2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Çok mutlu oluyorum bebek haberlerini duyunca ALLAH hayırlı etsin.hikayeni ve fotoları bekliyorum.

2 hafta önce baba da doktor aynı şeyleri söylemişti. hatta bebeğin kilosu da 10 gün geriden geliyo, bugün yatış yapalım, takip edelim olmazsa yarın sezeryana alıcaz demişti. 36. haftayı dolduran bebekler prematüre sayılmıyomuş. bi de özel hastaneye gidiyodum ben. para koparmak için yapıyodur diye başka doktora gittik. çok şükür 2 haftadır bir sorunumuz yok. bebeğim en son cuma günü 2800 gramdı. suyuna da normal dedi doktor. sen beslenmene ve dinlenmene dikkat etmeye çalış. Rabbim ne zaman isterse o zaman doğacaklar zaten. Sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eylesin.

tuzlu kurabiye tarifi var çeşitli sitelerde. ben daha önce yapıp defalarca buzluğa koydum. buzluktan çıkınca taze gibi oluyo. ayrıca çok bereketli bir kurabiye. kurabiye kalıplarıyla kesiliyo. 3-4 tepsi çıkıyo neredeyse. tavsiye ederim.

Maşallah hayırlı olsun. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsin inşallah. süt için bol su içilmeli diye biliyorum. bi de bulgur ve soğan süt yapıyomuş. annemden öneriler :)

canım gözün aydın, geçmiş olsun
bebişin nasıl, geceleriniz nasıl geçiyor :)
bakmakta zorlanıyor musun?

süt için bol bol komposto ve su içmek lazım diye duymuştum.

canım biz yıllardır sarar ciğden koyarız sarmaları.pişerken dağılmaması içinde hazırladıgın iç harcına 1 limona yakın limon sıkıyo annem.güzelce düzgün sırala buzdolabı poşetine sonrada pişir hiçişey olmuyo.yerim olsa tencereyle koyacaktım buzluğa hazır sıralanmıs annemde derin dondurucu var yeri bol o öyle de koyar bazen.sen nokulu bilirsin ondan yaptırdım 3 poşette ondan koyduk kasap köfte yaptırdım anneme ondanda koyduk acil misafir gelen gidene bişeyler hazır olsun diye ne yapsak kardır dimi.

canım benim gözünaydın rabbim meleğini sizlere bağışlasın ne güzel haberler geliyor teker teker darısı bizlerin başına inşllah

seninki de daha kötüymüş
Benim çevremdekiler yada ailem değilde tanımadığım hastaneede karşılaştıklarım diyor ben sadece gülüp geçiyorum
Kübra çok güzel bir tercih ismi ile müsemma olsun kızlarımız.
Aminnnn
Benim ailem eşimin ailesi çok sevindiler birde 8 yıllık evli olup ilk bebeişimiz olunca herkes çok sevindi bebiş geliyor diye.Kız olduğu için üzüldüğümü sanıp yorum yapanlar tanımadığım sokakta hastanede gördüğüm insanlar
Aynı benim ev sahibimAyda bir geliyor kirayı almaya ne kadar kaldı diyor şu kadar diyorum ee göbek nerede diyor herkes görüyor ama o göremiyor.Son geldiğinde aaa bayağı büyümüş diyor.Takma kafana önemli olan bebeişin gelişmesi onunda göbeğin büyüklüğü ile ilgisi yok

Bende aynı duygular içindeyim sürekli ağlıyorum artık doğurmak istiyorummm

Herkese merhabaa kızlar benim bir sorunum var.İdrara sıkışığım ama yapamıyorum tuvalete gidiyorum oturuyorum ama mesanemi kontrol edemiyorum ıkınıyorum zorlanıyorum çıkmıyor çok dolu olursa birazcı akıyor öyle ama mesanemi tam boşaltamıyorum.Bu neden olur bilgisi olan varmı.

canım benim moral bozmak yok bak şurda ne kadarcık zaman kaldı ki.hem doğsa bile allahın izniyle sağlıklı olacak küvez gereği bile olmayacak.stressiz bi şekilde güzel dinlen bol bol suyunuda iç yorma kendini inşallah bi sorun olmayack dualarımız seninle

Biz bir ara sarıp koymuştuk buzluğa yaprak hiçb buzluk tadı olmuyor ama bizimkiler biraz sert olmuştu ama buzluğu girdiği içinmi yoksa yaprağındamı bilmiyorum.:44:

Sağolun kızlar sizler bir numaralı moral kaynağısınız...
Sizlerle konuşmasam kafamda kurar dururdum...

maşallah canım, hayırlı olsun bebeğiniz, Allah analı babalı büyütsün:)

çok sağ ol canım...yarın sarıcam ben de,harcına limon da sıkarım
lokul çok severim ama hiç yapmadım...aslında yapsam iyi olur,bi sürü cevizim de var hem değerlendirmiş olurum...
netten bakıyım yapılışı zor mu diye

ama nası güzeldi, nesi güzeldi Allah'ım ben de mi izlesem korkuyorum:18:

Ne güzeldi biliyo musun bebeği çıkartıp kadına verdikleri an az once ruhunu teslim edecek gibi çırpınan o değilmiş gibi bir tebessüm bir mutluluk... Anlıyorsun ki o an birsey kalmamış

hey maşallah kuzuna canım
sen hangi cesaretle doğum videosu izledin
normal doğum istiyorum ama ben hayatta izleyemem heralde...
doğumun nasıl bi şey olduğunu bilmediğim için şu an zerre kadar korkum yok

..

o zaman hic izleme canım.. Bizi şeytan dürttü iste...

Kızlar ne alemdesiniz

Benim misafir vardı az evvel çıktı birinin kızı hala bende.
Gecmise bakamadım ama son alıntıda erzulum bebeğin hayırlı saglikli uzun ömürlü olsun.

Nemucum,
Hic sıkma tatlı canini,
Hep hep hep ornek veriyorum ya kızım 34 haftalık susuzluktan alındı ki senin ki daha büyük agZim gözüm diyene kadar 38 bulur o.
Suan takvim görmüyorum ama ,uzulme insallah hersey gönlüne göre olur...

kızlar defne ..nisa...öykü isimlerinde çok kararsız kaldım...babamız amcamız fln nisayı beğendiler..acaba iki isim olsa nisanın yanına defne yada öykü...çokmu abes olur yoksa tek iyimi...fikir verirmisiniz..az kaldı..

maşşallah Allah bağışlasın.erken doğmasına rağmen sizi üzmemiş.süt için okuduğum ve duyduğum kadarıyla en önemlisi bol su iç,humana çayı,soğan ve komposto.her fırsatta sabırla emzirmek .Allah yardımcın olsun,bizlerede nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…