Aman Elmalı kurabiye bir daha yapmam ben yoğurduna kadar bittim bir de açması aman aman pastaneden alırım ben ona :)elmalı pasta istemiştir canı da ondan tekmelemiştir annesi
Adıyla şanıyla yaşasın oğluşumun mor gömlekli arkadaşı, beğendim ismini, anlamı ne imiş?
Ben çok içemiyorum canım, çok şekerli geliyor bana bir de çok sıcak geliyor, azıcık soğuyunca da tadı kaçıyor. Ama severim kaynarı. Annişler annişler tavsiye ediyoruz...
Adana'dan ne gönderiyim sana ?
herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var
çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah sende bize dua et olur mu hayırlısıyla doğum yapalım bizlerde
Kızlar size hafta sonu imalat ekibini tanıtmıştım, işte bunlar da çalışmamızdan kareler:
Eki Görüntüle 661691 Eki Görüntüle 661697 Eki Görüntüle 661694 Eki Görüntüle 661695 Eki Görüntüle 661696 Eki Görüntüle 661699 Eki Görüntüle 661700 Eki Görüntüle 661693 Eki Görüntüle 661692 Eki Görüntüle 661713 Eki Görüntüle 661714 Eki Görüntüle 661715 Eki Görüntüle 661709 Eki Görüntüle 661710 Eki Görüntüle 661711 Eki Görüntüle 661712
bu da hastanede şekerleri, magnetleri ve anı defterini koymak için süslediğimiz fiskos masamız:
Eki Görüntüle 661705
Ben çok içemiyorum canım, çok şekerli geliyor bana bir de çok sıcak geliyor, azıcık soğuyunca da tadı kaçıyor. Ama severim kaynarı. Annişler annişler tavsiye ediyoruz...
Adana'dan ne gönderiyim sana ?
Günaydın kızlar ve her an doguma hazır bebisler,
Benim oğluş cok fena tekmeliyor beni , iki büklum oluyorum oldugum yerde
pu arada bizde isimde karar verdik emir,egemen,tuğra,bulut derken
ENiS oldu
Ay kızlar düzgün yükleyemedim ki
Ya deli oldum ben duzeltmeye calistikca resimler iyice karisti cok sinir oldum cok. Mesaj duzenleme panelinden silemiyor muyum bu resimleri
herkes bi şey söylüyo,hangisine inanıcamı şaşırdım yaa :26: komşum sarma yapıp koy,çıkarır çıkarır pişirirsin çok güzel oluyo dedi,annen güzel olmuyo demiş :26: başka bi komşum dolapta kurabiye güzel oluyo dedi,arkadaşım dolaptan çıkan kurabiye kokuyo dedi...ne yapsam bilemedim...yine de 3 poşet sigara böreği,3 poşet poğaça,3 poşet börek koydum...yaprağımıda suya bastım,yarın sarıp koyucam,2 -3 çeşitte kurabiye koyarım...tabi dolaptan çıkınca nasıl olurlar bilmiyorum,ne çıkarsa bahtımıza
daha önce dolabıma böyle şeyler koysaydım bi fikrim olurdu,maalesef yok
​Ay canım merak ederiz ama biz seni, sen yine de bi kaçamak yapıp girme şansın olduğunda değerlendir bi iyiyim yaz bize canım benim, hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.
ohhhh rahatladım valla mezocummm, bencede siz onları korkuturusnuz,
bana gelen giden olursa da sana derim kovarsın olur mu?
Haftaya Çarşamba bende tuşedeyim kızlar yalnız değilsiniz :)
Günaydın canlar,
Bugun rutin böbrek ağrısı ile gözümü actım artık doğurana kadar hem bebek hem böbrek birbiriyle yarışır.
Birde yağmur mü yağacak nedir siyatigim tuttu
Dertsiz ne alemdesin kuzum ben seni görmüyorum ,derineser de yok .
Ayın 27 si olupta faturam guncellenseydi hayirlisiyla net hızım iyice yavaşladı artık .
Bugun garip bir sikinti var icimde hayrolsun insallah.
Öğlene bir dünya arkadas kahvaltıya geliyor :)
Onlara benimde hoş bir sürprizim var.
Kahvaltı sonrası makinayi cikardim mutfak halımı cektircem :)))dun biraz süt falan akıtmış gelenler.biride bunlardan di
merhaba kızlar terficiye okuyordum ama yetiştiremeyeceğim 2000 tanesini dağıtmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana?
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?