2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar ne güzel siz kendiniz için hazırlık yapıyorsunuz dolaba koyuyorsunuz.ben misafiri düşünüyorum
cumartesi kaymakamın eşi, bugünde vali yardımcısının eşi aradı doğum ne zaman nerde olucak diyorlar.
aynı evde mi oturuyorsunuz hem hastaneye hem eve gelicez dediler.
personel ayrı, resmi kurumlardakiler ayrı, bi de eşimin yatılı akrabaları var offf allahım sen bana güç ver.

krem rengi pijamalarımı üstüne lizözümü, ayağıma tüylü müylü lohusa terliklerimi giyip şıppıdı şıppıdı gezmek istiyorum ben ya....

hııı lohusalık humması yani, sağolasın canım:)

okuyorum sürekli canım, eşim bu aralar yanımda yatmıyo, yalnız yatma fobiside oluşmaya başladı galiba

pişmiş halde koyuluyo canım, memleketten yengem getirmişti, kardeşi pastacı çok güzel olur getirdiğimde koymuştuk,

iyice sar sarmala bikaç kat hiç koku olmaz, tek poşetle konunca hepsinin kokusu birbirine geçiyo malesef

malatyalıyım bacı ben
ayyy çok hoşsun güldürdün beni kız voltaj,
al basması örnek olarak verdim kız açıkça yazmadım şimdi okuyanlar korkmasın diye, başka türlü varlıklar benim bahsettiğim
benimde unutma huyum yok anam, yaşadıklarımdan sonra her bahsedildiğinde, okuyunca falan aklımda kalıyooo,
mezoşş okumasın bu yazdıkalrımızı yeni korkular oluşmasın kızda, affet bizi mezoş:26:

seni buraya taşıycam ben hatta gel komşum ol bacım, bas beni

tamam canım öyle yapayım bende. benimde hamileliğimin başında eşim hastalandı, bana da bulaşmasın diye ayrı yatıyorduk beni bir korkuttular ki ilk defa yaşadım çığlık çığlığa uyandım apartman ayağa kalktı benimki fosur fosur korkuyosan yalnız yatma bence canım

laterna, vilin kızlar ıslak böreğe banyolu börekte diyorlar.
ben pek sigara böreği yapmam. kızartırken cas cus ediyor yağ sıçrıyor.
bu daha kolay geliyor bana. hemde buzluktan çıkar yumurta sür fırına ver.

5 tane yufkaya yaklaşık yarım paket margarin eritiyorum. (yufkanın büyüklüğü de önemli büyükse daha fazla margarin eritilmeli)
yaklaşık yarım çay bardağı kadar da sıvıyağ koyuyotum. fırt fırt edince ocağı kapatıyorum.
1 tane yufkayı seriyorum. üzerine eritilmiş margarin gezdiriyorum. (margarin az gelirse börekler kuru olur)
sonra yufkayı ikiye katlıyorum elimi üstünde gezdiriyorum. yağ her tarafa bulaşsın diye.açıp tekrar başka bir kenarı katlıyorum yine elimi gezdiriyorum. yağı iyice dağıttıktan sonra yufkayı açıp üzerine bir yufka daha seriyorum. onun üzerine de margarin gezdirip margarini dağıtma işlemini ondada yapıyorum. sonra yufkanın büyüklüğüne göre 12 veya 8 parçaya bölüp sigara böreği gibi sarıyorum.
10 ar tane 10 ar tane küçük mutfak leğeninde 10 dak soğuk suda bekletiyorum. çıkarınca delikli bir kabım var onda da süzdürüp aralıklı olarak tepsiye dizip dondurucuda donmasını bekliyorum. donunca hepsini poşete koyup ağzını bağlıyorum. daha önce donduğu için yapışmıyor. dondurucudan alıp tepsiye dizip hadi fırına.

Son düzenleme:

canım Allah yardımcın olsun, çevredekilerde doğum olunca hayırlı olsun demeye geliyolar işte, gelmeselerde zor aslında biliyo musun?
ben görümceme sordum, sizinkiler mevlüd yapacak olsam da yine öncesinde gelirler mi diye?
yok gelmezler o zman dedi, bizimde bi tek yakın olarak amcamlar burda, onlar gelir,
öncelikle kendimi ve bebeği sonra gelenleri düşünüyorum o yüzden

Valla mı
Hemen gelerim hele kendi evimsebana uygun fiyat ev bul
Ben gelerim ,
Her doguma girişte allahım günahlarımı affet derdim
Bunda doguma girerken Rabbim bir ev ver diyeceğim
Aslında dünyevi seyler istememeli ama
Bu kez isteyeceğim
Korkma hem ben okurum sana
Kiz birde bunu yazarken bende mezos aklıma geldi dedim simdi takar bunu
Gözümüzü korkutmuş anam

süper oluyo bu börek, off offf, annem çok yapıp atar böyle, ellerine sağlık canım, geçen hafta aldım yufka yapıp atıcaktım, benim herif sürekli sürekli geldi mutfağa şimdi yapsana diye indirdi gözleri, bende dayanamadım pişirdim, pişmiş halde dolaba koyup tost makinesinde ısıtırım dedim ama, yedü bitürdü hepsini
sigara böreği dediğin gibi çok sıçrıyo buzluktan çıkınca, böylesi daha güzel oluyo

gel bizim siteye, ama tapu problemi var, çözüldü diyolar, tam çözülmeden gel ki ucuza kapatasın
ben ne istesem ki doğuma girerken,
aklıma çok fitne fücur geliyo, kafa fazla çalışıyo ama içime sinmiyo boşver diyorum sonra iyilikten zarar gelmez diyorum

Allah analı babalı büyütsün canım. darısı tüm hamişlerin başına olsun inşallah.

kız voltaj iyi aklıma getirdin. ben de bir liste yapayım bari

kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?

bulamazsan bende malzemeleri mevcut 3 büyük tepsi için ölçüleri.msj gönderebilirim istersen

boo kızına maşallah. Allahım sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. tütütütü:)))
erzulum sen de sağlıkla aldın kucağına çok şükür. inşallah hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasip eder Allahım.

sıra sıra doğum haberleri geliyor. çok heyecanlanıyorum:)
ben hala ev yerleştirme telaşesindeyim.kolileri yerleştirmeyi bitirdik. son bir temizlik yapılacak, halı, koltuk, cam..
kadın gelecek inşallah haftasonuna kendi evimde olurum.

herşey çok güzel olacak kızlar.
öpüyorum.

ben özellikle memleketime gidip doğurmuyorum.evimde daha rahat olurum diye.böyle olacağını bilseydim giderdim( bide dediğin gibi karışmaları yok mu.tuzlu suda bebek yıkamalar.doğurunca hangi oda da yatacağıma karar vermeler.daha neler neler.erkek olarak o sıkılmıyo.ben lohusa halimle nasıl dolaşacam onun yanında.düşündükçe sitres oluroyum.bebeğimde ben üzüldükçe tekmeliyo.sanki üzülme der gibi

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

yufkalar 2 kat sarılıyor değil mi? yanlış anlamadım inşallah. bi defa denemiştim bunu. yapışıp kalmıştı börekler. bi de böyle yapayım yarın. teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…