Kızlar selam bugün NST miz vardı şükür normal dedi doktorumuz:) geçen hafta kilosunu dert etmiştim öğünlerimi düzenledim biliyosunuz doktordan ölçüm yapmasını istedim 3160 olmuş kuzum 300 gr almışız çok sevindim ama 28 lerde 32 kerde aşağıda olan baş bugün yukarıda dedi doktorum 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi normal doğum için çıldıralım ben için pek iyi olmadı bu habersonra sağlık Ocağı'na gittim oradada kontrolüm vardı aklıma takılınca ebeyede sordum bebişin başı yukarıdaymış diye ebede üstten elleriyle tekrar baktı bence baş aşağıda dedi haydaaaa kısacası bana ikinci bi doktor ve ultrason yolu gözüktü gibi eğer bebeğin başı aşağıda iken beni yanıltıyorsa bu kadar aydır normal doğum istediğimi her fırsatta dile getirdiğim Dr a nasıl güvenebilirim ki puuuufff
Geçmiş olsun canım
Bence de nazar olabilir sen bir oku üfle kendine geçer inşaallah hemen bu hâlin.
Ben çıkıyorum artık hazrılanmam lazım.
Allah'a emanet olun. Ben dönene kadar doğurmayın haaa
geçmiş olsun canım, Allah nazarlardan korusun:)
şimdi indi dimi?
ben de depresifim çooooooooooookkk, çat diye çatlamak üzereyim , bi de başım da çatlamak üzere uykuzusluktan:)
nazardır canım, al zehrayı çık parka. ben öyle olduğum zamanlarda biraz rüzgar yemek iyi geliyor
canım herşey yolundaysa evinde sancının geleceği güne kadar bekle bence. sancın kendiliğinden geldikten sonra gerek duyulursa yine sezeryene alsınlar.
öyle ısmarlama normal doğum olmaz
canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım
seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren
bu arada kızlar,kızçeme isim bulamadık hala
sürekli vazgeçiyoruz bulduğumuz isimlerden...hem anlamı güzel olan hem de kulağa hoş gelen isim önerilerinizi bekliyorum...yoksa kv kendi istediği ismi koyalım diye ısrar edicek yine :18:
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
Kızlar selam bugün NST miz vardı şükür normal dedi doktorumuz:) geçen hafta kilosunu dert etmiştim öğünlerimi düzenledim biliyosunuz doktordan ölçüm yapmasını istedim 3160 olmuş kuzum 300 gr almışız çok sevindim ama 28 lerde 32 kerde aşağıda olan baş bugün yukarıda dedi doktorum 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi normal doğum için çıldıralım ben için pek iyi olmadı bu habersonra sağlık Ocağı'na gittim oradada kontrolüm vardı aklıma takılınca ebeyede sordum bebişin başı yukarıdaymış diye ebede üstten elleriyle tekrar baktı bence baş aşağıda dedi haydaaaa kısacası bana ikinci bi doktor ve ultrason yolu gözüktü gibi eğer bebeğin başı aşağıda iken beni yanıltıyorsa bu kadar aydır normal doğum istediğimi her fırsatta dile getirdiğim Dr a nasıl güvenebilirim ki puuuufff
Kızlar ne bunaldım anlatamam ya çatlayacağım sanki.
Ne is yapasim var ne oturasim nede dışarı çıkasım.
İğrenç bir gün
Ben bile sıkıldım yani.
Chosy olaydı az ona satasirdim hic yoksa:
Keyiflenirdim
Dun ben kesin nazara geldim.aksam nasil tansiyonum yükseldi durduk yere.
Sol Gözüm kan çanağı olmuş bugun.bas ağrısı falanda yaptı.
Ayyy valla şiştim(
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
Ama siz girmezseniz ben ne yaparım :2:
Ofpufya yazını bir kere okudum daha da bulamıyorum.
Neyse ,
Pilavlar ise yaramış
Ya dun yerleri silenler eski usul silsin vs diye bir muhabbet gecti.bebek donuyormuş ya.kiz benim bu erken dondü 1 ay oldu.digerlerindede yeri öyle sildim ama onlar kıymet bilmedi donmedi
Esrasm birseyler yapmıştı döndürmek için becerdi de.gerci uzun zamandır girmiyor ,girince sor istersen.
Dr a güveniyorsan baskasına gitme ama şüphen varsa
Vinnnnnn
Sagol canım bende anca öyle yakalıyorum yazıları bir onceki sayfaya geçince teeee Aralık ayi yazıları çıkıyor.voltaj canım alıntıdan gördüm şimdi, geçmiş olsun çok
Biz de epey geç kaldık karar vermekte ama başardık sonunda :)
"NEHİR" olacak kızımızın adısiz de en kısa zamanda birini seçersiniz inşallah.
Ofpufya yazını bir kere okudum daha da bulamıyorum.
Neyse ,
Pilavlar ise yaramış
Ya dun yerleri silenler eski usul silsin vs diye bir muhabbet gecti.bebek donuyormuş ya.kiz benim bu erken dondü 1 ay oldu.digerlerindede yeri öyle sildim ama onlar kıymet bilmedi donmedi
Esrasm birseyler yapmıştı döndürmek için becerdi de.gerci uzun zamandır girmiyor ,girince sor istersen.
Dr a güveniyorsan baskasına gitme ama şüphen varsa
Vinnnnnn
Kizlar hepinize iyi gunler ben sizleri hamileligin ilk ayindan beri takip ediorum fakat uye olmak bugune nasipmis:) bende 2yil ugrastiktan sonra sonunda hamile kaldim kizim olacak allahin izniyle..37+2 haftalik hamileyim tahmini dogum tarihim 8nisan...benide araniza alirsaniz mutlu olurum..birkac arkadas bebeginin zayif olduguna uzuluyorlar bence uzulmeyin kilolu olmasi saglikli olmasi degil benim yigenim 1890gr dogmustu 37.haftada kuveze bile girmedi su an 4 yasinda ve tosun gibi:)
Cnm benim kiz yigenim 54cm ve 4500gr dogmustu normal ve cok hizli masallah ablamin ne yirtigi oldu ne birseyi 45.dak dogdu:) bence birazda bunye meselesi..ablam hep diyor sanci geldiginde kesinlikle kasma kendini nefees all ve veer..
canım ben de aaumuta katılıyorum, dr una güven derim hem bebek bu sürekli dönebilir, benimki daha oynamıyor bile yerinden, son gün bile dönen bebekler olabiliyormuş. Ebe bebişinin poposuna dokunmuş olmasın başı diye
herkese günaydın bizde bugün erkenciyiz,çünkü kontrolüm var çok heyecanlıyım.önce nst, sonra usg belki çatı wuwwww:2: herkese güzel günler
günaydın kızlaaarrrrrmidem doğumdan sonra eski haline dönecek mi çok merak ediyorum hani o zaman da uykusuzluk olacak ama en azından içtiğim suyu bilirimbelki inşallah yok uyunmuyo kalktım gene yataktan bari oyalanayım diye sabah sabah temizlik yaptım günlük bitti gözlerim belermiş halde...hadi kızlar güzel haberlerle gelin doktorlardan
bu arada tıkalı burun için ben hamileliğimin 4-5. ayında şu burun bantları var ya onlardan kullanmıştım yatarken rahatlatıyodu. yoksa ağzımdan nefes almak zorunda kalıyodum ağzımın içi çok fena oluyodu
ofpufya bebişin kilosunun normale gelmesine çok çok sevindim canım.
öğünlerimi düzenledim derken neye dikkat ettin?
bir yerde daha gir ultrasona ama doktorunun söylediği doğrudur bence, elle ne kadar anlayabilirki ebe?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?