2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ne gezmesi Allahım ya! anlamak gerçekten güç.ya biz çok normaliz ya da onlar çok anormal.eşim tüm gün işte.gece geliyor.ben kayınvalideyle evde kafayı tırlatıyorum.doğursam bebekle ilgilenirim hiç olmazsa.şimdi gerçekten sıkıntılı bir durum Allah yardımcımız olsun.

Biz de senden haber bekliyorduk canım, geçmiş olsun.
Allah uzun ömürler versin yavruna, fotolarını bekliyoruz :)
Sağlıkla, sıhhatle büyüsün inşallah..

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

Hayırlı olsun canım tarihiniz, geri sayım başladı desene, çok heyecanlıı

Off canım yaa, Allah sabırlar versin sana.
En dayanamadığım şeydir öyle salonda dağınıklık.
Ama naapacaksın, kovamayacağına göre, onlar da değişmeyeceklerine göre.
Sabrediceksin mecburen, kendini üzmeyeceksin bebeğini, sütünü vs. düşünüp.
Çok zor, sen de benim gibi takıntılısın bazı konularda yazdıklarından anlıyorum.
Kayınvaliden biraz insafa gelir inşallah.

kızlar ya hastanede bebek görmeye gelenlere çikolata ikram edecek misiniz? nasıl bişey olacak? şu tek tek ambalajlı bebek figürlü olanlardan alsak diyorum çok mu tuzluya gelirki? bilemedim:26:

sen büyük ihtimal ile sistit olmuşsun dur. ben de de ara sıra oluyor. dr. bana monurol toz veriyor .nerdeyse hamilelik boyunca ara ara kullandım. kurtulamadım bu illetten. ama hamilelikte oluyormuş. enfeksiyon kapıyoz

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

gözünaydın canımmm allah analı babalı büyütsün.darısı bizlerin başına bizim kızlar teker teker doğuruyor maşallahh

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

Maşallah canım, güzel haberler geliyor teker teker.
Allah uzun ömür versin, analı babalı büyütsün inşallah.
Sen nasılsın, kolay geçti mi sezeryan?
Kendini iyi hissettiğinde detayları anlatırsın bize de.
Miniğinin fotosunu da bekliyoruz :)

Kızlar ben şimdi kontrolden geldim.Çok şükür herşey yolunda dedi dr.
Ama doğuma daha varmış keyfi yerinde suyuda iyi daha zamanı var dedi.
Hergün bir saat yürümemi söyledi çatı muayenesinide yapmadı erken olduğu için 28 ine gün verdi hem nst hemde çatı muayenesi için.

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

gözümüz aydın diyelim o zaman; haftaya hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

o gardıroptaki keloğlan mı???

Selam kizlar yrn kontrol var bakalim cok merak ediyorum 3haftadir gormuyorum
Erzulum hayirli olsun Allah anali babali buyutsun haftasonu emzirme egitkmindeydim hastanenin incir hosafi yesillikler marul vs. Bulgur pilavi sutu artiriyomus
Dmt cok sevindim Allah anali babali buyutsun uzun omurler versin hikayeleri fotolari bekliyoruz
Tunccs hadi bakalim tarih almissiniz sevindim saglikla kavusurusun bebgine insallah haftaya
Bebisler beklemiho valla erkenden gelio )) bakalim bizim kiz napacak
Opuyorum hepinizi

kızlar ya hastanede bebek görmeye gelenlere çikolata ikram edecek misiniz? nasıl bişey olacak? şu tek tek ambalajlı bebek figürlü olanlardan alsak diyorum çok mu tuzluya gelirki? bilemedim:26:

canım ben biblolu kurdelalı olanları sormuştum (ankarada) kilosu 70 tl. çikolatası yenince kalanı nasıl saklanacak; çikolata ile saklanınca bir başka dert. ben sadece çikolata dağıtacağım

yarın ben nts ye gideceğim ozaman doktorada soracağım sanada yazarımgelince

kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?

canım bende aynı sorunu yaşadım gittikçe arttı ve çekilmez bi hal almıştı magnezyum eksikliği dendi ilaç kullandım şıp diye kesti geçmezse mutlaka doktora git çok can yakıcı olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…