2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428
bizim de kilosu fazla gidiyor diye sezeryan olur dedi doktor, sonra zayıf doğarsa o doktoru var yaaaaaaa....

aynen, salı günü ısrarla bir daha sorcam çocuğun göbeğine bakıp hesaplanan kiloya değil de kafasına göre karar verelim dicem. tabi bugün bir saat yürüyüş planlıyorum

Hoşgeldin canım aramıza, doğum tarihlerimiz aynı seninle
Ben de normal istiyorum inşallah, bakalım ne zaman, ne şekilde olacak doğumlarımız.

Bayılıyorum böyle cesaretlendirici hikayelere

Hosbuldum cnm:) insallah guzel bir dogum hikayemiz olur..benim kafamdaki senaryo hep cok gzl ve kolay insallah oyle olurda hayal kirikligi yasamam:)

Ersnilim bende Dr uma güvenmek istiyorum ama sezeryan stresi beni mahvediyor çatır çatır normal doğurmak istiyorum ben öyle planlı programlı gidipte zor girerim ameliyathaneye beni sezeryan dedikleri an hastaneye bağlamaları lazım ki kaçmiiim :)

aynen, salı günü ısrarla bir daha sorcam çocuğun göbeğine bakıp hesaplanan kiloya değil de kafasına göre karar verelim dicem. tabi bugün bir saat yürüyüş planlıyorum

Kızlar neden kafasına göre olan kiloya bakceksiniz ??? Benim kızımın kafası 38. Haftayı gösteriyorda merak ettim

Ayyy ayyy benim bugun aklim paso fitnede
Ebene saygılar ofpufya
Kiz gulusumu görsen fersiz fersiz:))
Mayismisim birde:))

Ha birde benim oğlum geç doğdu ya
Tersti hep son 3 gün kala kordonu açıldı sondan bir oncesi gün mü neydi kanala girdi.

çok güzel haberlerle gelmişsin vitamin; hadi gözün aydın ve darısı başıma

Sabah kocacığıma naz yapmıştım, çok çalışıyosun, benimle az ilgileniyosun vs. diye.
Yüksek lisansa başladı şubattan beri, bi o eksikmiş gibi, akşamları gidiyor 10u buluyor bazen gelmesi :s
Dokunmuş garibime, bişeyler almış, yemeğe geliyormuş şimdi :)
Çok sıkılıyodum iyi oldu :)

niye bağırıyor epidural falan yapmamışlar mı ?? özel hastane mi orası yoksa devlet hastanesi mi canım?

Ozel canim yapmamislar. Belkide.kendi.istemedi.bilmuyorum.
Sancilari.yeni.baslamis gerci. Ama ogle cigliklar atiyo.ki.odum.koptu.
Akrabasi ilk ondan telaslilar dedi.

seni seniiii ya bende bi sağlıkçı olarak şu ebelere gıcık oluyorum herşeyi bilirler zatiiiiii sanarsın uzman kadın doğumcu

aslında ben girsin istiyorum anyayı konyayı görsün

evet bnde dr dan rica edicem girmesini..çünkü bnm kociş sürekli deyip duruyo bu bi olsun hemen ikincisini yapalım diye.bayadaa ısrarlıı.girsinde görsün nasıl zor oluyomuş..gerçi benden kan alırlarken bile fena oluyo doğururken görürse kesin bayılır

Ozel canim yapmamislar. Belkide.kendi.istemedi.bilmuyorum.
Sancilari.yeni.baslamis gerci. Ama ogle cigliklar atiyo.ki.odum.koptu.
Akrabasi ilk ondan telaslilar dedi.

allah kolaylık versin ne diyelim hayırlısıyla kurtulsun bi avazda darısı bizlerin başına inşallah

Yinede.aklinda kalmasin kontrolunu baska.bir doktora yaptir canim.
Sende.haklisin insan neye adapte oluyorsa.ondan vazgecmek istemiyo.

Evet canım pilavlar yaradı valla hem bana löp löp et oldu hem bebişe pıt pıt gr oldu :)
Canım bu hafta bildiğim Duyduğum herşeyi denicem çünkü önümüzdeki hafta çatı muayenemiz var ona göre doğum şekli belirlenecekti ama daha dönmemiş deyipte oldu bittiye gelip direk sezeryan tarihi alıp gelmek istemiyorum önümüzdeki hafta böyle bi tablo çıkarsa vınnn kısmına geçip başka doktora gideceğim en azından doğruysada emin olurum şüphem kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…