Kizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..birkac arkadas bebeginin zayif olduguna uzuluyorlar bence uzulmeyin kilolu olmasi saglikli olmasi degil benim yigenim 1890gr dogmustu 37.haftada kuveze bile girmedi su an 4 yasinda ve tosun gibi:)
pozisyon meselesini bilmiyordum canım şimdi belirtileri okurken öğrendim takip edicem bakalım şuanda yok ağrım ama oğlum çok hareketli sabahtan beri bu da beni düşündürdü ağrı gelirse bir daha arıcam doktoru.
bunu yapamam ki ben korkarımmm birşey olacak diye:26::26:
hoşgeldin canım aramıza
sağlıkla gelsin prensesinnn
Eger evde yanlizsan yapma cnm agrin cogalirsa panik olursun esin veya birisi yaninda olursa yap!!
evde tekim.hemde cesaret edemem.
haftaya çarşambaya kadar beklemeyip gelirse normal düşünüyorum.cuma günü kontrolum var doğurmazsam eğer o zaman vericem son kararımı
Yeni gelenlere günaydın tekrardan :)
Size bir şey danışacağım, şimdi benim oturduğum ev 2+1. Salonumda oturma grubum (iki üçlü yatak olabilen+ bir koltuk), yemek masası ve tv sehpası var. Küçük olan odada da salona sığmadığı için konsolum ve ayna var.
Ben o odaya doğumda ve sonrasında gelen giden olacağı için bir şeyler almak istiyorum. Sizce baza mı alayım yoksa bir köşe takımı mı?
Köşe olursa bunlardan birini istiyorum. Baza da tek kişilik olacak. Siz olsanız ne yapardınız????????
Eki Görüntüle 661829 Eki Görüntüle 661830
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
herkeze merhaba
ben hamile değilim maalesef ama bat ım cumartesi günü size bir sorum olacak cewaplarsanız çok sewinirim bu ay klomen kullandım ama ben hamileliğe dair hiç birşey hissetmiyorum sizde belirti olmuşmuydu cevaplarınıza çok ihtiyacım var
merhaba, tüp bebek transferimden bir gün önce sizden ayetel kürsi okumanızı rica etmiştim. şükürler olsun dün pozitiff sonucu aldım. sanırım bende kasım annesi olacağım:) allah bebeklerinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. dualarınız için tekrar çok teşekkür ederim.
bugün sarma yapıyorum canım ama dediğini yapıcam,buzu çözülmeden pişirmicemhepsi de güzel olur bence, ama sarmayı buzu tamamen çözündükten sonra pişirmelisin buzluyken pişirirsen çok kötü oluyormuş, böreği çiğ koymuştum buzluğa buzluyken tepsiye dizip fırına koymuştum direkt buzu çözülsün diye beklememiştim güzel olmuştu,ama poğçayı pişirmen gerekir o da ısıttığında nasıl olur bilmiyorum ama kötü olacağını sanmam annem geldiğinde bende yaptırıp koymayı düşünüyorum benim hiç uğraşasım yok :)
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...merhaba kızlar terficiye okuyordum ama yetiştiremeyeceğim 2000 tanesini dağıtmak istiyorum yardımcı olurmusunuz bana?
benim de beklenen doğum tarihim 8 nisan canımKizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..birkac arkadas bebeginin zayif olduguna uzuluyorlar bence uzulmeyin kilolu olmasi saglikli olmasi degil benim yigenim 1890gr dogmustu 37.haftada kuveze bile girmedi su an 4 yasinda ve tosun gibi:)
evde tekim.hemde cesaret edemem.
haftaya çarşambaya kadar beklemeyip gelirse normal düşünüyorum.cuma günü kontrolum var doğurmazsam eğer o zaman vericem son kararımı
bende seneye kısmet olursa arka odama 1.resimdeki gibi bi köşe takımı alıp, kışın orda oturmayı düşünüyorum, o oda daha iyi ısınıyo, merkezi sistem bizim ev, salon büyük olduğu için soğuk oluyo biraz, ama benim artı bi odam daha war, çocuk odası yaptık orasını, eğer sonradan çocuk odası yapıcaksan baza daha mantıklı sanki..
bu arada güzelmiş bu köşe takımı, nerden buldun, ne kadarmış
bugün sarma yapıyorum canım ama dediğini yapıcam,buzu çözülmeden pişirmicem
börekleri çiğ koydum,onları bekletmeden fırına atabilirim
poğaçalarımı pişirip de koydum zaten
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
annecim doğumdan sonra gelicek,o yüzden o gelmeden benim yapmam gerekir hazırlıklarımı
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...
benim de beklenen doğum tarihim 8 nisan canım
umutegecim,nette araştırırken okumuştum,yalancı sancılar dinlenince geçermiş,gerçek doğum sancısı dinlensen de geçmezmiş aksine artarmış canım...o yüzden dinlen ve kendini takip et canım...
vitamiiiiiiiiiiiiiin tarifini aldım...akşam ceviz hazırlayıp,yarın denicem,çok teşekkür ederim canım
eşim aradı,bugün mü yapsan acaba çok canım çekti diyo
bizim evde ben değil o aşeriyo
bu arada kızlar,kızçeme isim bulamadık hala
sürekli vazgeçiyoruz bulduğumuz isimlerden...hem anlamı güzel olan hem de kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum...yoksa kv kendi istediği ismi koyalım diye ısrar edicek yine :18:
nisan annelerimizden ilkler Boo veDmt oldu sanırım.
benim 40.haftaya göre 12 nisan oluyor.ama kendimi erkene hazırlamalıyım diyorum. kaç gündür bel ağrım var,sabit bir şekilde.
sizlerde öyle erken doğum belirtisi çekiyormusunuz?
farkındaysanız doğumlar çok da erken oluyor. nerdeyse 1 ay erkenden gelen bebişler var.
Yeni gelenlere günaydın tekrardan :)
Size bir şey danışacağım, şimdi benim oturduğum ev 2+1. Salonumda oturma grubum (iki üçlü yatak olabilen+ bir koltuk), yemek masası ve tv sehpası var. Küçük olan odada da salona sığmadığı için konsolum ve ayna var.
Ben o odaya doğumda ve sonrasında gelen giden olacağı için bir şeyler almak istiyorum. Sizce baza mı alayım yoksa bir köşe takımı mı?
Köşe olursa bunlardan birini istiyorum. Baza da tek kişilik olacak. Siz olsanız ne yapardınız????????
Eki Görüntüle 661829 Eki Görüntüle 661830
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...
Canım benim evimde de köşeli koltuk var ve aldığıma çok pişmanım ve en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü köşeli olunca ağırlığından çekmesi altını temizlemesi zor oluyor ayrıca odanın sadece belirli yerine koyabiliyorsun hep aynı yerde kalmak zorunda her yere uymuyor ve köşe kısmı hiç kullanılmıyor. Bence açılan üçlülerden ya da baza al ya da ne bileyim belki altı yüksek olabilir silmesi kolay olsun diye..Bir de alırsan iki tarafta da arkaya dayanma yeri olmasına dikkat et. Senin attığın resimde koltuğun sağ tarafının dayanma yeri yok. Yastık koyarım olur gibi düşünmüştüm ben alırken ama hiç rahat olmuyor kimse o kısma oturmak istemiyor..
canım sepetini biraz süslersen bence hallolur bu işe etrafına tül geçir etrafına kurdela dola çok güzel dururkızlar resimleri karman çorman yaptım :) eğer sepet olan resmi görüyorsanız fikir sorcam, magnetlerin bir kısmını hastanede dağıtcam bu beyaz hasır sepette dağıtayım diyorum ama güzel olmadı yerleştirdiğimde, bir de tüylü sepetim var ama o da büyük olduğu için abartı kaçacak ne yapsam ne yapsam?
Eki Görüntüle 661963
Bir de park yatağı şu aşağıdaki model gibi süsletmek istiyorum nette başka güzel örnekler bulamadım, mart annesinin süslettiği de bana sade gelmedi çok güzel olmuştu ama, sizce nasıl? acaba terzi başarılı bir çalışma çıkarır mı ortaya?
Eki Görüntüle 661960 Eki Görüntüle 661961
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?