2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Ersnilim,
Aklına takılan her ne varsa sor emi . Canla başla.
Kim kime veda ediyor:) yeni bir buluşma var ha son kez tek vücut iki can olan haline vedaysa amenna:)
Birde anestezi seklin ne imiş dedi mı Dr?
Eğer spinalse kameranı götür muhakkak resim çeksinler:)
Birde bebekle beraber çıkarsan senden mutlusu olmaz:)
Eşinin oğluyla karşılaşmasına tanık ol:)

14 uye olduk mezoss :)

Dertsiz.albumune bakdim.her seyin sahane gorunuyor :)
Alahim saglikla.mutlulukla.kullanmayi.nasip.etsin.ins.

Katinam iyi geceler tatli ruyalar

Kizlarr benim kocamda sizi cok kıskanıyor ayrilabilirseniz uyuyacağım dedi tlf ışığı gözünü alıyormuş beyimin :))

Öptüm sizi görüşürüz

kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr

Kiyamam.size.
Dogum.hikayenide.paylas.en kisa zamnda.emi
Yazdiklarini.okuyunca nasil rahatadim anlatamm 37+5 de.sezeryan.olucam yani bu cuma icime su serptin.
Darisi.bizlerin basina ins.

Dmt tatlım benim çabucak toparlanmışsın maşallah arkadaşım
oğluşunda yanında,emiyor demek ki onda da bir sıkıntı yok;41 kere maşallah

kizlar biz geldik ogluslaa herkese cok tesekkur ederimm allah herkese kolay dogum versin benim dogumum kolay oldu ama oncesi zor gecti malesef
su an bebisim emdi kucagimda uyuyor benimde sondam cikti serumlar cikti yuruyebiliyorum allaha sukurr

Oyyy maşallah size
Adı ne dmt ,
Genel mı oldu anestezin.aydinlat bizi:))

ohhhh rahatladım valla mezocummm, bencede siz onları korkuturusnuz,
bana gelen giden olursa da sana derim kovarsın olur mu?
defne nisa...

memleket neresi merak ettim, tuzlu su falan. bizim orda da yapılırda... benim kv. de tık yok ama annem sağolsun, hergün bişey alır, şu sıralarda bebeği nasıl tuzlayacağının hayalini kuruyo

anam resmen turşu kuruyosun bebiklere desene, bişeye faydası var mı ki bari?
bende ninem usulü bildikerimi yapıcam, kundak hazır sıkı sıkı sarıcammmm, gerçi şimdiden sığmıyo gerindikçe geriniyo 7/24 içerde, çıkınca da rahat bi nefes alırım diyodur ama bu seferde kundakla karşılaşıcak bebüşüm

ellerinize sağlık hepsi çok güzel olmuş
melek kanadı dediğini ben karşılıklı 2 kuş öpüşüyo sandım

Iyiki varsiniz. Buraya gelip.size hazinca rahatliyorum tum.korkular ucuyor.
sonra tek.kalinca hopp.gelsin.seneryolar.

3 gun.aldi.dimi.laternecim.saka gibi hakkimda hayirlisi.

Voltajimm neyin ne olucagini bilmedigimden korkuyorum belkide.
Nasil.olucak.konusmadik ama ben genel istiyorum.
Digerine dayanamam.evhamliyim da birazcik :)

kizlar spinal anestezi oldum su an biraz omuzlari agriyor yan etki olarak baska bisey yok gibi. bebegim emiyor ve sukur mama takviyesi almadi henuz 35+5 te dogdu ilki sezeryan oldugu icin yoksa nerdeyse normal doguverecekmis kuzum. voltajcigim adi ENES oldu kuzucugun

Mezos alıntıda gördüm
Sakın uzerlik ve tutsu kullanmaaaaaaaaa
Sebebini cok sonra derim
Asla at onu.

Iyi geceler kuzucum.

Benim kocis yamacimda uyuyor isigi tamemen.acsam yine etkilenmez uyur yeterki yaninda olayim.
Tek.kalkinca benide kaldir yanliz durma.dio.uyuyim diye gozumun icine bakiyo.tabi.:)

ersnilcim hic korkma cnm ilk oglum 37+0 da ikinci kuzumda 35+5 te sezeryanla oldu kuveze falan da girmediler cok sukur

Allahim saglikla buyutmeyi nasip.etsin cnim.
Ismide cok hosmus.

Adıyla yasasın,
Maşallah cok zorladı seni kurtuldun şükür.insallah bütün ağrın sancında bu olur.
Cok şükür ya bizlerde kurtulacağız insallah...

ersnilcim hic korkma cnm ilk oglum 37+0 da ikinci kuzumda 35+5 te sezeryanla oldu kuveze falan da girmediler cok sukur

Insallah bende snin kadar sansli olurum.canim.
Ogluum.kipir kipir ondan icim cok rahat.
Alahim hyirlisini nasip etsin insallah.

Emre ve enes oldu sanirim.dimi.
Masallah kuzucuklarina
Darisi bizlerin basina.ins.
Annemler.esim o.kadar evhmli ki.erken oluyo diye sirf o yuzden kendi.evimde tek.kaliyorum
Anneme gecsem yada kaynanam yanimda.olsa sitres kupu olurdum.

voltajcigim sagol cnm inanilmaz zorladi beni bu hamilelik Rabbim kimseyi darda koymasin. hele son 1 haftadir cektiklerimi hatirlamak bile istemiyorum. sukur su an oglum uyuyor annem ve esimde uyudu ben cok yorgun ve huzurluyum uyumak bile istemiyorum bebegimin cikardigi sesleri dinlemek var ya herseye bedel...

ersnil cnm haftalardir dogumu ertelemek icin cektiklerimizi bir bilsen cnm ama olacak olan ertelenmiyormus kirikkaleden acilen ankaraya attik kendimizi hatta ama 1 saat sonra dogumdaydim. bizde erken olmasindan cok korkuyorduk ama sukur bi sorun yok sende riskli haftayi gectin cnm hic korkma icini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…