Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
ben galiba bunalıma girdim. durumun farkındayım ama engel olamıyorum ne tuhaf... uzun zamandır gereksiz ağlama krizlerim oluyodu zaten ama haftasonu iyice çizmeyi aştım. sürekli kafamda olumsuz düşünceler, saçmalıklar. bunları düşünmekten uyuyamıyorum. eşimin ettiği bir kelimeden bir bakıştan ağlamaya başlıyorum. sanki artık beni sevmiyomuş gibi geliyo, bir sürü şeyler kuruyorum kafamda. çok mutsuzum, şuan içimde hiç bişeye hevesim yok. oğlumun eşyalarını bile yerleştiremedim öylece duruyolar. hiç bişey yapmak istemiyo canım.
günaydın kızlar, nasılda erken kalkmışım bugün ama çok acıktım, uyuyamadım artık:)
vitamin rüyan hayır olsun, ben hiç bebişli rüyalar göremiyorum yailk zamanlar görüyodum, şimdi yok
ofelyam maşallah bebeğine, kilosunu takma kafana, herşey güzel çıkmış, hatalı ölçüm bile olabilir
bak boo nun bebişine erken geldi ama maşallahı war, yeterki sağlıklı gelsinler..
kayınpederini duyunca benimkini sevesim geldi, bu yaz 3 yıl olucak biz evleneli, daha hiç gelmedi evimize:))
ama erkekler böle işte, onlar düşünemezler öle şeyleri:)
Günaydın canlar
Bugun güneşli cok sahane bir hava var.dun cam silmiştim korktum yağmur yağar diye şükür temiz
Ama mutfak tarafından yine üst kattaki goreneksizler birseyler akitmayi basarmış Allah ıslah etsin hergun hergun...
Laternem isin bitmiş insallah digerleri de hallolur öyle doğar bebis.
Vitamin,ya ben gece 20 dk bir uyandım öyle sen aklimdaydin .gece bile baktım girdin mı yazdın mı diye.sukur...
Ofelyam,hic sıkma canını gayet iyi fındık.daha cok zaman var haftada 50 gr bile alsa kar hayatım.
Ayrıca kayinbabana uyuz oldum.
Bu gece iki yıl aradan sonra ilk defa babami gördüm ,rüyamda ama cok pis kokan bir tuvalete girdi yikadi orayi ve evin bahçesinden gok yüzüne kadar bir merdiven vardı.sallandı merdiven ustunde binlerce insan vardı yere döküldüler
Bir dünya havlu vardı etrafta aman ya.
Dünkü diziye de o kadar cok ağlamıştım ki gözlerim balon olmuş.
O Elif'in saclarını görmesi vs bizi aldı götürdü .cocuklarinin basında ağlaması,cok ağladım aman.esim bile uyuyamadi :))
benim karnımda aşağıya indi sanki...günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba
benimkine de erkek diye üzüldü herkes... olsun bidaha ki kız olur inşallah diyorlar. sinir olmuştum o zaman, eşimin tarafı özellikle dile getirdiler. bende erkek olmasına sevineceklerini sanmıştım.Banada cnsiyet soranlar oluyor sonrada olsun önemli olan sağlıklı olması diyorlar
Sanki herkes erkek bebek istiyor gibi bir düşünce var toplumda
sanki bebek olduktan sonra herşey daha da zorlaşacak gibi geliyo bana...Canım bende aynıyım saçma sapan şeylere ağlıyorum hiçbirşeye hevesim yok kıyafetlerime giremiyorum ufacık bişey gelicek elime ona iyi bakabilecek miyim.. Geceleri uyuyamıyorum midem çok kötü heryerim ağrıyor dayanamıyorum... Ama az kaldı birkaç hafta sonra rahatlıycaz insanlar bebek sahibi olmak için nelerle ugraşıyor.. Şükrediyorum halimegeçicek kuzum
Chosy uyanmış
İnanmoorooomm
Aaa eda,
Normalde hangi güne geliyordu ?
Tlf surumundeyim takvim göremiyorum.
ben galiba bunalıma girdim. durumun farkındayım ama engel olamıyorum ne tuhaf... uzun zamandır gereksiz ağlama krizlerim oluyodu zaten ama haftasonu iyice çizmeyi aştım. sürekli kafamda olumsuz düşünceler, saçmalıklar. bunları düşünmekten uyuyamıyorum. eşimin ettiği bir kelimeden bir bakıştan ağlamaya başlıyorum. sanki artık beni sevmiyomuş gibi geliyo, bir sürü şeyler kuruyorum kafamda. çok mutsuzum, şuan içimde hiç bişeye hevesim yok. oğlumun eşyalarını bile yerleştiremedim öylece duruyolar. hiç bişey yapmak istemiyo canım.
Günaydın güzel anneler ve minik mucizeler....
biz şimdi oğluşla net'ten ilahi dinleyip, geçmişi okuyoruz... (ilahiler oğluşun hareketlerine iyi geldi)
umarım hafta sonu hepiniz için iyi gitmiştir...
biz cumartesi kontrole gittik...yediğimiz etler ve sütlaçlar işe yaramış herhalde...
kilomuz iyi maşallah ama solumamız da biraz sıkıntı vardı... :18:nst'ye girdik,kan,idrar verdik..:94:
doktorumuz sonuçlar iyi ama yatmaya, bol su içmeye ve tansiyon takibine devam dedi...
tarihimiz belli oldu... 4 Nisan Saat:10:118:
eğer evladım önden bir atak yapmazsa tabi....:18:
son 17 gün..
Az mı yedin kikahvaltı bile ettimmmm
midemde tuhaf bişe war uyutmadı, acıktımmı dedim ama yedim yine aynı
Enemmm13 nisandı canım...
şimdiden sıraya girdik biz de...
Allahım cümlemize hayırlısını nasip etsin...
Az mı yedin ki
Yediklerin cocuğun ağzını sarmadı zaar
Kiz adı ne olacak yafrinin.
He birde sen kontrole gitmedin mı kilosu neyi nasil hic demedin.
Enemmm
İnsallah canım hayırlısı ile olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?