2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım

seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren
ahhhh sen de zeynep yazmışsın benim istediğim isim de bu ama kuzenlerim kızlarına koydukları için eşim istemiyo...

ne demek canım inşallah tadıda güzel olur :) eşimde aklına düşünce yemeden unutmuyor sanırım aynılar azcık tombik benim kociş :)
benimki de tombik hadi benimkinde bebek var seninkinde ne var diyorum iki tane de bende var diyo

Cnm sendemi normal dusunuyorsun?? Bizim kizin ismi sena olacak insallah:) benim icimde niyeyse hic doguracak bir his yok..
bizim fırıldak kız tekrar dönmezse epidüral normal doğum düşünüyorum canım...
benim içimdeki seste 10 günün var doğuma diyo

ne güzel haberlerle gelmişsin
demekki hiçbi zaman umutsuzluğa kapılmak yok...drların söylediği hiçbi şeye çooook üzülmek yok...rabbim isterse her şey yoluna giriverir...gözünüz aydın canım
ayrıca maşallah bi haftada ne güzel kilo almış öyle pıtırcık

aldıklarını güzel günlerde kullanın inşallah canım...
artık kuzunu daha iyi besleyebilirsin

gözün aydın canım bebişlerimiz hiç üzmesin bizleri inşallah

Bakalim icimizdeki ses nekadar dogruyu soyluyor:) insallah cook kolay ve hizli bir dogumumuz olur..tam bir macera olacak

gerçi kararını vermişsin ama bence köşe koltuk yada açılabilen 3 kişilik bi kanepe alabilirsin sadece yada ikeada wardı ya tek kişilik yatak ama 2 kişilik yatak olabiliyo, kapatıncada kanape gibi oluyo, anlatamadım ama:26:

canım benim salonumda da köşe koltuk war, aynı sıkıntıları yaşıyorum, pişmanım çok ama hevesimi aldım napıym:) bide benim köşe koltukta 2 tarafta dayanma yeri war ama farketmiyo, yine sorun yani,
bide köşe kısmı önceden ben uzanınca çok rahat oluyodu, şimdi koca göbüşle o köşeye yatıp kalkmak çok zor çoookk

hayırlı olsun tuna, çok sevindim, kilosuda maşallah çok iyi, gözünüz aydın:)

güle güle kullanın cicilerinizi, ben hala küvetini alamadım bu gidişle evdeki çamaşır leğeninde yıkanıcak bizim sıpa:)))

martı çıkarsak endişelenmeyeceğim bende. cumayı çıkarırız canım allahın izni ile. anneannesini bekler bebişin.
ben daha cumaya kadar çalışacağım, iş yerinde doğurmak istemiyorum:)

ay ben de cuma ayrılıcam kısmetse, herkes de sen burda doğurucaksın , yok karnın aşağı düşmüş yok git artıki valla çok sıkıldım artık, zaten korkuyorum, beni daha da strese sokuyolar, en çok bu insanların konuşmasından kurtulmak için ayrılmak istiyorum ya

Selam herkeseee
Kontrol vardi bugun hersey yolunda suyu iyi nstde sanci yok bas asagda 2640 gr olmus kizim
Normal dogum olarak ilerliyoruz bakalim cesaretim kirilmaz insallah

ay canım ya çok sevindim gözün aydın,
tunanecc ne yaptın Allah aşkına da bi haftada 500 gr aldı kızçen , lütfen bana da söle lüffen
ne yedin ne içtin, yattın mı ne yaptın?:)

kışlar doktordan geldim moralim bozuk;
bugün raporumu aldım son 3 haftaya girdik artık işe gitmicez.
benim tosuncuk beni tamamen alt üst edip 10 günde 400 gram kuralını yıkıp 10 günde 700 gram almış; neyse yeniden ölçtük falan 500 gramda anlaştık doktorla. 38. haftaya 3750 ile girmiş olduk. sonuç:sezeryan için gün aldık:1 nisan

doktorum gelecek salı çatı muayenesi yapacak ve son kararı verecek; belki de normal doğum olabilir dicek ama ben umudumu kaybettim:

ama kafamda yeni bir plan var:erken doğum: doğumu tetikleyecek ne varsa yapıp erken doğurcam yoksa leblebi ile beslediğim oğlum beni kesmelerine neden olacak

ya yemiyorum içmiyorum canım tatlı çektikçe leblebi yiyorum hala kilo alıyor bu çocuk:acaba leblebi bendeki gibi ona da mı gaz yapmıştır. hani kiloyu da karın çevresini ölçüp ordan hesaplıyorlar ya.

neyse ben yürüyüşe çıkıyorum: azcık hareket edeyim de belki içerdeki rahatsız olur

maşşallah canım prensese kilosuda pek güzel maşallah bakalım yarın bizde kontrole çatı muayenesine gideceğiz ne diyecek dr teyzemiz

işte kaynana kaynana, hep bişe olmaz mantığındalar, kendi kızı olsa öle mi der acaba, bi de hep gelinim değil kızım gibisin derler
YALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNN

ayy ne çok şey biliyor senin kv maaşallah ona doktordan daha iyi bilirler zaten.sen takma canım bi kulağından girsin diğerinden çıksın

canım çınarın magnetleri maşallah çok güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık.bende dün bebek şekerlerimizi aldım. isteme günümüzde eşim almıştı geniş ağızlı gümüş gondol bende onun içine bebek şekerlerini dizdim 26 adet içine aldı hastaneye bunu götürücem:) sende böyle bişeye bırakabilirsin canım

gazdır o gaz:)ay çok güldüm:)
ya napıyosunuz ya nası alıyolar bu kiloları sizin bebikler, benim kızım neden formunu korumakta ısrarcı anlamadım ki

maşallah maşallah, fazla gelenleri benimkine yollasana:))
bugün bende gidicem dra, günümüz aynı seninle bakalım benim çiroz kaç kilo olmuş
15 gün önce 2400dü, acaba benimkide bi sürpriz yapıp 3000 filan çıkarmıki,inşallah çıkar
bu gidişle "arık" olucak bizimki
bizim orda öle derler, böle zayıf,çelimsiz çocuklara

tuncsssssss

sen çıkarsın hastaneden, senin kayınvalideyi yatırın o gece, görsün
accık kesiversinler hemşireler

Rica ederim tatlım ne demek. Biz Koçtaştan almıştık çok memnunuz, onu önerebilirim. İnternette hepsiburadada da var güzel yataklar yorumlar sana yardımcı olur. Yalnız çok ucuz olanlar var 30küsür fiyata onlardan almanızı tavsiye etmem. Bir arkadaşım almıştı çabuk eskitti. Biraz kaliteli olanlardan almak lazım ben 3 yıldır kullanıyorum hala yeni gibi, her misafir gelişinde açıyorum. Birkaç defa biz de yatmıştık eşimle misafirlikte pek rahat oluyor. Yanında pompasını almayı unutma. Manuel pompa iş görüyor, elektrikli pompa alıp çok fazla ödemeye gerek yok, on küsür birşeydi bizim aldığımız. Benim yatak da bazalı içine neler sığıyor neler bazalı olması bir ayrıcalık gerçekten

Kizlar masallah bebeklerinize!! Saglikli olsunlar yeterki kiloyu dunyaya gelincede alirlar..2.5kg gecsinler yeter..bizimde dun kontrolumuz vardi 37+1 3000gr olmus kizim..artik doguma kadar 500gr alsin en fazla fazlasini istemiorum acikcasi birde onu cikarmasi var nede olsa:) doktorum bana bir tavsiye etti yerleri silerke eski usul elinle sil dizlerinin ustunde dedi bebek boylelikle rahatca dogum kanalina girermis..hbrnz olsun:)

maşallah canım kızına, bir hafta daha kazandı annesinin karnında daha güzel büyüyecek

hiç birşey değilde akşam sabah kadar uykusuz kalıyoruz, sabaha karşı tatlı bir uyku geliyor. bu defada işe gitmek için kalkmak zorunda olmak çok kötü. uykunu alıpta gel deseler doğuracağım güne kadar gelebilirim:)

ben kilo almıyor diye üzülüyorum, sen aldı diye yokmu bunun arası.
bebişin gelişimi şekerden kaynaklı değildir umarım, son dönemde daha çok kilo alması normal canım zaten bir dünya sıkıntın var birde buna üzme kendini

Ayyy bu kv ler nasıl doğurdu pırttadanakta bu kadar kolay geliyo onlara anlamadım :) Allah'tan benimki küstüde son 1 ayım huzur ve sükunet içinde geçiyor :) doğuma Allah Kerim eşim eğer ararsa gelir herhalde sağolsun kayınpederde dün aradı o evde yokken hal hatır sordu bildiğin kaçak aradı yani adamcağız belliki gönlü el vermedi :) içim rahat ben rahat oh:)) senin kv dede benimki gibi çok bilenlerden belliki Allah yardımcın olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…