2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
öyle bişey olabilir mi ki :26: lohusalığa erken girme falan.

bide evde misafir olsa hiç çekemicem, tek başımayken ıslak gözle dolaşıyorum. eşim gelince ağlıyorum. Anneler burda olsa naparım bilmiyorum. bide babalar geldi mi tamam artık delirip bi kenara oturmak en iyisi olur. ayy düşündükçe daralıyorum.

canım benim eltim erken lohusalık depresyonuna hamileliğin en baında girmişti dr demiş hatta erken lohusalık depresyonu diye seninkide öyle olabilir

günaydın
yine gece sabaha kadar sancım vardı benim. adet sancısı gibi bir şey. belim de kopuyo sanki. 15-20 dk da bir dalıp dalıp uyandım. ayrıca bu sıralar şunu farkettim. geceleri göbeğim aşağıya iniyo. sabah lavaboya çıktıktan sonra tekrar normale dönüyo. böyle bi durumun olması normal mi?

Slm kızlarrr,

Ben ise devam ediyorum son iki haftam .. ama artik pek sabrim.kalmadi . ara ara izin isticem en azindan 2 haftayi boyle bitireyim diyorum..

Dogum yapanimiz var mi , herkes iyi mi ? telden giris yapiyorum gecmise bakamadim?

canım normal olmasını ben de istedim.... ama malesef bizimki zorunlu sezeryan.. bizim takvime göre sezeryan en geç 8 nisan'da yapılmalı... 5-6 sezeryan tarihleri ama benim sıkıntılarım olduğu için 4'ü olsun dedik... doktorumda öyle diyor... inşallah sağlıkla 4'ünü beklesin daha erken olmasın diye dua ediyoruz...
sizin için de en hayırlı zamanda gelsin inşallah...

canlar bu durumlar hepimizde var korkmayın.... özellikle ilk defa anne olacak olanlarımız tecrübesizlikten belki daha fazla takıyoruz kafamıza... Allahın izniyle herşey yolunda gidecek... bol bol dua edelim...Allah'a Tevekkül edelim...

canım Allahım rüyanı hayırlara getirsin... kızın tertemiz ve bol bereketli gelecek annesi.. para kapısı açılacak...
bir de bu vesile ile üzerinde lüzumsuz yük olarak taşıdığın insanlardan kurtulacaksın bence...

canım kilosuna takılma... önemli olan gelişmeye bağlı diğer kriterler.. sen et'i, süt'ü, sütlacı eksik etme...
emin ol 2500'den de fazla olacaktır... ultrason değerleri +-600 gr kadar değişebilir... sonuçlar istatistiki olarak hesaplanıyor.. sakın kafana takma....

bir de güzelce dinlen kimseye hizmeti falan düşünme... dinlenmek de bebişe yarıyor unutma annesi...

Son düzenleme:
canım benim eltim erken lohusalık depresyonuna hamileliğin en baında girmişti dr demiş hatta erken lohusalık depresyonu diye seninkide öyle olabilir

öyle bişey mi ki :26:
bu kadar yıllık evliyim öncesinide sayarsak 10 yıldır birlikteyiz ilk kez eşime nefret etme derecesinde kızgınım. sebep ne diye sorarsan elle tutulacak hiç bişey yok. off başım ağrıyo sinirden.

canım aynı gün benimde 4 nisan heycanlımısın

canım saol çok, sütlaç yiyemiycem artk çünkü çok kilo aldım rahatsız oluyorum çok ama et süt hiç eksik etmiyorum aslında benim yememle alakası yok artık bunu anladım, ama dinlenmem lazım belki evet bu hafta eve gittiğim gibi yatıcam o zaman farkediyo gerçekten

yattım gene:) uyumaya çalışcam
kontrol yarın bakalım, adı Eren olucak inşallah

Adıyla yaşasın canım... güzel bir isim... Allahım hayırlısı ve sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Hayır olsun canım... sen evdekileri boşver, üzülseler de koy tepkini... sana da yazık ama kıyamam...
koçişine de naz yap... bırak onlar seni pışpışlasınlar....

Voltajım doğumdaş olucaz desene... 4 nisan'da bir kaç kişi oluruz gibime geliyor...
Allahım hayırlısıyla güzel hikayelerimizi de paylaşmayı nasip etsin inşallah...

sağolasın canım... Allahım cümlemizin yar ve yardımcısı olsun...

canım endişe etme sağlıklı olsun da büyük küçük önemli değil. benim karnımda küçük bebeşin kilosu da haftasında 1 hafta geri. duyma hiç bir şeyi. ben takmamaya çalışıyorum.

kızlar hayırlı günler,
sabah eşimi işe gönderirken gözümden uyku akıyordu. adamı hemen işe gönderdim huuup geri yatak
saat 11.30 uyanmışım. ( horlama sesime uyandım. )
vukuatsız bir gün olsun inşallah.
göbeği aşağı inen arkadaşlar eskilerin tabiriyle doğumunuz yaklaşmış.
benim sıpa kaburgalarıma doğru sürekli tırmanışta.
daha kahvaltıyı yeni yaptım. bugün istambul güneşli. birazdan dışarı çıkıp biraz gezeyim. sahile ineyim deniz havası alayım. bebişe oksijen gönderelim de tüy siklet oğlum biraz kendine gelsin.

Sağolasın canım zeytinyağ sürerim tabi inşaallah geçer Dr bebek aşağıya baskı yapıyor normal dedi benim en başından beri şiddetli kabızlığım vardı zaten bu aralar iyi derken bu çıktı şimdi fena acısıda

canım bugün 18 mart şehitleri anma günü nedeniyle bir şehit ailesini çaya davet ettik onlar gittikten sonra yazarım.

cnm tebrik ederim gözünüz aydın darısı bizlere

ama ne kadar güzel ve kısa bi doğum olmuş öyle 3 3.5 saatte cıkmış güzel bebek bu kadar kısa sürmesine etken olacak bişey yaptın mı yoksa biraz bebek ufak die mi böyle kolay oldu acaba bizimle paylaşsan sırrını :)))) allah analı babalı büyütsün canım inşallah güzel günler kaderi olur pıtırcığın

slm kızlar nasılsınız ben oğlumdan fırsat bulup pc başına geçemiorum şimdide tepemde hadi annneeee dioooo bi merhaba deyip kaçıorum..... herşey yolunda çok şükür kendinize ve yeğenlerime iyi bakın öpüldünüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…