inşallah canım... ilk buldugum nette size haber vercem inşallah... çok sağol... bu arada resimler çok güzel...
Adaşım bana yaz 200 . Dağılmazsa daha fazla alırım
günaydın kızlar... ben artık yarın memlekete gidiyorum erken doğum tehlikesi falan deyince korktum.. zaten annemlerin yanında doğurcaktım... iyi kötü hepinizi tanıyorum... tefriciyelere katıldım,dualar ettim...pek sohbetlere katılamasam da okudum dertlerinizi, sıkıntılarınızı, ağrılarınızı, bebişlerinizin kilolarını , boylarını...... ben bilgsyr başında sandelyede fazla oturamadığımdan kasıklarıma ağrı giriyordu sohbetlerinize katılamadım... gidince nete giremem... rabbim herkese hayırlı zamanda hayırlı yerde başınızda hayırlı ebe,hemşire ve doktorlarla bir avazda kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin... allah hepinizi hayırlısı ile kurtasın... bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin... rabbim kucağınızı boş çevirmesin.... şimdiden sizlere geçmiş olsun bebişlerinize de hayırlı olsun diyorum... rabbim hepimize hayırlısı ile bebeklerimize kavuşmayı ve hayırlı ana baba olmayı bebeklerimizin de hayırlı evlat olmasını nasip etsin... kendinize ve bebişlere iyi bakın... allaha emanet olun...
Yeni gelenlere günaydın tekrardan :)
Size bir şey danışacağım, şimdi benim oturduğum ev 2+1. Salonumda oturma grubum (iki üçlü yatak olabilen+ bir koltuk), yemek masası ve tv sehpası var. Küçük olan odada da salona sığmadığı için konsolum ve ayna var.
Ben o odaya doğumda ve sonrasında gelen giden olacağı için bir şeyler almak istiyorum. Sizce baza mı alayım yoksa bir köşe takımı mı?
Köşe olursa bunlardan birini istiyorum. Baza da tek kişilik olacak. Siz olsanız ne yapardınız????????
Eki Görüntüle 661829 Eki Görüntüle 661830
Amin canim yüreğine saglık cok teşekkür ederimcanım sağolasın... bana Çınar'ın ve senin sağlıklı, güzel haberleriniz yetecek...
çok güzel bir isim seçmişsiniz... Allahım ismiyle sağlıklı, hayırlı, güzel bir ömür nasip etsin...
kiz Voltaj ben oğlunun ismini bilmiyordum kaç aydır e harfiyle başlayan isim diye yolunuyorum niye önermedinBebeci gacisiiii
Oğlunun adı cok güzel,
Ayrıca oğlumun adı ağzımın tadı:)
Enis gercek sevgili,hakiki dost...
Oğlun insallah Enîs'iniz olur ...
Ben cok zor kabul ettiriyorum etrafa
Enes Yada deniz diye anlıyorlar hatta yaşlılardan ines diyen bile vardı:)
Kolay gelsin:))
Yeni gelenlere günaydın tekrardan :)
Size bir şey danışacağım, şimdi benim oturduğum ev 2+1. Salonumda oturma grubum (iki üçlü yatak olabilen+ bir koltuk), yemek masası ve tv sehpası var. Küçük olan odada da salona sığmadığı için konsolum ve ayna var.
Ben o odaya doğumda ve sonrasında gelen giden olacağı için bir şeyler almak istiyorum. Sizce baza mı alayım yoksa bir köşe takımı mı?
Köşe olursa bunlardan birini istiyorum. Baza da tek kişilik olacak. Siz olsanız ne yapardınız????????
Eki Görüntüle 661829 Eki Görüntüle 661830
slm kızlar
benim dün akşamdan beri sancım var.sabah uyandığımda yoktu ama sonra yine başladı arada çoğalıyor gibi belimede vurdu acaba doktora haber versem mi yoksa yalancı sancımı bunlar:26:
Kizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..birkac arkadas bebeginin zayif olduguna uzuluyorlar bence uzulmeyin kilolu olmasi saglikli olmasi degil benim yigenim 1890gr dogmustu 37.haftada kuveze bile girmedi su an 4 yasinda ve tosun gibi:)
hoşgeldin canım aramıza.inşallah sağlıkla doğum hikayelerimizide paylaşırız burada
bebeğim4242 hoşgeldin canım aramıza=) rabbim sana da hayırlı sağlıklı güzel doğum nasip etsin =)
voltajcigim sagol cnm inanilmaz zorladi beni bu hamilelik Rabbim kimseyi darda koymasin. hele son 1 haftadir cektiklerimi hatirlamak bile istemiyorum. sukur su an oglum uyuyor annem ve esimde uyudu ben cok yorgun ve huzurluyum uyumak bile istemiyorum bebegimin cikardigi sesleri dinlemek var ya herseye bedel...
pozisyon meselesini bilmiyordum canım şimdi belirtileri okurken öğrendim takip edicem bakalım şuanda yok ağrım ama oğlum çok hareketli sabahtan beri bu da beni düşündürdü ağrı gelirse bir daha arıcam doktoru.canım dinlenince yada pozisyon değiştirince geçiyor mu ? eger geçerse korkma ama istersen dr una bi danış telefonla için rahatlar en azından
Alinti yapamiorum ondan boyle yazdim yalanci sanciyla gercek sanciyi test edebiliriz eger kuvetin varsa doldur yarim saat yat ciktindan sonra agri gittiyse yalanci sanci ama cogalirsa gercek sanci!! Kuvetin yoksa dusdada deneyebilirsin:)
kayınvalidemle gezmeye gidiyoruz şimdi =) gittiğim yerde bi hamile daha olcak bakalım ne kıyaslamalar döncek ortada =) ben de süslendim püslendim gidiyorum bakalım =) akşama görüşürüz kızlar =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?