Hadi bakalım bekliyoruz seni :)) hayırlısı..
Bu sorunun cevabını bende cok merak ediyorum bu mide eskiye donecek mı acaba ? Hamileliğin ilk ayından beri en büyük sorunum midemdi .. Hala ağrısı batması yanması bulantisi bitmedi..
Sona geliyoruz kızlar ...herkes aynı baksanıza uykusuzluk, mide sorunları, sinir bozuklukları....
Rabbim saglikla kurtarsın hepimizi inşallah
canım kazan mübarek olsun:)
gelince tecrübelerini yazarsın, bu c.tesi nstde sancı çıkarsa ben de milli olucamben de çok ama çok korkuyorum ama olabildği kadar rahat olmak lazımmış, ben kızımı emzirirken rüyamda görmüştüm, gözlerimi kapatıp bunu düşünmeye çalışıcam :)
ben de bayağı kötüyüm kızlar, midem ağzımda, artık sıktı bu mide yanması töbe töbe:)
bi de acayip kuyruk sokumum ağrıyo ya üstüne oturamıyorum, gece de uyku yok, sağdan sola dönerken kasıklarımda acı ağrı pöffffzor işler:)
bi de kocamın horultusu, sürekli yana dön yan dön demekten sinir geldi artık
ama yine de şimdi doğsun istemiyroum kızım, biraz daha büyüsün nolur,
ben de çok kilo aldım, bacaklarım zaten kalındı, şimdi bakıyorum 5 kilo et çıkar baldırlardan
Günaydın kızlar
Gün cok sıkıcı ve gergin başladı hayrolsun.
Doğuracaklarını hissedenler:))
Hissedince değil beklemedik anda oluyor dogum üstüne kondurmadiginiz ve artık doğsun diye yalvardiginiz anda.
Yoksa karnım düştü ,uykum kaçtı keske boyle olsa ama değil...
Vitamin haydi hayırlı haberlerle gel.
Kiz ben ilk o muayene de ikinacaktim kendimi nasil kaptirdiysam artık:))
Senden umutlu haberlerim var bakalım:))
ne güzel canım dilini ısır
benim eşim girecek inş.doğuma , tabi normal ya da epidural sezaryene cesaret edebilirsem, ben ondan daha çok korkuyorum çünkü, gerçi hastaneyle de dhaa konuşmadık izin veriyolar mı diye, bu haftasonu konuşucaz inş.
Mart annelerinden artık giren yok,
Bizim 2-3 hafta sonraki hallerimiz.
Orda iki annenin yazısını alintilamistim ama gelmemiş galiba.
Biri 3700 mü ne iken 2950 doğan bebek
Biri 400 gram eksik tam hatırlamıyorum kiloyu.
Cok guvenmemek lazım usg ye.
ben eşimin beni öyle görmesini istemem, kapı önünde beklesin yeter:)
ben okudum canım, Allah kabul etsin niyetini
Cnm masallah bebisine..ben telden giriyorum takvim goremiorum nezamanki normal dogum terminin?? Niye suni sanci verecekler bebeginin hazir olup kendi gelmesini beklemek istemiormusun?biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
Cnm masallah bebisine..ben telden giriyorum takvim goremiorum nezamanki normal dogum terminin?? Niye suni sanci verecekler bebeginin hazir olup kendi gelmesini beklemek istemiormusun?
Fitamiiiinnn
Hosgeldin.masallah kuzuya .
Niye erkenden sancı verecekler anlamadım ama.
Yerleşmediyse Fuzuli sancı verip cikartmayacak,sezaryene mı alacak yoksa.cok fitne gördüm kendimi
Ama siz girmezseniz ben ne yaparım :2:
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
çatı muayenesine aldı henüz yerleşmemiş başı dedi pelvis yani çatın çok dar da değil genişde değil iri bi bebek olmadığı için normal doğurmanı istiyorum dedi.26 sı yatış yapılacak o güne kadar su nişan sancı olursa gel bekleme dedi.o gün 24 saat boyunca normal doğumu(suni sancı verilecek) bekleyeceğiz olmaz ise 27 si sabah sezeryana alırım dedi inşallah gerek kalmaz sezeryana
ama iri bi bebiş olsaydı normal doğumu denemeyecektik bile demekki her işte var bi hayır.çok üzülüyordum bebişim niye zayıf yada tombiş değil diye.
bu arada çatı muayenesinden korkmayın kızlar öyle anlatılanlar gibi bişey değildi yok çok acıdı bilmem ne diyenler cok abartıyorlar kesinlikle.sadece yabancı birinin parmagıyla sana muayene yapması pek hoş değil o kadar onada yapacak bişey yok katlanacagız acı da olmadı
Fitamiiiinnn
Hosgeldin.masallah kuzuya .
Niye erkenden sancı verecekler anlamadım ama.
Yerleşmediyse Fuzuli sancı verip cikartmayacak,sezaryene mı alacak yoksa.cok fitne gördüm kendimi
tahmini doğum tarihimiz takvime göre 2 nisan yani 26 sından sonra 3-4 gün kalmış oluyor.sonrasında miadı dolarda hala bebiş gelmez ise suni sancı verip riske atamam dedi o yüzeden o tarihi verdi dr um.
Kızlar ne bunaldım anlatamam ya çatlayacağım sanki.
Ne is yapasim var ne oturasim nede dışarı çıkasım.
İğrenç bir gün
Ben bile sıkıldım yani.
Chosy olaydı az ona satasirdim hic yoksa:
Keyiflenirdim
Dun ben kesin nazara geldim.aksam nasil tansiyonum yükseldi durduk yere.
Sol Gözüm kan çanağı olmuş bugun.bas ağrısı falanda yaptı.
Ayyy valla şiştim(
Kızlar ne bunaldım anlatamam ya çatlayacağım sanki.
Ne is yapasim var ne oturasim nede dışarı çıkasım.
İğrenç bir gün
Ben bile sıkıldım yani.
Chosy olaydı az ona satasirdim hic yoksa:
Keyiflenirdim
Dun ben kesin nazara geldim.aksam nasil tansiyonum yükseldi durduk yere.
Sol Gözüm kan çanağı olmuş bugun.bas ağrısı falanda yaptı.
Ayyy valla şiştim(
biz geldik
bebişim 3320 gr olmuş
suyumuz iyiymiş
​Vitamincim ben de voltaj gibi düşündüm. Bebek daha fazla büyümesin diye felan olabilir mi ki ?
tahmini doğum tarihimiz takvime göre 2 nisan yani 26 sından sonra 3-4 gün kalmış oluyor.sonrasında miadı dolarda hala bebiş gelmez ise suni sancı verip riske atamam dedi o yüzeden o tarihi verdi dr um.
Ahh kuzum ben sırf senin için gireceğim derdim emmeee
Senin bebecinle egomegon var
Vatzepinizlen görüşürsünüz
Bizim kıçı kırık 2 ayfondan hayir gelmez
O vakit hem emzir hem sayfa açılmasın hem tekrar giriş yap nickte uzun ki cirt diye yazılmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?