Merhaba bahsettiginiz belirtiler bende de var kasintidan kafayi yemek uzereyim bunun icin cildiyeye mi gitmeliyim
aa bu arada süüt gelmesi için nebiliyosanız söyleyin allah aşkına koca karı ilacıfalan farketmez artık hepsini denicem
Ben geldim herkes gitmiş zaar
Hıh
Gecmise bakamadım ama mezos Hanim gelecekten gelişte durumdan haber edermisiniz
Eğer haber verdiysen,
Eğer verdiysennnn
malatyalıyım bacı ben
ayyy çok hoşsun güldürdün beni kız voltaj,
al basması örnek olarak verdim kız açıkça yazmadım şimdi okuyanlar korkmasın diye, başka türlü varlıklar benim bahsettiğim
benimde unutma huyum yok anam, yaşadıklarımdan sonra her bahsedildiğinde, okuyunca falan aklımda kalıyooo,
mezoşş okumasın bu yazdıkalrımızı yeni korkular oluşmasın kızda, affet bizi mezoş:26:
seni buraya taşıycam ben hatta gel komşum ol bacım, bas beni
Selam millett..
Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..
26 mart sabahi sezeryan oluyorum..
38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))
kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?
arkadaşlar kızımın odası tamam gibi bakalım beğenecek misiniz :)
kapı süsünü, alt değiştirme standını , sepetini ve emzirme dinlenme koltuğunu eşimle beraber yaptık :)
teşekkür ederim canım. eşim biyomedikalci montajını yaptığı tıbbi cihazların tahta kasalarını işimize yarar diye eve getirmişti. Alt değiştirme standını ve hasır sepetin altındaki standı o malzemeden yaptı alt değiştirme standını boyamadık yapışkanlı kağıtla kapladık hasır sepeti hazır aldık içini sağ olsun kızımın halası dikti alt standınıda babası yaptı ve boyadı tabi yapmak kolay olmadı ama eşimin elinden gelir söylediğine göre dekupaj testere biraz tahta ağaç tutkalı ve kafadaki güzel bir projeyle yapılmayacak bişey yok :) koltuğumuzu ise kayınvalidemlerden aldık iskelesi sağlamdı komple krem renge boyadık süngerlerini ve dış kılıfını yeniledik bu arada boyamız özel bebeklere zararlı olmayan polisanın kokmayan su bazlı boyası :) Allah hepimizi bebeklerimize sağlıklı bir şekilde kavuştursun.
defne nisa...kızlar defne ..nisa...öykü isimlerinde çok kararsız kaldım...babamız amcamız fln nisayı beğendiler..acaba iki isim olsa nisanın yanına defne yada öykü...çokmu abes olur yoksa tek iyimi...fikir verirmisiniz..az kaldı..
ben özellikle memleketime gidip doğurmuyorum.evimde daha rahat olurum diye.böyle olacağını bilseydim giderdim( bide dediğin gibi karışmaları yok mu.tuzlu suda bebek yıkamalar.doğurunca hangi oda da yatacağıma karar vermeler.daha neler neler.erkek olarak o sıkılmıyo.ben lohusa halimle nasıl dolaşacam onun yanında.düşündükçe sitres oluroyum.bebeğimde ben üzüldükçe tekmeliyo.sanki üzülme der gibi
Kızlaar işte minik mucizemiz Maşallah diyelim :)))Eki Görüntüle 660110 )
Merhaba bahsettiginiz belirtiler bende de var kasintidan kafayi yemek uzereyim bunun icin cildiyeye mi gitmeliyim
memleket neresi merak ettim, tuzlu su falan. bizim orda da yapılırda... benim kv. de tık yok ama annem sağolsun, hergün bişey alır, şu sıralarda bebeği nasıl tuzlayacağının hayalini kuruyo
merhaba kızlar, herkese iyi akşamlar...
Bu önemli olabilir böbrek ağrısı falan varmı?bazen bebekler böbreğin üzerine yatıp baskıyla problem oluşturabiliyormuş yada sistit falan olmuşsundur Dr U ara muhakkakHerkese merhabaa kızlar benim bir sorunum var.İdrara sıkışığım ama yapamıyorum tuvalete gidiyorum oturuyorum ama mesanemi kontrol edemiyorum ıkınıyorum zorlanıyorum çıkmıyor çok dolu olursa birazcı akıyor öyle ama mesanemi tam boşaltamıyorum.Bu neden olur bilgisi olan varmı.
kızlar defne ..nisa...öykü isimlerinde çok kararsız kaldım...babamız amcamız fln nisayı beğendiler..acaba iki isim olsa nisanın yanına defne yada öykü...çokmu abes olur yoksa tek iyimi...fikir verirmisiniz..az kaldı..
bebek tuzlama bizde de yapılır canım ama göbeği falan düştükten sonra hemde öyle tuzlu su falan değil bildiğin tuza yatırıyorlar. ne kadar istemesemde annem illaki yapalım diyo. kv deseydi işler değişirdi belki... annem çocuğa benden çok hevesli benim bile aklıma gelmeyen biçok şeyi aldı, benden daha heyecanlı tuzlama işinede göz yumuyorum artık.memleket aksaray.göbeği düşmeden mikrop felan kapar tedirginim.bebeğime istemediğim şeyleri yapmalarını istemiyorum.birde kayınbabamın gelişi tuz biber
sana da iyi akşamlarmerhaba kızlar, herkese iyi akşamlar...
günaydın kızlar size bişey soracağım bebek aşağıda benim baya karnımın üst tarafı bomboş bu doğum belirtisimi acaba
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
Canım bende de vardı kırmızı bir kaç leke internetten bakmıştım aynı puppp hastalığınınkine benzer kabarcıklar ve çok kaşınıyorlar. Bugün doktorumda randevum vardı gösterdim. Beni cildiyeye yönlendirdi. Cilt uzmanı hamilelikle bir ilgisi olmadığını başka herhangi bir sebepten kaynaklandığını söyledi ve krem verdi. Çok az miktarda beş gün boyunca ullan dedi. Geçmezse ya da artarsa daha ileri tetkikler yapmamız gerekecek dedi. Bugün başladım bakalım sürmeye umarım geçer. Zaten ileri tetkikler sonucu bir tedavi uygulanması gerekirse doğumdan sonra yapıcak hamileyken ilaç vermiyorlar. Korkulacak bir şey olmadığını söyledi, büyük ihtimalle geçer dedi. Sıcak duş yapma, kaşıma pamuklu giyecekler ve bol giysiler giy ve o kısımlarını sürekli kuru tut dedi. Çatlak kremi ve bitkisel yağlar kullanıyorum ondan olabilir mi dedim. Eğer sürmeye devam ettikçe artarsa sürme dedi. Bu sefer de çatlarsam diye korkuyorum umarım artmaz
kızlar ya bende aynı dertten muzdaribim.
hatta düşünmekten kafayı yemek üzereyim
benimde kayınvalidemin yanında 2 bonusum geliyor. (kaynım ve kayınbabam)
bizimkiler bi de çok rahatlar. salona yayılırlar
yemek masasının etrafında sandalyeler askı görevini görevini görür
her yer salkım saçak kıyafet olur. tekli koltuğun üstünde kumaş pantolon
sandalyede gömlekler. allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum resmen.
hergün yorgan mı toplucam ben. herşeyim vakumlu poşette.
gelen misafir nereye oturacak akıl var mantık var.
kendi annemde gelicek. bi de konuşmuyorlar zaten.
onun gerginliği de var. alıp başımı gidesim tek başıma doğum yapasım var.
herkes herşey boğuyor beni.
kayınvalidem daha şimdiden yok biberon vermicekmiş yok emzik vermicekmiş
sana sorcam sanki... biberonu niye aldın diyor bana
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum. çok tartışıcaz çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?