2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Aman Elmalı kurabiye bir daha yapmam ben yoğurduna kadar bittim bir de açması aman aman pastaneden alırım ben ona :)
isminin anlami dost demekmiş beğenmene sevindim şimdiye kadar ilk defa herkes tarafından sevilen bir isim oldu

canım benim kasıklarımda ağrılar olmuştu adet olucakmışım gibi ama olmadım:)bi de hep uyuyodum koala gibi:) hey gidi günler be:)

Ay kızlar düzgün yükleyemedim ki

Eklentiler

• $IMG_1922.webp
    23,6 KB · Görüntüleme: 114
  • $IMG_1925.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $IMG_1926.webp
    70,5 KB · Görüntüleme: 150
  • $IMG_1927.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 122
  • $IMG_1928.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $IMG_1929.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 104
  • $IMG_1930.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 115
  • $IMG_1931.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 28
  • $IMG_1935.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 124
  • $IMG_1936.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 115
  • $IMG_1938.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_1939.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_1940.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $IMG_1941.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $IMG_1942.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 116
  • $IMG_1943.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 26
  • $IMG_1944.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 38
  • $IMG_1945.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 41
  • $IMG_1950.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 133
  • $IMG_1951.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 115
  • $IMG_1952.webp
    28 KB · Görüntüleme: 130
  • $IMG_1953.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG_1954.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 132
  • $IMG_1955.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 122
  • $IMG_1956.webp
    44 KB · Görüntüleme: 153
  • $IMG_1957.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:

çok çok çok güzel olmuş canım, çok da eğlenceli bi çalışma olmuş, harika, hepsi çok güzel olmuş ya, herkes çok beğenicek , çok da anlamlı, Allah güzel güzel rahat rahat dağıtmayı nasip etsin inş.

canım sağolasın... bana Çınar'ın ve senin sağlıklı, güzel haberleriniz yetecek...

Günaydın kızlar ve her an doguma hazır bebisler,

Benim oğluş cok fena tekmeliyor beni , iki büklum oluyorum oldugum yerde
pu arada bizde isimde karar verdik emir,egemen,tuğra,bulut derken
ENiS oldu

çok güzel bir isim seçmişsiniz... Allahım ismiyle sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömür nasip etsin...

Yeni bebişlerimiz hoşgelmişler. Anneleri sizleri de çok tebrik ediyorum Sağlıklı sıhhatli büyütmeniz dileğiyle
Darısı bizlerin başına :)

Bebeci gacisiiii
Oğlunun adı cok güzel,
Ayrıca oğlumun adı ağzımın tadı:)
Enis gercek sevgili,hakiki dost...
Oğlun insallah Enîs'iniz olur ...
Ben cok zor kabul ettiriyorum etrafa
Enes Yada deniz diye anlıyorlar hatta yaşlılardan ines diyen bile vardı:)
Kolay gelsin:))

Ya deli oldum ben duzeltmeye calistikca resimler iyice karisti cok sinir oldum cok. Mesaj duzenleme panelinden silemiyor muyum bu resimleri

hanipeks hazırlıklar harika.emeğinize sağlık.baya uğraşmışsınız.

bebek dolabındaki keloğlanı eşimin arkadaşları benim hamile olduğumu öğrenince almışlar.ilk oyuncağı.gel gör ki bebeğim cinsiyeti kız:)) ozamnlar daha cinsiyetini bilmiyorduk.

hepsi de güzel olur bence, ama sarmayı buzu tamamen çözündükten sonra pişirmelisin buzluyken pişirirsen çok kötü oluyormuş, böreği çiğ koymuştum buzluğa buzluyken tepsiye dizip fırına koymuştum direkt buzu çözülsün diye beklememiştim güzel olmuştu,ama poğçayı pişirmen gerekir o da ısıttığında nasıl olur bilmiyorum ama kötü olacağını sanmam annem geldiğinde bende yaptırıp koymayı düşünüyorum benim hiç uğraşasım yok :)

merhaba kızlar terficiye okuyordum ama yetiştiremeyeceğim 2000 tanesini dağıtmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana?

​Ay canım merak ederiz ama biz seni, sen yine de bi kaçamak yapıp girme şansın olduğunda değerlendir bi iyiyim yaz bize canım benim, hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.

inşallah canım... ilk buldugum nette size haber vercem inşallah... çok sağol... bu arada resimler çok güzel...

ohhhh rahatladım valla mezocummm, bencede siz onları korkuturusnuz,
bana gelen giden olursa da sana derim kovarsın olur mu?

Sen haber uçur ben hallederim canimmm burdan okuyup üfff yapıcam :)

Haftaya Çarşamba bende tuşedeyim kızlar yalnız değilsiniz :)

Ne kaa güzel ekipce tuse oluyoruz haftaya :)))

Ne kahvaltısı ya.. Sosyetik gacilar toplanıp brunch mı yapiyosunuz kız.. 9 aylık kadına hala gezmeye gelene ne demeli bir de ortalığı batırıyorlar.. Kız Kelesi kaldırdın mı sen ?

HANİPEKSSSSSS bende istiyorum dünür yapraklardan.. Kıza gostericem ne marifetli kaynanan var diye

PEMBE yolun açık olsun canım döndüğünde hikayeni dinleriz inşallah.. Rabbim kolaylık versin..

Son düzenleme:

Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…