- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
Kiz askolsun yattığın yer sogumasin bak kosssyattım gene:) uyumaya çalışcam
kontrol yarın bakalım, adı Eren olucak inşallah
öyle bişey olabilir mi ki :26: lohusalığa erken girme falan.banada oluyo canım, bazen herşey gücüme gidiyo, normalde takmayacağım şeyleri uzatıp duruyorum
ben lohusalık bunalımına erkenmi girdim diyorum
hatta şimdi böyleyse lohusalıkta nasıl olucam diye düşünüyorum
bide evde misafir olsa hiç çekemicem, tek başımayken ıslak gözle dolaşıyorum. eşim gelince ağlıyorum. Anneler burda olsa naparım bilmiyorum. bide babalar geldi mi tamam artık delirip bi kenara oturmak en iyisi olur. ayy düşündükçe daralıyorum.Gunaydinnnnn herkese...
Cok normal Temmuz cok normal... Benim suratım da sirke satıyorhele de bu kalabalıkta .. Anneler ne dese batıyor. Kahvaltıda yine dogum muhabbeti actılar çatalı koyduğum gibi kalktım gözlerim doldu. Benim zaten düşünmediğim dk yok tüm gece rüyası gercegi bunu düşünüyorum bı de uyanıp başka muhabbet olmayınca fena oldum onlar da üzüldü ama artık bende sabır kalmadı durup dinleyecek.. Esime tavır yapıyorum bende...
Birazdan kontrole gidicez.. İns yolundadir hersey.. Ben gece sürekli Nişan kontrolüne kalkıyorum BoO gibi iki damla görsem tamamdir :)
Saka bı yana benim karnım cok sertlesti iki gecedir de rahat uyuyorum hayirdir inşallah ..
öyle bişey olabilir mi ki :26: lohusalığa erken girme falan.
bide evde misafir olsa hiç çekemicem, tek başımayken ıslak gözle dolaşıyorum. eşim gelince ağlıyorum. Anneler burda olsa naparım bilmiyorum. bide babalar geldi mi tamam artık delirip bi kenara oturmak en iyisi olur. ayy düşündükçe daralıyorum.
günaydın herkese
hepiniz çok güzel bi gün geçirirsiniz inşallah boo maşallah kuzuna aynı melek gibi edacım benim de tahmini doğum tarihi senden bi gün önce ama 4 ü erken değil mi ben 5 i olur felan diyordum kendim için bakalım dr ne dicek haftaya bizim de günümüz belli olacak annem ısrarla keşke normal yapsan diyor bakalım bizim oğlan bekleyecek mi
Canım bende aynıyım saçma sapan şeylere ağlıyorum hiçbirşeye hevesim yok kıyafetlerime giremiyorum ufacık bişey gelicek elime ona iyi bakabilecek miyim.. Geceleri uyuyamıyorum midem çok kötü heryerim ağrıyor dayanamıyorum... Ama az kaldı birkaç hafta sonra rahatlıycaz insanlar bebek sahibi olmak için nelerle ugraşıyor.. Şükrediyorum halimegeçicek kuzum
ben galiba bunalıma girdim. durumun farkındayım ama engel olamıyorum ne tuhaf... uzun zamandır gereksiz ağlama krizlerim oluyodu zaten ama haftasonu iyice çizmeyi aştım. sürekli kafamda olumsuz düşünceler, saçmalıklar. bunları düşünmekten uyuyamıyorum. eşimin ettiği bir kelimeden bir bakıştan ağlamaya başlıyorum. sanki artık beni sevmiyomuş gibi geliyo, bir sürü şeyler kuruyorum kafamda. çok mutsuzum, şuan içimde hiç bişeye hevesim yok. oğlumun eşyalarını bile yerleştiremedim öylece duruyolar. hiç bişey yapmak istemiyo canım.
Günaydın canlar
Bu gece iki yıl aradan sonra ilk defa babami gördüm ,rüyamda ama cok pis kokan bir tuvalete girdi yikadi orayi ve evin bahçesinden gok yüzüne kadar bir merdiven vardı.sallandı merdiven ustunde binlerce insan vardı yere döküldüler
Bir dünya havlu vardı etrafta aman ya.
:))
günaydın kızlar ve bebeklerimiz:)
c.tesi kontrol vardı benim de , kızım 2250 gr olabilmiş sadece, bu durumda 1 hafta geri kalmış oluyo kilosu, benim doktor yine bişe demedi kilosuna
söledim kvlere ben hiç bişe yapamadım halim yok herşeyi annem kardeşim yaptı dedim, anladılar mı bilmiyorum artık, Allah 'ıma şükür bitti bu iş,gittiler işte, bi daha doğuma kısmet inş.:)
canım benim eltim erken lohusalık depresyonuna hamileliğin en baında girmişti dr demiş hatta erken lohusalık depresyonu diye seninkide öyle olabilir
Günaydın güzel anneler ve minik mucizeler....
biz şimdi oğluşla net'ten ilahi dinleyip, geçmişi okuyoruz... (ilahiler oğluşun hareketlerine iyi geldi)
umarım hafta sonu hepiniz için iyi gitmiştir...
biz cumartesi kontrole gittik...yediğimiz etler ve sütlaçlar işe yaramış herhalde...
kilomuz iyi maşallah ama solumamız da biraz sıkıntı vardı... :18:nst'ye girdik,kan,idrar verdik..:94:
doktorumuz sonuçlar iyi ama yatmaya, bol su içmeye ve tansiyon takibine devam dedi...
tarihimiz belli oldu... 4 Nisan Saat:10:118:
eğer evladım önden bir atak yapmazsa tabi....:18:
son 17 gün..
canım normal olmasını ben de istedim.... ama malesef bizimki zorunlu sezeryan.. bizim takvime göre sezeryan en geç 8 nisan'da yapılmalı... 5-6 sezeryan tarihleri ama benim sıkıntılarım olduğu için 4'ü olsun dedik... doktorumda öyle diyor... inşallah sağlıkla 4'ünü beklesin daha erken olmasın diye dua ediyoruz...
sizin için de en hayırlı zamanda gelsin inşallah...
canlar bu durumlar hepimizde var korkmayın.... özellikle ilk defa anne olacak olanlarımız tecrübesizlikten belki daha fazla takıyoruz kafamıza... Allahın izniyle herşey yolunda gidecek... bol bol dua edelim...Allah'a Tevekkül edelim...
canım Allahım rüyanı hayırlara getirsin... kızın tertemiz ve bol bereketli gelecek annesi.. para kapısı açılacak...
bir de bu vesile ile üzerinde lüzumsuz yük olarak taşıdığın insanlardan kurtulacaksın bence...
canım kilosuna takılma... önemli olan gelişmeye bağlı diğer kriterler.. sen et'i, süt'ü, sütlacı eksik etme...
emin ol 2500'den de fazla olacaktır... ultrason değerleri +-600 gr kadar değişebilir... sonuçlar istatistiki olarak hesaplanıyor.. sakın kafana takma....
bir de güzelce dinlen kimseye hizmeti falan düşünme... dinlenmek de bebişe yarıyor unutma annesi...
yattım gene:) uyumaya çalışcam
kontrol yarın bakalım, adı Eren olucak inşallah
Gunaydinnnnn herkese...
Cok normal Temmuz cok normal... Benim suratım da sirke satıyorhele de bu kalabalıkta .. Anneler ne dese batıyor. Kahvaltıda yine dogum muhabbeti actılar çatalı koyduğum gibi kalktım gözlerim doldu. Benim zaten düşünmediğim dk yok tüm gece rüyası gercegi bunu düşünüyorum bı de uyanıp başka muhabbet olmayınca fena oldum onlar da üzüldü ama artık bende sabır kalmadı durup dinleyecek.. Esime tavır yapıyorum bende...
Birazdan kontrole gidicez.. İns yolundadir hersey.. Ben gece sürekli Nişan kontrolüne kalkıyorum BoO gibi iki damla görsem tamamdir :)
Saka bı yana benim karnım cok sertlesti iki gecedir de rahat uyuyorum hayirdir inşallah ..
Aaaa
Barbaros hayirdir insallah.bugun ben forumdan kimseyi görmeyince ruya aleminde boşlukta kalmışım zaarsenin rüyana girmişim.
Benim ikinci sezaryen BDT den 10 gün evvel yapılacaktı.normali öyle demişti Dr
Bu Dr ise son güne kadar sayıyor :))) 1 Nisan derken 4 Nisan oldu simdi gelişine vuracak
banada oluyo canım, bazen herşey gücüme gidiyo, normalde takmayacağım şeyleri uzatıp duruyorum
ben lohusalık bunalımına erkenmi girdim diyorum
hatta şimdi böyleyse lohusalıkta nasıl olucam diye düşünüyorum
hayırlı olsun canım, inşallah vaktinde sağlıklı gelir bebişlerimiz..
Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
Bebeğin çok tatlı canım MaşaAllah :)
Dün ev sahibimiz geldi karnın küçük görünüyor dedi moralimi bozdudoktor da söylemedi kilosunu küçük karından kilolu bebek çıkar mı ki sizce ?Bu arada benim karnım bayaa baya aşağıya indi çok şükür aşağı inmesi iyi oldu aslında mide yanmam da azalma oldu...
Sağolasın canım zeytinyağ sürerim tabi inşaallah geçer Dr bebek aşağıya baskı yapıyor normal dedi benim en başından beri şiddetli kabızlığım vardı zaten bu aralar iyi derken bu çıktı şimdi fena acısıdamrb arkdaşlar ben çalıştığım için okuyordum ama cvp yazamıyordum artık evdeyim inşallah bende katılabileceğim sohbetlere:))
arkadaşım ben geçen hafta ciddi hemoroit geçirdim ama hakettim hamilelik önceside vardı zaten hem son ayda olup hem de acılı acılı turşular yiyince azdırdım iyice sonra burda araştırdım ne iyi gelir diye zeytinyağı sür demişlerdi aynen sürdüm ve o gece hemen rahatlattı beni bir iki gün sonrada geçti zaten.tabi o geçene kadar acı filan sürmedim ağzıma halada korkarak azıcık yiyorum.inşallah yardımcı olabilmişimdir.
canım bugün 18 mart şehitleri anma günü nedeniyle bir şehit ailesini çaya davet ettik onlar gittikten sonra yazarım.fıstığım ne çok yormuşsun kendini öyle
ellerine sağlık ama birden yüklenme kendine artık öyle;dinlene dinlene yap işlerini
ıslak böreği nasıl yaptın?dolaba atılmalık güzel tariflerin varsa özelden bana da yollasana tatlım yedikçe seni hatırlarım :)
Slm anneleriiim :) ve tatlı bebişleriii :) hemen başlayım anlatmayaa gece saat 4 te tuvalete uyandım gittim iç çamaşırımda ıslaklık vardı ama fazla değildir onunla birlikte çoook az yok denecek kadar 2 damlacık kan vardı önemsemedim geçenlerde başıma gelen idrar yolu enfeksiyonu kanaması sandım sonra yatağıma gittim yatar yatmaz sancı irdi belimden karnıma kasıklarıma ve kuyruk sokumununa yayılan bir sancı ama onu da yalancı sancı sandım bekledim yarım saat geçer mi diye geçmedi eşimi uyandırdım ne yapalım hastaneye gidelim dedik gittik direk nst ye bağladılar orada hafif sancı var dediler serum bağladılar sancı kesiciymş serumu bağlayınca benim yine tuvaletim geldi gittik tamamen boşaldı iiçimden ne varsa :) tuvaletten gelince midem bulandı yine bi boşaltı oldu çıkardım ondan sonra hemşire korktu bide alttan muayene edelim dedii baktı 4 cm açıklık başlamış doğum dedi bunun üzerine eşim annemleri radı bu arada benim sancılarım iyice şiddetlendi annem i görünce ben bağırmaya başladım acıdan anneeee anneeee diye bütün hastane duyuyormuş en son ben doğum odasına aldılar saat 7 ye geliyodu o masaya oturdum hala bağırıyorum ebe bağırma sancı gelince ıkın dedi ıkındım ıkındıkça kızım geliyodu hissettim en dışarı nefes verme ıkın dedi ebe ıkındım bütün gücümle ve kızııııım geldiii hemen alıp kordonunu kestiler benimm ses seda kesildi kızımı suya tutup babasına göstermeye götürdüler 5 dk. sonrada eşi geldi onuda alıp bana dikiş attılar benide masadan kaldırıp odaya götürdüler direk kızımı aldım kucağıma hayatımda başıma gelen en güzel duyguyduuuu allahım herkese nasip etsin tüm isteyenlere bebeğim erken doğdu ama çok şkür çok sağlıklıyız ikimiz de :) 2700 gr 47 cm kızımın adı fatma oldu :) darısı başınıza teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?