- 15 Mayıs 2012
- 741
- 31
- 318
selam kızlar , gece sancım tuttu tabi ben bilemedm ilaç içtim geri kaçtı sancı :) ,yoksa dün gece sanırsam doğururdum,bu sabah dr.günümüzdü,bebişin suyu azalmış,3 kilo olmuş,eğer şu bikaç gün içinde doğmazsa suni sancıyla doğurcakmışım yatış yapcem ,tabi sürekli nst ye gitces we suya bakılcak ama umarım kndi gelir sancının da gerek kalmaz ya
Asağıda hafiften bir sizi var iki saattir ... Çatı açılıyor galibaaaaa
Dün yürüdüm yürüdüm ondan olduşimdi kalkıp vitamin gibi ziplayacagim.. Esim gitmeden doğurmam lazım :)
şimdi girdim hemen baktım çatının boyla alakası var mı diye, çeşitli yorumlar olmuş tabi,
bi ebe hemşire de şöle demiş
ayak numaranız 38 ve üzerindeyse rahat rahat normal doğurursunuz diye yorumda bulunmuş!!!!!:)
benim 37 valla:)
kıs voltajj gözümde daha bi büyüdün şimdi
ailecek:)
ondan marifetlisin sen
üç çocuk dicem spiral dicem
Bende ağlarken zipliyor top gibi.. Noel baba gülmesi gibi..
Mektup derken siir oldu bak yine
Darilirsan ben ölürüm unutma
Taze sarmasigim hoyrat bedene
Sarilirsan ben ölürüm unutma
Hiii Kiz sen benden uzunmuss birde ,
Nasil eziklenerek dedim
O kadar boy ne ya
Aa kadın narin olur,çiti piti olur
selam kızlar , gece sancım tuttu tabi ben bilemedm ilaç içtim geri kaçtı sancı :) ,yoksa dün gece sanırsam doğururdum,bu sabah dr.günümüzdü,bebişin suyu azalmış,3 kilo olmuş,eğer şu bikaç gün içinde doğmazsa suni sancıyla doğurcakmışım yatış yapcem ,tabi sürekli nst ye gitces we suya bakılcak ama umarım kndi gelir sancının da gerek kalmaz ya
amanın sen de sıraya geçtin yani, Allah hayırlısıyla bir avazda kurtarsın canım, Allah kalbine göre versin ..
perşembede benim doğum var dediğin şakaydı dimi
anlayamadım birden, bu kadar çok doğurmayın daha ben hazır değilim
perşembede benim doğum var dediğin şakaydı dimi
anlayamadım birden, bu kadar çok doğurmayın daha ben hazır değilim
sayın hamileler bişey sorcam yeni hamileyken adet görcekmiş gibi acayip bi ağrı çektinizmi özellikle ayakları üşütünce birde bel açılınca falan
Simdi bunuda mı nazarla tansiyona baglayim
Hep esim iste buyuklendi durdu:))Hakikaten ben masumum
aaaa ne ilacı yuttun kıs, şimdi doğmuş olabilirdi yani, bebekte şaşırmıştır içerde
hatta şöle dio olabilir sana
"anne bi müsade edermisin, doğmaya çalışıyoruz şurda"
inşallah gönlüne göre olur canım, ama en önemlisi en sağlıklı yoldan olması..
ne zmana yatacaksın canım hastaneye
Allah yardımcınız olsun, inşallah normal sancın gelir bir an önce
çabuk çabuk:)
, sen de hurma ye, bi de zeytinyağıyla mı ne oraya masaj yapıyolarmış galiba:)
:)) ho ho ho
bu arada siz şifrelimi konuşuyonuz, ne bu dörtlükler bakeym
..
ben de ben de:)
hiç hazır değilim, kendimi durup durup şöle düşünürken yakalıyorum..
ya ofelyam hadi bunu büyüttün büyüttün de maşallah, nası çıkıcak şimdi bu burdan kolay bi yolu yokki, o kadar zaman oldu mu yahu:)
Enis' im bebegim yan pozisyonunu koruyor hala 3082gr ile iki hafta ileri gelisimini de korumus tarihi belirleyelim 8 nisan nasil dedi esim ve ben sok olduk o kadar yakin gelmiyordu dogum bize,esim niye o kadar erken dedi 38 bitince kimse risk almak istemez suyu gelir azalir sanci gelir plansoz bir sezeryan olmasindansa planli olmasi daha iyi dedi hakli ama 39 bitmeden istemiyorum 15 nisan uzerine yogunlastik simdilik
Ogrendik ki doguma es ya da fotografci almiyorlar esim cok bozuldu uzuldu ben 9 ay bunu beklemisim dedo medipole sorucaz eger orasi tamam derse orayi dusunmeye baslayacagim da nasil bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?