2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hoşgeldin canım aramıza
sağlıkla gelsin prensesinnn

Eger evde yanlizsan yapma cnm agrin cogalirsa panik olursun esin veya birisi yaninda olursa yap!!

evde tekim.hemde cesaret edemem.
haftaya çarşambaya kadar beklemeyip gelirse normal düşünüyorum.cuma günü kontrolum var doğurmazsam eğer o zaman vericem son kararımı

kendin bilirsin cnm korkulacak bisey yok aslinda:) hakkinda hayirlisi olur insallah!! ben avusturyada yasiyorum ve burda sezeryani hayati tehlike olmayinca yapmiorlar kendi istegine gorede cook zor onay veriorlar insalllah hertürlü kolay dogum olur!

bende seneye kısmet olursa arka odama 1.resimdeki gibi bi köşe takımı alıp, kışın orda oturmayı düşünüyorum, o oda daha iyi ısınıyo, merkezi sistem bizim ev, salon büyük olduğu için soğuk oluyo biraz, ama benim artı bi odam daha war, çocuk odası yaptık orasını, eğer sonradan çocuk odası yapıcaksan baza daha mantıklı sanki..
bu arada güzelmiş bu köşe takımı, nerden buldun, ne kadarmış

boo ve dmt çok çok tebrik ediyorum sizi. allah bebeklerinize uzun ömürler versin. bahtları güzel olsun. benimde az kaldı. 28 mart saat 9 sezeryan tarihimiz.

kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....

gözün aydın canım, Allah analı babalı uzun ömürler versin.
seninle günümüz aynıydı, hani beraber doğuracaktık :)

ilk dönemde belirti arama sakın, benim miğdem yeni yeni bulanmaya başlıyor:)
birde sakın acaba hamile kaldım mı diye çok düşünüp sterse girme, rahat olman çok çok önemli

gözün aydın canım, çok çok sevindim. Allah tamamına erdirsin

tuncs canım bir haftadan geri saymaya başlamışsın:)
çok çok sevindim. resim için mail adresimi gönderiyorum sana

bugün sarma yapıyorum canım ama dediğini yapıcam,buzu çözülmeden pişirmicem
börekleri çiğ koydum,onları bekletmeden fırına atabilirim
poğaçalarımı pişirip de koydum zaten
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
annecim doğumdan sonra gelicek,o yüzden o gelmeden benim yapmam gerekir hazırlıklarımı

merhaba kızlar terficiye okuyordum ama yetiştiremeyeceğim 2000 tanesini dağıtmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana?
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...

benim de beklenen doğum tarihim 8 nisan canım

evde tekim.hemde cesaret edemem.
haftaya çarşambaya kadar beklemeyip gelirse normal düşünüyorum.cuma günü kontrolum var doğurmazsam eğer o zaman vericem son kararımı

umutegecim,nette araştırırken okumuştum,yalancı sancılar dinlenince geçermiş,gerçek doğum sancısı dinlensen de geçmezmiş aksine artarmış canım...o yüzden dinlen ve kendini takip et canım...

vitamiiiiiiiiiiiiiin tarifini aldım...akşam ceviz hazırlayıp,yarın denicem,çok teşekkür ederim canım
eşim aradı,bugün mü yapsan acaba çok canım çekti diyo
bizim evde ben değil o aşeriyo

bu arada kızlar,kızçeme isim bulamadık hala
sürekli vazgeçiyoruz bulduğumuz isimlerden...hem anlamı güzel olan hem de kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum...yoksa kv kendi istediği ismi koyalım diye ısrar edicek yine :18:

Canım, DOĞTAŞ'ta bunlar. İlki 2.530 TL diğeri 3.693 TL. İkincisinin morlu pembelisi var ona bayıldım.

DOĞTAŞ - Pearl Köşe Takımı

Bu arada nasip olur da kendi evimiz olursa o zaman bebek için oda yapacağız. Şimdi gelen giden sıkıntımız. Memlekette olmadığımız için iki taraftan da gelecekler olacak.

canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım

seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren

nisan annelerimizden ilkler Boo veDmt oldu sanırım.
benim 40.haftaya göre 12 nisan oluyor.ama kendimi erkene hazırlamalıyım diyorum. kaç gündür bel ağrım var,sabit bir şekilde.
sizlerde öyle erken doğum belirtisi çekiyormusunuz?
farkındaysanız doğumlar çok da erken oluyor. nerdeyse 1 ay erkenden gelen bebişler var.

kızlar resimleri karman çorman yaptım :) eğer sepet olan resmi görüyorsanız fikir sorcam, magnetlerin bir kısmını hastanede dağıtcam bu beyaz hasır sepette dağıtayım diyorum ama güzel olmadı yerleştirdiğimde, bir de tüylü sepetim var ama o da büyük olduğu için abartı kaçacak ne yapsam ne yapsam?

Eki Görüntüle 661963

Bir de park yatağı şu aşağıdaki model gibi süsletmek istiyorum nette başka güzel örnekler bulamadım, mart annesinin süslettiği de bana sade gelmedi çok güzel olmuştu ama, sizce nasıl? acaba terzi başarılı bir çalışma çıkarır mı ortaya?

Eki Görüntüle 661960 Eki Görüntüle 661961

Son düzenleme:
canım sepeti göremedim ama beşikte krem olan güzel duruyor. etrafta mutlaka birilerinn tavsiye edeceği bir terzi bulursun.
bilinmedik yere verme

bir haftadır kasık ağrım, adet ağrılarım vardı. dünden bu yana birde bu ağrı ile birlikte miğde bulantısı eklendi.
dün gece 4 gibi uyandım hem ağrım var hem miğdem bulanıyor. boo geldi aklıma onunda miğde bulantısı olmuştu, aklıma gelince baya korktum.

Canım benim evimde de köşeli koltuk var ve aldığıma çok pişmanım ve en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü köşeli olunca ağırlığından çekmesi altını temizlemesi zor oluyor ayrıca odanın sadece belirli yerine koyabiliyorsun hep aynı yerde kalmak zorunda her yere uymuyor ve köşe kısmı hiç kullanılmıyor. Bence açılan üçlülerden ya da baza al ya da ne bileyim belki altı yüksek olabilir silmesi kolay olsun diye..Bir de alırsan iki tarafta da arkaya dayanma yeri olmasına dikkat et. Senin attığın resimde koltuğun sağ tarafının dayanma yeri yok. Yastık koyarım olur gibi düşünmüştüm ben alırken ama hiç rahat olmuyor kimse o kısma oturmak istemiyor..

canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...

sağol canım Allah razı olsun

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200
Vilin....................................100

Kalan=1700

Sağ ol canım bilgilendirdiğin için.
Evet arka kısmında yaslanma yeri olması önemli yoksa oturması zor oluyor. Ben de üçlü almayı istiyorum aslında ama odaya iki üçlü sığması imkansız nerdeyse tek üçlüyü alırsam da sonra onu ne yapacağım tek başına yeni eve çıktığımda diye düşünüyorum. Kısacası kafam çok karışık :S

canım sepetini biraz süslersen bence hallolur bu işe etrafına tül geçir etrafına kurdela dola çok güzel durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…