- 29 Eylül 2012
- 406
- 107
- 103
​dertsiz ve tuncs canlar hazırlıklarınız çok güzel, bardaklar süper, ama bir şey sorcam size, bizim buralarda lohusa şerbetine kaynar denir, adı üstünde kaynar sıcak sıcak ikram edilir, kadehlerde elini yakmaz mı içenlerin? Yoksa sizin şerbetiniz farklı mı?
Eki Görüntüle 661082 Eki Görüntüle 661093 Eki Görüntüle 661092 Eki Görüntüle 661090 Eki Görüntüle 661091 Eki Görüntüle 661088 Eki Görüntüle 661087 Eki Görüntüle 661086 Eki Görüntüle 661085 Eki Görüntüle 661084 Eki Görüntüle 661083 Eki Görüntüle 661096
el emeği bebek beşi süsümüz aydede,yine el emeği bebek şekerlerimiz. patikleri annem ördü:)süslemeside benden.bebek odamız.melek kanadı kapı süsümüz.adı daha belli olmadığı için tamamlayamadım.birde keçeden yastığımız.arka yüzündede kurbağa var.ağzını daha bitirmedim:)
Kızlar selam, geçmişi okumadım umarım herkes iyidir.
Bizim canımız sıkkın biraz.
Bu sabah kontrolüm vardı, önce nst çekildim sonra ultrasona girdim.
Dr. bebeğimin ölçümlerini aldı, daha önce iki hafta ileri çıkıyordu bu defa tam gününde çıktı.
Fakat suyu azalmış dedi. Benim dr. öyle fasa fisoya telaş yapmaz, epey azalmış seni takibe almamız lazım dedi.
3 günde bir gel, bebeğin hareketlerini takip et, bol su iç, yat dinlen dedi.
Büyütebildiğimiz kadar büyütelim bebeği, suyu azalmaya devam ederse de alırız dedi.
Çok canım sıkıldı, herşey o kadar normaldi ki... Bebeğim hiç endişelendirmemişti annesini...
herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var
​bana da öyle geldi, ben de fincan ayarlayacağım...
canım klomen nedir bilmiyorum kullanmadım hiç, ben adetime 1 gün kala test yaptım ve olumlu sonuçla karşılaştım, hiç belirti olmadı bende. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın.
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Biz de soğuk ikram edilir mesela canım, buzdolabından çıkarılıp verilir hatta.
Siz de öyleyse kadeh uygun olmaz tabi.
soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli
soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli
Klomen nedir bilmiyorum canım, ben sanki adet olacakmışım gb kasıklarımda hafif ağrı vardı..1 gün kala test yaptım çok silik bir şekilde pozitif çıkmıştı.. İnşallah istediğin sonucu alırsın..herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
Canım ben ilaç falan kullanmadım ama BAT ime kadar hiçbir belirtim yoktu hatta BAT a kadar 4-5 tane test yaptım varsa beta hcg yükselmeye başlamıştır belki pozitif çıkar diye hepsi negatifti sadece BAT ta yaptığım testte silik 2. Çizgiyi gördüm o yüzden belirti yok diye üzülme sakın Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürüyor hakkında hayırlısı olsun :)
​dertsiz ve tuncs canlar hazırlıklarınız çok güzel, bardaklar süper, ama bir şey sorcam size, bizim buralarda lohusa şerbetine kaynar denir, adı üstünde kaynar sıcak sıcak ikram edilir, kadehlerde elini yakmaz mı içenlerin? Yoksa sizin şerbetiniz farklı mı?
Günaydın kızlar ve her an doguma hazır bebisler,
Benim oğluş cok fena tekmeliyor beni , iki büklum oluyorum oldugum yerde
pu arada bizde isimde karar verdik emir,egemen,tuğra,bulut derken
ENiS oldu
hanipeksim biz de kaynar yapacağız. diğer loğusa şerbetleri soğuk oluyor. kimisi de kaynarı soğutup ikram ediyor..
kayınvalideden istedim. Adana'dan gelirken getirecek.... evde 1 kutu var.. onu da doğumdan 1 hafta önce anneme hazırlattıracağım malum kaynar süt yapımını fazlasıyla destekliyor... ben de kulplu nescafe fincanlarından ayarlattım anneme... üzeri için bolca da ceviz...
bu arada Ankara'da bazı baharatçılar kaynarı kesme şeker formunda loğusa şekeri gibi satıyorlar... sıcak ya da soğuk suya atıp karıştırıyorsun... ama ben onu beğenmedim.doğal olan en güzeli....
bu vesileyle buradaki tüm annişlere KAYNAR'ı da tavsiye etmiş olalım... (tabi aşırı şekerli içmemek kaydıyla)
cevabın için teşekkürler o zaman ümidimi kesmem için daha erken çok çok teşekkür ederim durumun ne şuan bilmiyorum ama allah bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
Âmin canım benim şu sn 35+6 da kızımızı bekliyoruz :) öyle mide bulantısı falanda bekleme filmlerdeki gibi değilmiş benim hiç olmadı sadece 8 haftadan sonra bi uyku Halim vardı o kadar karnım çıkmaya başlayana kadar yani nerdeyse 5. Ay kendim bile inanamadım hamile olduğuma
Günaydın canlar,
Bugun rutin böbrek ağrısı ile gözümü actım artık doğurana kadar hem bebek hem böbrek birbiriyle yarışır.
Birde yağmur mü yağacak nedir siyatigim tuttu
Dertsiz ne alemdesin kuzum ben seni görmüyorum ,derineser de yok .
Ayın 27 si olupta faturam guncellenseydi hayirlisiyla net hızım iyice yavaşladı artık .
Bugun garip bir sikinti var icimde hayrolsun insallah.
Öğlene bir dünya arkadas kahvaltıya geliyor :)
Onlara benimde hoş bir sürprizim var.
Kahvaltı sonrası makinayi cikardim mutfak halımı cektircem :)))dun biraz süt falan akıtmış gelenler.biride bunlardan di
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?