2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
kızlar bugün hiç giremiyorum. abla temizlik yapıyor. bugün sadece salonu bitirebilecek sanırım. duvaları sildi halı ve koltuk var sırada.
bende gardrobu düzenliyorum. aklım burda ama okuyamıyorum.

hanipeks tatlım sepeti gördüm. istersen saten kumaş alıp kaplayabilirsin gayette hoş olur gibi geldi bana. benim tepsimi gördüysen öyle birşey yapabilirsin canım.

gerçekten bende de aynı belirtiler var. 3 gündür fena bulantım oluyor. ağrılarımda senin ki gibi.
acaba ne kadar zamanımız kaldı diye düşünüyorum. yani erken olacak ,ama ne kadar erken dimi ?
yetişemeyeceğim .evde yalnızım .annem de yarın geliyor memleketten. doğum yapacağım hastane 2 saat mesafede.
cuma günü kontrolüm olacak.
öyle korkuyorum ki. bari vuma ya kadar sabredebilsem diyorum.

Bu durumda baza daha mantıklı gibi, ileride çocuk odası olarak dönüştürebilirsin hem. Benim evim de 2+1 misafirler hep dıştan zor oluyor dediğin gibi. Ben şişme yataklardan aldım misafir gelince şişiriyoruz iki kişilik kocaman yatak oluyor, sonra indirip kaldırıyoruz çok kullanışlı, çok da rahat oluyor bu da aklında bulunsun canım..

ne demek canım inşallah tadıda güzel olur :) eşimde aklına düşünce yemeden unutmuyor sanırım aynılar azcık tombik benim kociş :)

mide bulantısı ve adet ağrıları bende de var ama adet ağrısı hem gece tutuyor bende dikkate almıyorum ama midem bulantısı uyanıkken var şuanda da var çok fena oluyorum yaaa

Cnm sendemi normal dusunuyorsun?? Bizim kizin ismi sena olacak insallah:) benim icimde niyeyse hic doguracak bir his yok..

kızlar istanbulda deprem oldu. hissedeniniz var mı?.
ben geçmişi okuyordum birden oturduğum koltuk sallandı.

dmt canım doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün kuzunu

Sağ ol canım, gerçekten çok yardımcı oldu fikirlerin bana. Bazaya tek kişi sığar ama en azından eşya koymak için de yer açılmış olur :) Bir de yer yatağı yaptım mı tamamdır :) Şişme yatak markası ne önerirsin? Netten bakayım bir.

kızlar istanbulda deprem oldu. hissedeniniz var mı?.
ben geçmişi okuyordum birden oturduğum koltuk sallandı.

dmt canım doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün kuzunu

evet evet ben de duydum şimdi yazıyodum ben de, önce kuzum mu vuruyo dedim:)sonra baktım yok bayağı sallandı

sağol canım. valla çanta konusunda bende senin gibi düşünüyorum hazırlasam hemen doğurcam sanki.

canım bugün temizlik var bende. ben ne zaman kkya hiç girmezsem kesinlikle doğurmuşum demektir. hanipeksime msj yazıcam haberi ondan duyacaksınız.

canım bizim o taraflarda soğuk ikram edilir.

Bende henuz cantami hazirlamadim :) niyeyse sanki hic dogurmucakmisim gibi geliyor isin dalgasindayim galiba hihi..ama en gec haftaya kadar hazirlamam lazim..sizin listelere baktimda masallah amma cook sey hazirliyorsunuz..ben sabahlik terlik ve hastaneden cikarken kendime ve kizima giysi koyicam gerisi hep hastaneden ondanda rahatim galiba..kizlar birde birsey sorucam ben gun yaklastikca bir hüzün aliyor beni aslinda seviniyorum bebegim olacak diye ama diger yanim bir tuhaf korkuyor hamileligim bitmesin istiyor..bu tek bendemi yoksa herkezdemi oluyor?

istanbulda olan arkadaşlar geçmiş olsun.

hanipeks canım magnetlere bayıldım bayıldım tek kelimeyle harika.
benimde kardeşimin oğlunun adı çınar olucak 4 aylık şimdi.
gelinimize senin magnetleri göstericem.

kızlar ya benim hiçbir işim rast gitmiyor
yatağı biliyorsunuz ne çektim.
şimdide çerçevelerde sorun var.
lavantaları resim konulacak yere yapıştırmışlar.
çerçevenin kapağı açılmıyor. biz oğlumun resmini koyucaktık.
aradım geri gönderin düzeltelim dediler.
bende kendim yapabilirim deyince lavantalı tül yollayacaklar tekrar.
allahım bir işimde rast gitsin nolur. pimpirikli insanım ya oluyor işte.

martı çıkarsak endişelenmeyeceğim bende. cumayı çıkarırız canım allahın izni ile. anneannesini bekler bebişin.
ben daha cumaya kadar çalışacağım, iş yerinde doğurmak istemiyorum:)

her girdiğimde bi doğum haberi alıyorum ne güzel we çok heyecanlı

hazırlıklar war herkesde son sürat yawrucaklarımız birer birer geliyorlar Allah bi avazda kurtarsın herbirimizi inşallah

bnmde erkenden gelmeye kalkan bebeğim şimdide ööööle dolanıyo tepiniyo

annanesi geldi ya şimdide bnm sıpa gelmez

bizde kaynar werces bol cewizli inşallah bnde bayılırım

sizler nasılsınız canlarım

Çok mutluyum coook

Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..

ayy gözün aydın bitanem

bu kuzular daha doğmadan neler neler de yapıolar böleee kıpırdak bebişlerimiz

kızlar bu gün alışverişe çıktık kayınvalide ile bebişin uyku setini tuzlu bir rakama aldık. ( ben yalnız gitsem 354 lira para vermezdim. )
sonra bebişin şampuanı, bebe yağı, bebe sütü, pişik önleyici krem, pişik kremi, göğüs ucu yara kremi, göğüs pedi, bebeşin leğeni maşrabası, tırnak makası, tarak seti, emziği, biberonu vs aldık. güle güle kullansın kuzum.

bu arada alışveriş sırasında çok acıkmıştım. şekerim olduğu için muzu yemiyordum ama bu sefer deneyeceğim şekerim çıkarsa yemem diye düşündüm. tam 3 tane yerli muz ve yarım armut yedim. 2 saat sonra şekerimi ölçtüm 97 çıktı. çok sevindim muzu artık yiyebilirim diye.. ha birde üsküdar da kanaat diye meşhur bir lokanta var. ordan da dondurma almıştım ve sadece dondurma yedim yaklaşık 250 gr onda da ölçtüm açlık şekerim 89 tokluk şekerim 96 çıkmıştı. benim şekerimi sadece pirinç ve hazır şekerlemeler yükseltiyor deneye deneye öğrendim
artık bebişim için bazı yasaklı yiyecekleri yiyebiliyorum

selam..

canlar geçmişe bakamıyorum valla.. şöyle atlaya zıplaya hızlıca göz gezdiriyorum..

voltajım canım önerin için teşekkürler.. annem komposto yaptı iki gündür içiyorum.. inşallah sezeryan sonrası gaz sorununu çabucak atlatır evimize geliriz..

hanipeks canım bizim şerbet soğuk.. sıcak olandan değil..

dün hastanede fotoğrafçı ile tanıştık.. hastane dışarıdan fotoğrafçı almıyormuş.. sinir oldum.. ama adamın sitesindeki fotoğrafları inceledim iyi çekimleri var.. sevindim..

ellerim ayaklarım çok şişmeye başladı.. bikaç haftadır şişiyordu zaten ama bu kadar çok olmuyordu.. bebek de içerde artık iyice daraldı sanırım çok çok az hareket ediyor.. doktor günde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi.. ama yine de endişelenmemek elde değil..
artık bitsin istiyorum..

bu arada kaynanam doğuma gelecekmiş, gözlerim yaşardı.. hemde bi gün önceden gelirim demiş.. ama ben son gecemde onunla olmak istemiyorum.. eşime dedim doğum sabahı binsin otobüse öyle gelsin.. son gece zaten stresim tavan olacak, ehh bi de sabahında ameliyata girecekken onun abuk konuşmalarıyla filan uğraşamam..
kadın çok basite alıyor herşeyi.. eşime diyormuş ki salı sabahı bebek doğar akşam eve gideriz.. yuuuhh dedim.. nasıl bir mantıktır.. gaz çıkarmadan zaten hastaneden salmazlar ki doktorum gaz da çıkarsan 2 gece yatış olacak dedi.. ama kadın rahat kadın ne gerek var eve gelirsiniz diyormuş eşime

canım ne mutlu sana hadi kuzun hayırla gelsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…