- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
katinam nstde ben de çok zorlanıyorum;nefesim yetmiyor midem çok bulanıyor
bir kaç kez hemşireyi bekleyemedim kendim çözüp koştum wc'ye
nst zorlasa da doğumlarımız cümleten kolay olur inşallah :)
ben de çarşamba gideceğim kısmetse kontrole,çatıya da bakacakmış;dönüşte detaylarını anlatırım mezoşumla sana
dmttttttt gözün aydın. çok şükür kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah. rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
canım valla o kadar pimpirikliyim ki anlatamam.Off canım yaa, Allah sabırlar versin sana.
En dayanamadığım şeydir öyle salonda dağınıklık.
Ama naapacaksın, kovamayacağına göre, onlar da değişmeyeceklerine göre.
Sabrediceksin mecburen, kendini üzmeyeceksin bebeğini, sütünü vs. düşünüp.
Çok zor, sen de benim gibi takıntılısın bazı konularda yazdıklarından anlıyorum.
Kayınvaliden biraz insafa gelir inşallah.
canım işle ilgili bir gelişme yok. unuttum bile ben onu. inşallah olmaz.Dertsizim tarif için teşekkür ederim tatlım benim
doğumda geleceklerin ve olacakların stresine şimdiden girme tatlım
müdahale edemeyeceğin şeyler için kendini üzme nolur
ben de nefret ederim yayıntıdan;göçebe hayatı yaşar gibi
ama doğum tebriği için gelen misafirler eşin için de önemli olacaktır ve eminim o da rahatsız olup uyaracaktır annesini..
iki aile arasında ki buzlar inşallah bebek sayesinde çözülür
başvurduğun işle ilgili bir gelişme var mı?ben yine çok sık giremediğimden kaçırmış olabilirim
geceliğinin altına hastanede ve evde giymek için nasıl terlikler aldın?
canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. o da farkında ama işine gelmiyor. dağda operasyondayken bile kolilerce hamurişi gönderirdim askerlere ve rütbeliler. ahhh ahhh...:)
kıs dertsiz senin eşin senin değerinin farkında değildir bence, ne kadar güzel şeyler yapıyosun, biliyosun, maşallah sana
ben bu kadar yapsam eşime, ayaklarımı filan yıkar heralde, boğazına çok düşkün
Anestezi uzmaniyla konuştuk. Dedim yavaslatirmis. Dedi ki bilimsel araştırmalar aksini söylüyor halk arasında yavaşlatır efsanesi var. Zaten ağrıyı sadece azaltır dedi sıfır acı bekleme bir de basınç hissettikte ıkın dedi.. Sadece buymuş.
Evet bence de birazda dışarıda büyüsün Dr dedi artık kilo alma ve günde 1 saat yürü mutlaka.
Epidural için net değilim ama normal için ben netim aksilik çıkmazsa.
mezom maşallah kızına tatlım
kafa büyük olsa da korkma çıkar Allahın izni ile merak etme :)
benim oğlanında kafa 15 gün önce 9'dan fazlaydı;geçen hafta dr ölçüleri vermedi ama kafa haftaya göre 40+ yazıyordu ekranda
çatıya ondan bakıyorlar zaten eğer bebeğe göre darsa riske atmıyorlar..
tüm gıcıklar da seni mi buluyor tatlım ya,acıyacak diye uyarmak da neyin nesiymiş gıcık şey
haftaya gittiğinde güle güle çıkda çatlasın gıcık şey
dinleme kimseyi sen fıstığım benim
dmttttttt gözün aydın. çok şükür kurtulmuşsun darısı başımıza inşallah. rabbim ikinizede sağlık sıhhat versin.
eşimin teyzesinin kızı 9 yaşında dertsiz yenge fırının yeni gibi tertemiz hiç mi kullanmıyorsun lafa bak.
küçücük çocuğun yanında neler konuşuyorlar kimbilir. kaç gündür yastıkları döktüm, kılıfları yıkadım tekrar doldurdum.
şu halimle onları yapacak dermanım mı var benim.gelmeyecek olsalar hiç uğraşmam.
canım elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum. o da farkında ama işine gelmiyor. dağda operasyondayken bile kolilerce hamurişi gönderirdim askerlere ve rütbeliler. ahhh ahhh...
sondayi unuttum gitti..Mezos,
Sondayi unut gayri,
Onada acıyor diyeni valla vurmak geliyor içimden.
Yani hadi ilkte acımadı 2. De de yok onu geç ameliyatımda takıldı yine yok birsey yani.birini acitsalar diecegim evet var biraz diye.
O belesci sezaryenciymis galiba
Çatıya matiya bakmadan nasil girdi sezaryene, kesin bebesi iridir:)
Normal doğumluların sezaryene zit bakışı
Sezaryenin normale zit bakışı cok abes geliyor bana.
Bazısı hatta cok abartıyor olayı.
Eleştiri kınama boyutunda
Hep ornek veriyorum yengem cok elestirirdi kesilip geldin noldu diye
Cok güzel oldu Dedim 50 yasında kist aldırdı
Sezaryenle :)
tatlım benim dr'da epidural yaparız dedi.. ben de önce ki doğumda başıma gelenleri anlattım ve tercihi size bırakıyorum dedim..
ben epiduralle doğum anında sıfır acı duydumıkınmam gerektiğini dr söylüyordu;sancın geldi şimdi ıkın diye
tüm sancıyı fazla fazla çektim,(suni sancı verdiler ) doğumhaneye gitmeden hemen önce ilacı verdiler.. asıl sancıyı hissetmem gereken anda herşey durdu..
ama kafan karışmasın herkes de aynı şey olmuyor.. ben belki bana ilacın dozu fazla gelmiştir yada ilacı gereğinden geç vermişlerdir diye düşünüyorum
anestezi uzmanıyla görüştüğümde (dr epidural yapalım derse) yaşadıklarımı anlatacağım;bakalım ne diyecek..
sizlerle de paylaşırım görüşmemi..
Ersnil
Bal bocuum
Şafak kac
Kiz sende cok icimi sizlatiyorsun varya
kızlar ben yatıyorum..Allah herkese rahatlık versin..öpüyorum sizleri..görüşürüz yarın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?