ahhhh sen de zeynep yazmışsıncanım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım
seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren
benimki de tombikne demek canım inşallah tadıda güzel olur :) eşimde aklına düşünce yemeden unutmuyor sanırım aynılar azcık tombik benim kociş :)
bizim fırıldak kız tekrar dönmezse epidüral normal doğum düşünüyorum canım...Cnm sendemi normal dusunuyorsun?? Bizim kizin ismi sena olacak insallah:) benim icimde niyeyse hic doguracak bir his yok..
ne güzel haberlerle gelmişsinÇok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
aldıklarını güzel günlerde kullanın inşallah canım...kızlar bu gün alışverişe çıktık kayınvalide ile bebişin uyku setini tuzlu bir rakama aldık. ( ben yalnız gitsem 354 lira para vermezdim. )
sonra bebişin şampuanı, bebe yağı, bebe sütü, pişik önleyici krem, pişik kremi, göğüs ucu yara kremi, göğüs pedi, bebeşin leğeni maşrabası, tırnak makası, tarak seti, emziği, biberonu vs aldık. güle güle kullansın kuzum.
bu arada alışveriş sırasında çok acıkmıştım. şekerim olduğu için muzu yemiyordum ama bu sefer deneyeceğim şekerim çıkarsa yemem diye düşündüm. tam 3 tane yerli muz ve yarım armut yedim. 2 saat sonra şekerimi ölçtüm 97 çıktı. çok sevindim muzu artık yiyebilirim diye.. ha birde üsküdar da kanaat diye meşhur bir lokanta var. ordan da dondurma almıştım ve sadece dondurma yedim yaklaşık 250 gr onda da ölçtüm açlık şekerim 89 tokluk şekerim 96 çıkmıştı. benim şekerimi sadece pirinç ve hazır şekerlemeler yükseltiyor deneye deneye öğrendim
artık bebişim için bazı yasaklı yiyecekleri yiyebiliyorum
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
ahhhh sen de zeynep yazmışsınbenim istediğim isim de bu ama kuzenlerim kızlarına koydukları için eşim istemiyo...
benimki de tombikhadi benimkinde bebek var seninkinde ne var diyorum iki tane de bende var diyo
bizim fırıldak kız tekrar dönmezse epidüral normal doğum düşünüyorum canım...
benim içimdeki seste 10 günün var doğuma diyo
ne güzel haberlerle gelmişsin
demekki hiçbi zaman umutsuzluğa kapılmak yok...drların söylediği hiçbi şeye çooook üzülmek yok...rabbim isterse her şey yoluna giriverir...gözünüz aydın canım
ayrıca maşallah bi haftada ne güzel kilo almış öyle pıtırcık
aldıklarını güzel günlerde kullanın inşallah canım...
artık kuzunu daha iyi besleyebilirsin
Canım, DOĞTAŞ'ta bunlar. İlki 2.530 TL diğeri 3.693 TL. İkincisinin morlu pembelisi var ona bayıldım.
DOĞTAŞ - Pearl Köşe Takımı
Bu arada nasip olur da kendi evimiz olursa o zaman bebek için oda yapacağız. Şimdi gelen giden sıkıntımız. Memlekette olmadığımız için iki taraftan da gelecekler olacak.
Canım benim evimde de köşeli koltuk var ve aldığıma çok pişmanım ve en kısa zamanda değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü köşeli olunca ağırlığından çekmesi altını temizlemesi zor oluyor ayrıca odanın sadece belirli yerine koyabiliyorsun hep aynı yerde kalmak zorunda her yere uymuyor ve köşe kısmı hiç kullanılmıyor. Bence açılan üçlülerden ya da baza al ya da ne bileyim belki altı yüksek olabilir silmesi kolay olsun diye..Bir de alırsan iki tarafta da arkaya dayanma yeri olmasına dikkat et. Senin attığın resimde koltuğun sağ tarafının dayanma yeri yok. Yastık koyarım olur gibi düşünmüştüm ben alırken ama hiç rahat olmuyor kimse o kısma oturmak istemiyor..
Çok mutluyum coook
kızlar bu gün alışverişe çıktık kayınvalide ile bebişin uyku setini tuzlu bir rakama aldık. ( ben yalnız gitsem 354 lira para vermezdim. )
sonra bebişin şampuanı, bebe yağı, bebe sütü, pişik önleyici krem, pişik kremi, göğüs ucu yara kremi, göğüs pedi, bebeşin leğeni maşrabası, tırnak makası, tarak seti, emziği, biberonu vs aldık. güle güle kullansın kuzum.
bu arada alışveriş sırasında çok acıkmıştım. şekerim olduğu için muzu yemiyordum ama bu sefer deneyeceğim şekerim çıkarsa yemem diye düşündüm. tam 3 tane yerli muz ve yarım armut yedim. 2 saat sonra şekerimi ölçtüm 97 çıktı. çok sevindim muzu artık yiyebilirim diye.. ha birde üsküdar da kanaat diye meşhur bir lokanta var. ordan da dondurma almıştım ve sadece dondurma yedim yaklaşık 250 gr onda da ölçtüm açlık şekerim 89 tokluk şekerim 96 çıkmıştı. benim şekerimi sadece pirinç ve hazır şekerlemeler yükseltiyor deneye deneye öğrendim
artık bebişim için bazı yasaklı yiyecekleri yiyebiliyorum
martı çıkarsak endişelenmeyeceğim bende. cumayı çıkarırız canım allahın izni ile. anneannesini bekler bebişin.
ben daha cumaya kadar çalışacağım, iş yerinde doğurmak istemiyorum:)
Çok mutluyum coook
Selam herkeseee
Kontrol vardi bugun hersey yolunda suyu iyi nstde sanci yok bas asagda 2640 gr olmus kizim
Normal dogum olarak ilerliyoruz bakalim cesaretim kirilmaz insallah
Çok mutluyum coook
selam..
canlar geçmişe bakamıyorum valla.. şöyle atlaya zıplaya hızlıca göz gezdiriyorum..
voltajım canım önerin için teşekkürler.. annem komposto yaptı iki gündür içiyorum.. inşallah sezeryan sonrası gaz sorununu çabucak atlatır evimize geliriz..
hanipeks canım bizim şerbet soğuk.. sıcak olandan değil..
dün hastanede fotoğrafçı ile tanıştık.. hastane dışarıdan fotoğrafçı almıyormuş.. sinir oldum.. ama adamın sitesindeki fotoğrafları inceledim iyi çekimleri var.. sevindim..
ellerim ayaklarım çok şişmeye başladı.. bikaç haftadır şişiyordu zaten ama bu kadar çok olmuyordu.. bebek de içerde artık iyice daraldı sanırım çok çok az hareket ediyor.. doktor günde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi.. ama yine de endişelenmemek elde değil..
artık bitsin istiyorum..
bu arada kaynanam doğuma gelecekmiş, gözlerim yaşardı.. hemde bi gün önceden gelirim demiş.. ama ben son gecemde onunla olmak istemiyorum.. eşime dedim doğum sabahı binsin otobüse öyle gelsin.. son gece zaten stresim tavan olacak, ehh bi de sabahında ameliyata girecekken onun abuk konuşmalarıyla filan uğraşamam..
kadın çok basite alıyor herşeyi.. eşime diyormuş ki salı sabahı bebek doğar akşam eve gideriz.. yuuuhh dedim.. nasıl bir mantıktır.. gaz çıkarmadan zaten hastaneden salmazlar ki doktorum gaz da çıkarsan 2 gece yatış olacak dedi.. ama kadın rahat kadın ne gerek var eve gelirsiniz diyormuş eşime
selam..
canlar geçmişe bakamıyorum valla.. şöyle atlaya zıplaya hızlıca göz gezdiriyorum..
voltajım canım önerin için teşekkürler.. annem komposto yaptı iki gündür içiyorum.. inşallah sezeryan sonrası gaz sorununu çabucak atlatır evimize geliriz..
dün hastanede fotoğrafçı ile tanıştık.. hastane dışarıdan fotoğrafçı almıyormuş.. sinir oldum.. ama adamın sitesindeki fotoğrafları inceledim iyi çekimleri var.. sevindim..
ellerim ayaklarım çok şişmeye başladı.. bikaç haftadır şişiyordu zaten ama bu kadar çok olmuyordu.. bebek de içerde artık iyice daraldı sanırım çok çok az hareket ediyor.. doktor günde 10 hareket hissediyorsan sıkıntı yok dedi.. ama yine de endişelenmemek elde değil..
artık bitsin istiyorum..
bu arada kaynanam doğuma gelecekmiş, gözlerim yaşardı.. hemde bi gün önceden gelirim demiş.. ama ben son gecemde onunla olmak istemiyorum.. eşime dedim doğum sabahı binsin otobüse öyle gelsin.. son gece zaten stresim tavan olacak, ehh bi de sabahında ameliyata girecekken onun abuk konuşmalarıyla filan uğraşamam..
kadın çok basite alıyor herşeyi.. eşime diyormuş ki salı sabahı bebek doğar akşam eve gideriz.. yuuuhh dedim.. nasıl bir mantıktır.. gaz çıkarmadan zaten hastaneden salmazlar ki doktorum gaz da çıkarsan 2 gece yatış olacak dedi.. ama kadın rahat kadın ne gerek var eve gelirsiniz diyormuş eşime
canım çınarın magnetleri maşallah çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.bende dün bebek şekerlerimizi aldım. isteme günümüzde eşim almıştı geniş ağızlı gümüş gondol bende onun içine bebek şekerlerini dizdim 26 adet içine aldı hastaneye bunu götürücem:) sende böyle bişeye bırakabilirsin canımkızlar resimleri karman çorman yaptım :) eğer sepet olan resmi görüyorsanız fikir sorcam, magnetlerin bir kısmını hastanede dağıtcam bu beyaz hasır sepette dağıtayım diyorum ama güzel olmadı yerleştirdiğimde, bir de tüylü sepetim var ama o da büyük olduğu için abartı kaçacak ne yapsam ne yapsam?
Eki Görüntüle 661963
Bir de park yatağı şu aşağıdaki model gibi süsletmek istiyorum nette başka güzel örnekler bulamadım, mart annesinin süslettiği de bana sade gelmedi çok güzel olmuştu ama, sizce nasıl? acaba terzi başarılı bir çalışma çıkarır mı ortaya?
Eki Görüntüle 661960 Eki Görüntüle 661961
kışlar doktordan geldim moralim bozuk;
bugün raporumu aldım son 3 haftaya girdik artık işe gitmicez.
benim tosuncuk beni tamamen alt üst edip 10 günde 400 gram kuralını yıkıp 10 günde 700 gram almış; neyse yeniden ölçtük falan 500 gramda anlaştık doktorla. 38. haftaya 3750 ile girmiş olduk. sonuç:sezeryan için gün aldık:1 nisan
doktorum gelecek salı çatı muayenesi yapacak ve son kararı verecek; belki de normal doğum olabilir dicek ama ben umudumu kaybettim:
ama kafamda yeni bir plan var:erken doğum: doğumu tetikleyecek ne varsa yapıp erken doğurcam yoksa leblebi ile beslediğim oğlum beni kesmelerine neden olacak
ya yemiyorum içmiyorum canım tatlı çektikçe leblebi yiyorum hala kilo alıyor bu çocuk:acaba leblebi bendeki gibi ona da mı gaz yapmıştır. hani kiloyu da karın çevresini ölçüp ordan hesaplıyorlar ya.
neyse ben yürüyüşe çıkıyorum: azcık hareket edeyim de belki içerdeki rahatsız olur
benim tosuncuk beni tamamen alt üst edip 10 günde 400 gram kuralını yıkıp 10 günde 700 gram almış; neyse yeniden ölçtük falan 500 gramda anlaştık doktorla. 38. haftaya 3750 ile girmiş olduk. sonuç:sezeryan için gün aldık:1 nisan
doktorum gelecek salı çatı muayenesi yapacak ve son kararı verecek; belki de normal doğum olabilir dicek ama ben umudumu kaybettim:
ama kafamda yeni bir plan var:erken doğum: doğumu tetikleyecek ne varsa yapıp erken doğurcam yoksa leblebi ile beslediğim oğlum beni kesmelerine neden olacak
ya yemiyorum içmiyorum canım tatlı çektikçe leblebi yiyorum hala kilo alıyor bu çocuk:acaba leblebi bendeki gibi ona da mı gaz yapmıştır. hani kiloyu da karın çevresini ölçüp ordan hesaplıyorlar ya.
neyse ben yürüyüşe çıkıyorum: azcık hareket edeyim de belki içerdeki rahatsız olur
Sağ ol canım, gerçekten çok yardımcı oldu fikirlerin bana. Bazaya tek kişi sığar ama en azından eşya koymak için de yer açılmış olur :) Bir de yer yatağı yaptım mı tamamdır :) Şişme yatak markası ne önerirsin? Netten bakayım bir.
Çok mutluyum coook
ay ben de cuma ayrılıcam kısmetse, herkes de sen burda doğurucaksın , yok karnın aşağı düşmüş yok git artıki valla çok sıkıldım artık, zaten korkuyorum, beni daha da strese sokuyolar, en çok bu insanların konuşmasından kurtulmak için ayrılmak istiyorum ya
selam..
artık bitsin istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?