- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
zeynep güzel isim ama kaynımın kızının adıda zeynep o yüzden o seçeneği düşünemem..diğerleri nasıl sizce..
mrb kızlar.
canım o kadar sıkkın ki anlatamam.3 gün önce kayınvalidem geldi doğum için.seviniyordum kayınbabam yok diye.ama bu gün öğrendim ki o da gelecekmiş.bir türlü anlamıyorum.bir erkeğin ne işi olur doğumda.yatamazsın kalkamazsın.emziremezsin.çıldıracam.sabır çekip duruyorum
Bende şimdiden hastaneyi düşünüyorum sülalece doluşurlar odaya akşama kadar otururlar.. Eşine söylesene annesine kendi desin..
kızlar ya bende aynı dertten muzdaribim.Allah sabır versin canım. Ben de hiç anlamıyorum, ne meraklı millet doğuma gelmeye.
Biz ne halde olacağımızı bilmiyoruz ki, ben yalnız kalmak istiyorum, sadece annem ve eşim olsun yeter.
Kayınvalidemler çok uzaktalar, gelelim mi diye sormuşlar, eşimle konuşmuş karar vermiştik zaten.
Annesi yanında olacağı için gerek yok demiş.
Ben bi kendimi toplayayım o zaman kim gelmek istiyorsa gelsin.
herkes bi şey söylüyo,hangisine inanıcamı şaşırdım yaa :26: komşum sarma yapıp koy,çıkarır çıkarır pişirirsin çok güzel oluyo dedi,annen güzel olmuyo demiş :26: başka bi komşum dolapta kurabiye güzel oluyo dedi,arkadaşım dolaptan çıkan kurabiye kokuyo dedi...ne yapsam bilemedim...yine de 3 poşet sigara böreği,3 poşet poğaça,3 poşet börek koydum...yaprağımıda suya bastım,yarın sarıp koyucam,2 -3 çeşitte kurabiye koyarım...tabi dolaptan çıkınca nasıl olurlar bilmiyorum,ne çıkarsa bahtımıza
daha önce dolabıma böyle şeyler koysaydım bi fikrim olurdu,maalesef yok
kızlar ya bende aynı dertten muzdaribim.
hatta düşünmekten kafayı yemek üzereyim
benimde kayınvalidemin yanında 2 bonusum geliyor. (kaynım ve kayınbabam)
bizimkiler bi de çok rahatlar. salona yayılırlar
yemek masasının etrafında sandalyeler askı görevini görevini görür
her yer salkım saçak kıyafet olur. tekli koltuğun üstünde kumaş pantolon
sandalyede gömlekler. allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum resmen.
hergün yorgan mı toplucam ben. herşeyim vakumlu poşette.
gelen misafir nereye oturacak akıl var mantık var.
kendi annemde gelicek. bi de konuşmuyorlar zaten.
onun gerginliği de var. alıp başımı gidesim tek başıma doğum yapasım var.
herkes herşey boğuyor beni.
kayınvalidem daha şimdiden yok biberon vermicekmiş yok emzik vermicekmiş
sana sorcam sanki... biberonu niye aldın diyor bana
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum. çok tartışıcaz çok...
yaaa vilincim annem öyle dedi ama, ben yapıcam, ilk zamanlar düzen oturana kadar 15-20 gün çıkarıp salçasını yapar ocağa koyarız 5 dk da, bide çorba yanına ohh misss
annem yiğenime bakıyo aynı sokakta oturuyoruz ama hergün gelemeyecek yanıma doğurduğumda, kayınvalideden rica ettik, ama ses yok gelmeyecek biliyorum, bana söylemedi ama eşime demiş, baban kardeşin var onların yemeği çamaşırı falan var demiş, gelmez yani, bende eşime dedim ki gelsin tyemek yapsın akşam babanda kardeşin de gelince onlarada yapar koyar önlerine yerler, sırf lohusayken yalnız kalmamak için istiyorum yani, bikaç senedir korkutuyolar beni lohusaykende al basması falan olur diye korkuyorum, ben başımın çaresine bakayım şimdiden, yalnızlık kaderim benim
az öncede annemle konuştuğumuzda sen yorulma daha erken ben yaparım dedi ama yiğenime bakıyo vakti de yok, ben başımın çaresine bakıcam artık, iyi kötü napalım yemek olsunda bi daha yapmayız napalım, un kurabiyesi iyice sarıldımı hiç koku olmuyo canım, ben koymuştum
arkadaşım rüyasında görmüş 3 gün sonra doğurucam demişim:18::18::18::18::18::18: telaş yaptım
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem
kızlar ya bende aynı dertten muzdaribim.
hatta düşünmekten kafayı yemek üzereyim
benimde kayınvalidemin yanında 2 bonusum geliyor. (kaynım ve kayınbabam)
bizimkiler bi de çok rahatlar. salona yayılırlar
yemek masasının etrafında sandalyeler askı görevini görevini görür
her yer salkım saçak kıyafet olur. tekli koltuğun üstünde kumaş pantolon
sandalyede gömlekler. allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum resmen.
hergün yorgan mı toplucam ben. herşeyim vakumlu poşette.
gelen misafir nereye oturacak akıl var mantık var.
kendi annemde gelicek. bi de konuşmuyorlar zaten.
onun gerginliği de var. alıp başımı gidesim tek başıma doğum yapasım var.
herkes herşey boğuyor beni.
kayınvalidem daha şimdiden yok biberon vermicekmiş yok emzik vermicekmiş
sana sorcam sanki... biberonu niye aldın diyor bana
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum. çok tartışıcaz çok...
Kızalr bugün kızım beni korkuttu uyandığımdan beri hiç hareket etmemişti az önce çikolata yedim şimdi bir iki ufak hareket etti.
Bunlar son ayda normal sanırım dimi.Eşim işten gelsin kontrole gidicez ama çok korktum çikolatayı yedim beklerken ağla ağla gözlerim balon gibi oldu.
o durumu ben her sabah yaşıyorum üstelik çikolata da kar etmio bazenne yapacaksın kız annesi olunca çekiyoruz işte nazlarını benimki akşamları hareketlenio ondan telaş etmiyorum artık az gitmedim yoksa hissetmiyorum die ama içine sinmiyorsa git mutlaka stres yapacağına için rahat eder
canım bazı insanlar bebeği aşağıda taşırmış.yaaaaaaaaaaaaaaa,
sabahtan beri 2 veli karnın aşağı inmiş, gelmesi yakın dediler, benim kızım küçük daha çok korkuyorum:18:
karın aşağı indikten ne kadar sonra doğum olur ki, ayyyyy, bilen var mı?
gözün aydın canım. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
canım valla sen ne kadar saygı gösterirsen göster ama karşındaki insanın algısı buna yetmiyorsa afedersin bir tarafını da yırtsan boş yani.ona neymiş bebeğe ne verip vermiycen,çok uyuz oluyorum kızlar sizin bu kayınvalidelere.hiç yüz verme hiç.benimkilerde tam tersi. 5 yıldır daha yemeğimi yemek nasip olmadı, ben işe giderim onlar yemek yapar evi temizler beni beklerler.saygı olucak insanda genç yaşlı farketmez.kayınvalide diyor doğumda yanına annen yakışır ,biz gelir görür gideriz ,rahat ediyim diye.bu konuda biraz fazla şanslıyım galiba.ama bu durumu biraz ben hazırladım.çok sevgi ve saygı gösteririm, dertlerine derman olurum.onlarda Allah bozmasın nankör değiller ve beni hiç üzmezler.yazayım dedim iyileride oluyo bu kayınvalidelerin00000
canım isim konusu muallakta hala.cnm hiç bunları düşünüp canını sıkma yawrunun keyfini çkar kim ne yaparsa yapsın yatak yorganı bırak eşin düşünsün bebeğini al çekil odana annenide al yanına bu arada isim konusunu ne yaptınız
al basması ne yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?