüyodum böyle rüyalar,hatta cuma gecesi acildeki hemşire erkek mi diye sorunca içimden isyan ettimbiriniz de kız mı diye sorun diye böyle sözlerin etkisinde kalıyoruz işte...
herkese günaydın
hepimiz için hayırlı bi hafta olur inşallah
İlkgöz ağrımız fatma bebeğimiz hoşgeldin.benimde kızımın adı fatma zehra olacak inşallah adaşınız.çok tatlı bir kızın var ALLAH bahtını, kaderini, hayatını güzel eylesin tüm kötülüklerden korusun.
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
günaydın kızlar size rüyamı anlatayım hayır olsun deyip okuyun yorumunu yapındoğum yapmışım tabi oraları yok bizim kız olacak diye beklerken bi oğlumuz oluyormuş(göbüşüm dik sivri ya ondan bilinçaltı yaptım herhalde) bebişim acıkmış sağ göğsümden emziriyorum sadece.ama çok güzel bi duyguydu allahım gerçeğini tatmayıda nasip etsin inşallah
günaydın canım hiç sorma ya illaki kız bebekte totoşumuz mu büyümeli sadece göbüş var ne güzel iştedün bebişin takı yastığı kapı süsü ve şeker sepetini aldık pembe ya erkek deyip duruyorlar etkisinde kalmışım sanırsam.
senin rüyanın kaynağı belli oldu desene
niyeyse kız anneleri çok kilo alır gibi anlayış yerleşmiş,milleti bi türlü inandıramıyoruz yaa
fit kız anası da olunabilir yani
günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba
Banada cnsiyet soranlar oluyor sonrada olsun önemli olan sağlıklı olması diyorlar
Sanki herkes erkek bebek istiyor gibi bir düşünce var toplumda
Kızına çok güzel isim düşünmüşsün Adıyla yaşasın Allah hayırlı evlat olmasını nasip etsin.Sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.
Nisan bebişlerinde kızlar çoğunlukta sanırım bizimde kızımız olacak Allah nasip ederse adıda kübra olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?