2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
günaydın arkadaşlar, bakalım bugün kimin doğum haberini alıcaz. ben daha valizimi hazırlamadım. inşallah bugün hazırlıcam.

elacım herşey çok güzel olmuş ellerinize sağlık. prensesimiz güle güle kullansın.

günaydın arkadaşlar, bakalım bugün kimin doğum haberini alıcaz. ben daha valizimi hazırlamadım. inşallah bugün hazırlıcam.

ben de hazırlamadım valizimi,her şey hazır ama çantaya koyması var sadece...sanki çantayı hazırlarsam hemen doğum olacakmış gibi geliyo ne kadar geç hazırlarsam o kadar iyi diye düşünüyorum şimdilik

herkese günaydıııııın

dertsiz,bardaklara,tepsiye,süslerinize bayıldım ellerinize sağlık

günaydın kızlar... ben artık yarın memlekete gidiyorum erken doğum tehlikesi falan deyince korktum.. zaten annemlerin yanında doğurcaktım... iyi kötü hepinizi tanıyorum... tefriciyelere katıldım,dualar ettim...pek sohbetlere katılamasam da okudum dertlerinizi, sıkıntılarınızı, ağrılarınızı, bebişlerinizin kilolarını , boylarını...... ben bilgsyr başında sandelyede fazla oturamadığımdan kasıklarıma ağrı giriyordu sohbetlerinize katılamadım... gidince nete giremem... rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı yerde başınızda hayırlı ebe,hemşire ve doktorlarla bir avazda kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin... allah hepinizi hayırlısı ile kurtasın... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... rabbim kucağınızı boş çevirmesin.... şimdiden sizlere geçmiş olsun bebişlerinize de hayırlı olsun diyorum... rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı ve hayırlı ana baba olmayı bebeklerimizin de hayırlı evlat olmasını nasip etsin... kendinize ve bebişlere iyi bakın... allaha emanet olun...

günaydın hayırlı sabahlar güzel anneler ve bebişleri:)

Mâşaallah, bârekallah
Canım güzel haberleriniz tek tek geliyor... bizler için hem cesaret hem de çok mutluluk verici oluyor...
Allahım evladının anasına babasına vefalı, hayırlı, sağlıklı, uzun, mutlu, başarılı ve huzurlu bir ömrü olmasını nasip etsin. (AMİN) Darısı bizlere inşallah...

bu arada 2 ay sonra döncez nasipse o zamana herkes bebişini büyütmüş olur

seninki de büyümüş olur ki o zamana kadar
allah sana da hayırlı ve kolay doğum nasip etsin inşallah canım...

vitamiiiiiiiiin
nokul tarifini bekliyorum...akşam kocişime söyledim,adamın nokul diyince gözleri parladı

Günaydın canlar,
Bugun rutin böbrek ağrısı ile gözümü actım artık doğurana kadar hem bebek hem böbrek birbiriyle yarışır.
Birde yağmur mü yağacak nedir siyatigim tuttu
Dertsiz ne alemdesin kuzum ben seni görmüyorum ,derineser de yok .
Ayın 27 si olupta faturam guncellenseydi hayirlisiyla net hızım iyice yavaşladı artık .
Bugun garip bir sikinti var icimde hayrolsun insallah.
Öğlene bir dünya arkadas kahvaltıya geliyor :)
Onlara benimde hoş bir sürprizim var.
Kahvaltı sonrası makinayi cikardim mutfak halımı cektircem :)))dun biraz süt falan akıtmış gelenler.biride bunlardan di

Günaydınlar kızlar.Doğumlar yavaş yavaş başlamış ayy ne güzel yaa bizde hayırlısıyla bi doğum yapsaydık heyecan dorukta :)

Son düzenleme:

AMİN canım.... Allahım dualarımızı kabul etsin...
sen de kendine ve bebişine çok iyi bak...
Allaha emanet olun... görüşmek üzere...

günaydın hamişcanlar...
artık hergün heyecanla giriyorum topiğe, doğum haberi var mı diye... başladık patır patır dökülmeye :)
dmt ömürlü olsun bebeğin, hayırlı uğurlu bir evlat olur inşallah.
doğuranları duydukça benimde doğurasım geliyo, o kadar çok merak ediyorum ki oğlumu

​Ay canım merak ederiz ama biz seni, sen yine de bi kaçamak yapıp girme şansın olduğunda değerlendir bi iyiyim yaz bize canım benim, hayırlı doğumlar, sağlıklı sıhhatli günler diliyorum.

​dertsiz ve tuncs canlar hazırlıklarınız çok güzel, bardaklar süper, ama bir şey sorcam size, bizim buralarda lohusa şerbetine kaynar denir, adı üstünde kaynar sıcak sıcak ikram edilir, kadehlerde elini yakmaz mı içenlerin? Yoksa sizin şerbetiniz farklı mı?

herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var

bence o şerbet soğuk içiliyor çünkü annem kaynar için kulplu çay bardakları ayarlayacak

soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli

bence o şerbet soğuk içiliyor çünkü annem kaynar için kulplu çay bardakları ayarlayacak

​bana da öyle geldi, ben de fincan ayarlayacağım...

soracak kimseyi bulamadığım için bu topiğe geldim cevaplarınız benim için önemli

canım klomen nedir bilmiyorum kullanmadım hiç, ben adetime 1 gün kala test yaptım ve olumlu sonuçla karşılaştım, hiç belirti olmadı bende. İnşallah en kısa zamanda bebiş haberini alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…