yaaaaaaaaaaaaaaa,
sabahtan beri 2 veli karnın aşağı inmiş, gelmesi yakın dediler, benim kızım küçük daha çok korkuyorum:18:
karın aşağı indikten ne kadar sonra doğum olur ki, ayyyyy, bilen var mı?
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
evet canım kordonu hic açılmadı 7 . Aydan beri.. Birsey olmaz dedi Dr Normal dogum için
ne merakla bekledim seni bilsen.. Haftaya göreceğiz demek ki ne olacak..
Katinamm sana da gecmis olsun,
Uzun boyun avantajı ikinma ,nefes alıp vermende ki konfor (ciğerlerine baskı o kadar olmuyor),masada ki konumun,birazda vücudunu kontrol altında tutabiliyorsun.
Bebisin zayıf çıkmamış ki 3300 gayet güzel bir kilo Doğan'a kadar 3600 falan olur.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin.
kız valla bende aman ohh geldim bitsin bu işkence artık ne muayenesi yapılacaksa yapılsın diye gittim hastaneye bi baktım benim doktorum yok..
dün akşam bi hazırlık bi hazırlık doğuma gidiyorum sanki ama fos çıktı ne yazıkki
sen büyük ihtimal ile sistit olmuşsun dur. ben de de ara sıra oluyor. dr. bana monurol toz veriyor .nerdeyse hamilelik boyunca ara ara kullandım. kurtulamadım bu illetten. ama hamilelikte oluyormuş. enfeksiyon kapıyoz
İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. Bende de var aynı durum, resmen tuvalette 20 dk bekliyorum gelecek gibi gelmiyor :S
Mezos burda misin?
İyice daraldim ben valla
Sana Dr ne dedi hayrına bir deyiver.Daha fazla dagilasim geldi.
Kiz 5 kilo olmuştur
Bende bugün belki olur diye hazırlandım haftaya kaldım..
Bir de salak hemşire vardı cok acıyacak dedi hazır ol falan.. Hic kulak asmadım
Birileri de beni korkutmaya calisiyo al basarmış da bilmem ne... Cesaret iğnesi oldum korkmuyorum uleyyyynnnnnn
Artık devlette de normal doğumda bir gece müşahade varmış.. Ama kalmiycam imza atıp çıkacağım ins normal olursa
Bebeği yıkamak yok silip verecekler bir de kendi geceliginle doguma girebilirsin dediler.. Hepsi bu.. Epidural için hala kararsızım o an acıya göre karar vericem.
Amin canım Allah razı olsun..anladım demekki ondan dolayı söyledi doktor bunları bilmiyordum..:26:
tek sorunum o doğum masası nasıl bilmiyorum..eğer düz bir sedye yada yatak gibiyse sırt üstü yattıgımda nefes alamıyorum çünkü..
nst de çok zorlanıyorum mesela..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun voltajım
He sen okumadın mı kız gulimier len sana yazdıklarımı ?
Kız 3600 olmuş kafada 9 cm çapında.. Çıkar dı mı :))
Sağlık olsun geç olsun güç olmasın boşver..
Bana artık normal doğum için dua bile ediyorum mezoşum.bununla ilgili yasemin yıldız diye bi kadın doğumcunun videosunu izledim..çok rahatlattı kafamı.hatta dur linkini bulup yapıştırayım yazıya..
kimseye bakma kafanı bulandırma..herkesin ağrı eşiği bir değil..aynı kişinin her hamileliği bile bir değil..voltaj iyi bilir bunu..
Biz nasıl doğmusuz bizimkilerde öyle doğacak Allahın izniyle..
epidural i dün kızlar konusmus 5 cm açılma olduktan sonra iğneyi vuruyolarmış..bilmiyorum benim doktor önerdi bakalım ne olacak..
Velhasıl hayırlısı Allah'tan..
Normal Doğum ( Op.Dr.Yasemin Yıldız) - YouTube
bu videoyu izle canım..bana güç verdi resmen..
Mezos
Onca yol katet
Her evreyi yasa birde epidural al
Hadi aldın,al da yok,
Hadi tutmadı epidural
Ta taaamm
katinam nstde ben de çok zorlanıyorum;nefesim yetmiyor midem çok bulanıyor
bir kaç kez hemşireyi bekleyemedim kendim çözüp koştum wc'ye
nst zorlasa da doğumlarımız cümleten kolay olur inşallah :)
ben de çarşamba gideceğim kısmetse kontrole,çatıya da bakacakmış;dönüşte detaylarını anlatırım mezoşumla sana
Kiz çıkmaz olur mu,Aa hayret nasil 4 olmadı duşun simdi :))
Hatta 1 cm boşluk bile kalıyor
Ama epidurali iyice aklina yatir öyle yap
Kimi ikinmayi yavaşlatıyor dogumu geciktirir vs diyor
Belki öyle değil ama aklına iyice yatsın
Ya yaradana sığın,
Sabun gibi kayacak o kiz.
Demedi deme
Bak zor doğarsa bakma yüzüme hic :)))
Birde artık gelse iyi olur birazda disarda büyüsün :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?