Kiz mezos,
Dun hersey hazırdı geldiklerinde.dediler birde bu halinle camların halıların tertemiz diye.bende dedim pistide yeni sildim ,ayyy yalanhaftasinu silmiştim.Yinede yeni ama
Kizzz vatzep cok gicik hic yükleme bence
Sen tango yüklehem beles,hem zil sesi msj sesi vs Alır götürür seni
seni seniiiiya bende bi sağlıkçı olarak şu ebelere gıcık oluyorum herşeyi bilirler zatiiiiii sanarsın uzman kadın doğumcu
canım ya sonuçta dr usg ilede bakıyor yanılması imkansız gibi bişey ebe ise elle bakmışaçıkçası ebenin söylemesiyle canını sıkma derim.sonuçta bebişler hareketli pozisyonda değiştirmiş olabilir
Kiz kim kime bağırıyor kaynana mı bağırdı kocası
Anam ne oluyor
çatı muayenesi oldun mu canım ?
evet bnde dr dan rica edicem girmesini..çünkü bnm kociş sürekli deyip duruyo bu bi olsun hemen ikincisini yapalım diye.bayadaa ısrarlıı.girsinde görsün nasıl zor oluyomuş..gerçi benden kan alırlarken bile fena oluyo doğururken görürse kesin bayılır
doktorumuz ben ultrasonda sıkılıyorum diye her şeyi ayrıntılı bir şekilde anlatıyor:
yine bir ultrason muayenesinde, 32. hafta civarı bir dönem:
doktor:bak, kafası aşağıda bebek dönmüş
ben: ama ben sadece başını görüyorum, nerden bildiniz aşağıda olduğunu, ekranda yönleri gösteren oklar yok ki
doktor: sevgili anne adayı, ultrason cihazı şu anda sizin nerenizde(tam olarak bikini çizgisinde), herşeyi de benden beklemeyin
nasıl utanmıştım. ama ben ekrandan bakınca algılayamamıştım ki
Kızlar neden kafasına göre olan kiloya bakceksiniz ??? Benim kızımın kafası 38. Haftayı gösteriyorda merak ettim
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
Doguracak miydi::SDur onu deneyim olmadı what's upp(
Bu arada Dyteda doğurdu mü acep sesi cikmiyo ?
Voltajim hatun normal doguma gelmis.
Cigkik cigliga tabi. Hemsire 3 dk yanima geldi.
Hatunun sancisi artti heralde.kocasi hemsire diye bagirip.hastaneyi ayaga kaldirdi.
Tam nts deydim.odum.koptu.
Hepsi.zor ya. Allahim.yardimcimiz olsun.
Ozel canim yapmamislar. Belkide.kendi.istemedi.bilmuyorum.
Sancilari.yeni.baslamis gerci. Ama ogle cigliklar atiyo.ki.odum.koptu.
Akrabasi ilk ondan telaslilar dedi.
Sagol canım bende anca öyle yakalıyorum yazıları bir onceki sayfaya geçince teeee Aralık ayi yazıları çıkıyor.
Enem,
Adıyla yasasın .bizde pek kararsiziz ya bakalım ya aman.
"ad bir boncuk " derdi babaannem
Ne alakaysabenim algı yetersiz kaldı:))
İşte benim bebişinde baş ölçümünü bikini çizgisinden yapıp sonra kafa yukarda dedi ben şüphelenmiyimde kim şüphelensin ayol :)
hee valla bnm kv de hep öle der.. nedemksee..gerçi onun çok değişik söylemleri vardır.bazen gülmemek için kendimi zor tutuyorum.saygısızlık olmasın diye ama..bizim buralarda hiç öle konuşulmzki o da buralı ve 35 senedir de şehirde yaşayan biri.nerden buluyo böle lafları bilmem...(kaynıma kızdığı zmn izansızz evlat derdi..merhametsiz demek oluyomuş galiba sonradan öğrendim)
merhaba bayanlar bişey soracağım bebesi şimdiye kadar yani 36 haftaya kadar dönmeyipte sonra dönen varmı.:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?