2013 Nisan Anneleri

Bizim ....

• Ankete Katılan
    428

Bende aklamak istiyorumda şu an adama süt banyosu yaptırsalar aklanamazhethalde gözünde ta ki bana ikinci bi doktor başı yukarda diyene kadar

tuncsdan soraki salı günü ben kısmetse:)

bak voltaj gitmiş hakkaten
ama hamileyken gülmek bile farklı oluyo
hani tombiş insanlar gülerken zıplarya yerinde
bende öle istemsiz zıplamaya başladım

bnmde şuan normal gözüküyo ama kalpten ameliyatlı olduğum için yarın kardiyoloji ye gitcem kalp dr u müsaade etmezse doğum dr um gün vericek sezeryan için büyük ihtimal..senden sonraki hafta da ben olabilirim yani

he walla, kalabalığa bak, insan der bi uyuyan warmı die

dönmemiş daha dönmemiş
dönmez benim oğlummm, babasına çekmiş, sölemezsen 3-5 kere hayatta akıl etmez
Ne kadar olmuş kiz niye demiyorsun.
Ne çabuk doğurmuş anam o ney.
Haydi hayırlı haberler ersnilim...
voltaaaj sana geçen gün sormuştum gözünden kaçmış sanırım..

şimdi benim doktor salıya sezeryan için gün verdi.. 38+5 oluyorum o gün.. uygundur dimi bacım yaa.. erken değil dimi?
Görmedim hayatım,
Ben su an 36+6 dayım
38 bitipte 39 a girerken alacağız demişti.asagi yukarı iki haftam var.normalde de dogum gunünden 10 gün evvel diye biliyordum cok ta erken değil bacı.
tuncsdan soraki salı günü ben kısmetse:)

bak voltaj gitmiş hakkaten
ama hamileyken gülmek bile farklı oluyo
hani tombiş insanlar gülerken zıplarya yerinde
bende öle istemsiz zıplamaya başladım
Gitmedim de full sürüm dedim haddimi aşarak kaldırmadı.
O Perşembe de benim :)

günümüz aynı seninle, benden soraki hafta normal günü oluyo,sezeryan olursa aynı olabilir ikimizin

ayyyy canıııııımmm
ernsil de doğuma gidermiş:)ay Allah bi avazda kurtarsın canım

ya benim boyum 1.58 benim çatım dar mı şimdidoktor söler herhalde neye bakçak çatı muayenesinde dimi

dönmelerden bahsediyorsunuz..

benim sıpa 27. haftada kafayı bi döndürdü, dönüş o dönüş..

bi daha hiiiiç kımıldamadı o pozisyondan.. anası gibi ağır popolu olcek

Telden giriyorum haftani goremiorum canim Benim yavrukus da 28 de dondu makat gelis duruyor :) Suan 36 dayiz tik yok. Hala donmedi. haftaya sez. tarihi verecek:) kalcanin altina yastik koyup uzan filan dediler denedim ama i ih. banamisin demiyor. laz damari var heralde inat . babamiz rizeli de :))

Birsey ricaaaaa edicem voltaj hanimcim.. Sen böyle nazarliyken falan yazma.. Zaten yer cok dar ben her kikirdadigimda birkaç damla gidiyor affedersiniz

Tansiyonun düşünce yine gel

Hiiii ne alındımmm ne gucendimmm

"Dinlemek zor anlamak zor yar beni
Göreceksen dertte gamda gör beni
Gönül toprağıma yaptım türbeni
Dirilirsen ben ölürüm unutma dost,unutma dost"

kızlar deli gibi karnım ağrıyo, normalde olsa mühim değilde hamilelikte neden olur ki bilen var mı?

Ne kadar olmuş kiz niye demiyorsun.

...
Gitmedim de full sürüm dedim haddimi aşarak kaldırmadı.
O Perşembe de benim :)

2900 olmuş anca bıcırık, o konuda ne anasına ne babasına çekmiş, 13 gün sora ne olurki?

bide dr şey dedi ama böle makat gelişlerde kiloda yanılma payı daha çok oluyomuş sözde

anlıcanız halaaa dönmemiş
buna rağmen benim dr hala normal gibi konuşuyo, 1 nisana çatı muayenesi yaparız diodum dedi
ama ama dedim sezeryan olursa yinede olucakmıııı
yok dedi o kadar da değil

haftaya gidicem suyuna bakıcak, 1 nisanda da son ölçümleri yapıcak, değişiklik olmazsa 2 nisan sabah 8:30 sezeryan:18:

he değişiklik olursa derseniz : hiç bilmiyom

bide maşallah hiç ödem yok dedi
bende diodumki bu şişkinlik doğumdan sora coff die iner
anladımki hiç şişkinlik yok, hepsi kilo bendekilerin

ayyyy canıııııımmm
ernsil de doğuma gidermiş:)ay Allah bi avazda kurtarsın canım

ya benim boyum 1.58 benim çatım dar mı şimdidoktor söler herhalde neye bakçak çatı muayenesinde dimi

Kizzz bacaksiz seni
Catiyla boyun alakası var mı bilmem ama.
Kendini gidişata bırak hayatım.genistir geniş

kızlar deli gibi karnım ağrıyo, normalde olsa mühim değilde hamilelikte neden olur ki bilen var mı?

belki kabızlıktandır , ya da gazdandır canım, ben çok dertliiym mesela bu konuda, tuvalete gidip bekle biraz istersen, bi de duphalac vermişti doktor kabızlık için, bi kere içtim gerçi ama

Kizzz bacaksiz seni
Catiyla boyun alakası var mı bilmem ama.
Kendini gidişata bırak hayatım.genistir geniş

tabi canım bayağı yerden bitmeyim ben, yürümüyom yuvarlanıyom mesela şu an, daha kolay oluyo be, yukarı kattakiler bi salıyo aşağı , şükür 5 dkda aşağıdayım:)

bakıcaz artık e o doktor da normal istemeyip çatın dar derse ona da inanıcaz mecburen

benim annem de 1.56 beni doğurmuş işte 3.600 aynı mı acep çatılarımız,

ayyy çok heycanlı:)

Anam sen çalışırken bu oğlan daha iyi mı gelişiyordu ne.hakkaten seninki ters sen calistikca gelişti iriydi,
Simdi yattikca o çalışıyor içerden
Ama aşağı yukarı 300-400 alır daha.
Kiz normal daha kolay olur iste.
Şansını dene.yt yuvarlan don birseyler yap
Niyetin yoksa bilemem de

belki kabızlıktandır , ya da gazdandır canım, ben çok dertliiym mesela bu konuda, tuvalete gidip bekle biraz istersen, bi de duphalac vermişti doktor kabızlık için, bi kere içtim gerçi ama

İshal Yada kabizlik var mı?

kabızlık yok kızlar, kan hapının yaptığı sürekli devam eden biraz ishalim var. öyle gaz yapacak bişeyde yemedim ki oğluşum kilo alsın biraz diye 1tabak pilav yedim bide çorba.

Kiz hakikaten cok benzer nedense anne dogumuyla.

şimdi girdim hemen baktım çatının boyla alakası var mı diye, çeşitli yorumlar olmuş tabi,
bi ebe hemşire de şöle demiş
ayak numaranız 38 ve üzerindeyse rahat rahat normal doğurursunuz diye yorumda bulunmuş!!!!!:)
benim 37 valla:)

kabızlık yok kızlar, kan hapının yaptığı sürekli devam eden biraz ishalim var. öyle gaz yapacak bişeyde yemedim ki oğluşum kilo alsın biraz diye 1tabak pilav yedim bide çorba.
Hayatım sancı mıdır bilemem ama biraz yat bakalım .
Sancı kasikla belde oluyor ama yalancı sancıda olabilir zamana falan bak.sure tut.

Kiz hakikaten cok benzer nedense anne dogumuyla.

keşke ona çeksem,

babamı yollamış zeynep kamil'den daha var doğuma demişler, babam gözden kaybolduğu gibi, annemin sancısı tutmuş, ebe demiş koş yetiş, annem o halde koşmuş ama nafile:)

zaten doğurmuş işte sonra:)totalde 6 saat sancı çekmiş işte, iyi be keşke ona çeksem, kaldı ki benim kız küçük bana çekmedi eşek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…