merak etme canım kilosu normalse artık 37desin bişe olmaz ki, doğsa da küveze bile girmez,
Nemucum dinlenmene bak hem alsalar bile bebeğin yeterince gelişmiştir artık.. Sen şimdi güzelde dinlen bence beklersin bir iki hafta daha
Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan
Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Bizim canımız sıkkın biraz.
Bu sabah kontrolüm vardı, önce nst çekildim sonra ultrasona girdim.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
3 günde bir gel, bebeğin hareketlerini takip et, bol su iç, yat dinlen dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.
Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...
ayyy evet dolaba konulacak tarif paylaşın kızlar yaaa,
tatlı kurabiye tarzı şeylerde varsa dolaba koymalık onlardan da olsun,
dün yabancı yemek sitelerine baktım netten offff fotolar harikaydıııı, ağzımın suyu aktı resmen gece gece
anneme sarma yapalım diyorum, güzel olmuyo dolaba konulan dedi, ama hala aklımda
şimdi voltajın puaçasından yapıcam, dolaba atmak için inşallah beceririm
Bende cesaretten izlemedim :)) kaşindim resmen.. Ama güzeldi be ofelyam
Nemucum dinlenmene bak hem alsalar bile bebeğin yeterince gelişmiştir artık.. Sen şimdi güzelde dinlen bence beklersin bir iki hafta daha
canım,bence hiiiiç kendini bu kadar üzüp bebeğini de huzursuz etme boş yere...
dinlenince ve bol su içince suyun artacak görüceksin...
hem artmasa bile artık bebeklerimizin doğum zamanı geldi...
suyun azalmasa bile yakında zaten doğucak kuzucuk...
riskli dönemlerde falan da değiliz artık çok şükür...
korkma canım bol bol su içmeye çalış bu hafta doğsa bile gayet sağlıklı olur bebekler merak etme
benim doktorum 2 hafta önce 3 gün geride ölçtüm demişti ama bu hafta normale dönmüş sıkıntı yapma kendine dediği gibi takip et hareketlerini
herkes bi şey söylüyo,hangisine inanıcamı şaşırdım yaa :26: komşum sarma yapıp koy,çıkarır çıkarır pişirirsin çok güzel oluyo dedi,annen güzel olmuyo demiş :26: başka bi komşum dolapta kurabiye güzel oluyo dedi,arkadaşım dolaptan çıkan kurabiye kokuyo dedi...ne yapsam bilemedim...yine de 3 poşet sigara böreği,3 poşet poğaça,3 poşet börek koydum...yaprağımıda suya bastım,yarın sarıp koyucam,2 -3 çeşitte kurabiye koyarım...tabi dolaptan çıkınca nasıl olurlar bilmiyorum,ne çıkarsa bahtımıza
daha önce dolabıma böyle şeyler koysaydım bi fikrim olurdu,maalesef yok
Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Bizim canımız sıkkın biraz.
Bu sabah kontrolüm vardı, önce nst çekildim sonra ultrasona girdim.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
3 günde bir gel, bebeğin hareketlerini takip et, bol su iç, yat dinlen dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.
Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...
canım aslına bakarsan görmüş geçirmiş insanlar biliyo bu işi. bizim okulda da bi arkadaşa karnın aşağı düşmüş doğum yakın sen daha çalışıyo musun demiş mahalleden kadınlar. bana anlattı böylece. amannn dedim onlar ne anlar sen doktoru dikkate al, ama temmuz 7tane çocuğu var kadının illaki biliyodur falan konuştuk. bikaç gün sonra kontrole gitti erken doğum olacak demiş doktor apar topar izne ayrıldı baya bi dinlendi evde, hatta o kadar çok dinlenmiş ki bebek geri yukarı çıktı galiba :)) 40. haftasında doğum yaptı. hala güldürür bizi okadar çok yattım ki bebek geri kaçtı diye.yaaaaaaaaaaaaaaa,
sabahtan beri 2 veli karnın aşağı inmiş, gelmesi yakın dediler, benim kızım küçük daha çok korkuyorum:18:
karın aşağı indikten ne kadar sonra doğum olur ki, ayyyyy, bilen var mı?
evde boş boş durup bunalıma gireceğime, bende hazırlayayım bari bunlardan. çok özeniyorum size ya çok beceriklisinizherkes bi şey söylüyo,hangisine inanıcamı şaşırdım yaa :26: komşum sarma yapıp koy,çıkarır çıkarır pişirirsin çok güzel oluyo dedi,annen güzel olmuyo demiş :26: başka bi komşum dolapta kurabiye güzel oluyo dedi,arkadaşım dolaptan çıkan kurabiye kokuyo dedi...ne yapsam bilemedim...yine de 3 poşet sigara böreği,3 poşet poğaça,3 poşet börek koydum...yaprağımıda suya bastım,yarın sarıp koyucam,2 -3 çeşitte kurabiye koyarım...tabi dolaptan çıkınca nasıl olurlar bilmiyorum,ne çıkarsa bahtımıza
daha önce dolabıma böyle şeyler koysaydım bi fikrim olurdu,maalesef yok
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
ben bol su içmenin bi de ayvanın iyi geldiğini duymuştum ama ne kadar işe yarar bilemem canım :26:aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem
hiç canını sıkma şu saatten sonra doğsalar çok sorun olmaz gibi geliyo bana. boO nun kızını görmedin mi? nasılda melek gibi oysaki o da erken doğdu Allah hayırlısını versin.
canım aslına bakarsan görmüş geçirmiş insanlar biliyo bu işi. bizim okulda da bi arkadaşa karnın aşağı düşmüş doğum yakın sen daha çalışıyo musun demiş mahalleden kadınlar. bana anlattı böylece. amannn dedim onlar ne anlar sen doktoru dikkate al, ama temmuz 7tane çocuğu var kadının illaki biliyodur falan konuştuk. bikaç gün sonra kontrole gitti erken doğum olacak demiş doktor apar topar izne ayrıldı baya bi dinlendi evde, hatta o kadar çok dinlenmiş ki bebek geri yukarı çıktı galiba :)) 40. haftasında doğum yaptı. hala güldürür bizi okadar çok yattım ki bebek geri kaçtı diye.
sende yatışa geç, belki geri kaçar
evde boş boş durup bunalıma gireceğime, bende hazırlayayım bari bunlardan. çok özeniyorum size ya çok beceriklisiniz
aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?