- 2 Mart 2013
- 223
- 10
- 26
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
canım ben normal öünlerimi yedim,muz filan yedim,cerez ama onları hep yiyordum zaten..sürekli yatıyorum ya erken doğum riskinden dolayı,bence o farkettirmiştir..ama son haftalarda daha çok alıyorlar..bak göreceksin seninki de alacak bu haftalarda...ay canım ya çok sevindim gözün aydın,
tunanecc ne yaptın Allah aşkına da bi haftada 500 gr aldı kızçen , lütfen bana da söle lüffen
ne yedin ne içtin, yattın mı ne yaptın?:)
kışlar doktordan geldim moralim bozuk;
bugün raporumu aldım son 3 haftaya girdik artık işe gitmicez.
benim tosuncuk beni tamamen alt üst edip 10 günde 400 gram kuralını yıkıp 10 günde 700 gram almış; neyse yeniden ölçtük falan 500 gramda anlaştık doktorla. 38. haftaya 3750 ile girmiş olduk. sonuç:sezeryan için gün aldık:1 nisan
doktorum gelecek salı çatı muayenesi yapacak ve son kararı verecek; belki de normal doğum olabilir dicek ama ben umudumu kaybettim:
ama kafamda yeni bir plan var:erken doğum: doğumu tetikleyecek ne varsa yapıp erken doğurcam yoksa leblebi ile beslediğim oğlum beni kesmelerine neden olacak
ya yemiyorum içmiyorum canım tatlı çektikçe leblebi yiyorum hala kilo alıyor bu çocuk:acaba leblebi bendeki gibi ona da mı gaz yapmıştır. hani kiloyu da karın çevresini ölçüp ordan hesaplıyorlar ya.
neyse ben yürüyüşe çıkıyorum: azcık hareket edeyim de belki içerdeki rahatsız olur
Çok mutluyum coook
Az evvel geldim kontrolden veeee gördük kii kızım kordonu çözmüş boynundan..dün akşam içinde hep bu his vardı, hatta eşime bile söyledim bu beklentimi ama o zor dedi..dr.çözmüş, deyince emin olmak için ayrıntılı ultrason istedi, ve orda da kesinleşti durumu...çok nadir rastlanıyormuş, 1 kere dolanıp çözülen çok oluyormuş ama 2 kere dolananın çözüldüğu çok nadirmiş...ayy havalara uçtum resmen, rüya gibi...haftaya hazırlıklı gel yine de dedi erken doğum riskim olursa hala alacak, olmazsa 1 hafta daha bekliycez...kilosu da pek iyi 3,025 olmuş 1 haftada 500gr. almış..kızım pek mutlu etti annesini bugün..
canım allaha emanet olun sağlıkla hayırlı haberlerinle seni bekliyor olacağız arayı fazla açma tamam mı
hayırlı yolcularla pembecim,
bebişinle ssağlıklı şekidle evine dönersin inşallah, nete girme imkanın oluınca haber ver mutlaka
Kizlar masallah bebeklerinize!! Saglikli olsunlar yeterki kiloyu dunyaya gelincede alirlar..2.5kg gecsinler yeter..bizimde dun kontrolumuz vardi 37+1 3000gr olmus kizim..artik doguma kadar 500gr alsin en fazla fazlasini istemiorum acikcasi birde onu cikarmasi var nede olsa:) doktorum bana bir tavsiye etti yerleri silerke eski usul elinle sil dizlerinin ustunde dedi bebek boylelikle rahatca dogum kanalina girermis..hbrnz olsun:)
gazdır o gaz:)ay çok güldüm:)
ya napıyosunuz ya nası alıyolar bu kiloları sizin bebikler, benim kızım neden formunu korumakta ısrarcı anlamadım ki
Canımkuzuna.. Benim inat kızım acmadı kordonunu.. Herseyi iyi maşallah
Gözün Aydın :)
HANİPEKS canım krem mı olacak.. Senin odan rengarenkti bence canlı birsey bulursun onlara yakışacak..
RUVEYDA bak nasıl da nasibiyle geliyor bebeğin.. Bosuna üzüldün .. Rabbim herkesin sıkıntısını feraha çevirsin
TUNCS inadına gitme kv nin.. Kadına bak ya. Ameliyatli insan yazık değil i. Gelin olunca canı olmuyo zaten çıkar ameliyattan dört saat yol götür.insaf..
MORGOKYUZU çekebilirsem kendi kose takımımı ekleyeceğim hic kullanışlı olmuyor. Biz de enza dan aldık fiyatta uygundu âma memnun değilim.
VOLTAJJJJJJJJJJJJJJJ. Kız misafirleri ne yaptın hele gel de anlat.. Wc ye kaç arada :)
PERİLOUS okudum canım tefriciyeleri . Rabbim sana hayırlı kolay dogum nasip etsin
SOMEWHERECOLD. doktor mü dedi normal olmaz kız ? Benimki de 3600 grnormalin sınırı ne ki ?
martı çıkarsak endişelenmeyeceğim bende. cumayı çıkarırız canım allahın izni ile. anneannesini bekler bebişin.
ben daha cumaya kadar çalışacağım, iş yerinde doğurmak istemiyorum:)
maşallah maşallah, fazla gelenleri benimkine yollasana:))
bugün bende gidicem dra, günümüz aynı seninle bakalım benim çiroz kaç kilo olmuş
15 gün önce 2400dü, acaba benimkide bi sürpriz yapıp 3000 filan çıkarmıki,inşallah çıkar
bu gidişle "arık" olucak bizimki
bizim orda öle derler, böle zayıf,çelimsiz çocuklara
bebeklerimiz sağlıklı olsunlar en önemlisi bu canım.annem beni gününden 10 gün önce doğurmuş ve 1900 dünyaya gelmişim gayette sağlıklıymışım Allaha şükür bebekliğimde sonrasıda çok rahat geçmiş evlenene kadar zayıftım .evlendikten sonra 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 85 kiloyum keşke bu kadar kilo almasaydım ama oldu napalım artık bebişler sağlıklı olsunda. bebeğimin kilosu geçen hafta 3000 kiloydu yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş kızım:=)
Ayyy bu kv ler nasıl doğurdu pırttadanakta bu kadar kolay geliyo onlara anlamadım :) Allah'tan benimki küstüde son 1 ayım huzur ve sükunet içinde geçiyor :) doğuma Allah Kerim eşim eğer ararsa gelir herhalde sağolsun kayınpederde dün aradı o evde yokken hal hatır sordu bildiğin kaçak aradı yani adamcağız belliki gönlü el vermedi :) içim rahat ben rahat oh:)) senin kv dede benimki gibi çok bilenlerden belliki Allah yardımcın olsun arkadaşım
benim durumumdan çıkardığım pay içerdekilere güvenmiceksin, kendi dünyasını kurmuş senden bağımsız takılıyor. resmen aç gezdim bu hafta ben. gerçi bir akşam bir kurabiye ile yarım kurabiye büyüklüğünde poğaça kaçamağı yapmıştım ama ikisini toplasan 50 gram yapmaz yahu 500 gram ne demek
herkes bebişi büyüsün istiyor ne güzel
ben yine kötü anne oldum
Canım benimde henüz belli değil takvimi göremiyorum senin haftan ne?
Canımkuzuna.. Benim inat kızım acmadı kordonunu.. Herseyi iyi maşallah
Gözün Aydın :)
HANİPEKS canım krem mı olacak.. Senin odan rengarenkti bence canlı birsey bulursun onlara yakışacak..
....
SOMEWHERECOLD. doktor mü dedi normal olmaz kız ? Benimki de 3600 grnormalin sınırı ne ki ?
Amin cnm amin en onemlisi saglik!! Sende dert etme kiloyu dogumdan sonra verirsin nasilsa..ben simdiye kadar 8kg aldim doguma kadar daha fazla almam insallah!! Ama benim baslangic kilom yuksektti..sen kacinci haftadasin ben telden giriyorum goremiorum takvimini!! Kizinada masallah insallah kontrolunde iyi gecer:)
canım ben normal öünlerimi yedim,muz filan yedim,cerez ama onları hep yiyordum zaten..sürekli yatıyorum ya erken doğum riskinden dolayı,bence o farkettirmiştir..ama son haftalarda daha çok alıyorlar..bak göreceksin seninki de alacak bu haftalarda...
tatlım sende şker mi var acaba..ondan alıyor olmasın bu kadar kilo?..bugün hastanede de vardı bir gebe,bebek haftasından çok önde gidiyormuş şeker çıkmış onda da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?