2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
merak etme canım kilosu normalse artık 37desin bişe olmaz ki, doğsa da küveze bile girmez,

Nemucum dinlenmene bak hem alsalar bile bebeğin yeterince gelişmiştir artık.. Sen şimdi güzelde dinlen bence beklersin bir iki hafta daha

Sağolun kızlar inşallah sorunsuz geçer bu süreç. Dr. doğsa da sorun olmaz ama yine de tutabildiğimiz kadar içerde tutalım dedi.
Hİç istemesem de kv memleketten gelip bana bakacak heralde.
Ne yapalım bebeğim ve sağlıklı olalım da gelen giden olacak artık ne yapalım.

Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan

cnm bende aynı sorunu yaşıyorum çok kötü bi durum biraz iğrenç bi anlatım olacak ama henüz hemoroid küçük ise parmagını vazelinle ve o kabarmış meme gibi şey tekrar anüs içine sok kandolaşımı daha çok oluyo o çıktıkca sen tekrar it yerine :)) hiç acımıyo ve sık sık vazelinle vazelin gerçekten işe yarıyor ben 5 6 gündür çok rahatladım ve sakın ıkınma sakın geçmiş olsun canım tekrar

bu küçük pıtırcıklar daha nerelerimizi mahvedecek çok merak ediyorum çıksın o bi dıarı poposunu ısıracağım onun :))

korkma canım bol bol su içmeye çalış bu hafta doğsa bile gayet sağlıklı olur bebekler merak etme
benim doktorum 2 hafta önce 3 gün geride ölçtüm demişti ama bu hafta normale dönmüş sıkıntı yapma kendine dediği gibi takip et hareketlerini

herkes bi şey söylüyo,hangisine inanıcamı şaşırdım yaa :26: komşum sarma yapıp koy,çıkarır çıkarır pişirirsin çok güzel oluyo dedi,annen güzel olmuyo demiş :26: başka bi komşum dolapta kurabiye güzel oluyo dedi,arkadaşım dolaptan çıkan kurabiye kokuyo dedi...ne yapsam bilemedim...yine de 3 poşet sigara böreği,3 poşet poğaça,3 poşet börek koydum...yaprağımıda suya bastım,yarın sarıp koyucam,2 -3 çeşitte kurabiye koyarım...tabi dolaptan çıkınca nasıl olurlar bilmiyorum,ne çıkarsa bahtımıza
daha önce dolabıma böyle şeyler koysaydım bi fikrim olurdu,maalesef yok

Bende cesaretten izlemedim :)) kaşindim resmen.. Ama güzeldi be ofelyam

Nemucum dinlenmene bak hem alsalar bile bebeğin yeterince gelişmiştir artık.. Sen şimdi güzelde dinlen bence beklersin bir iki hafta daha

ama nası güzeldi, nesi güzeldi Allah'ım ben de mi izlesem korkuyorum:18:

Sağolun kızlar inşallah dediğiniz gibi su içmek fark yaratır.
Belki sancı gelecek ve doğacaktı bilemiyoruz ama şimdi böyle bir etken olunca canı sıkılıyor insanın.

yaaaaaaaaaaaaaaa,

sabahtan beri 2 veli karnın aşağı inmiş, gelmesi yakın dediler, benim kızım küçük daha çok korkuyorum:18:

karın aşağı indikten ne kadar sonra doğum olur ki, ayyyyy, bilen var mı?

canım ben bissürü şey koydum valla... börek, pancar yemeği, çorba, sarma.... sarma için bir sitede kadının bir şey demiş sarıp çiğden koyunca pirinçler pişirirken kırılıyor kötü oluyormuş kadın da sarıp bir taşımlık sadece pişirip, öyle soğutup dondurucuya kaldırıyormuş ben bi iki poşet yapıp attım öbür gün yine bi iki poşet atacağım. ne halde olacağız belli değil elbet tazesi en güzeli ama iyi kötü hazır ev yemeğidir yani...

canım sıkma hiç canını son haftalara doğru su azalmasıda normalmiş hem ben 1 aydan fazladır bununla uğraşıyorum ve bu hafta kızım sürpriz yaptı bize birden suyum arttı doktor bile çok şaşırdı bak ben 36 haftayı doldurunca doğuma alınacağım bişey olacak olsa dr riske atarmı hiç sende içini ferah tut canım merak etme herşey yolunda gidecek

merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.

aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem

hiç canını sıkma şu saatten sonra doğsalar çok sorun olmaz gibi geliyo bana. boO nun kızını görmedin mi? nasılda melek gibi oysaki o da erken doğdu Allah hayırlısını versin.
canım aslına bakarsan görmüş geçirmiş insanlar biliyo bu işi. bizim okulda da bi arkadaşa karnın aşağı düşmüş doğum yakın sen daha çalışıyo musun demiş mahalleden kadınlar. bana anlattı böylece. amannn dedim onlar ne anlar sen doktoru dikkate al, ama temmuz 7tane çocuğu var kadının illaki biliyodur falan konuştuk. bikaç gün sonra kontrole gitti erken doğum olacak demiş doktor apar topar izne ayrıldı baya bi dinlendi evde, hatta o kadar çok dinlenmiş ki bebek geri yukarı çıktı galiba :)) 40. haftasında doğum yaptı. hala güldürür bizi okadar çok yattım ki bebek geri kaçtı diye.
sende yatışa geç, belki geri kaçar
evde boş boş durup bunalıma gireceğime, bende hazırlayayım bari bunlardan. çok özeniyorum size ya çok beceriklisiniz

ayyyyy canım benimmmmm gözünüz aydın, maşallah bayağı iyi doğmuş, Allah bize de sağlıklı sıhhatli o günleri görmeyi nasip eder inş.,

ömürlü olsun bebeğiniz, meraktaydım bende günlerdir sesin çıkmadı. Allah bahtını ömrünü güzel kılsın inşallah.
boş bi zamanında doğum hikayeni bekliyoruz.

gözünüz aydın canım...allah kızına sağlıklı,mutlu,uzuuuun ömürler versin inşallah...

aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem
ben bol su içmenin bi de ayvanın iyi geldiğini duymuştum ama ne kadar işe yarar bilemem canım :26:

oyyyyyyyy
ben daha çalışıyorum ya, bizim doktor da hiç öle bişe demedi, sadece artık korkma bişe olursa doğurturum beklemem dedi, hayırlısıyla bu hafta bi bitse de bi izne ayrılsa evde kaldığım süre boyunca hiç kalkmadan yatmak istiyorum yaşu hafta bi geçsn ama nolur:18:

canım ben de incir duydum hatta saraçoğlunun incir kürü var süt gelmesi için ama tam taraifini bilmyirom maalesef

ayyyyyyyyyyyyy ya bende doğurmak istiyorum ama yaaa Allahım analı babalı biyütsün canım benim. ben kaynanamdan şunu duymuştum. tereyağını kızdırıp pekmez ekliyormuşsun sütün dolar taşar demişti bi de ısrarla emzirmek lazımmış

Gözünüz aydın canım, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...
Sağlıklı bebiş olur inşallah...

Ne mutlu erzulum darısı basımıza, sağ salim kavusmussun bebişinize masallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin.Bu arada bebişin adı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…