2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tatlım bitkisel yağ karışımının içinden biri alerji yapmış olabilir.. Bana kakao yağı dokunmuştu fosur fosur kabarmıştım mesela..

Hiç düşünmemiştim sürdüğüm kremin ya da yağ karışımının yapmış olabileceğini. Olmazsa birkaç gün sürmeyi bırakayım bakalım daha iyi olacak mı? Uyardığın için sağol canım

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

Allah hayırlısı ile kurtarsın inşallah tatlım,sağlıkla gelsin yavrun

benim doğum günümde gelecek bebişin,benimki de aynı gün gelse fena olmaz hani

selam kızlar..

kaburgalarımın bitiği yerde bende de çok ağrı var günlerdir,sanki midem çürüdü benim de..senle günlerimiz aynı galiba,kaç kilo ki senin bebiş?? iri olunca erken mi geliyorlar?

anammmm,nasıl izledik o videoları,ben de ilk hamileliğimde izlemiştim hem normal hem de sezeryan doğumu..ama şimdi izlemem kesinlikle..kalnlı filmleri bile kaldıramaz oldum...maşallah kızına ne güzel büyümüş,kordon mu var sizin de boynunuzda,bir kere mi dolanmış?

Çok şükür herşey yolunda gitmiş sizde de,güle güle büyüsün kızımız,maşallah ona..hoşgeldi aramıza..
süt için bol bol sıvı almaya önem ver..bir de boza ve malt iyi geliyor süte..ama sakın helva olaylarını abartma,kilo aldığınla kalırsın..

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

sen de miiii...aniden mi oldu canım,yoksa belli miydi sezeryan tarihin önceden..sennle günlerimiz de yakın ,daha da heyecan yaptım..

maşallah bebeğine,sağlıkla mutlulukla büyüsün..sana da gözün aydın canım..

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

canım benim Allah yavrunu analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. kilosu da güzelmiş maşallah, inşallah herşey yolundadır.
ilk fırsat bulduğunda detayları,nasıl olduğunuzu anlat..
doğum hikayeni ve resim bekliyoruz

eneeeeeem dmt_ de doğurmuş ya bende doğurmak istiyorum artık :18: maşallah canım sanada bebeğinede Allah uzun ve güzel bir ömür versin yavruna sanada sağlık sıhhat diliyorum

Dertsizim tarif için teşekkür ederim tatlım benim
doğumda geleceklerin ve olacakların stresine şimdiden girme tatlım
müdahale edemeyeceğin şeyler için kendini üzme nolur
ben de nefret ederim yayıntıdan;göçebe hayatı yaşar gibi
ama doğum tebriği için gelen misafirler eşin için de önemli olacaktır ve eminim o da rahatsız olup uyaracaktır annesini..
iki aile arasında ki buzlar inşallah bebek sayesinde çözülür
başvurduğun işle ilgili bir gelişme var mı?ben yine çok sık giremediğimden kaçırmış olabilirim

geceliğinin altına hastanede ve evde giymek için nasıl terlikler aldın?

Uyanık seniiii
Kiz tipta daha iyi açıklanmış:))

Sen bugun erken mı yatacaksın ,malum erken kalktın ya cok yorma kendini

:) ben sora uyudum ya, 12ye kadar, sora uyandım kalkmadım yataktan, teee saat 6ya kadarmı ne

artık ne zaman yatarım bilmiyorum,erken yatıp yarın enercik uyanmak istiyorum ki evi toparlıym biraz

kıs dertsiz senin eşin senin değerinin farkında değildir bence, ne kadar güzel şeyler yapıyosun, biliyosun, maşallah sana
ben bu kadar yapsam eşime, ayaklarımı filan yıkar heralde, boğazına çok düşkün

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

hadi bakalım gözün aydın, şimdi gözümüzü kapatsak, açtığımızda doğum yapmış olsak ya

elinize sağlık, ne güzel olmuş herşey, Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin..

hay maşallah, böle doğumdan sora yazınca çok kolaymış gibi geliyo bana

Allah analı babalı büyütsün inşallah, hayırlı olsun canım:)

Kızlar hemeroit e çözüm mahvoldum ben bi orası kalmıştı acımayan

canım geçmiş olsun,bir buçuk iki ay önce bende de vardı aynı dert ki epey ilerlemiş bir haldeydi.. dr'um kortos diye bir merhem yazdı günde bir kez kullanılan.. 2 günde faydasını gördüm ve haftasına tamamen yok oldu..
dr'una yazdırabilirsin sende
dr'um ayrıca çiğ patatesi kesip koymamı da önermişti ama yapamadım..
inşallah sende kurtulursun biran önce

Nasılsınız arkadaşlar? İnşaallah iyisinizdir. Erzulum canım hayırlı uğurlu olsun. Rabb'im sağlıklı uzun ömürler versin bebişine
Darısı bizlere

morgökyüzü,senin kontrolun yok muydu canım bügün,ben mi yanılıyorum yoksa...

Vardı canım, evet. Nst ye girdik, kan idrar tahlilleri yapıldı ama ultrasona almadı. Sancı yok oğluşumun kalp atışları gayet iyi çok şükür. İdrara çıkarken ağrım oluyordu onun sebebi de enfeksiyonmuş. 7-8 çıktı idrarda lökosit. Doktorum ilaç kullanmaya gerek yok suyla atacağız onu dedi. Haftaya tekrar nst ye çağırdı. Hayırlısı bakalım.

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. Bende de var aynı durum, resmen tuvalette 20 dk bekliyorum gelecek gibi gelmiyor :S

Canım Allah kolaylık versin, sen sadece bebişine odaklanmaya çalış, gerisi de ne halleri varsa görsünler. Onlar utansın gelen misafirlerden senin ayıbın değil ya lohusa halinle.

Canım, gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün inşaallah :)

bu korku olayı bende de var...bazen uyuyamayınca yatak değiştiriyorum,korkudan ışıkları falan açıp öyle uyuyorum...bi kaç kez korkutmuşlardı,yine öyle olur diye tedirgin oluyorum ben de :18:
sarma işini yarın halledicem ben de...bi kilo yaprak aldı komşum,çok tuzluymuş,suya koydum,yarın sarıcam...bi kaç gün sonra biraz daha sararım...ben kendimize pişirmek için değil,misafirlere pişirmek için koyucam...
kurabiye kokmuyo diyosun madem,koyucam ben de canım,çok sağ ol...
allah yardımcımız olsun...

bulamazsan bende malzemeleri mevcut 3 büyük tepsi için ölçüleri.msj gönderebilirim istersen
çok sevinirim canım zaten netten baktım,kolaya benziyo,bi kaç güne denicem yapmayı

neeeeee
topiğin bebekleri gününü beklemeden doğmaya başladı
elimizi çabuk tutup,işlerimizi bi an önce halletsek iyi olur
allah yavruna sağlıklı uzun ömürler versin canım...bahtı güzel olsun inşallah

benim kv çalışıyo,bugün evde işim yok diye yemeği çok yapmışım...kv ile kp'yi de yemeğe çağırdım,yeni gittiler...
eşim de yorgunmuş yattı,bende buraya bi bakıyım dedim,ne göreyim bi doğum daha
sabah 9'da camları silmeye kadın gelicek,o cam silerken bende sarmamı yaparım...
şu dondurucuyu da bi doldursam içim rahat edicek
cmt gününe randevu aldım,çatı muayenem var

geldik kızlar eve gezdik dolaştık eşimle..
anca yazabiliyorum..
benim doktor seminerdeymiş..tuşe muayenesinden yırttım
neyse başka bi doktora gözüktük aynı hastaneden..
nst de sancı yok suyu kalp atışları güzel..
bebiş zayıf ama kafama takmıyorum..3,290 gr.
doktor senin için daha iyi kolay olur doğumun dedi..
tuşe muayenesinide haftaya yapar kendi doktorun dedi..ama boyun uzun normal doğum yaparsın sen dedi..ne alaka anlamadım orayı
böyle kızlar..
tuncss sen niye sezaryen oluyosun bacımm yaaa:26:
mezosum ikimizinde haftaya tuşeler..tuşlucak bizi doktorlar desene

Dmt canim hayirli olsun.. Allah'im hayirli saglikli evlat eylesin.. Darisi bizlere olsun..

Herkese cok tesekkur ederim.. Bitti iste.. Son 6 gunumuz.. Allah'im hayirlisi ile kurtulmak nasip etsin..

Katinam canimcimmm benim plesenta rahim agzina cok yakindi ilk zamanlar bundan sebep hep sezeryan dedi dr.. Simdi de oglanin kafasi buyuk diyor.. Hic.riske atmayalim diyor.. Kuzenim kadin dogumcu onunla gorustum o da kanama riskinden bahsetti.. Sezeryan ol dedi.. Ehh hepsi birlesince de bana ameliyathane yollari gozuktu..

Dmt_ canım benim,
Cok cok sevindim,duygulandim,karisigim.

Dmt doğurmuş,bizim dmt...
Ağrıdan ,kaşıntıdan ,sancıdan bitap dusen dmt...
Rabbim bütün dert ve sıkıntını alsin,
Kuzularinla esinle bir ömür huzurlu sağlıklı mutlu bir ömür dilerim.isimsiz paşamıza bol süt gazsiz geceler sana agrisiz sancisiz günler...

Yine icim buruldu,yine...

Anladım canım tabi risk durumunu bilmiyordum ben..Hayırlısı neyse o olsun senin için..yengemde epidural sezeryan oldu..15 dk lık iş yani.son 6 günün sonra kavusuyosun yavruşuna..Hadi bakalım doğumlar başladı ciddi ciddi..Hayırlısıyla kurtulalım hep beraber inşallah

evet canım kordonu hic açılmadı 7 . Aydan beri.. Birsey olmaz dedi Dr Normal dogum için

ne merakla bekledim seni bilsen.. Haftaya göreceğiz demek ki ne olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…