2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Biz de soğuk ikram edilir mesela canım, buzdolabından çıkarılıp verilir hatta.
Siz de öyleyse kadeh uygun olmaz tabi.

Elacım çok güzel olmuş herşey... ellerinize sağlık...
Allahım sağlıklı, mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin....

canını sıkma tatlım... ben de 2 haftadır aynı durumdayım...
yatıp dinlenmek günleri daha iyi geçirmemizi sağladı....

aynı zamanda 3 litre veya üzeri su içmek de işe yarıyor....

sen de dene muhakkak...

Canım ben ilaç falan kullanmadım ama BAT ime kadar hiçbir belirtim yoktu hatta BAT a kadar 4-5 tane test yaptım varsa beta hcg yükselmeye başlamıştır belki pozitif çıkar diye hepsi negatifti sadece BAT ta yaptığım testte silik 2. Çizgiyi gördüm o yüzden belirti yok diye üzülme sakın Rabbim ummadığın anda yüzünü güldürüyor hakkında hayırlısı olsun :)

cevabın için teşekkkürler allah bebeğini sana bağışlasın ben tedaviyle hamile kalmaya çalışıyorum maalesef klomen ondan dolayı kullanıyorum doktor kontrolünde

merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.

çok sevindim canım rabbim tamamına erdirsin inşallah sende bize dua et olur mu hayırlısıyla doğum yapalım bizlerde

soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli

canım ben de adetten önce pred...or alıp bakmıştım ve pozitif çıkmıştı... onun dışında ilk haftalarda birşey hissedilmiyor...
Allahım hakkında hayırlısını versin... dualarını kabul etsin...

Günaydın arkadaşlar.LOHUSA şerbet tepsi ve bardaklarınızı uzun uzun aramama rağmen göremedim hangi sayfada yayınladınız.merak içerisindeyim.

Günaydın kızlar ve her an doguma hazır bebisler,

Benim oğluş cok fena tekmeliyor beni , iki büklum oluyorum oldugum yerde
pu arada bizde isimde karar verdik emir,egemen,tuğra,bulut derken
ENiS oldu

soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli

canım ben batımın üstünden 15 gün geçtiğinde ögrendim bayaa bi geç ögrendim yani.ama bat a yakın belirti falan olmadı.15 gün geçtiğindede bulantılardan şüphelenmiştim öyle test yapmıştım çünkü hep gecikiyordu hüsrana ugramamk için bakmıyordum.inşallah olumlu sonuç alırsın almasan bile moralini bozma gerçekten çok önemli.rabbim hayırlı zamnda nasip etsin inşallah

Klomen nedir bilmiyorum canım, ben sanki adet olacakmışım gb kasıklarımda hafif ağrı vardı..1 gün kala test yaptım çok silik bir şekilde pozitif çıkmıştı.. İnşallah istediğin sonucu alırsın..

Ay canım yaaa ne güzel bir haber verdin.. Seninle birlite bir kişi daha tüp bebek için dua istemişti o an sıkıntıdan ağlayarak o kdr içten dua etmiştim ki çok sevindim olumlu cevap almana.. Allah sağlıkla sonunu getirir inşallah.. Sende bizlere dua et zamanında kolay doğuralım

cevabın için teşekkürler o zaman ümidimi kesmem için daha erken çok çok teşekkür ederim durumun ne şuan bilmiyorum ama allah bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hanipeksim biz de kaynar yapacağız. diğer loğusa şerbetleri soğuk oluyor. kimisi de kaynarı soğutup ikram ediyor..
kayınvalideden istedim. Adana'dan gelirken getirecek.... evde 1 kutu var.. onu da doğumdan 1 hafta önce anneme hazırlattıracağım malum kaynar süt yapımını fazlasıyla destekliyor... ben de kulplu nescafe fincanlarından ayarlattım anneme... üzeri için bolca da ceviz...

bu arada Ankara'da bazı baharatçılar kaynarı kesme şeker formunda loğusa şekeri gibi satıyorlar... sıcak ya da soğuk suya atıp karıştırıyorsun... ama ben onu beğenmedim.
doğal olan en güzeli....
bu vesileyle buradaki tüm annişlere KAYNAR'ı da tavsiye etmiş olalım... (tabi aşırı şekerli içmemek kaydıyla)

arkadaşlar

okadar çok cevap yazan olduki hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim hepiniz bebeklerinizi salıcakla alırsınız inş. kucağınıza ümidimi son güne kadar kesmicem çok moral verdiniz gerçekten teşekkürler

Günaydın kızlar ve her an doguma hazır bebisler,

Benim oğluş cok fena tekmeliyor beni , iki büklum oluyorum oldugum yerde
pu arada bizde isimde karar verdik emir,egemen,tuğra,bulut derken
ENiS oldu

elmalı pasta istemiştir canı da ondan tekmelemiştir annesi

Adıyla şanıyla yaşasın oğluşumun mor gömlekli arkadaşı, beğendim ismini, anlamı ne imiş?

Ben çok içemiyorum canım, çok şekerli geliyor bana bir de çok sıcak geliyor, azıcık soğuyunca da tadı kaçıyor. Ama severim kaynarı. Annişler annişler tavsiye ediyoruz...

Adana'dan ne gönderiyim sana ?

cevabın için teşekkürler o zaman ümidimi kesmem için daha erken çok çok teşekkür ederim durumun ne şuan bilmiyorum ama allah bebğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Âmin canım benim şu sn 35+6 da kızımızı bekliyoruz :) öyle mide bulantısı falanda bekleme filmlerdeki gibi değilmiş benim hiç olmadı sadece 8 haftadan sonra bi uyku Halim vardı o kadar karnım çıkmaya başlayana kadar yani nerdeyse 5. Ay kendim bile inanamadım hamile olduğuma

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

hayırlı uğurlu olsun canım,ikinize de geçmiş olsun.
erken doğum olmasına rağmen kilosu iyiymiş bebeğin.maşallah.
güle güle büyüt.

allahım bahtını güzel eylesin ne güzel evinin neşesi artacak ne kadarda az kalmış öle maaşallah inş. bende bu ay hamiş haberimi alırımda sizinle paylaşırım bugünde eşimin arkadaşının karısını benim gittiğim doktora götürcem ona eşlik edicem yani kan testi yaptırmayı düşünüodum ama şimdi vaz geçtim inatla o çift çizgiyi görmek istiyorum :) sizlerdende böle şeler duyunca beklemeye karar verdim :)

Hâlâ misafir geliyor ya şu hâldeyken inanamıyorum :S Ama sen en güzelini düşünmüşsün bile, gelenlere iş yaptıracaksın en akıllıca olanı :) Bir arkadaşım aradı dün dışarı çıkabiliyor musun, çarşamba bize gelir misin oturmaya diye. Çok sevindim çünkü evde bunaldım, konuşacak edecek kimse yok. İş de yapamıyorum aval aval oturuyorum. Sürekli nette olunca da beynim uyuşuyor, bebişime zarar vermekten korkuyorum :S
Perşembe günü arkadaşımın doğumu var, normalde nisan annesiydi ama normal doğum olmadığı için perşembe bebiş geliyor. Ben de gideceğim çok merak ediyorum o ortamı, bebişi, arkadaşımın hâlini.
Hayırlısıyla hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşaallah.

DMT,
Yazdıklarını okurken gözlerim doldu, ben de o kokuyu içime çekmek istiyorum, nasıl da masum ve tatlı bir şeydir şimdi bebişin :)
Rabb'im hayırlı ömürler versin hepsine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…