2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
Kızlar yavru yataklı bir yatak alacağım sanırım :) Nasıl?

Canım, gözünaydın :) İnşaallah her şey istediğin gibi olur :)

ay canım ya çok sevindim gözün aydın,
tunanecc ne yaptın Allah aşkına da bi haftada 500 gr aldı kızçen , lütfen bana da söle lüffen
ne yedin ne içtin, yattın mı ne yaptın?:)
canım ben normal öünlerimi yedim,muz filan yedim,cerez ama onları hep yiyordum zaten..sürekli yatıyorum ya erken doğum riskinden dolayı,bence o farkettirmiştir..ama son haftalarda daha çok alıyorlar..bak göreceksin seninki de alacak bu haftalarda...

tatlım sende şker mi var acaba..ondan alıyor olmasın bu kadar kilo?..bugün hastanede de vardı bir gebe,bebek haftasından çok önde gidiyormuş şeker çıkmış onda da...

Canım kuzuna.. Benim inat kızım acmadı kordonunu.. Herseyi iyi maşallah

Gözün Aydın :)

HANİPEKS canım krem mı olacak.. Senin odan rengarenkti bence canlı birsey bulursun onlara yakışacak..

RUVEYDA bak nasıl da nasibiyle geliyor bebeğin.. Bosuna üzüldün .. Rabbim herkesin sıkıntısını feraha çevirsin

TUNCS inadına gitme kv nin.. Kadına bak ya. Ameliyatli insan yazık değil i. Gelin olunca canı olmuyo zaten çıkar ameliyattan dört saat yol götür.insaf..

MORGOKYUZU çekebilirsem kendi kose takımımı ekleyeceğim hic kullanışlı olmuyor. Biz de enza dan aldık fiyatta uygundu âma memnun değilim.

VOLTAJJJJJJJJJJJJJJJ. Kız misafirleri ne yaptın hele gel de anlat.. Wc ye kaç arada :)

PERİLOUS okudum canım tefriciyeleri . Rabbim sana hayırlı kolay dogum nasip etsin

SOMEWHERECOLD. doktor mü dedi normal olmaz kız ? Benimki de 3600 gr normalin sınırı ne ki ?

Son düzenleme:

bebeklerimiz sağlıklı olsunlar en önemlisi bu canım.annem beni gününden 10 gün önce doğurmuş ve 1900 dünyaya gelmişim gayette sağlıklıymışım Allaha şükür bebekliğimde sonrasıda çok rahat geçmiş evlenene kadar zayıftım .evlendikten sonra 62 kiloyla hamile kaldım şimdi 85 kiloyum keşke bu kadar kilo almasaydım ama oldu napalım artık bebişler sağlıklı olsunda. bebeğimin kilosu geçen hafta 3000 kiloydu yarın kontrolümüz var bakalım ne kadar olmuş kızım:=)

gazdır o gaz:)ay çok güldüm:)
ya napıyosunuz ya nası alıyolar bu kiloları sizin bebikler, benim kızım neden formunu korumakta ısrarcı anlamadım ki

benimki doğuştan kilo almaya meyilli demek ki. 2 aydır aynı kilodayım mübarek benden çekiyor yine de alıyor kiloyu. hatta babası benim oğlum serengitinin ceylanları gibi doğunca 15 dakika içinde yürüyecek diyor. içerdekinin kiloları dışardakine de gaz yaptı

elma, leblebi ve kahvaltı dışında bişey yemiyorum. gerçi tatlı olarak da ceviz ve kuru kayısı yiyorum ama bu diyeti kimseye tavsiye etmiyorum tabi. maksat aç kalmamak

kızım olsaydı beni anlardı; bir bayan asla bu hızla kilo almazdı; başta yanlış yaptım ben. yediğim ekşiler neden işe yaramadı ki

Cnm benim kiz yigenim 54cm ve 4500gr dogmustu normal ve cok hizli masallah ablamin ne yirtigi oldu ne birseyi 45.dak dogdu:) bence birazda bunye meselesi..ablam hep diyor sanci geldiginde kesinlikle kasma kendini nefees all ve veer..

martı çıkarsak endişelenmeyeceğim bende. cumayı çıkarırız canım allahın izni ile. anneannesini bekler bebişin.
ben daha cumaya kadar çalışacağım, iş yerinde doğurmak istemiyorum:)

ayyy,inşallah dayanırız.bebek ve bizler yani.
allah sana kolaylık versin.demek daha çalışıyorsun.
aslında benimde bu hafta sonuna kadar vaktim vardı çalışmaya.ama iş arkadaşlarımın da ısrarı ile bir hafta ön rapor alarak ayrıldım işden.
iş yerinde doğurmaya başlamak da hoş olmasa gerek.

benim durumumdan çıkardığım pay içerdekilere güvenmiceksin, kendi dünyasını kurmuş senden bağımsız takılıyor. resmen aç gezdim bu hafta ben. gerçi bir akşam bir kurabiye ile yarım kurabiye büyüklüğünde poğaça kaçamağı yapmıştım ama ikisini toplasan 50 gram yapmaz yahu 500 gram ne demek

herkes bebişi büyüsün istiyor ne güzel
ben yine kötü anne oldum

Amin cnm amin en onemlisi saglik!! Sende dert etme kiloyu dogumdan sonra verirsin nasilsa..ben simdiye kadar 8kg aldim doguma kadar daha fazla almam insallah!! Ama benim baslangic kilom yuksektti..sen kacinci haftadasin ben telden giriyorum goremiorum takvimini!! Kizinada masallah insallah kontrolunde iyi gecer:)

eninde sonunda barışmak zorunda kalıyoruz ya. onlar bişey olmamış gibi devam edebiliyor da bana ağır geliyor. gerçi geçen defa kayınpedere küstüm 3 ay konuşmadım, süreci nasıl yönettiysek artık, haberleri bile olmadı. ben burda tavşan oluyorum kayın grubu da dağ oluyor.

Cnm uzme kendini..kimse kotü anne degil burda herkez bebegi icin en iyi seyleri istiyor..hem ultrasona okadar güvenme yanilma payi cok oluyor..

şeker olduğundan kafası büyük omzu geniş olur 3600-3750 den daha büyük olursa kilosu, normal doğum tavsiye etmem dedi. ama ben normale istekli olduğumdan gelecek hafta çatı muayenesine kadar bekleyelim son kararı vermek için dedi. sezeryan için gün aldık sonra yer kalmaz diye.

saol canım inşallah kilolarımı verebilirim.38. haftalık kızım doğum haberlerini alınca heyecan yapıyorum inşallah güzel haberlerini alırız bebişlerimizin:)

kordonunuzun açılmasına çok sevindim; ben şekerliyim ne yazık ki,:2::2::2:
çok dikkat ediyorum şekerim de normal çıkıyor dikkat edince ama içerdeki kilo almaya devam ediyor
ekranda 40 ıncı hafta ile uyumluyu görünce biz hastane çantasını getirmedik dedim doktora.

Slm canlar,
Ayy valla basım şişti bu ney
50 kadın olsa 2 cocuk misafir olmasa.

Herkes iyi insallah doğuran eden var mı
Artikin üzülmüyorum sevineceğim doguma.
Tabi bugun yine doğumda söyle yap boyle yap tantanası offf
Yahu 3 bu uccccc
Sadece inatla bir arkadas doğumda üstündeki ışığa bakma dedi durdu
Hani ameliyatta ustteki yanan feşterek varya.
50 defa ya,
Bakacağım nere var başka oraya bakarım dedikce ben ,bu costuuuu
Güya ben dogum yaparken bana ne yapıldığını görüp korkarım diye diyor
Hangi mantık ile bakilir kim bakar?
Aman ya bir kurtulsaydım birde son temizliğime gelme derdinde biri hatta agdama kadar hevesli
Offff .

kızlar ben bir çorba kaynatayım, artık işe gitmediğime göre yemek yoktu kahvaltı yaptım diye bir bahanem olamaz
hayırlı akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…