2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Ayyy evet ya gicir gicir, inleme, ihlama kizz icim bir hoş oldu:))
Nasil yorgun sesler onlar hele kokusu:)
Maşallah size.evet gebeliğin tüm sıkıntılarını yasadın şükür bitti insallah ya.
Kiz ben cok hazirliksizim sanki daha 2 ay var.
Hala bakıyorum etrafa hic azim yok:))aniden gelmeye kalkmasa bari:)
Ablasına çekerse gelir.

Allahim yardimciniz olmus cok sukur canim.

Insallah bende ayni sekilde saglikla.kucagina alirim.

Tansiyon olmadigi icin sansliyim. ama protein tek basina bile tedirgin etmeye yetiyo.
Oglus hissediyo sanirim.surekli hareket halinde yoksa ben hastane kapiiainde yatrdim heralde:)

kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr

maşallah kuzuya yaaa, gözlerim doldu ayyy,
gözümün önüne ayşemi emzireceğim zaman geldi,
ikinizde iyi misiniz şimdi demetcim?

cok sukur bitti cnm Rabbim baska dert vermesin insallah. 8 aylik maceramiz sona erdi asil film bundan sonra basliyor...
valla bende sen gibiydim cnm hrr konuda hazirliksizdim. valizleri daha gecen gun hazirlamistim.
psikolojik olarak dersen sezeryana degil normal ameliyata gider gibi hissediyordum amaa ameliyathanede getirdiler optum yaa iste o an 2. kez anne oldugumu anladimm

Bu hafta kontrolden sonra çantamı hazırlayayım bari:))
İnanirmisin yikadim hersey utulu ama 5 kez pijamamı cikislar vs çıkardım ger dolaba koydum.
Birseyler hala beni durduruyor:))
Artık iki küçük kuzun var Rabbim yardım etsin canım benim
En kısa zamanda hikayeni imkanın varsa resmini bekleriz.
Allah'a emanet...

Demetcim hayirli olsun bebisin adiyla saniyla yasasin oglusun. Cok imrendim bebeginin cikardigi sesleri dinlemene. Darisi basimiza ins.

Her aksam yatarken esimle acaba bu gece sabaha kadar uyuyabilecekmiyiz yada bir surpriz olur mu diye uyuyoruz, bugun de sabahi ettik.
Karnim acikti biseyler yedim yattim ama uykum kacti bu sefer de tel elimde takiliyorum.
FKizlar tuseler haftaya kalmis, benimki de cumartesi olacak. Annem hic istemiyor olmami,biseyler duymus. Ben de surecin bozulmasindan korkuyorum,hersey en dogal sekliyle ilerlesin istiyorum. Bi de annem istemiyor ya,malum mu oluyor acaba diuorum. Muayeneden korkmuyorum artik tek derdim dogum normal sekilde kendiliginden baslasin. Doktor mudahale etti diye su gelmesin cunku su gelirse, sanci gelmezse suni verirler bu defada off offf. Taktim gece gece..

günaydın herkese...... canım Allah analı babalı sağlık ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin çok özendim çoook maşallah subhanallah... benim de kontrol var bugün, herşey hazır kuzum da geliverse ne güzel olur

Günaydınlarrr......

Selam millett..

Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..

26 mart sabahi sezeryan oluyorum..

38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))

canım hadi hayırlısı olsun.... yavaş yavaş hepimizden tarihler gelmeye başladı....
Allahım sağlıkla, hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?

bende de çok oldu canım... doktorum normal dedi...
bebek bası yapıyor aynı zamanda kalça kemikleri kendini doğuma hazırlıyor....

Sağolasın canım ben de bugün annemlere denetmeyi düşünüyorum...
senin de ellerine sağlık marifetli arkadaşım...

canım anlamı en güzel olanı seç bence... en önemli olan kısım bu... anne baba olarak birinci vazifemiz çocuklarımıza iyi isimler vermek... çift isim abes olmaz ama ses olarak birbirine yakışanları seçebilirsin...

günaydın annişler ve bebişler
bizim kuzu gittikçe aşağılara kayıyor sanırım bacaklarıma vuran bi baskı var uzatıp bacaklarımı dinlencem mecburen Rabbim çalışan annelerin yardımcısı olsun

demekki bi ben değilmişim böyle yapan :)) hatta ben sabahtan oturuyorum plates topuna başlıyorum zıp zıp zıplamaya
güyaa işe yarıyormuş göreceğiz yarın allah izin verirse çatı muayenemiz var bakalım neler diyecek dr?????

Haftaya Çarşamba bende tuşedeyim kızlar yalnız değilsiniz :)

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

Mâşaallah, bârekallah
Allahım evladının anasına babasına vefalı, hayırlı, sağlıklı, uzun, mutlu, başarılı ve huzurlu bir ömrü olmasını nasip etsin. (AMİN)
Darısı bizlere inşallah...

ayyy ben de istiyorum oğlumu koklamayı dmt hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi naasip etsin bugün de bebek gördüm rüyamda gerçekten oğlum gelince de rüya sanıcam galiba inanamıcam

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

canım ya Allah analı babalı büyütsün, çok ama çok sevindim, darısı sağlıklı sıhhatli hepimizin başına inş.çok hareketlendi topik:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…