2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.

bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı

Insallah hastanede izin verirde esin en buyuk destekcin olur hemde cesaret verir sana..

Ama siz girmezseniz ben ne yaparım
:2:

Fitamiiiinnn
Hosgeldin.masallah kuzuya .
Niye erkenden sancı verecekler anlamadım ama.
Yerleşmediyse Fuzuli sancı verip cikartmayacak,sezaryene mı alacak yoksa.cok fitne gördüm kendimi

(Niyetlenirken Perilousun niyetine diye niyetlenirseniz çok sevinirim )

Mezopotamya82 ................ 200 *
Vilin....................................100
amanamazon......................300
Yuksek_voltaj......................100 *
laterne................................200 *
ersnil...................................100 *
aaumut................................100 *
ruveyda12............................100

Kalan=800

ben okudum canım, Allah kabul etsin niyetini

sağol canım amin Allah razı olsun

Cnm masallah bebisine..ben telden giriyorum takvim goremiorum nezamanki normal dogum terminin?? Niye suni sanci verecekler bebeginin hazir olup kendi gelmesini beklemek istemiormusun?

Geçmiş olsun canım
Bence de nazar olabilir sen bir oku üfle kendine geçer inşaallah hemen bu hâlin.

Ben çıkıyorum artık hazrılanmam lazım.
Allah'a emanet olun. Ben dönene kadar doğurmayın haaa

Günaydın arkadaşlarım, kontrolleri olanların iyi haberler vermelerini diliyorum. Bol şanslar herkese

Cnm masallah bebisine..ben telden giriyorum takvim goremiorum nezamanki normal dogum terminin?? Niye suni sanci verecekler bebeginin hazir olup kendi gelmesini beklemek istemiormusun?

tahmini doğum tarihimiz takvime göre 2 nisan yani 26 sından sonra 3-4 gün kalmış oluyor.sonrasında miadı dolarda hala bebiş gelmez ise suni sancı verip riske atamam dedi o yüzeden o tarihi verdi dr um.

Fitamiiiinnn
Yerleşmediyse Fuzuli sancı verip cikartmayacak,sezaryene mı alacak yoksa.cok fitne gördüm kendimi

​Vitamincim ben de voltaj gibi düşündüm. Bebek daha fazla büyümesin diye felan olabilir mi ki ?

Ama siz girmezseniz ben ne yaparım
:2:

Ahh kuzum ben sırf senin için gireceğim derdim emmeee
Senin bebecinle egomegon var
Vatzepinizlen görüşürsünüz
Bizim kıçı kırık 2 ayfondan hayir gelmez
O vakit hem emzir hem sayfa açılmasın hem tekrar giriş yap nickte uzun ki cirt diye yazılmıyor.

bu hafta sonu bende gideceğim çatı muayenesine.yazdıklarınla beni çok rahatlattın.sitres olmuştum bir haftadır.nasıl olacak diye.
bence bebeğinin kilosuda normal.iri olsa ne olacak.doğunca nasıl olsa kilo alır.yeterki sağlıklı olsun.takma bunları kafana

Fitamiiiinnn

hoşbuldum bilmiyorum ki ama bizim dr normalden yana biri son deme kadar şansımızı deneyelim bencede sonradan pişman olmak istemiyorum ahlanıp vahlanmak.işte bi kaç gün daha bekleseydik ya normal olurdu belki gibi.hayırısı ne diyeyim

tahmini doğum tarihimiz takvime göre 2 nisan yani 26 sından sonra 3-4 gün kalmış oluyor.sonrasında miadı dolarda hala bebiş gelmez ise suni sancı verip riske atamam dedi o yüzeden o tarihi verdi dr um.

Ahaa anladim burda doktorlar 42.haftaya kadar bekleyip suni sanci verioar..insallah suni sanciya gerek kalmadan gelir bebegin..

geçmiş olsun canım, Allah nazarlardan korusun:)
şimdi indi dimi?
ben de depresifim çooooooooooookkk, çat diye çatlamak üzereyim , bi de başım da çatlamak üzere uykuzusluktan:)

nazardır canım, al zehrayı çık parka. ben öyle olduğum zamanlarda biraz rüzgar yemek iyi geliyor

canım herşey yolundaysa evinde sancının geleceği güne kadar bekle bence. sancın kendiliğinden geldikten sonra gerek duyulursa yine sezeryene alsınlar.
öyle ısmarlama normal doğum olmaz

Kızlar selam bugün NST miz vardı şükür normal dedi doktorumuz:) geçen hafta kilosunu dert etmiştim öğünlerimi düzenledim biliyosunuz doktordan ölçüm yapmasını istedim 3160 olmuş kuzum 300 gr almışız çok sevindim ama 28 lerde 32 kerde aşağıda olan baş bugün yukarıda dedi doktorum 38 e kadar dönmezse sezeryan dedi normal doğum için çıldıralım ben için pek iyi olmadı bu haber sonra sağlık Ocağı'na gittim oradada kontrolüm vardı aklıma takılınca ebeyede sordum bebişin başı yukarıdaymış diye ebede üstten elleriyle tekrar baktı bence baş aşağıda dedi haydaaaa kısacası bana ikinci bi doktor ve ultrason yolu gözüktü gibi eğer bebeğin başı aşağıda iken beni yanıltıyorsa bu kadar aydır normal doğum istediğimi her fırsatta dile getirdiğim Dr a nasıl güvenebilirim ki puuuufff

3-4 gün mü? 7 gün var canım, inşallah suni sancıya gerek kalmadan bebişin geliverir. boşuna sıkıntı çekmek gibi geliyor bana 40. haftadan önce suni sancı.

ama ama ama her zaman konuşmuyoruz ki hem ben tuncss bebeci ve laterne ile görüşüodum ki vatsaptan sadece ama ama niye böyle yapıyon. Tel numaranı ver senle de görüşürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…