Ay hatun ciglik cigliga.
Kocasi.nasil.bagiriyo.kadinda agliyo
Psikolojim.alt ust oldu bitmedi.su nts
bizim de kilosu fazla gidiyor diye sezeryan olur dedi doktor, sonra zayıf doğarsa o doktoru var yaaaaaaa....
Hoşgeldin canım aramıza, doğum tarihlerimiz aynı seninle
Ben de normal istiyorum inşallah, bakalım ne zaman, ne şekilde olacak doğumlarımız.
Bayılıyorum böyle cesaretlendirici hikayelere
Ofpufya bende hanipekse.katiliyorum.kendine hic sitres yapma.
Bak.bnim.bebis.normal.poziayonunda ama.proteinden.sebep.bekliyemiyorum.
Hersey.nasip.kismet. Bebislerimiz saglikla.gelsinde.gerisi.bos.
Ebe totosunada dokunmus.olabilir.
Bende.geven sefer midesine ogkusun ultrasonda yuzumu demistim:)
Doktorum gulup cogu anne ayni.tepkiyi veriyo.demisti :)
aynen, salı günü ısrarla bir daha sorcam çocuğun göbeğine bakıp hesaplanan kiloya değil de kafasına göre karar verelim dicem. tabi bugün bir saat yürüyüş planlıyorum
aynen, salı günü ısrarla bir daha sorcam çocuğun göbeğine bakıp hesaplanan kiloya değil de kafasına göre karar verelim dicem. tabi bugün bir saat yürüyüş planlıyorum
Ayyy ayyy benim bugun aklim paso fitnedecanım ya sonuçta dr usg ilede bakıyor yanılması imkansız gibi bişey ebe ise elle bakmışaçıkçası ebenin söylemesiyle canını sıkma derim.sonuçta bebişler hareketli pozisyonda değiştirmiş olabilir
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
niye bağırıyor epidural falan yapmamışlar mı ?? özel hastane mi orası yoksa devlet hastanesi mi canım?
Ayyy ayyy benim bugun aklim paso fitnede
Ebene saygılar ofpufya
Kiz gulusumu görsen fersiz fersiz:))
Mayismisim birde:))
Ha birde benim oğlum geç doğdu ya
Tersti hep son 3 gün kala kordonu açıldı sondan bir oncesi gün mü neydi kanala girdi.
aslında ben girsin istiyorum anyayı konyayı görsün
Ozel canim yapmamislar. Belkide.kendi.istemedi.bilmuyorum.
Sancilari.yeni.baslamis gerci. Ama ogle cigliklar atiyo.ki.odum.koptu.
Akrabasi ilk ondan telaslilar dedi.
Ersnilim bende Dr uma güvenmek istiyorum ama sezeryan stresi beni mahvediyor çatır çatır normal doğurmak istiyorum ben öyle planlı programlı gidipte zor girerim ameliyathaneye beni sezeryan dedikleri an hastaneye bağlamaları lazım ki kaçmiiim :)
Ay hatun ciglik cigliga.
Kocasi.nasil.bagiriyo.kadinda agliyo
Psikolojim.alt ust oldu bitmedi.su nts
Hemsire yanimdan kostura kostura gitti.
Sonrada doktorum geldi. Kadin cok bagiriyo ya
​aa evet ben de hatırlıyorum gibi, karanlık ortamda köpek duruşu yapılıp arkadan ışık tutuluyormuş, bebiş ışığa dönüyormuş.
Ofpufya yazını bir kere okudum daha da bulamıyorum.
Neyse ,
Pilavlar ise yaramış
Ya dun yerleri silenler eski usul silsin vs diye bir muhabbet gecti.bebek donuyormuş ya.kiz benim bu erken dondü 1 ay oldu.digerlerindede yeri öyle sildim ama onlar kıymet bilmedi donmedi
Esrasm birseyler yapmıştı döndürmek için becerdi de.gerci uzun zamandır girmiyor ,girince sor istersen.
Dr a güveniyorsan baskasına gitme ama şüphen varsa
Vinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?