2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
ağla ağla helak oldum Rabbim nazarlardan saklasın maşallah subhanallah... bakıp bakıp benim kızım da böyle mi şimdi içimde diyorum rabbim hepimize nasip etsin

mrb kızlar.
canım o kadar sıkkın ki anlatamam.3 gün önce kayınvalidem geldi doğum için.seviniyordum kayınbabam yok diye.ama bu gün öğrendim ki o da gelecekmiş.bir türlü anlamıyorum.bir erkeğin ne işi olur doğumda.yatamazsın kalkamazsın.emziremezsin.çıldıracam.sabır çekip duruyorum

ayyyyy bacımm yaa yoksa yakın mı doğum ne dersin

Bende şimdiden hastaneyi düşünüyorum sülalece doluşurlar odaya akşama kadar otururlar.. Eşine söylesene annesine kendi desin..

Allah sabır versin canım. Ben de hiç anlamıyorum, ne meraklı millet doğuma gelmeye.
Biz ne halde olacağımızı bilmiyoruz ki, ben yalnız kalmak istiyorum, sadece annem ve eşim olsun yeter.
Kayınvalidemler çok uzaktalar, gelelim mi diye sormuşlar, eşimle konuşmuş karar vermiştik zaten.
Annesi yanında olacağı için gerek yok demiş.
Ben bi kendimi toplayayım o zaman kim gelmek istiyorsa gelsin.

Ayy mezos,
Boşver kiz sen hem niye hep evdesin?
Benimde ilk doğumda yeminli gibi kapıcıdan pencere bakımına gelene kadar hergun her saat ne zaman doğdu mü doğmadı mı vs vs
Yılmıştım.

Ya zaten bu sabah çıktım esimle yeni girdim disardayken de tlf ediyorlar sürekli iyi mısın diye. Bugün de gorumcekler sardı hayır olsun beni merak etmişler :26: şaşkınım :))

Komşu teyzeler kapıcıyla kapıda bekliyorlar her gun doğmadı mı diye :) ne yapacaklarsa..

Neyse doktordan geldim. Artık kilo alma dedi. 14 kilo almisim toplamda. Her gun 1 saat yürüyüş dedi. Doguma daha bir haftadan cok var bence dedi.. Ama ben doğuracak gibiyim dedim.. Yok diyo .. Bebek 3600 gr olmuş. Daha fazla büyümese bari. Kafa çapı 9 cm. Ancak çıkar..

Gece eşimle bizi şeytan dürttü normal dogum videoları izledik.. Aglamaktan icim çıkınca kapattı artık.. Ne mucize Allahım ya.. Evet ben gercekten istiyorum artık normal dogum.. Kızımın kordonu sorun çıkarmaz ins. Dr şimdilik birsey olmaz diyor. Haftaya tuse kontrol..

Katinam gelmedi mı doktordan merak ediyorum nasıl gecmis muayene ?

Son düzenleme:
canım aynı gün benimde 4 nisan heycanlımısın

hem de nasıl heyecanlıyım...
biraz da erken olursa diye endişeliyim....:18:
Allahım hakkımızda hayırlısını versin....

canım tansiyon çok önemli 2 haftadır ben de takipteyim... muhakkak dinlen, bol su iç ve tansiyon takibini de sakın ihmal etme...

arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)

kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)

çok güzel olmuşlar canım... kocişinin de senin de ellerinize sağlık...
Allahım hayırlı, güzel günlerde kullanmyı nasip etsin...

şuanki ruh durumumu göze de alırsam tam anlamıyla rahatlatan bir ilahi.tşk.

rica ederim canım.. son günler artık hepimizde heyecan tavan yaptı... Allahım hayırlı zamanda hepimizi feraha çıkarsın....

al benden de o kadar... aynı durum bende de var...

bekliyoruz bakalım.... Allahım hepimize sabır versin...

Ya bu k.v olayı doğumdan daha fazla gerdi bizi bende kara kara düşünüyorum ya gelir gitmezse ne yapacaksa burada evde kadınım var ilk günler ablam ve annem olacak sende gör torununu git ama yaparmı ya ben dersem o bakmadı gitti diye of offffffff

Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.

Bizim canımız sıkkın biraz.
Bu sabah kontrolüm vardı, önce nst çekildim sonra ultrasona girdim.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
3 günde bir gel, bebeğin hareketlerini takip et, bol su iç, yat dinlen dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.

Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...

ben izlemeye cesaret edemiyorum ya videoları falan, bilmeden olsun istiyorum:)
maşallah yaren'e

merak etme canım kilosu normalse artık 37desin bişe olmaz ki, doğsa da küveze bile girmez,

ben izlemeye cesaret edemiyorum ya videoları falan, bilmeden olsun istiyorum:)
maşallah yaren'e

Bende cesaretten izlemedim :)) kaşindim resmen.. Ama güzeldi be ofelyam

Nemucum dinlenmene bak hem alsalar bile bebeğin yeterince gelişmiştir artık.. Sen şimdi güzelde dinlen bence beklersin bir iki hafta daha

ayyy evet dolaba konulacak tarif paylaşın kızlar yaaa,
tatlı kurabiye tarzı şeylerde varsa dolaba koymalık onlardan da olsun,
dün yabancı yemek sitelerine baktım netten offff fotolar harikaydıııı, ağzımın suyu aktı resmen gece gece
anneme sarma yapalım diyorum, güzel olmuyo dolaba konulan dedi, ama hala aklımda
şimdi voltajın puaçasından yapıcam, dolaba atmak için inşallah beceririm

Boo, bebisini allah anali babali buyutsun.. Dogumun kolay olmus gibi.. İnsallah benimde/bizimde boyle kolay olur. Ayrica cok guzel bi kiz bebegi.. Allah nazardan saklasin :)

geç bile kalmış...ne yapacaksa lohusa kadının yanında
kv anlayışlı biri olsa kocasına sen gelme,gelin rahat edemez derdi ama nerdeeeeee

Bende şimdiden hastaneyi düşünüyorum sülalece doluşurlar odaya akşama kadar otururlar.. Eşine söylesene annesine kendi desin..
hastanede tanıdık bi hemşire olcak,odaya doluşanları çıkarıcak,bunlar bu dilden anlarlar

hey maşallah kuzuna canım
sen hangi cesaretle doğum videosu izledin
normal doğum istiyorum ama ben hayatta izleyemem heralde...
doğumun nasıl bi şey olduğunu bilmediğim için şu an zerre kadar korkum yok

Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan
benimki de yokluyo bu aralar

canım,bence hiiiiç kendini bu kadar üzüp bebeğini de huzursuz etme boş yere...
dinlenince ve bol su içince suyun artacak görüceksin...
hem artmasa bile artık bebeklerimizin doğum zamanı geldi...
suyun azalmasa bile yakında zaten doğucak kuzucuk...
riskli dönemlerde falan da değiliz artık çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…