2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Dur onu deneyim olmadı what's upp (

Bu arada Dyteda doğurdu mü acep sesi cikmiyo ?

seni seniiii ya bende bi sağlıkçı olarak şu ebelere gıcık oluyorum herşeyi bilirler zatiiiiii sanarsın uzman kadın doğumcu

:) ah şu ebeler kızlar ben daha Dr un yanında şüphelendim çünkü baş çapı ölçümünü aşağıdan aldı o yüzden kendim sordum ebeye

doktorumuz ben ultrasonda sıkılıyorum diye her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatıyor:
yine bir ultrason muayenesinde, 32. hafta civarı bir dönem:

doktor:bak, kafası aşağıda bebek dönmüş
ben: ama ben sadece başını görüyorum, nerden bildiniz aşağıda olduğunu, ekranda yönleri gösteren oklar yok ki
doktor: sevgili anne adayı, ultrason cihazı şu anda sizin nerenizde(tam olarak bikini çizgisinde), herşeyi de benden beklemeyin

nasıl utanmıştım. ama ben ekrandan bakınca algılayamamıştım ki

Kiz kim kime bağırıyor kaynana mı bağırdı kocası
Anam ne oluyor

Voltajim hatun normal doguma gelmis.
Cigkik cigliga tabi. Hemsire 3 dk yanima geldi.
Hatunun sancisi artti heralde.kocasi hemsire diye bagirip.hastaneyi ayaga kaldirdi.
Tam nts deydim.odum.koptu.
Hepsi.zor ya. Allahim.yardimcimiz olsun.

:))) gecenlerde burnum kanadı inme geliyordu eşime:) bu sefer de aklıma doğum anında tansiyonu düşer bayılır fln beni daha çok telaş alır sancım gidermi ki diye düşünüyorum :)) kendisine sorunca da efeleniyor girerim tabiki aşkım diyor ama.. Bilemedim :)))

İşte benim bebişinde baş ölçümünü bikini çizgisinden yapıp sonra kafa yukarda dedi ben şüphelenmiyimde kim şüphelensin ayol :)

Kızlar neden kafasına göre olan kiloya bakceksiniz ??? Benim kızımın kafası 38. Haftayı gösteriyorda merak ettim

göbeğini ölçüp bulduğu rakamı bişeylerle çarpıp kilosunu buluyor ya bebeğin : kafasını ölçtüğünde elinde daha net bir değer var. 10 santimden küçükse çıkar normal yolla; büyükse çıkmaz. hesap daha net yani

canım maşallah bebişine
Allah kalbien göre verir inş., senin ve bebişin için hayırlısı neyse o olsun,
ay ben de atlatsam çatıyı:)

Dur onu deneyim olmadı what's upp (

Bu arada Dyteda doğurdu mü acep sesi cikmiyo ?
Doguracak miydi::S
Voltajim hatun normal doguma gelmis.
Cigkik cigliga tabi. Hemsire 3 dk yanima geldi.
Hatunun sancisi artti heralde.kocasi hemsire diye bagirip.hastaneyi ayaga kaldirdi.
Tam nts deydim.odum.koptu.
Hepsi.zor ya. Allahim.yardimcimiz olsun.

Âmin canım âmin...

hee valla bnm kv de hep öle der.. nedemksee..gerçi onun çok değişik söylemleri vardır.bazen gülmemek için kendimi zor tutuyorum.saygısızlık olmasın diye ama..bizim buralarda hiç öle konuşulmzki o da buralı ve 35 senedir de şehirde yaşayan biri.nerden buluyo böle lafları bilmem...(kaynıma kızdığı zmn izansızz evlat derdi..merhametsiz demek oluyomuş galiba sonradan öğrendim)

geçmişi okumayı bitirdim
ve herkese günaydın

ve evi toplamam, markete gitmem, yemek yapmam lazım;
çatı muayenesinden dönenler ayrıntılı anlatım bekliyorum ona göre

İşte benim bebişinde baş ölçümünü bikini çizgisinden yapıp sonra kafa yukarda dedi ben şüphelenmiyimde kim şüphelensin ayol :)

Hemen o ana uygun bir sarki hedaaye ediyorum gabil et
"dostum dostum güzel dostum
Bu ne beter cizgidir bu,
Bu ne cildirtan denge"

Acaba sen mı ters yattın bacı
Yoksam elindeki feşteregi tersmi tuttu
Dr U aklamak istiyorum ama...

sızı zıyarete geldım mart anne adayıyım ama nısana dogru yaklasıyorum:) hala tık yok sızlerden bıle doguranlar var galıba ama bnde
sancı vs hala yok yaaa...normal dogum olacak ama son anda bırsey cıkmaz ıse sezeryan ıstemıyorum:l
kızlar bebk kanala gırme vs konusulmus normal tuvalete oturma pozısyonunu teklarlayın ıse yarıyormus

Ben cok severim öyle muhabbetleri cokta gülerim.
Cogu kelimeyi biliyorum ama zorlanmiyorum hatta kardeslerimle konuşurken cok kullanırım
Sadece birinde zorlandım oda isimdi.
Kadına adını sordum"levga" dedi,evet eminim.Turk hemde.
Derin bir arastirmA sonrası refikanin refga,revga ve son demde levga seklini almış.
Değişik bir isim olmuş ama olsun .
İsim arayisindakilere tavsiye olur mu bilemem

benimde yarın kontrolüm var geçen hafta 4 gün geriden söylemişti doktor haftasını bakalım bu hafta nasıl olacak bide birşey sorucam sizlere çatı muaynesi yaparız demedi doktor ama önceden söylemeden o anda çatı muaynesi yapalım dermi ki acep

bebişim olacağını öğrendiğimden beri buraya üyeyim ama forumlaardan uzak dur kötü hikayeler yazanlar oluyor canın sıkılır dediler diye hiç bakmıyordum son bir-iki haftadır bakıyorum çok şey kaçırmışım güzel dostluklar kurulmuş...okurken kıskandım valla..benim dişlerim sürekli kanıyor yemesem de sürekli kilo alıyorum son iki haftada çatlamaya da başladım midem yangın yeri zaten 8 aydır ve daha çoook var bebeğimin doğmasına...çabucak geçseydi yaaaa(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…