bebek tuzlama bizde de yapılır canım ama göbeği falan düştükten sonra hemde öyle tuzlu su falan değil bildiğin tuza yatırıyorlar. ne kadar istemesemde annem illaki yapalım diyo. kv deseydi işler değişirdi belki... annem çocuğa benden çok hevesli benim bile aklıma gelmeyen biçok şeyi aldı, benden daha heyecanlı tuzlama işinede göz yumuyorum artık.
kayınpederler niye böyleki bizimkilerde gelecek karı-koca bide eşimin babaneside gelecekmiş. buraları gezmek görmek istiyorlarmış. torun görmeye mi geliyolar, gezmeye mi :26: anlayan varsa beri gelsin. bende hiç gelin gidin bişey demiyorum. bakalım ne yapacaklar.
bizim şimdi bunları düşünmek yerine doğumun heyecanını mutluluğunu yaşamamız lazım dı! boşver akışına bırak...
sabah bende bunalımdaydım resmen dünyanın en mutsuz insanıydım. eşim sayesinde normale döndüm biraz, kendimi toparlamaya karar verdim.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
Selam millett..
Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..
26 mart sabahi sezeryan oluyorum..
38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))
kızlar ya bende aynı dertten muzdaribim.
hatta düşünmekten kafayı yemek üzereyim
benimde kayınvalidemin yanında 2 bonusum geliyor. (kaynım ve kayınbabam)
bizimkiler bi de çok rahatlar. salona yayılırlar
yemek masasının etrafında sandalyeler askı görevini görevini görür
her yer salkım saçak kıyafet olur. tekli koltuğun üstünde kumaş pantolon
sandalyede gömlekler. allahım aklıma geldikçe çıldırıyorum resmen.
hergün yorgan mı toplucam ben. herşeyim vakumlu poşette.
gelen misafir nereye oturacak akıl var mantık var.
kendi annemde gelicek. bi de konuşmuyorlar zaten.
onun gerginliği de var. alıp başımı gidesim tek başıma doğum yapasım var.
herkes herşey boğuyor beni.
kayınvalidem daha şimdiden yok biberon vermicekmiş yok emzik vermicekmiş
sana sorcam sanki... biberonu niye aldın diyor bana
sanki ben çocuğumu düşünmüyorum. çok tartışıcaz çok...
Herkese merhabaa kızlar benim bir sorunum var.İdrara sıkışığım ama yapamıyorum tuvalete gidiyorum oturuyorum ama mesanemi kontrol edemiyorum ıkınıyorum zorlanıyorum çıkmıyor çok dolu olursa birazcı akıyor öyle ama mesanemi tam boşaltamıyorum.Bu neden olur bilgisi olan varmı.
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
Selam millett..
Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..
26 mart sabahi sezeryan oluyorum..
38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))
Eki Görüntüle 661082 Eki Görüntüle 661093 Eki Görüntüle 661092 Eki Görüntüle 661090 Eki Görüntüle 661091 Eki Görüntüle 661088 Eki Görüntüle 661087 Eki Görüntüle 661086 Eki Görüntüle 661085 Eki Görüntüle 661084 Eki Görüntüle 661083 Eki Görüntüle 661096
el emeği bebek beşi süsümüz aydede,yine el emeği bebek şekerlerimiz. patikleri annem ördü:)süslemeside benden.bebek odamız.melek kanadı kapı süsümüz.adı daha belli olmadığı için tamamlayamadım.birde keçeden yastığımız.arka yüzündede kurbağa var.ağzını daha bitirmedim:)
kızlar ya hastanede bebek görmeye gelenlere çikolata ikram edecek misiniz? nasıl bişey olacak? şu tek tek ambalajlı bebek figürlü olanlardan alsak diyorum çok mu tuzluya gelirki? bilemedim:26:
bendeki durum da aynı. hatta karnım dünden daha da aşağıya düştü.öyle ki göbek deliğim nerdeyse dik olarak yere bakıyor.beni gören kadınlar ,senin durumun sabah -akşamlık diyorlar. ama nerdeyse 1 ay var demeye de utanıyorum.
keni durumum da bana hiç sarmıyor. dr.a kalsa 16 nisana bile uzatmak istiyor,ama benim hal ve vaktim hiç de öyle görünmüyor.
kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?