2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

hayırlı yolcularla pembecim,
bebişinle ssağlıklı şekidle evine dönersin inşallah, nete girme imkanın oluınca haber ver mutlaka

Yeni gelenlere günaydın tekrardan :)
Size bir şey danışacağım, şimdi benim oturduğum ev 2+1. Salonumda oturma grubum (iki üçlü yatak olabilen+ bir koltuk), yemek masası ve tv sehpası var. Küçük olan odada da salona sığmadığı için konsolum ve ayna var.
Ben o odaya doğumda ve sonrasında gelen giden olacağı için bir şeyler almak istiyorum. Sizce baza mı alayım yoksa bir köşe takımı mı?

Köşe olursa bunlardan birini istiyorum. Baza da tek kişilik olacak. Siz olsanız ne yapardınız????????

Eki Görüntüle 661829

köşe sığabilecekse o da kullanışlı oluyo hani açılabilenlerdense bi de daha rahat olur hemen derlenir toplanır. ben aynı şehirde olmama rağmen annemlerle kayınvalidemlerle kanepe daha kullanışlı olur diye öyle aldım açılabilen türden.ortadaki renki yastıklı çok hoş duruyo

Amin canim yüreğine saglık cok teşekkür ederim

kiz Voltaj ben oğlunun ismini bilmiyordum kaç aydır e harfiyle başlayan isim diye yolunuyorum niye önermedin
daha bir ısındım isme simdi :) etraf cok duyulan isimlere de burun kıviriyor bende dahil valla ilk defa br ismi kime söylesem cok güzelmiş diye Cvp alıyorum varsın deniz Enes anlasınlar ben hayirli br isim koyduğumuzun rahatlığı içindeyim evladımın

canım misafir için alacaksan köşe takımı daha kullanışlı ama ilerde çocuğum da kullanır dersen baza daha iyi olur

slm kızlar
benim dün akşamdan beri sancım var.sabah uyandığımda yoktu ama sonra yine başladı arada çoğalıyor gibi belimede vurdu acaba doktora haber versem mi yoksa yalancı sancımı bunlar:26:

Kizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..birkac arkadas bebeginin zayif olduguna uzuluyorlar bence uzulmeyin kilolu olmasi saglikli olmasi degil benim yigenim 1890gr dogmustu 37.haftada kuveze bile girmedi su an 4 yasinda ve tosun gibi:)

slm kızlar
benim dün akşamdan beri sancım var.sabah uyandığımda yoktu ama sonra yine başladı arada çoğalıyor gibi belimede vurdu acaba doktora haber versem mi yoksa yalancı sancımı bunlar:26:

canım dinlenince yada pozisyon değiştirince geçiyor mu ? eger geçerse korkma ama istersen dr una bi danış telefonla için rahatlar en azından

Alinti yapamiorum ondan boyle yazdim yalanci sanciyla gercek sanciyi test edebiliriz eger kuvetin varsa doldur yarim saat yat ciktindan sonra agri gittiyse yalanci sanci ama cogalirsa gercek sanci!! Kuvetin yoksa dusdada deneyebilirsin:)

hoşgeldin canım aramıza.inşallah sağlıkla doğum hikayelerimizide paylaşırız burada

kayınvalidemle gezmeye gidiyoruz şimdi =) gittiğim yerde bi hamile daha olcak bakalım ne kıyaslamalar döncek ortada =) ben de süslendim püslendim gidiyorum bakalım =) akşama görüşürüz kızlar =)

canım tebrik ederimmmm allah analı babalı büyütsün
çok şaşırdım.sanırım sıra bize geliyor artık yavaş yavaş.bende sanki bugün yarın doğuracakmışım gibi geliyor

canım dinlenince yada pozisyon değiştirince geçiyor mu ? eger geçerse korkma ama istersen dr una bi danış telefonla için rahatlar en azından
pozisyon meselesini bilmiyordum canım şimdi belirtileri okurken öğrendim takip edicem bakalım şuanda yok ağrım ama oğlum çok hareketli sabahtan beri bu da beni düşündürdü ağrı gelirse bir daha arıcam doktoru.
Alinti yapamiorum ondan boyle yazdim yalanci sanciyla gercek sanciyi test edebiliriz eger kuvetin varsa doldur yarim saat yat ciktindan sonra agri gittiyse yalanci sanci ama cogalirsa gercek sanci!! Kuvetin yoksa dusdada deneyebilirsin:)

bunu yapamam ki ben korkarımmm birşey olacak diye:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…