bir haftadır kasık ağrım, adet ağrılarım vardı. dünden bu yana birde bu ağrı ile birlikte miğde bulantısı eklendi.
dün gece 4 gibi uyandım hem ağrım var hem miğdem bulanıyor. boo geldi aklıma onunda miğde bulantısı olmuştu, aklıma gelince baya korktum.
Sağ ol canım bilgilendirdiğin için.
Evet arka kısmında yaslanma yeri olması önemli yoksa oturması zor oluyor. Ben de üçlü almayı istiyorum aslında ama odaya iki üçlü sığması imkansız nerdeyse tek üçlüyü alırsam da sonra onu ne yapacağım tek başına yeni eve çıktığımda diye düşünüyorum. Kısacası kafam çok karışık :S
bugün sarma yapıyorum canım ama dediğini yapıcam,buzu çözülmeden pişirmicem
börekleri çiğ koydum,onları bekletmeden fırına atabilirim
poğaçalarımı pişirip de koydum zaten
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
annecim doğumdan sonra gelicek,o yüzden o gelmeden benim yapmam gerekir hazırlıklarımı
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...
benim de beklenen doğum tarihim 8 nisan canım
umutegecim,nette araştırırken okumuştum,yalancı sancılar dinlenince geçermiş,gerçek doğum sancısı dinlensen de geçmezmiş aksine artarmış canım...o yüzden dinlen ve kendini takip et canım...
vitamiiiiiiiiiiiiiin tarifini aldım...akşam ceviz hazırlayıp,yarın denicem,çok teşekkür ederim canım
eşim aradı,bugün mü yapsan acaba çok canım çekti diyo
bizim evde ben değil o aşeriyo
bu arada kızlar,kızçeme isim bulamadık hala
sürekli vazgeçiyoruz bulduğumuz isimlerden...hem anlamı güzel olan hem de kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum...yoksa kv kendi istediği ismi koyalım diye ısrar edicek yine :18:
gerçekten bende de aynı belirtiler var. 3 gündür fena bulantım oluyor. ağrılarımda senin ki gibi.
acaba ne kadar zamanımız kaldı diye düşünüyorum. yani erken olacak ,ama ne kadar erken dimi ?
yetişemeyeceğim .evde yalnızım .annem de yarın geliyor memleketten. doğum yapacağım hastane 2 saat mesafede.
cuma günü kontrolüm olacak.
öyle korkuyorum ki. bari vuma ya kadar sabredebilsem diyorum.
bugün sarma yapıyorum canım ama dediğini yapıcam,buzu çözülmeden pişirmicem
börekleri çiğ koydum,onları bekletmeden fırına atabilirim
poğaçalarımı pişirip de koydum zaten
tavsiyelerin için çok teşekkür ederim
annecim doğumdan sonra gelicek,o yüzden o gelmeden benim yapmam gerekir hazırlıklarımı
canım 100 tane de ben alıyım,fırsatım olursa yine alır okurum...
benim de beklenen doğum tarihim 8 nisan canım
umutegecim,nette araştırırken okumuştum,yalancı sancılar dinlenince geçermiş,gerçek doğum sancısı dinlensen de geçmezmiş aksine artarmış canım...o yüzden dinlen ve kendini takip et canım...
vitamiiiiiiiiiiiiiin tarifini aldım...akşam ceviz hazırlayıp,yarın denicem,çok teşekkür ederim canım
eşim aradı,bugün mü yapsan acaba çok canım çekti diyo
bizim evde ben değil o aşeriyo
bu arada kızlar,kızçeme isim bulamadık hala
sürekli vazgeçiyoruz bulduğumuz isimlerden...hem anlamı güzel olan hem de kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum...yoksa kv kendi istediği ismi koyalım diye ısrar edicek yine :18:
Bu durumda baza daha mantıklı gibi, ileride çocuk odası olarak dönüştürebilirsin hem. Benim evim de 2+1 misafirler hep dıştan zor oluyor dediğin gibi. Ben şişme yataklardan aldım misafir gelince şişiriyoruz iki kişilik kocaman yatak oluyor, sonra indirip kaldırıyoruz çok kullanışlı, çok da rahat oluyor bu da aklında bulunsun canım..
kızlar istanbulda deprem oldu. hissedeniniz var mı?.
ben geçmişi okuyordum birden oturduğum koltuk sallandı.
dmt canım doğurmuşsun Allah analı babalı büyütsün kuzunu
sağol canım. valla çanta konusunda bende senin gibi düşünüyorum hazırlasam hemen doğurcam sanki.ben de hazırlamadım valizimi,her şey hazır ama çantaya koyması var sadece...sanki çantayı hazırlarsam hemen doğum olacakmış gibi geliyone kadar geç hazırlarsam o kadar iyi diye düşünüyorum şimdilik
herkese günaydıııııın
dertsiz,bardaklara,tepsiye,süslerinize bayıldımellerinize sağlık
canım bugün temizlik var bende. ben ne zaman kkya hiç girmezsem kesinlikle doğurmuşum demektir. hanipeksime msj yazıcam haberi ondan duyacaksınız.Günaydın canlar,
Bugun rutin böbrek ağrısı ile gözümü actım artık doğurana kadar hem bebek hem böbrek birbiriyle yarışır.
Birde yağmur mü yağacak nedir siyatigim tuttu
Dertsiz ne alemdesin kuzum ben seni görmüyorum ,derineser de yok .
Ayın 27 si olupta faturam guncellenseydi hayirlisiyla net hızım iyice yavaşladı artık .
Bugun garip bir sikinti var icimde hayrolsun insallah.
Öğlene bir dünya arkadas kahvaltıya geliyor :)
Onlara benimde hoş bir sürprizim var.
Kahvaltı sonrası makinayi cikardim mutfak halımı cektircem :)))dun biraz süt falan akıtmış gelenler.biride bunlardan di
canım bizim o taraflarda soğuk ikram edilir.​dertsiz ve tuncs canlar hazırlıklarınız çok güzel, bardaklar süper, ama bir şey sorcam size, bizim buralarda lohusa şerbetine kaynar denir, adı üstünde kaynar sıcak sıcak ikram edilir, kadehlerde elini yakmaz mı içenlerin? Yoksa sizin şerbetiniz farklı mı?
gerçekten bende de aynı belirtiler var. 3 gündür fena bulantım oluyor. ağrılarımda senin ki gibi.
acaba ne kadar zamanımız kaldı diye düşünüyorum. yani erken olacak ,ama ne kadar erken dimi ?
yetişemeyeceğim .evde yalnızım .annem de yarın geliyor memleketten. doğum yapacağım hastane 2 saat mesafede.
cuma günü kontrolüm olacak.
öyle korkuyorum ki. bari vuma ya kadar sabredebilsem diyorum.
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
kkizlaaar bebegim bugun saat 16:35 te sezeryanla dunyaya geldi 3200 gr 35+5 te dogdu. darisi sizlere....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?