Günaydın canlar
Bugun güneşli cok sahane bir hava var.dun cam silmiştim korktum yağmur yağar diye şükür temiz
Ama mutfak tarafından yine üst kattaki goreneksizler birseyler akitmayi basarmış Allah ıslah etsin hergun hergun...
Laternem isin bitmiş insallah digerleri de hallolur öyle doğar bebis.
Vitamin,ya ben gece 20 dk bir uyandım öyle sen aklimdaydin .gece bile baktım girdin mı yazdın mı diye.sukur...
Ofelyam,hic sıkma canını gayet iyi fındık.daha cok zaman var haftada 50 gr bile alsa kar hayatım.
Ayrıca kayinbabana uyuz oldum.
Bu gece iki yıl aradan sonra ilk defa babami gördüm ,rüyamda ama cok pis kokan bir tuvalete girdi yikadi orayi ve evin bahçesinden gok yüzüne kadar bir merdiven vardı.sallandı merdiven ustunde binlerce insan vardı yere döküldüler
Bir dünya havlu vardı etrafta aman ya.
Dünkü diziye de o kadar cok ağlamıştım ki gözlerim balon olmuş.
O Elif'in saclarını görmesi vs bizi aldı götürdü .cocuklarinin basında ağlaması,cok ağladım aman.esim bile uyuyamadi :))
Maher Zain | İnşallah (Türkçe) - ilahi sevenler, ilahiler, Video izle, ilahi Dinle, ilahi izle
üzüntüde, sıkıntıda olan, içi sıkılan tüm arkadaşlarıma.....
mrb kızlar.
canım o kadar sıkkın ki anlatamam.3 gün önce kayınvalidem geldi doğum için.seviniyordum kayınbabam yok diye.ama bu gün öğrendim ki o da gelecekmiş.bir türlü anlamıyorum.bir erkeğin ne işi olur doğumda.yatamazsın kalkamazsın.emziremezsin.çıldıracam.sabır çekip duruyorum
mrb kızlar.
canım o kadar sıkkın ki anlatamam.3 gün önce kayınvalidem geldi doğum için.seviniyordum kayınbabam yok diye.ama bu gün öğrendim ki o da gelecekmiş.bir türlü anlamıyorum.bir erkeğin ne işi olur doğumda.yatamazsın kalkamazsın.emziremezsin.çıldıracam.sabır çekip duruyorum
Ayy mezos,
Boşver kizsen hem niye hep evdesin?
Benimde ilk doğumda yeminli gibi kapıcıdan pencere bakımına gelene kadar hergun her saat ne zaman doğdu mü doğmadı mı vs vs
Yılmıştım.
canım aynı gün benimde 4 nisan heycanlımısın
ycl2012 ,odanız harika olmuş, ellerinize sağlık,
benim kocamda sağlam şeyi bozar koyar, bide '''''yaptım yaaa ben onu''''' der
voltajım, benim son 4-5 gündür tansiyonum yüksek çıkıyo,
doktor en son kontrolde ölç demişti bende günde 3 defa ölçüyorum, sabah 11-7 ile başlıyo, gece 14-7 oluyo ve baş ağrısı yapıyo çok fena, şişiliklerim zaten had safhada,
sende tansiyon problemi çıkmıştı yaa bu durum normal doğuma engel olur mu yada bebeğe zararı var mı?
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
şuanki ruh durumumu göze de alırsam tam anlamıyla rahatlatan bir ilahi.tşk.
mrb kızlar.
Ya bu k.v olayı doğumdan daha fazla gerdi bizi bende kara kara düşünüyorum ya gelir gitmezse ne yapacaksa burada evde kadınım var ilk günler ablam ve annem olacak sende gör torununu git ama yaparmı ya ben dersem o bakmadı gitti diye of offffffffmrb kızlar.
Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan
Ya zaten bu sabah çıktım esimle yeni girdim disardayken de tlf ediyorlar sürekli iyi mısın diye. Bugün de gorumcekler sardı hayır olsun beni merak etmişler :26: şaşkınım :))
Komşu teyzeler kapıcıyla kapıda bekliyorlar her gun doğmadı mı diye :) ne yapacaklarsa..
Neyse doktordan geldim. Artık kilo alma dedi. 14 kilo almisim toplamda. Her gun 1 saat yürüyüş dedi. Doguma daha bir haftadan cok var bence dedi.. Ama ben doğuracak gibiyim dedim.. Yok diyo .. Bebek 3600 gr olmuş. Daha fazla büyümese bari. Kafa çapı 9 cm. Ancak çıkar..
Gece eşimle bizi şeytan dürttü normal dogum videoları izledik.. Aglamaktan icim çıkınca kapattı artık.. Ne mucize Allahım ya.. Evet ben gercekten istiyorum artık normal dogum.. Kızımın kordonu sorun çıkarmaz ins. Dr şimdilik birsey olmaz diyor. Haftaya tuse kontrol..
Katinam gelmedi mı doktordan merak ediyorum nasıl gecmis muayene ?
Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Bizim canımız sıkkın biraz.
Bu sabah kontrolüm vardı, önce nst çekildim sonra ultrasona girdim.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
3 günde bir gel, bebeğin hareketlerini takip et, bol su iç, yat dinlen dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.
Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...
Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan
ben izlemeye cesaret edemiyorum ya videoları falan, bilmeden olsun istiyorum:)
maşallah yaren'e
Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.
Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...
Tatlım saydığım işleri bir bitireyim bir daha kendimi yormayı hiç düşünmüyorum;doğuma yorgun yakalanmak istemiyorum :-(
Ayakta kalmak gerçekten çok yorucu ama yürüyüş sanki daha da enerji veriyor
Dertsizim tarifleri buradan paylassin o zamanben yapamayan olurda canı çekerse diye ozelden demiştim..
ictigin süt kızına kan olsun can olsun inşallah ♥
geç bile kalmış...ne yapacaksa lohusa kadının yanındamrb kızlar.
hastanede tanıdık bi hemşire olcak,odaya doluşanları çıkarıcak,bunlar bu dilden anlarlarBende şimdiden hastaneyi düşünüyorum sülalece doluşurlar odaya akşama kadar otururlar.. Eşine söylesene annesine kendi desin..
hey maşallah kuzuna canımYa zaten bu sabah çıktım esimle yeni girdim disardayken de tlf ediyorlar sürekli iyi mısın diye. Bugün de gorumcekler sardı hayır olsun beni merak etmişler :26: şaşkınım :))
Komşu teyzeler kapıcıyla kapıda bekliyorlar her gun doğmadı mı diye :) ne yapacaklarsa..
Neyse doktordan geldim. Artık kilo alma dedi. 14 kilo almisim toplamda. Her gun 1 saat yürüyüş dedi. Doguma daha bir haftadan cok var bence dedi.. Ama ben doğuracak gibiyim dedim.. Yok diyo .. Bebek 3600 gr olmuş. Daha fazla büyümese bari. Kafa çapı 9 cm. Ancak çıkar..
Gece eşimle bizi şeytan dürttü normal dogum videoları izledik.. Aglamaktan icim çıkınca kapattı artık.. Ne mucize Allahım ya.. Evet ben gercekten istiyorum artık normal dogum.. Kızımın kordonu sorun çıkarmaz ins. Dr şimdilik birsey olmaz diyor. Haftaya tuse kontrol..
Katinam gelmedi mı doktordan merak ediyorum nasıl gecmis muayene ?
benimki de yokluyo bu aralarKızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan
canım,bence hiiiiç kendini bu kadar üzüp bebeğini de huzursuz etme boş yere...Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?