2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Merhaba bahsettiginiz belirtiler bende de var kasintidan kafayi yemek uzereyim bunun icin cildiyeye mi gitmeliyim

Canım bende de vardı kırmızı bir kaç leke internetten bakmıştım aynı puppp hastalığınınkine benzer kabarcıklar ve çok kaşınıyorlar. Bugün doktorumda randevum vardı gösterdim. Beni cildiyeye yönlendirdi. Cilt uzmanı hamilelikle bir ilgisi olmadığını başka herhangi bir sebepten kaynaklandığını söyledi ve krem verdi. Çok az miktarda beş gün boyunca ullan dedi. Geçmezse ya da artarsa daha ileri tetkikler yapmamız gerekecek dedi. Bugün başladım bakalım sürmeye umarım geçer. Zaten ileri tetkikler sonucu bir tedavi uygulanması gerekirse doğumdan sonra yapıcak hamileyken ilaç vermiyorlar. Korkulacak bir şey olmadığını söyledi, büyük ihtimalle geçer dedi. Sıcak duş yapma, kaşıma pamuklu giyecekler ve bol giysiler giy ve o kısımlarını sürekli kuru tut dedi. Çatlak kremi ve bitkisel yağlar kullanıyorum ondan olabilir mi dedim. Eğer sürmeye devam ettikçe artarsa sürme dedi. Bu sefer de çatlarsam diye korkuyorum umarım artmaz

aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem

cnm öncelikle allah analı babalı büyütsün, erzurumda mecburen yaşanlardansın galiba ama o kadarda kötü değil erzurumda yaşamak emin ol büyük şehirlerde daha yıpratıcı yaşam bende uzun süre erzurumda yaşadım 20 yıl erzurumlu değilim ama ailece orda oturuyorduk ozmanlar bende şikayetçiydim ama şimdi ne kadar rahatmışım orda diyorum neyse cnm .. süt için kuru incir, bol bol su vede tatlı tatlı kompostalar (kuru kayısı, kuru dut(özellikle erzurumda çok rahat bulursun) kuru üzüm ) çok iyi gelir şimdiden afiyet olsun cici annemiz....:)

Ben geldim herkes gitmiş zaar
Hıh
Gecmise bakamadım ama mezos Hanim gelecekten gelişte durumdan haber edermisiniz
Eğer haber verdiysen,
Eğer verdiysennnn

Al basmasını biliyom kızlar siz korkmayın diye söylemedim hic

Babaannem rahmetli daha genckizken korkuturdu oyle .. Ben onu hamile kaldığımdan beri sonda korkusuyla birlikte yasadım bitirdim Herbirseyimi de kırmızı aldım basmasın allar diye zaten cevrem bu kadar kalabalikken biz alları basarız :))

Üzerlik tohumu aldım tütsü yapıcam ondan

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

Hayırlı olsunnnnn ben daha doğurmamış olucam galiba o zaman :)

biz yaptık deyince monte ettik anladım ben; anne babanın eli işe bu kadar yatkınsa kızımız sanatla iştigal eder herhalde. ailede herkesin çorbada tuzu bulunmuş ; güle güle kullanın canım

defne nisa...

memleket neresi merak ettim, tuzlu su falan. bizim orda da yapılırda... benim kv. de tık yok ama annem sağolsun, hergün bişey alır, şu sıralarda bebeği nasıl tuzlayacağının hayalini kuruyo

Merhaba bahsettiginiz belirtiler bende de var kasintidan kafayi yemek uzereyim bunun icin cildiyeye mi gitmeliyim

internette görsellerden de bak istersen, çatlakla boyunca kabarcıklar oluyor. pomad gündüz kaşıntısını biraz azalttı ama gece kaşınmaya devam.allah düşmanımaa vermesin nerdeyse sezeryan isteyeceğim o haldeyim. geçmiş olsun canım

memleket neresi merak ettim, tuzlu su falan. bizim orda da yapılırda... benim kv. de tık yok ama annem sağolsun, hergün bişey alır, şu sıralarda bebeği nasıl tuzlayacağının hayalini kuruyo

memleket aksaray.göbeği düşmeden mikrop felan kapar tedirginim.bebeğime istemediğim şeyleri yapmalarını istemiyorum.birde kayınbabamın gelişi tuz biber

Bu önemli olabilir böbrek ağrısı falan varmı?bazen bebekler böbreğin üzerine yatıp baskıyla problem oluşturabiliyormuş yada sistit falan olmuşsundur Dr U ara muhakkak

defne: kumral beyaz tenli uzun boylu hareketli heyecanlı bir kız
nisa: esmer beyaz tenli naif huylu orta boylu
öykü: çıkaramadım

bu isimlerde kafamda canlanan kızlar böyle
bence tek isim ve bence defne(nacizane)
:)

memleket aksaray.göbeği düşmeden mikrop felan kapar tedirginim.bebeğime istemediğim şeyleri yapmalarını istemiyorum.birde kayınbabamın gelişi tuz biber
bebek tuzlama bizde de yapılır canım ama göbeği falan düştükten sonra hemde öyle tuzlu su falan değil bildiğin tuza yatırıyorlar. ne kadar istemesemde annem illaki yapalım diyo. kv deseydi işler değişirdi belki... annem çocuğa benden çok hevesli benim bile aklıma gelmeyen biçok şeyi aldı, benden daha heyecanlı tuzlama işinede göz yumuyorum artık.
kayınpederler niye böyleki bizimkilerde gelecek karı-koca bide eşimin babaneside gelecekmiş. buraları gezmek görmek istiyorlarmış. torun görmeye mi geliyolar, gezmeye mi :26: anlayan varsa beri gelsin. bende hiç gelin gidin bişey demiyorum. bakalım ne yapacaklar.
bizim şimdi bunları düşünmek yerine doğumun heyecanını mutluluğunu yaşamamız lazım dı! boşver akışına bırak...
sabah bende bunalımdaydım resmen dünyanın en mutsuz insanıydım. eşim sayesinde normale döndüm biraz, kendimi toparlamaya karar verdim.
merhaba kızlar, herkese iyi akşamlar...
sana da iyi akşamlar

günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba

bendeki durum da aynı. hatta karnım dünden daha da aşağıya düştü.öyle ki göbek deliğim nerdeyse dik olarak yere bakıyor.beni gören kadınlar ,senin durumun sabah -akşamlık diyorlar. ama nerdeyse 1 ay var demeye de utanıyorum.
keni durumum da bana hiç sarmıyor. dr.a kalsa 16 nisana bile uzatmak istiyor,ama benim hal ve vaktim hiç de öyle görünmüyor.

sen de mi bürütüs; forumun kız bebekleri çok hızlı

çok sevindim ya; sağlıkla büyüsün; ne büyük mutluluk, mutluluğunuz daim olsun, yüzünüz hep gülsün

el emeği bebek beşi süsümüz aydede,yine el emeği bebek şekerlerimiz. patikleri annem ördü:)süslemeside benden.bebek odamız.melek kanadı kapı süsümüz.adı daha belli olmadığı için tamamlayamadım.birde keçeden yastığımız.arka yüzündede kurbağa var.ağzını daha bitirmedim:)

Son düzenleme:

Tatlım bitkisel yağ karışımının içinden biri alerji yapmış olabilir.. Bana kakao yağı dokunmuştu fosur fosur kabarmıştım mesela..

dertsizim, yazık sana ya;
insanoğlu çok anlayışsız ya;
napcaz biz bu "kayın" grubuyla
resmen adıyla özdeş
"kayın, gürgen palamut altı yaprak üstü bulut
sen gel burda derdi unut orman ne güzel ne güzell"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…