2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Tuncss,
Sende mi?
Ya beklediğimiz hatta gözümüzün portledigi bir olay.sanki aniden oluyor gibi bana birseyler oluyor.
Bir hoşum.
Kuzum bolca kayısı komposto hatta kabak çekirdeği ye ki bağırsakların iyi çalışsın.
Suyu ihmal de etme.
İlk ayaga kalktığın an o is tamam.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin seni,bizi...

Canım benim bebe aşağı inip döndüğünde 28haftalıktım. 7hafta oldu yani. Yalaşık iki aydır herkes bana da öyle diyor alıştım artık. Doktorum bazı bebekler erken dönüyor sorun yok demişti, bu zamana kadar da olmadı. Bebekler anne karnında en rahat poziyonu almaya çalışırlarmış hep, demek ki o şekilde rahat ediyorlar. Endişelenme bence..

Çok sevndim canım. Ne güzel sen de kavuştun sorunsuz bir şekilde bebeğine. Darısı başımıza inşallah..

evet canım kordonu hic açılmadı 7 . Aydan beri.. Birsey olmaz dedi Dr Normal dogum için

ne merakla bekledim seni bilsen.. Haftaya göreceğiz demek ki ne olacak..

kız valla bende aman ohh geldim bitsin bu işkence artık ne muayenesi yapılacaksa yapılsın diye gittim hastaneye bi baktım benim doktorum yok..
dün akşam bi hazırlık bi hazırlık doğuma gidiyorum sanki ama fos çıktı ne yazıkki

Katinamm sana da gecmis olsun,
Uzun boyun avantajı ikinma ,nefes alıp vermende ki konfor (ciğerlerine baskı o kadar olmuyor),masada ki konumun,birazda vücudunu kontrol altında tutabiliyorsun.
Bebisin zayıf çıkmamış ki 3300 gayet güzel bir kilo Doğan'a kadar 3600 falan olur.
Rabbim kolay geçitlerden geçirsin.

Amin canım Allah razı olsun..anladım demekki ondan dolayı söyledi doktor bunları bilmiyordum..:26:
tek sorunum o doğum masası nasıl bilmiyorum..eğer düz bir sedye yada yatak gibiyse sırt üstü yattıgımda nefes alamıyorum çünkü..
nst de çok zorlanıyorum mesela..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun voltajım

Mezos burda misin?
İyice daraldim ben valla
Sana Dr ne dedi hayrına bir deyiver.Daha fazla dagilasim geldi.
Kiz 5 kilo olmuştur

Bende bugün belki olur diye hazırlandım haftaya kaldım..

Bir de salak hemşire vardı cok acıyacak dedi hazır ol falan.. Hic kulak asmadım

Birileri de beni korkutmaya calisiyo al basarmış da bilmem ne... Cesaret iğnesi oldum korkmuyorum uleyyyynnnnnn

Artık devlette de normal doğumda bir gece müşahade varmış.. Ama kalmiycam imza atıp çıkacağım ins normal olursa

Bebeği yıkamak yok silip verecekler bir de kendi geceliginle doguma girebilirsin dediler.. Hepsi bu.. Epidural için hala kararsızım o an acıya göre karar vericem.

Aa katinam o nst de şey yapabiliyorsun.
Sol yanına yatabilirsin,bende ki carpintidan dolayı sırt üstü bağlamıyorlar.Bebeğe kan gitmiyor bende.
O masa da cok düz değil canım eğer düz konumdaysa söyle mutlaka kaldırırlar,basına yastık koyarlar hic degilse.

sen büyük ihtimal ile sistit olmuşsun dur. ben de de ara sıra oluyor. dr. bana monurol toz veriyor .nerdeyse hamilelik boyunca ara ara kullandım. kurtulamadım bu illetten. ama hamilelikte oluyormuş. enfeksiyon kapıyoz

İdrar yollarında enfeksiyon olabilir. Bende de var aynı durum, resmen tuvalette 20 dk bekliyorum gelecek gibi gelmiyor :S

Kızalr teşekkürler cevap için.Dr a söyledim yanma olmadığı için o tam mesanenin boşalamama hissi bebeğin kafası aşağıda olduğundan oluyormuş bazı hamilelerde oluyor normal dedi tahlilde istemedi.:44:

Sağlık olsun geç olsun güç olmasın boşver..
Bana artık normal doğum için dua bile ediyorum mezoşum.bununla ilgili yasemin yıldız diye bi kadın doğumcunun videosunu izledim..çok rahatlattı kafamı.hatta dur linkini bulup yapıştırayım yazıya..
kimseye bakma kafanı bulandırma..herkesin ağrı eşiği bir değil..aynı kişinin her hamileliği bile bir değil..voltaj iyi bilir bunu..
Biz nasıl doğmusuz bizimkilerde öyle doğacak Allahın izniyle..
epidural i dün kızlar konusmus 5 cm açılma olduktan sonra iğneyi vuruyolarmış..bilmiyorum benim doktor önerdi bakalım ne olacak..
Velhasıl hayırlısı Allah'tan..
Normal Doğum ( Op.Dr.Yasemin Yıldız) - YouTube
bu videoyu izle canım..bana güç verdi resmen..

Mezos
Onca yol katet
Her evreyi yasa birde epidural al
Hadi aldın,al da yok,
Hadi tutmadı epidural
Ta taaamm

katinam nstde ben de çok zorlanıyorum;nefesim yetmiyor midem çok bulanıyor
bir kaç kez hemşireyi bekleyemedim kendim çözüp koştum wc'ye
nst zorlasa da doğumlarımız cümleten kolay olur inşallah :)
ben de çarşamba gideceğim kısmetse kontrole,çatıya da bakacakmış;dönüşte detaylarını anlatırım mezoşumla sana

He sen okumadın mı kız gulimier len sana yazdıklarımı ?

Kız 3600 olmuş kafada 9 cm çapında.. Çıkar dı mı :))

Kiz çıkmaz olur mu,Aa hayret nasil 4 olmadı duşun simdi :))
Hatta 1 cm boşluk bile kalıyor
Ama epidurali iyice aklina yatir öyle yap
Kimi ikinmayi yavaşlatıyor dogumu geciktirir vs diyor
Belki öyle değil ama aklına iyice yatsın
Ya yaradana sığın,
Sabun gibi kayacak o kiz.
Demedi deme
Bak zor doğarsa bakma yüzüme hic :)))
Birde artık gelse iyi olur birazda disarda büyüsün :)

TSK ederim sen paylaştın ya gecen uç bölümü de izledik esimle.. Hersey güzel de yasemincik de sezeryan olmuş :)))

Bu anestezi uzmanı dedi ki 3 cm de takarım

Mezos
Onca yol katet
Her evreyi yasa birde epidural al
Hadi aldın,al da yok,
Hadi tutmadı epidural
Ta taaamm

Ağzını hayra ac kız tutar elbett 3000 ihlas başladım ben

Heyecanla bekliyorum :)))

Sapık gibi olduk he.. Ayy durun bunu da söylemem lazım bugünkü hemşire lak lak ederken dedi ki çatı cok zor hazır ol falan.. Sizin oyle olmuştur dedim yok ben sezeryan oldum ama sonda çatıdan beter dedi.. Manyak ya yaşamadığı şey için korkutuyor beni..bir de sağlıkçı sözde

Anestezi uzmaniyla konuştuk. Dedim yavaslatirmis. Dedi ki bilimsel araştırmalar aksini söylüyor halk arasında yavaşlatır efsanesi var. Zaten ağrıyı sadece azaltır dedi sıfır acı bekleme bir de basınç hissettikte ıkın dedi.. Sadece buymuş.

Evet bence de birazda dışarıda büyüsün Dr dedi artık kilo alma ve günde 1 saat yürü mutlaka.

Epidural için net değilim ama normal için ben netim aksilik çıkmazsa.

mezom maşallah kızına tatlım
kafa büyük olsa da korkma çıkar Allahın izni ile merak etme :)
benim oğlanında kafa 15 gün önce 9'dan fazlaydı;geçen hafta dr ölçüleri vermedi ama kafa haftaya göre 40+ yazıyordu ekranda
çatıya ondan bakıyorlar zaten eğer bebeğe göre darsa riske atmıyorlar..

tüm gıcıklar da seni mi buluyor tatlım ya,acıyacak diye uyarmak da neyin nesiymiş gıcık şey
haftaya gittiğinde güle güle çıkda çatlasın gıcık şey
dinleme kimseyi sen fıstığım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…