- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
voltajcigim sagol cnm inanilmaz zorladi beni bu hamilelik Rabbim kimseyi darda koymasin. hele son 1 haftadir cektiklerimi hatirlamak bile istemiyorum. sukur su an oglum uyuyor annem ve esimde uyudu ben cok yorgun ve huzurluyum uyumak bile istemiyorum bebegimin cikardigi sesleri dinlemek var ya herseye bedel...
ersnil cnm haftalardir dogumu ertelemek icin cektiklerimizi bir bilsen cnm ama olacak olan ertelenmiyormus kirikkaleden acilen ankaraya attik kendimizi hatta ama 1 saat sonra dogumdaydim. bizde erken olmasindan cok korkuyorduk ama sukur bi sorun yok sende riskli haftayi gectin cnm hic korkma icini ferah tut
kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr
Ayyy evet ya gicir gicir, inleme, ihlama kizz icim bir hoş oldu:))
Nasil yorgun sesler onlar hele kokusu:)
Maşallah size.evet gebeliğin tüm sıkıntılarını yasadın şükür bitti insallah ya.
Kiz ben cok hazirliksizimsanki daha 2 ay var.
Hala bakıyorum etrafa hic azim yok:))aniden gelmeye kalkmasa bari:)
Ablasına çekerse gelir.
cok sukur bitti cnm Rabbim baska dert vermesin insallah. 8 aylik maceramiz sona erdi asil film bundan sonra basliyor...
valla bende sen gibiydim cnm hrr konuda hazirliksizdim. valizleri daha gecen gun hazirlamistim.
psikolojik olarak dersen sezeryana degil normal ameliyata gider gibi hissediyordum amaa ameliyathanede getirdiler optum yaa iste o an 2. kez anne oldugumu anladimm
Selam millett..
Doktora gittik geldik.. Tarihimiz belli oldu sonunda..
26 mart sabahi sezeryan oluyorum..
38+5 o gun.. Doktor daha beklemeyelim dedi.. Bugun nstde az sanci da vardi.. Az heyecan yaptik :)))
kızlar 2 gündür sağ kalçamın üstüne zor basıyorum.
resmen sürahi hanıma bağladım olayı.
siz de de benzer durum yaşayan var mı?
laterna, vilin kızlar ıslak böreğe banyolu börekte diyorlar.
ben pek sigara böreği yapmam. kızartırken cas cus ediyor yağ sıçrıyor.
bu daha kolay geliyor bana. hemde buzluktan çıkar yumurta sür fırına ver.
kızlar defne ..nisa...öykü isimlerinde çok kararsız kaldım...babamız amcamız fln nisayı beğendiler..acaba iki isim olsa nisanın yanına defne yada öykü...çokmu abes olur yoksa tek iyimi...fikir verirmisiniz..az kaldı..
Ana dmt de dogurmus :)) masallah ya erkenci bu bebeler boo nun kizini gorunce benim de dogurasim var hemde onun gb :) resmen kendimi erken doguma hazirlarken yakaladim cok kez karnim kasilinca gecmesiini istemwk yerine devam etmesini bekliyorum sonra gcince bildigin hayal kirikligi hatali bir yaklasim biliyorum ama kendimi alikoyamiyorum bu istekten
geldik kızlar eve gezdik dolaştık eşimle..
anca yazabiliyorum..
benim doktor seminerdeymiş..tuşe muayenesinden yırttım
neyse başka bi doktora gözüktük aynı hastaneden..
nst de sancı yok suyu kalp atışları güzel..
bebiş zayıf ama kafama takmıyorum..3,290 gr.
doktor senin için daha iyi kolay olur doğumun dedi..
tuşe muayenesinide haftaya yapar kendi doktorun dedi..ama boyun uzun normal doğum yaparsın sen dedi..ne alaka anlamadım orayı
böyle kızlar..
tuncss sen niye sezaryen oluyosun bacımm yaaa:26:
mezosum ikimizinde haftaya tuşeler..tuşlucak bizi doktorlar desene
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?