günaydın arkadaşlar, bakalım bugün kimin doğum haberini alıcaz. ben daha valizimi hazırlamadım. inşallah bugün hazırlıcam.
merhaba kızlarrrrrrrrrrrrrrrr biz dünyaya döndük.13,03,2013 saat 12,30da kızım 2,5 kilo doğdu.allahıma çok şükürler olsun ki sağlığı yerinde.allahım yüzümüzü güldürüp bizi eli boş yollamadı evimize allahım herkesin yardımcısı olsun.
bu arada 2 ay sonra döncez nasipse o zamana herkes bebişini büyütmüş olur
günaydın kızlar... ben artık yarın memlekete gidiyorum erken doğum tehlikesi falan deyince korktum.. zaten annemlerin yanında doğurcaktım... iyi kötü hepinizi tanıyorum... tefriciyelere katıldım,dualar ettim...pek sohbetlere katılamasam da okudum dertlerinizi, sıkıntılarınızı, ağrılarınızı, bebişlerinizin kilolarını , boylarını...... ben bilgsyr başında sandelyede fazla oturamadığımdan kasıklarıma ağrı giriyordu sohbetlerinize katılamadım... gidince nete giremem... rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı yerde başınızda hayırlı ebe,hemşire ve doktorlarla bir avazda kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin... allah hepinizi hayırlısı ile kurtasın... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... rabbim kucağınızı boş çevirmesin.... şimdiden sizlere geçmiş olsun bebişlerinize de hayırlı olsun diyorum... rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı ve hayırlı ana baba olmayı bebeklerimizin de hayırlı evlat olmasını nasip etsin... kendinize ve bebişlere iyi bakın... allaha emanet olun...
günaydın kızlar... ben artık yarın memlekete gidiyorum erken doğum tehlikesi falan deyince korktum.. zaten annemlerin yanında doğurcaktım... iyi kötü hepinizi tanıyorum... tefriciyelere katıldım,dualar ettim...pek sohbetlere katılamasam da okudum dertlerinizi, sıkıntılarınızı, ağrılarınızı, bebişlerinizin kilolarını , boylarını...... ben bilgsyr başında sandelyede fazla oturamadığımdan kasıklarıma ağrı giriyordu sohbetlerinize katılamadım... gidince nete giremem... rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı yerde başınızda hayırlı ebe,hemşire ve doktorlarla bir avazda kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin... allah hepinizi hayırlısı ile kurtasın... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... rabbim kucağınızı boş çevirmesin.... şimdiden sizlere geçmiş olsun bebişlerinize de hayırlı olsun diyorum... rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı ve hayırlı ana baba olmayı bebeklerimizin de hayırlı evlat olmasını nasip etsin... kendinize ve bebişlere iyi bakın... allaha emanet olun...
​dertsiz ve tuncs canlar hazırlıklarınız çok güzel, bardaklar süper, ama bir şey sorcam size, bizim buralarda lohusa şerbetine kaynar denir, adı üstünde kaynar sıcak sıcak ikram edilir, kadehlerde elini yakmaz mı içenlerin? Yoksa sizin şerbetiniz farklı mı?
herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var
bence o şerbet soğuk içiliyor çünkü annem kaynar için kulplu çay bardakları ayarlayacak
soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?