2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

ofpufya bebişin kilosunun normale gelmesine çok çok sevindim canım.
öğünlerimi düzenledim derken neye dikkat ettin?

bir yerde daha gir ultrasona ama doktorunun söylediği doğrudur bence, elle ne kadar anlayabilirki ebe?

Ben geldim.kizlar.

Suan.hastanedeyim nts ye baglandim.
Oglusun.kalp.atislarini.dinliyorum.
Kaynanamda yanimda.iki.seferdir geliyo benle.gecen sefer iceri girsin istememistim
Bugun dusundum bende babanne.olucam.isterim.gelinimin.yaninda.olayim.istemesse.uzulurum.
Gerci babanne var babannecik var ama olsun ben iyi niyetimi koriyim ah.almiyim yanimda oturuyo simdi.
En azindan.esim mutlu.olsun.

Geçmiş olsun canım
Bence de nazar olabilir sen bir oku üfle kendine geçer inşaallah hemen bu hâlin.

Ben çıkıyorum artık hazrılanmam lazım.
Allah'a emanet olun. Ben dönene kadar doğurmayın haaa

geçmiş olsun canım, Allah nazarlardan korusun:)
şimdi indi dimi?
ben de depresifim çooooooooooookkk, çat diye çatlamak üzereyim , bi de başım da çatlamak üzere uykuzusluktan:)

Sagolun canlar insallah gecer.
Cok düşük değil ama yine aksam kadar yuksek değil ne yapacağımızı şaşırmıştık her yanım şişmişti dedim gitsem alır kızı
Ben suan için beklemek istiyorum diye
Yattım hep.
Aaumut hic dışarı çıkamam kiz anca balkona çıkarım simdi Park'ta oturtmaz saatlerce kosamam ardına.
Hayırlısı bakalım.

canım isim bulamayan birde ben varım, başkada kalmamıştır sanırım

seçeneklerimiz; zeynep, hazal, ırmak, pınar, beril, deren

Biz de epey geç kaldık karar vermekte ama başardık sonunda :)
"NEHİR" olacak kızımızın adı siz de en kısa zamanda birini seçersiniz inşallah.

Son düzenleme:

Maşallah canım, çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine.
Çatı içinde cesaretlendirdin bizi.

Ofpufya yazını bir kere okudum daha da bulamıyorum.
Neyse ,
Pilavlar ise yaramış
Ya dun yerleri silenler eski usul silsin vs diye bir muhabbet gecti.bebek donuyormuş ya.kiz benim bu erken dondü 1 ay oldu.digerlerindede yeri öyle sildim ama onlar kıymet bilmedi donmedi
Esrasm birseyler yapmıştı döndürmek için becerdi de.gerci uzun zamandır girmiyor ,girince sor istersen.
Dr a güveniyorsan baskasına gitme ama şüphen varsa
Vinnnnnn

canım ben de aaumuta katılıyorum, dr una güven derim hem bebek bu sürekli dönebilir, benimki daha oynamıyor bile yerinden, son gün bile dönen bebekler olabiliyormuş. Ebe bebişinin poposuna dokunmuş olmasın başı diye

Simdi bir nas bir felak gönderiyom sana.. Sende azıcık oflanip puflansaydin dün.. Sek sek sektiysen nazar etmişlerdir ..

Burda hava cok güzel benim havam da güzel olsa çıkardım iki tur atmaya.. Hic tadım yok uykusuzluktan.. Baktılar ben doğurmuyorum kv birkaç günlüğüne evine gidecek.. Annemi de gotur yaninda diyesim var.. Biraz nefes alırım belki :))) küçük cocuklara mama yedirmek için pesinden dolananlar gibi sürekli arkama birseyler koşturuyor. Bu kadar yalnızlıktan sonra bu ilgi beni bogmakta feci sekilde..

Vitamin kız cok sevindim.. Elini kolunu soktu dedikce millet fena oluyordum nereye sokuyo diye..

Herseyin yolunda olmasına sevindim.. Bende anlamadım su suni sancı olayını..

Ama siz girmezseniz ben ne yaparım
:2:

Ben girerim... Dur bende bugün what's upp yükleyeceğim gerçi denemiştim sürümü farklıydı.. Neyse olursa olur. Ama ben gelicem doğumdan sonra..gece süt nöbetine kalkınca napicaz ki başka ?

Ben demistim eski usul silin diye:) ama eger bebegin kafasi asagidaysa iyice kanala yerlesmesi icin dedim..bende doktorun yalancisiyim:)

voltaj canım alıntıdan gördüm şimdi, geçmiş olsun çok
Sagol canım bende anca öyle yakalıyorum yazıları bir onceki sayfaya geçince teeee Aralık ayi yazıları çıkıyor.
Biz de epey geç kaldık karar vermekte ama başardık sonunda :)
"NEHİR" olacak kızımızın adı siz de en kısa zamanda birini seçersiniz inşallah.

Enem,
Adıyla yasasın .bizde pek kararsiziz ya bakalım ya aman.
"ad bir boncuk " derdi babaannem
Ne alakaysabenim algı yetersiz kaldı:))

​aa evet ben de hatırlıyorum gibi, karanlık ortamda köpek duruşu yapılıp arkadan ışık tutuluyormuş, bebiş ışığa dönüyormuş.

Hoşgeldin canım aramıza, doğum tarihlerimiz aynı seninle
Ben de normal istiyorum inşallah, bakalım ne zaman, ne şekilde olacak doğumlarımız.

Cnm benim kiz yigenim 54cm ve 4500gr dogmustu normal ve cok hizli masallah ablamin ne yirtigi oldu ne birseyi 45.dak dogdu:) bence birazda bunye meselesi..ablam hep diyor sanci geldiginde kesinlikle kasma kendini nefees all ve veer..

Bayılıyorum böyle cesaretlendirici hikayelere

canım ya sonuçta dr usg ilede bakıyor yanılması imkansız gibi bişey ebe ise elle bakmışaçıkçası ebenin söylemesiyle canını sıkma derim.sonuçta bebişler hareketli pozisyonda değiştirmiş olabilir

Ofpufya bende hanipekse.katiliyorum.kendine hic sitres yapma.
Bak.bnim.bebis.normal.poziayonunda ama.proteinden.sebep.bekliyemiyorum.
Hersey.nasip.kismet. Bebislerimiz saglikla.gelsinde.gerisi.bos.

Ebe totosunada dokunmus.olabilir.
Bende.geven sefer midesine ogkusun ultrasonda yuzumu demistim:)
Doktorum gulup cogu anne ayni.tepkiyi veriyo.demisti :)

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................400 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100

Kalan=600

Kiz mezos,
Dun hersey hazırdı geldiklerinde.dediler birde bu halinle camların halıların tertemiz diye.bende dedim pistide yeni sildim ,ayyy yalan haftasinu silmiştim.Yinede yeni ama
Kizzz vatzep cok gicik hic yükleme bence
Sen tango yükle hem beles,hem zil sesi msj sesi vs Alır götürür seni

bnmde burnumun içinde ödem var iki kez ameliyat olmuştum ordan kaldı..bnde kullanıyorum o bantlardan..iyi oluyo..hatta geçen kayınpederim sağolsun 3 kutu almış..eşimde 1 kutu almış gelmiş..1 kutusunu hastane için hazırladığım çantaya koydum.o sıkıntıda rahat ettirir bizi aklında bulunsun..

Canım çalışırken hep biliyorsun saatle yeniyor bizim iş yerinde sabah kahvaltısı öğlen yemeği ve akşam üstü çay saati vardı birde yemek şirketiydi herşey bol boldu anlayacağın ana izne çıktıktan sonra evde öğünlerime dikkat etmemiştim acıktıkça yedim aslında icerik aynıydı ama düzensizdi 1 haftadır sabah 9 kahvaltı kahvaltıda süt yumurta peynir zeytin vb evde ne varsa artık,11 de 1 bardak süt ceviz,badem öğlen 1 kase çorba mercimek,tarhana vb. ama hazır çorba değil ev yapımı 1 tabak kuru baklagil yada Allah ne verdiyse, 1 tabak bol yoğurtlu pirinç yada bulgur pilavı , 4 te 1 elma, 1 armut, 1 muz dolapta olan meyvelerden azar azar yiyebildiğin kadar 7 dede akşam yemeği öğlen ne varsa akşamda onları yedim akşamda canım istediğinde meyve, süt ne bulursam onu tükettim :) bu arada zararlılarımda var çay sevmem,nescafe 40 yıl içmesem aklıma gelmez ama günde bi sabah bi akşam 1 er küçük fincan Türk kahvesinde içtim bu da tasvip etmesemde benim kendime ödülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…