2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Bugun gelen arkadaslar sezaryenli ikisinide öyle yapmış.
Biri Çift rahimmis.biri genel biri spinal olmuş ikiside.benim ikiside geneldi.ikisinden de kolay kalktım ama ikincim daha kolaydı.bu hastane de sadece spinal yapıyormuş ,
Evde bir bagris tantana
Yohh genel yaptir,ötekinde ağrı cok vs.
Öteki diyor yok cok rahatım bunu yap
Ya az daha konuyu değişmesem kavga edecekler nerdeyse.Kan beynime çıktı.herkese aynı etki sanki.
Yuzyuze anlaşmak daha zor bu kesin,
Evet.

laternem benim..senin neden miden neden bulanıyor bilmiyorum oda çok ilginç ama benim sebebim sırt ağrılarım..
sırtım o kadr ağrıyorki yüz üstü yattıgım zaman kalbimi zorluyor resmen..gerçi benimki de ilginç
Amin canım inşallah..
çarşambaya güzel haberlerle gel inşallah..

Ana dmt de dogurmus :)) masallah ya erkenci bu bebeler boo nun kizini gorunce benim de dogurasim var hemde onun gb :) resmen kendimi erken doguma hazirlarken yakaladim cok kez karnim kasilinca gecmesiini istemwk yerine devam etmesini bekliyorum sonra gcince bildigin hayal kirikligi hatali bir yaklasim biliyorum ama kendimi alikoyamiyorum bu istekten

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
dmttttttt gözün aydın. çok şükür kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah. rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.

canım valla o kadar pimpirikliyim ki anlatamam.
çoluk çocuk tuvaletten çıkar ayaklarına sıçratmıştır diye onlar gidince paspas yıkanır halı koltuk silinir
dağınıklığa hiç tammülüm yok. kafayı yerim ben artık.

canım işle ilgili bir gelişme yok. unuttum bile ben onu. inşallah olmaz.
ister istemez strese giriyorum tatlım. eşimin akrabaları her türlü dağınıklığı hoşgörecek insanlar değiller.
kendileri çok mu titiz hayır. ama bana geldikleri zaman fırınımın içine bile baktılar düşünebiliyor musun?
eşimin teyzesinin kızı 9 yaşında dertsiz yenge fırının yeni gibi tertemiz hiç mi kullanmıyorsun lafa bak.
küçücük çocuğun yanında neler konuşuyorlar kimbilir. kaç gündür yastıkları döktüm, kılıfları yıkadım tekrar doldurdum.
şu halimle onları yapacak dermanım mı var benim.gelmeyecek olsalar hiç uğraşmam.

canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. o da farkında ama işine gelmiyor. dağda operasyondayken bile kolilerce hamurişi gönderirdim askerlere ve rütbeliler. ahhh ahhh...

laternam canım terliğimi kuzenim bursadan aldı burda bulamadım. nette benzer bir foto buldum onu yükleyeceğim.
http://www.joymoda.com/asp/product/805/G-C-KADIN-TERLIGI (krem rengi terlik canım)
benimkinin incileri bu kadar çok ve büyük değil daha küçük ve dolgu topuk.
hastanede giyeceğim terlikte krem rengi normal bir terlik.

kızlar ben albüme sepetimi, çerçevemi, şerbet bardaklarımı (kendim yaptım) ve lohusa taçlarımı ekledim.

Son düzenleme:
Mezos,
Sondayi unut gayri,
Onada acıyor diyeni valla vurmak geliyor içimden.
Yani hadi ilkte acımadı 2. De de yok onu geç ameliyatımda takıldı yine yok birsey yani.birini acitsalar diecegim evet var biraz diye.
O belesci sezaryenciymis galiba
Çatıya matiya bakmadan nasil girdi sezaryene, kesin bebesi iridir:)
Normal doğumluların sezaryene zit bakışı
Sezaryenin normale zit bakışı cok abes geliyor bana.
Bazısı hatta cok abartıyor olayı.
Eleştiri kınama boyutunda
Hep ornek veriyorum yengem cok elestirirdi kesilip geldin noldu diye
Cok güzel oldu Dedim 50 yasında kist aldırdı
Sezaryenle :)

Ayy inanmiyorum.soklardayim dmt de dogurmuss :)

Allahim.saglikla bizede nasip.etsin ins.
Dmt gozun aydin canim benim.

tatlım benim dr'da epidural yaparız dedi.. ben de önce ki doğumda başıma gelenleri anlattım ve tercihi size bırakıyorum dedim..
ben epiduralle doğum anında sıfır acı duydum ıkınmam gerektiğini dr söylüyordu;sancın geldi şimdi ıkın diye
tüm sancıyı fazla fazla çektim,(suni sancı verdiler ) doğumhaneye gitmeden hemen önce ilacı verdiler.. asıl sancıyı hissetmem gereken anda herşey durdu..
ama kafan karışmasın herkes de aynı şey olmuyor.. ben belki bana ilacın dozu fazla gelmiştir yada ilacı gereğinden geç vermişlerdir diye düşünüyorum
anestezi uzmanıyla görüştüğümde (dr epidural yapalım derse) yaşadıklarımı anlatacağım;bakalım ne diyecek..
sizlerle de paylaşırım görüşmemi..

Gicik her yerde var tatlım be..

Haftaya nanik yapayım kontrolden çıkarken

acımadı ki acimadi kiiiiiiiiii

Oyle büyümüş de küçülmüş veletlerden hic hazzetmem hic.. Cocuk cocuk gibi olsun mümkünse .. Bacaksiz fırını teftiş etmek de ne !

Annem bizi hic kadın sohbetlerine goturmezdi genckizken bile gunü olunca evden gonderirdi anlamazdim.. Artık fok iyi anlıyorum. Sagolsun. Hic gelemiyorum bazı muhabbetlere..

Oglus tekmeliyor uykuda tutmadi kocizlsde yatakdan kalkma.yanimda ol.dedi.
Bende.dedim biIm hatunlar ne ediyor.bir bakayim.
Gece kuslari olduk.

Yarina misafirim var hazirlik.yapcakdim guya.
Kocis tam uyusun da kalkicam :)

Ersnil
Bal bocuum
Şafak kac
Kiz sende cok icimi sizlatiyorsun varya

sondayi unuttum gitti..
Evet annem geldigi günden beri sezeryan lafı geçtikçe asla asla diyordu.. Bugün ebe bir akrabamizla konuşmuş , ona güveniyor ya ay nasıl 180 derece dondü .. Tabiki gerekirse sezeryan olur demeler başladı :)))

Allah hayırlı ve sagliklisi neyse onu nasip etsin biz bilemiyoruz..

Bir kadın iki dogum yapmış hast de konuştuk ikinci de esim yoktu arabayı kendim kullandım sancı geldikçe saga çekip bekledim dedi. İki saat icind de dogum olmuş.
Böyle seyler de var iste..

canım bir konus bakalım artık cok gelişti vs diyorlar. Belki yapan uzmanla ilgili belki zamanla belki kisinin fizyolojik durumuyla.. Bilinmez birsey bu dogum isleri..bugün kimle konuşsam farklı birsey çıktı

Son düzenleme:
Ersnil
Bal bocuum
Şafak kac
Kiz sende cok icimi sizlatiyorsun varya

Ahh ahh az kaldi voltajimm safak 4.
Gunler su gibi.akip.gidiyo.ne kadar gecmiyo desemde.
Korkuyorum heyecanliyim mutluyum ama bir yanimda buruk.
Aklima.kotu.seneryolar geliyo.
Kocisle.vedalasma.animiz.filan. Kocisde.cok.yorgun sitresli.
Allahim hakkimizda hayirlisini.nasip.etsin.

kızlar ben yatıyorum..Allah herkese rahatlık versin..öpüyorum sizleri..görüşürüz yarın inşallah..

İyi geceler canım..

Maşallah kalabalığa bak herkes geceliyor galiba

Toplam 15 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 3 ziyaretçi)
Mezopotamya82, gulimier+, haticemutlu82, katinamm+, dertsiz+, enaturel, ersnil+, laterne+, Yuksek_Voltaj+, famura, morgokyuzu+, dmt_

kızlar ben de yatıyorum. uyuyabilecek miyim bakalım sancım var sanki.
yarın temizliğe abla gelicek 3 gün çağırdım bakalım. çarşamba doktora gidicem diye ara verdim.
perşembe cuma tekrar gelecek.

herkese iyi geceler tatlı rüyalar.

14 uye olduk mezoss :)

Dertsiz.albumune bakdim.her seyin sahane gorunuyor :)
Alahim saglikla.mutlulukla.kullanmayi.nasip.etsin.ins.

Katinam iyi geceler tatli ruyalar

kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr

Ersnilim fıstığım aklına kötü senaryolar getirme sakın
üç gün sonra ailenize üçüncü ferdiniz de dahil olacak Allahın izni ile,sağlıkla
kuzum benim sayılı günler sonunda ANNE olacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…