- 15 Ekim 2012
- 4.625
- 1.360
- 198
14 uye olduk mezoss :)
Dertsiz.albumune bakdim.her seyin sahane gorunuyor :)
Alahim saglikla.mutlulukla.kullanmayi.nasip.etsin.ins.
Katinam iyi geceler tatli ruyalar
kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr
kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr
Al basmasını biliyom kızlar siz korkmayın diye söylemedim hic
Babaannem rahmetli daha genckizken korkuturdu oyle .. Ben onu hamile kaldığımdan beri sonda korkusuyla birlikte yasadım bitirdimHerbirseyimi de kırmızı aldım basmasın allar diye zaten cevrem bu kadar kalabalikken biz alları basarız :))
Üzerlik tohumu aldım tütsü yapıcam ondan
Hayırlı olsunnnnn ben daha doğurmamış olucam galiba o zaman :)
defne nisa...
memleket neresi merak ettim, tuzlu su falan. bizim orda da yapılırda... benim kv. de tık yok ama annem sağolsun, hergün bişey alır, şu sıralarda bebeği nasıl tuzlayacağının hayalini kuruyo
Eki Görüntüle 661082 Eki Görüntüle 661093 Eki Görüntüle 661092 Eki Görüntüle 661090 Eki Görüntüle 661091 Eki Görüntüle 661088 Eki Görüntüle 661087 Eki Görüntüle 661086 Eki Görüntüle 661085 Eki Görüntüle 661084 Eki Görüntüle 661083 Eki Görüntüle 661096
el emeği bebek beşi süsümüz aydede,yine el emeği bebek şekerlerimiz. patikleri annem ördü:)süslemeside benden.bebek odamız.melek kanadı kapı süsümüz.adı daha belli olmadığı için tamamlayamadım.birde keçeden yastığımız.arka yüzündede kurbağa var.ağzını daha bitirmedim:)
Ersnilim fıstığım aklına kötü senaryolar getirme sakın
üç gün sonra ailenize üçüncü ferdiniz de dahil olacak Allahın izni ile,sağlıkla
kuzum benim sayılı günler sonunda ANNE olacaksın
Ersnilim,
Aklına takılan her ne varsa sor emi . Canla başla.
Kim kime veda ediyor:) yeni bir buluşma var ha son kez tek vücut iki can olan haline vedaysa amenna:)
Birde anestezi seklin ne imiş dedi mı Dr?
Eğer spinalse kameranı götür muhakkak resim çeksinler:)
Birde bebekle beraber çıkarsan senden mutlusu olmaz:)
Eşinin oğluyla karşılaşmasına tanık ol:)
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
kizlar spinal anestezi oldum su an biraz omuzlari agriyor yan etki olarak baska bisey yok gibi. bebegim emiyor ve sukur mama takviyesi almadi henuz 35+5 te dogdu ilki sezeryan oldugu icin yoksa nerdeyse normal doguverecekmis kuzum. voltajcigim adi ENES oldu kuzucugun
kizlar spinal anestezi oldum su an biraz omuzlari agriyor yan etki olarak baska bisey yok gibi. bebegim emiyor ve sukur mama takviyesi almadi henuz 35+5 te dogdu ilki sezeryan oldugu icin yoksa nerdeyse normal doguverecekmis kuzum. voltajcigim adi ENES oldu kuzucugun
ersnilcim hic korkma cnm ilk oglum 37+0 da ikinci kuzumda 35+5 te sezeryanla oldu kuveze falan da girmediler cok sukur
5,5 --- 6 kilo normal doğuranları duydum ben, çıkar benceHe sen okumadın mı kız gulimier len sana yazdıklarımı ?
Kız 3600 olmuş kafada 9 cm çapında.. Çıkar dı mı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?